Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ - General forum
 Everquest+ 2 expansion packs zadara (30dni)
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/07/2004 :  12:48:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
http://everquest.station.sony.com/trilogy/download.jsp

Edited by - spajdr on 02/07/2004 12:49:54

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 02/07/2004 :  13:47:34  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
JJ uz to sem psal Griswold.
Ma to 1.4GB :)

Asi to testnu.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 29/07/2004 :  17:17:20  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Jsem si to stahnul,nainstaloval,ale nevim jak to zprovoznit.Nemohl by mi nekdo poradit,plz?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 29/07/2004 :  19:04:32  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Stačí si udělat nový Sony Station account, kde nemáš aktivovaný everquest. Potom stačí v loginu zadat heslo a login toho station accountu.
Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 30/07/2004 :  12:49:20  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message  Reply with Quote
Davej si pozor na cisla v heslu. To je asi jedine co mi delalo problemy.

EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor
UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo
EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 30/07/2004 :  14:23:37  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by James

Davej si pozor na cisla v heslu. To je asi jedine co mi delalo problemy.

Hmm bylo to tim cislem,nefunguje numericka klavesnice
btw mam sanci nekde potkat nejaky cehy?
Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 30/07/2004 :  14:50:02  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message  Reply with Quote
Zverejni zde jmeno svoji postavy. Nebo pisni icq.

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 16/08/2004 :  00:16:58  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Poradte prosim, neviem najst svoje telo spadlo mi spojenie a po nalogovani som bol po smrti, tam kde mi spadlo spojenie vsak nikde telo nevidim, bolo to niekde v Butcherblock Moutain na 1474.91 - 1150.56, presiel som snad celu mapu ale po tele ani para

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

bat
Starting Member

16 Posts

Posted - 16/08/2004 :  10:49:13  Show Profile  Send bat an ICQ Message Send bat a Private Message  Reply with Quote
Duncane
skus prijit pobliz toho mista kde si zheb a napis /corpse
melo by ti to pritahnout mrtvolu tam kde prave stojis
bohuzel to funguje jen na omezenou vzdalenost tak skus chvylku pobihat a opakovat tenhle prikaz
snad to vyjde
cus
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 16/08/2004 :  13:11:41  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Pokud se ti nepodari telo najit prez /corpse tak muzes zkusit pozadat o pomoc Necromancera, kterej je schopnej ti telo kouzlem pritahnout odkudkoli v zone. Jestli si na Kane Bayle serveru tak se pripoj do CZ kanalu a neco vymyslime.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

noril
Darkparadise GM

32 Posts

Posted - 16/08/2004 :  18:31:35  Show Profile Send noril a Private Message  Reply with Quote
nebo barda pripadne SK ... stejne jako necro dokazi najit telo

Ninoki

be blonde or not?
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 16/08/2004 :  18:49:57  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
corpse nepomohlo ale pomohol jeden bard, telo nakoniec nebolo tam kde mi spadlo spojenie ale za kopcom.

LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 21/08/2004 :  15:29:05  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Neviem ci to bol len moj problem ale pocas niekolkych hodin co som trial vydrzal hrat som sa asi 5x zasekol do steny alebo do vytahu v meste wood elfov, vdaka comu som 2x hebol a 3x musel relogovat. Predpokladam ze je to len problem trialu alebo je tak zabugovana aj finalna verzia ?

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 21/08/2004 :  16:39:11  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Bug se zasekavanim postavy v objektech bohuzel existuje. SOE ho implementovali s prechodem na DX9 a od ty doby to opravujou snad v kazdym patchi. Ted uz to ale neni tak hrozny o cemz svedci fakt, ze si ted zaboha nevzpomenu na prikaz, kterym se postava ze "zaseku" uvolni.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 22/08/2004 :  01:25:35  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message  Reply with Quote
Placacka: Příkaz pro vyproštění (pokud se zasekneš ne ožereš) je /rewind

Go to Top of Page

noril
Darkparadise GM

32 Posts

Posted - 23/08/2004 :  08:46:14  Show Profile Send noril a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by James

Placacka: Příkaz pro vyproštění (pokud se zasekneš ne ožereš) je /rewind

vzhledem k tomu ze na rewind musis stat nejakych 20s bez pohybu tak jeho vyuziti v boji dost pokulhava

Ninoki

be blonde or not?
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 23/08/2004 :  14:06:18  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Mne skor pomaha relog, ale je to fakt desne naprd najmä ked ti naka potvorka zdrha cez steny, stromy a pod a ty sa za nou zaseknes
este lepsie je ked spadnes do nakej diery ako moj trpaslik v Crusbone a kym som odtial vyskocil skoro ma porazilo, este ze ma zatial nevykopli z grupy takze expiky zatial isli

For the Masurito
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/08/2004 :  14:36:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

Mne skor pomaha relog, ale je to fakt desne naprd najmä ked ti naka potvorka zdrha cez steny, stromy a pod a ty sa za nou zaseknes

Everquest je pro mne asi hned po DAOCu nejlepsi mmorpg. Bohuzel prave tyhle amaterske "neopravitelne" chyby mne donutili prestat hrat.

Je proste trapne jak moby prochazi domy, stromy, "lezou" po nich atd.. Humus.

Podobne ZASADNI bugy jsem snad v jine ackove mmorpg nevidel. Musis si na to zvyknout nebo prestat hrat. Ja jsem prestal hrat.
Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 23/08/2004 :  20:23:41  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Everquest je pro mne asi hned po DAOCu nejlepsi mmorpg. Bohuzel prave tyhle amaterske "neopravitelne" chyby mne donutili prestat hrat.

Gramaticka hlidka, ctou to tu i deti a pisi diktaty, takze Tassele shoda podmetu s prisudkem!!!! Oprav si tu "neopravitelnou chybu"
Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 30/08/2004 :  21:54:27  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

este lepsie je ked spadnes do nakej diery ako moj trpaslik v Crusbone a kym som odtial vyskocil skoro ma porazilo, este ze ma zatial nevykopli z grupy takze expiky zatial isli

Ja bych na relog potreboval mit tak o 1 Gb ramky vic. Ted si pri tom muzu udelat kafe :D.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/09/2004 :  16:09:32  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
otazka ohledne topicu po vycerpani toho 30ti deniho trialu muzu si koupit full verzi a pokracovat postavy ktere mam z toho trialu nebo se musi zacit odznovu ?

lastfm
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/09/2004 :  16:18:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

otazka ohledne topicu po vycerpani toho 30ti deniho trialu muzu si koupit full verzi a pokracovat postavy ktere mam z toho trialu nebo se musi zacit odznovu ?

Muzes pokracovat.

Ja zacinal taky na trialu (dva, tri roky zpet). Pak jsem si koupil gold verzi (byly tam ctyri datadisky, zlata plechova krabice :), namackal jsem cd key a opet se logoval na stejny account.

Edited by - VT on 15/09/2004 16:18:40
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/09/2004 :  16:50:32  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ok supa, diky za info, nechci hrat eq2 v bete, radsi si pockam na full, bete preci jen neverim

lastfm
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000