Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Camp bonus
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 25/08/2004 :  12:41:05  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Prosim vas mohli by ste mi skusit popsat jak funguje? Ja se jeho system snazim pochopit uz 3 mesice a porad se mi to nedari.
Dekuji :-)

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/08/2004 :  12:48:50  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
ja to chapu takhle....
zalezi imho na tom,jak dlouho to monstrum existuje po svy respawnu...kdyz je na tom respawnu treba hodne lidi a furt je stacej killovat tak nedstavas nic,ale kdyz prides nekam na zapadlej respawn kde uz ty moby nikdo dlouho nezabil tak dostanes hodne velkej camp bonus

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 25/08/2004 :  13:53:09  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

ja to chapu takhle....
zalezi imho na tom,jak dlouho to monstrum existuje po svy respawnu...kdyz je na tom respawnu treba hodne lidi a furt je stacej killovat tak nedstavas nic,ale kdyz prides nekam na zapadlej respawn kde uz ty moby nikdo dlouho nezabil tak dostanes hodne velkej camp bonus

Podle me zalezi i na tom,jak dlouho na tom fleku jsi,ale nevim,za tu dobu co to hraju jsem na to neprisel.Taky to nechapu
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 25/08/2004 :  15:46:24  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
Chvili jsem to sledoval kdyz sem zabijel nejaky potvory a za kazdou dalsi zabitou potvoru na stejnym spawnu jsem dostal mensi camp bonus, az se dostal na nulu. Takze asi takhle nejak to funguje zda se.

...
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 25/08/2004 :  15:55:02  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HK

Chvili jsem to sledoval kdyz sem zabijel nejaky potvory a za kazdou dalsi zabitou potvoru na stejnym spawnu jsem dostal mensi camp bonus, az se dostal na nulu. Takze asi takhle nejak to funguje zda se.

A po nejaky dobe zas camp bonus naskoci,snizuje se az zmizi
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 25/08/2004 :  21:33:50  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Neni to nahodou tak, ze zalezi na tom jak dlouho to kydlis na stejnym fleku?
kdyz tam pujdes hned po logu a budes na jednom fleku 3 hodiny tak jaky bude camp? spravne 0. tak se presunu na jinej spot a hle mam camp bonus

Tak bych to provedl aspon ja

ale ikdyz s NF se toho hodne zmenilo ale doufam ze tohle ne

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 26/08/2004 :  16:20:12  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ja su s camp bonusem spokojenej, pac ho zvysili s patchem 1.71 na guin/mid
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 27/08/2004 :  06:05:40  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

Ja su s camp bonusem spokojenej, pac ho zvysili s patchem 1.71 na guin/mid

Podle toho co jsem cetl v notes k patchi a jestli jsem to dobre pochopil,camp bonusy zvedli vsude."underpopulated" realmy maji dalsi bonusy k exp v RvR.
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 27/08/2004 :  13:06:09  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz
Podle toho co jsem cetl v notes k patchi a jestli jsem to dobre pochopil,camp bonusy zvedli vsude."underpopulated" realmy maji dalsi bonusy k exp v RvR.

jj, napr na guin to vypada takto:
http://guilds.camelotherald.com/realms/war.php?server=Guinevere&t=other
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000