Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Pocitac Escom
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 26/08/2004 :  11:52:52  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
zdravim,
kolega prinesl rozhaseny pocitac znacky Escom (celeron 500, 128ram, .) problem je ten ze nema ovladace. Pocitac ma integrovane temer vse na desce a ovladace co jsou na internetu (napriklad chip nvidia riva tnt) nefunguji spravne.
Potreboval bych vedet zda je nejaky nastupce teto firmy ktery prevzal po jejim upadku (tusim com4) technicke zazemi.

tedy jde o nastupce escom / com4 (nebo comfor)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/08/2004 :  12:01:39  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
obávám se, že to bude problém. Com4, než se rozpadl snad alespoň v ČR escom převzal, následně byl koupen ATcomputers. Problém bude ten, že vzhledem ke stáří počítače se s největší pravděpodobností ovladače již neschovávaji

Jako jediné řešení vidím klasicky rozdělat, přesně opsat číslo desky (výrobní číslo, typ nebo něco podobného) a požádat o pomoc přítele Google. Mám zkušennost, že většinou při zadání takových konkretních informací, jako typ desky (když jsem hledal schéma plošňáku pro starej CRt monitor) vyhodí poměrně hodně relevantní odkazy, ať už na forum uživatelů nebo na stránky ovladačů

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 26/08/2004 :  12:05:39  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
diky khostri. jj s google se morim jiz druhy den. nicmene nic jineho nezbyva. dekuji

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000