Author |
Topic  |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 25/08/2004 : 12:41:05
|
Prosim vas mohli by ste mi skusit popsat jak funguje? Ja se jeho system snazim pochopit uz 3 mesice a porad se mi to nedari. Dekuji :-)
|
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
|
| |
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 25/08/2004 : 12:48:50
|
ja to chapu takhle.... zalezi imho na tom,jak dlouho to monstrum existuje po svy respawnu...kdyz je na tom respawnu treba hodne lidi a furt je stacej killovat tak nedstavas nic,ale kdyz prides nekam na zapadlej respawn kde uz ty moby nikdo dlouho nezabil tak dostanes hodne velkej camp bonus |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 25/08/2004 : 13:53:09
|
quote: Originally posted by SHIMI
ja to chapu takhle.... zalezi imho na tom,jak dlouho to monstrum existuje po svy respawnu...kdyz je na tom respawnu treba hodne lidi a furt je stacej killovat tak nedstavas nic,ale kdyz prides nekam na zapadlej respawn kde uz ty moby nikdo dlouho nezabil tak dostanes hodne velkej camp bonus
Podle me zalezi i na tom,jak dlouho na tom fleku jsi,ale nevim,za tu dobu co to hraju jsem na to neprisel.Taky to nechapu  |
 |
|
HK
Starting Member

52 Posts |
Posted - 25/08/2004 : 15:46:24
|
Chvili jsem to sledoval kdyz sem zabijel nejaky potvory a za kazdou dalsi zabitou potvoru na stejnym spawnu jsem dostal mensi camp bonus, az se dostal na nulu. Takze asi takhle nejak to funguje zda se. |
...
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 25/08/2004 : 15:55:02
|
quote: Originally posted by HK
Chvili jsem to sledoval kdyz sem zabijel nejaky potvory a za kazdou dalsi zabitou potvoru na stejnym spawnu jsem dostal mensi camp bonus, az se dostal na nulu. Takze asi takhle nejak to funguje zda se.
A po nejaky dobe zas camp bonus naskoci,snizuje se az zmizi |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 25/08/2004 : 21:33:50
|
Neni to nahodou tak, ze zalezi na tom jak dlouho to kydlis na stejnym fleku? kdyz tam pujdes hned po logu a budes na jednom fleku 3 hodiny tak jaky bude camp? spravne 0. tak se presunu na jinej spot a hle mam camp bonus
Tak bych to provedl aspon ja 
ale ikdyz s NF se toho hodne zmenilo ale doufam ze tohle ne |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 26/08/2004 : 16:20:12
|
Ja su s camp bonusem spokojenej, pac ho zvysili s patchem 1.71 na guin/mid  |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 27/08/2004 : 06:05:40
|
quote: Originally posted by bubu
Ja su s camp bonusem spokojenej, pac ho zvysili s patchem 1.71 na guin/mid 
Podle toho co jsem cetl v notes k patchi a jestli jsem to dobre pochopil,camp bonusy zvedli vsude."underpopulated" realmy maji dalsi bonusy k exp v RvR. |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
|
|
Topic  |
|