Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 12:36:42
|
Nove ability pro trpasliky v C2:
Scavenger Spoil Festival Spoils enemies within an area. 28, 36 Active Bounty Hunter Spoil Festival Spoils enemies within an area. 43, 49, 55, 62, 66, 70, 74 Active
Warsmith Summon Wild Hog Cannon Summons a siege golem, the wild hog cannon. 58 Active Summon Big Boom Summons "big boom". 58, 62, 66, 70, 74 Active
http://boards.lineage2.com/tm.asp?m=405289
|
Edited by - VT on 01/08/2004 08:58:51
|
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 02/08/2004 : 17:14:45
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Nove tvare a ucesy (kam se hrabe zvykackove umela a nehezka grafika EQ2):
http://member.telpacific.com.au/tomilee/lin2/newface.htm
Stále v L2 běhají elfové v předklonu jakoby měli střevní koliku? Pořád jsou všechny postavy jedné rasy uplně stejné na pohled?
Pokud ano doopravdy nechápu jak se můžeš tak rozplívat nad grafikou týhle hry. Grafiku jsem viděl v betě ... uznávám, že grafika na první pohled moc hezká ale např. právě ten dotazovaný pohyb elfů sem prostě nerozdejchal a dále mě hrozně vadilo, že sou postavy jedný rasy jedna jako druhá. To raději grafiku méně detailní avšak s mnohem větší variabilitou a lepším pohybem grafiky postav. |
Noe
|
Edited by - Noe on 02/08/2004 17:17:08 |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 02/08/2004 : 18:23:07
|
quote: Originally posted by Noe Stále v L2 běhají elfové v předklonu jakoby měli střevní koliku? Pořád jsou všechny postavy jedné rasy uplně stejné na pohled?
Pokud ano doopravdy nechápu jak se můžeš tak rozplívat nad grafikou týhle hry. Grafiku jsem viděl v betě ... uznávám, že grafika na první pohled moc hezká ale např. právě ten dotazovaný pohyb elfů sem prostě nerozdejchal a dále mě hrozně vadilo, že sou postavy jedný rasy jedna jako druhá. To raději grafiku méně detailní avšak s mnohem větší variabilitou a lepším pohybem grafiky postav.
jj kolika je spravne slovo. takto behaji (tedy tusim) jen temni elfove. vzhled se meni jen tim jak na sebe beres saty. jedna z mnoha veci ktere mi vadi, nicmene zaroven jedna z nejmensich. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 02/08/2004 : 18:36:28
|
quote: Originally posted by Noe Stále v L2 běhají elfové v předklonu ,,, ,,, ,,,?
To je ficura ne bug.
quote:
Pokud ano doopravdy nechápu jak se můžeš tak rozplívat nad grafikou týhle hry. Grafiku jsem viděl v betě ...
Grafika je neco jineho nez animace. Pohyby vetsiny modelu charu se mi nijak zvlast nelibi a proto hraji trpaslika, jehoz animaci snesu.
Co se tyce variability? Tak prave o te byl muj post ... ze ...
Nekdy je mene vice. Radsi mene variabilni (a prave v C2 dojde k navyseni variant) L2 koukatelnou tvar nez tvar pokrytou 'zvejkackou' ala EQ2.
Nicmene verim, ze az budu hrat EQ2 budu kricet do sveta neco jineho 
|
Edited by - VT on 02/08/2004 18:45:10 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 20/08/2004 : 12:29:33
|
quote: Originally posted by Van Tassel Nekdy je mene vice. Radsi mene variabilni (a prave v C2 dojde k navyseni variant) L2 koukatelnou tvar nez tvar pokrytou 'zvejkackou' ala EQ2.
Vice to urcite neni. Jsou to pouze dva rozdilne extremy. Ale pokud bych si mel vybrat, radsi vetsi variabilitu s tim, ze vetsina tvari bude prumernych (jako to mame v realu), nez selekci tri topmodelu, za ktere bude hrat uplne kazdy, ktere ruku v ruce s nemoznosti se jakkoliv unikatne obliknout degraduji virtualni reprezentaci hrace jen na jmeno a level (a svet L2 na modni prehlidku, jelikoz lepsi brneni nevypadaji jako kvalitnejsi brneni, ale pouze jako hezci brneni...u female elfu presne dle vyse zmineneho hesla 'mene je nekdy vice'. Pocitam ze na 50tych levelech chodi hraci uz uplne nazi?) |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
AuraNoir
Starting Member
17 Posts |
|
Zarken
Starting Member
20 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 14:08:47
|
Porad lepsi, kdyz bezi v predklonu, nez nechutna grafika ala EQ2! |
Cestou bojovníka - je cesta stínu. Darem bojovníka - je vnímat to, co nelze vidět. Duchem bojovníka - je udeřit v tu správnou chvíli. Osudem bojovníka - je udržovat rovnováhu. A když je rovnováha zlomena, nastává čas soudu! |
 |
|
|
Topic  |
|