Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Lineage II
 Neprodava nekdo lineage2 ?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Roarke
Starting Member

44 Posts

Posted - 30/07/2004 :  10:50:40  Show Profile Send Roarke a Private Message  Reply with Quote
kontact ICQ 9745616 nebo tady..

diky..

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/07/2004 :  10:58:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Roarke

kontact ICQ 9745616 nebo tady..

diky..

Asi za 11 ci 12 stovek si muzes hru ihned sosnout z netu (lineage2.com).
Go to Top of Page

Roarke
Starting Member

44 Posts

Posted - 30/07/2004 :  11:05:59  Show Profile Send Roarke a Private Message  Reply with Quote
To vim,ja jen jestli se toho nekdo nechce zbavit levneji... :)
Go to Top of Page

Darkmage
Starting Member

44 Posts

Posted - 30/07/2004 :  14:20:42  Show Profile Send Darkmage a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Roarke

To vim,ja jen jestli se toho nekdo nechce zbavit levneji... :)

Bejt tebou sosnu si ji z netu. Podle me ji nikdo jako krabicovou verzi nema a i kdyby prece jenom mit unikatni serial co nikdo jinej nezna je jiste vyhoda.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 02/08/2004 :  12:38:08  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1160
zde je mozno zakoupit original krabici LA2

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/08/2004 :  12:44:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1160
zde je mozno zakoupit original krabici LA2

Za temer dvojnasobek oproti digital downloadu ...
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 02/08/2004 :  13:00:17  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
to je holt problem tech co chteji krabici a nespokoji se s serialem + download hry (1gb + 250mb update)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Gandfael
Starting Member

6 Posts

Posted - 12/08/2004 :  12:38:27  Show Profile  Send Gandfael an ICQ Message Send Gandfael a Private Message  Reply with Quote
Take sem se chtel prave zeptat a jak tak koukam asi to je zbytecne.
To opravdu neni nikdo kdo prestava hrat a chce se toho zbavit ?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/08/2004 :  13:34:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gandfael

Take sem se chtel prave zeptat a jak tak koukam asi to je zbytecne.
To opravdu neni nikdo kdo prestava hrat a chce se toho zbavit ?

Drobne upozorneni:

Stejne jako u sonystation accountu i zde je hra vazana na account, na ktery muze byt navazano vice her.

Kdybych prodaval Lineage 2 musel by jsi odemne koupit jeste City of Heroes. Obe hry jsou zadratovane do accountu.

Edited by - VT on 12/08/2004 13:35:24
Go to Top of Page

Gandfael
Starting Member

6 Posts

Posted - 12/08/2004 :  22:29:41  Show Profile  Send Gandfael an ICQ Message Send Gandfael a Private Message  Reply with Quote
Tj ale kdo vsechno ma vic nez 1 hru.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/08/2004 :  22:31:31  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gandfael

Tj ale kdo vsechno ma vic nez 1 hru.

Třeba já.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/08/2004 :  02:21:02  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nejak nevidim duvod proc by nemely jit zalozit dva accounty ;-)
Ale chapu ze je to zbytecna komplikace pokud neni v planu accounty prodavat, coz ostatne ja take nedelam. Kazdopadne to je pripominka k veci.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/08/2004 :  08:45:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Nejak nevidim duvod proc by nemely jit zalozit dva accounty ;-)
Ale chapu ze je to zbytecna komplikace pokud neni v planu accounty prodavat, coz ostatne ja take nedelam. Kazdopadne to je pripominka k veci.

Ja ten duvod vidim. Mohou ti utect pripadne budouci benefity, slevy apod. Jako napr. u sony, kde mas hromadnou slevu v pripade, ze si platis vetsinu jejich mmorpg.

Takze nedoporucuji vytvaret dva accounty.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000