Author |
Topic  |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
| |
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 02/07/2004 : 13:47:34
|
JJ uz to sem psal Griswold. Ma to 1.4GB :)
Asi to testnu.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 17:17:20
|
Jsem si to stahnul,nainstaloval,ale nevim jak to zprovoznit.Nemohl by mi nekdo poradit,plz? |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 19:04:32
|
Stačí si udělat nový Sony Station account, kde nemáš aktivovaný everquest. Potom stačí v loginu zadat heslo a login toho station accountu. |
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 12:49:20
|
Davej si pozor na cisla v heslu. To je asi jedine co mi delalo problemy. |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 14:23:37
|
quote: Originally posted by James
Davej si pozor na cisla v heslu. To je asi jedine co mi delalo problemy.
Hmm bylo to tim cislem,nefunguje numericka klavesnice  btw mam sanci nekde potkat nejaky cehy? |
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 14:50:02
|
Zverejni zde jmeno svoji postavy. Nebo pisni icq. |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 16/08/2004 : 00:16:58
|
Poradte prosim, neviem najst svoje telo spadlo mi spojenie a po nalogovani som bol po smrti, tam kde mi spadlo spojenie vsak nikde telo nevidim, bolo to niekde v Butcherblock Moutain na 1474.91 - 1150.56, presiel som snad celu mapu ale po tele ani para  |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
bat
Starting Member
16 Posts |
Posted - 16/08/2004 : 10:49:13
|
Duncane skus prijit pobliz toho mista kde si zheb a napis /corpse melo by ti to pritahnout mrtvolu tam kde prave stojis bohuzel to funguje jen na omezenou vzdalenost tak skus chvylku pobihat a opakovat tenhle prikaz snad to vyjde cus
|
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 16/08/2004 : 13:11:41
|
Pokud se ti nepodari telo najit prez /corpse tak muzes zkusit pozadat o pomoc Necromancera, kterej je schopnej ti telo kouzlem pritahnout odkudkoli v zone. Jestli si na Kane Bayle serveru tak se pripoj do CZ kanalu a neco vymyslime. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
noril
Darkparadise GM
32 Posts |
Posted - 16/08/2004 : 18:31:35
|
nebo barda pripadne SK ... stejne jako necro dokazi najit telo |
Ninoki
be blonde or not? |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 16/08/2004 : 18:49:57
|
corpse nepomohlo ale pomohol jeden bard, telo nakoniec nebolo tam kde mi spadlo spojenie ale za kopcom. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 21/08/2004 : 15:29:05
|
Neviem ci to bol len moj problem ale pocas niekolkych hodin co som trial vydrzal hrat som sa asi 5x zasekol do steny alebo do vytahu v meste wood elfov, vdaka comu som 2x hebol a 3x musel relogovat. Predpokladam ze je to len problem trialu alebo je tak zabugovana aj finalna verzia ? |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 21/08/2004 : 16:39:11
|
Bug se zasekavanim postavy v objektech bohuzel existuje. SOE ho implementovali s prechodem na DX9 a od ty doby to opravujou snad v kazdym patchi. Ted uz to ale neni tak hrozny o cemz svedci fakt, ze si ted zaboha nevzpomenu na prikaz, kterym se postava ze "zaseku" uvolni. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 01:25:35
|
Placacka: Příkaz pro vyproštění (pokud se zasekneš ne ožereš) je /rewind
|
|
 |
|
noril
Darkparadise GM
32 Posts |
Posted - 23/08/2004 : 08:46:14
|
quote: Originally posted by James
Placacka: Příkaz pro vyproštění (pokud se zasekneš ne ožereš) je /rewind
vzhledem k tomu ze na rewind musis stat nejakych 20s bez pohybu tak jeho vyuziti v boji dost pokulhava |
Ninoki
be blonde or not? |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 23/08/2004 : 14:06:18
|
Mne skor pomaha relog, ale je to fakt desne naprd najmä ked ti naka potvorka zdrha cez steny, stromy a pod a ty sa za nou zaseknes  este lepsie je ked spadnes do nakej diery ako moj trpaslik v Crusbone a kym som odtial vyskocil skoro ma porazilo, este ze ma zatial nevykopli z grupy takze expiky zatial isli  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 23/08/2004 : 14:36:24
|
quote: Originally posted by Duncan
Mne skor pomaha relog, ale je to fakt desne naprd najmä ked ti naka potvorka zdrha cez steny, stromy a pod a ty sa za nou zaseknes 
Everquest je pro mne asi hned po DAOCu nejlepsi mmorpg. Bohuzel prave tyhle amaterske "neopravitelne" chyby mne donutili prestat hrat.
Je proste trapne jak moby prochazi domy, stromy, "lezou" po nich atd.. Humus.
Podobne ZASADNI bugy jsem snad v jine ackove mmorpg nevidel. Musis si na to zvyknout nebo prestat hrat. Ja jsem prestal hrat. |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 23/08/2004 : 20:23:41
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Everquest je pro mne asi hned po DAOCu nejlepsi mmorpg. Bohuzel prave tyhle amaterske "neopravitelne" chyby mne donutili prestat hrat.
Gramaticka hlidka, ctou to tu i deti a pisi diktaty, takze Tassele shoda podmetu s prisudkem!!!! Oprav si tu "neopravitelnou chybu"  |
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 30/08/2004 : 21:54:27
|
quote: Originally posted by Duncan
Mne skor pomaha relog, ale je to fakt desne naprd najmä ked ti naka potvorka zdrha cez steny, stromy a pod a ty sa za nou zaseknes  este lepsie je ked spadnes do nakej diery ako moj trpaslik v Crusbone a kym som odtial vyskocil skoro ma porazilo, este ze ma zatial nevykopli z grupy takze expiky zatial isli 
Ja bych na relog potreboval mit tak o 1 Gb ramky vic. Ted si pri tom muzu udelat kafe :D. |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 16:09:32
|
otazka ohledne topicu po vycerpani toho 30ti deniho trialu muzu si koupit full verzi a pokracovat postavy ktere mam z toho trialu nebo se musi zacit odznovu ? |
lastfm |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 16:18:17
|
quote: Originally posted by Rashaverak
otazka ohledne topicu po vycerpani toho 30ti deniho trialu muzu si koupit full verzi a pokracovat postavy ktere mam z toho trialu nebo se musi zacit odznovu ?
Muzes pokracovat.
Ja zacinal taky na trialu (dva, tri roky zpet). Pak jsem si koupil gold verzi (byly tam ctyri datadisky, zlata plechova krabice :), namackal jsem cd key a opet se logoval na stejny account.
|
Edited by - VT on 15/09/2004 16:18:40 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 16:50:32
|
ok supa, diky za info, nechci hrat eq2 v bete, radsi si pockam na full, bete preci jen neverim |
lastfm |
 |
|
|
Topic  |
|