Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Realm rank na RvR a na PvP serveru
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 23/07/2004 :  17:10:16  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Co Animista po NF? Stal se novym FOTM?
Jeste pred NF zacalo asi milion lidi delat houbare [resp. neznal jsem nikoho kdo by nezacal delat animistu jako twinka] (a koukam, ze ty Corwe neskaces jenom z gildy do gildy, ale i z fotm do fotm ).
Uz jsem asi mesic nevidel pvp na mordredu? Jsou nejake zmeny?

nepamatuji se ze bych skakal z guildy do guildy ;)
no a animistu jsem si zalozil po pridani charu do hry, vzdy jsem ho chtel hrat, nikdy jsem nemel cas ani chut lvlovat dalsi char, nakonec pred nim dostal prednost shaman protoze jsme nemeli shamana (v BD), pak byla prednost na tankovi protoze grupa se kterou jsem leveloval v Cots ;) potrebovala tanka a me to bavilo, ted jsem se knemu vratil a vytahnul ho jen diky tomu ze jsem mel moznost se pripojit k PL kdyz se delali chary pro lidi kteri se vrateli do daocu, lvl 47 pri 1d,7h played ;)
ted snim hraju pve a bavi me to, je to srandovni i kdyz je po NF tezce nerfnutej (max 15petu) a power font nefunguje protoze peti te hodej do combatu

jinak receno, poslednich 6 charu ktere jsem leveloval jsem sam od sebe nedelal, sel jsem do toho jen diky tomu ze se nabidla moznost PL

mym pranim od zacatku bylo mit support, tanka a dd castra, na mlf jsem hral rm toho jsem chtel nejdriv pak jsem si ale rek ze skusim neco jineho, navyber bylo wiz-rm-eld, po si chtel neco 'noveho'

kastri bez speedu me serou ;)

kazdej ho asi delal hlame proto potoze se snim dalo bozsky farmovat (drak, high moby atd) pred nerfem petu, schodou okolnosti ja ho PL po nerfu ;) tak nevim zdali se da mluvit o fotm levelovani..

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 23/07/2004 17:11:54
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 23/07/2004 :  17:19:39  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
co se tyce pvp, dnesni tyden byl prvni po dlouhe dobe 'pasivnejsi', nove guildy stale nejsou jeste hotove (30-40, 40-45 atd.) ale nektere uz vystrkuji ruzky, po NF byla dost husta akce kazdy den, hlame torkani nez vzali reliky tak byly hodne aktivni, po relikach se premenili na legends guildu alespon v EU case, z te doby vzniklo hodne filmu viz http://validus.routehero.com
jeden den byl tak silenej (asi 30 boju) ze me z toho bolela hlava :)
jo a legends kupodivu po te co ztratili reliky obcas vylezou zazrak

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/07/2004 :  16:00:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz
Neříkejte, že MDK nikdy nezabila 2-3FG najednou?

Hraju Lineage 2, piju pivko, koukam na CT2 na dokumenty o hrdinnech (Tolkienuv svet, Olympiada) a vzpomnel jsem si na bitvu, ktera je pro mne nejcenejsi 00.

Byla to bitva grupy mdk a grupy validus (16 lidi) proti celemu Mordredu ve vstupni hale Galadorie (SI hib epic dungeon).

Bubbly zase okecal vsechny non pvp gildy a udelali v EU case pve raid ... Hodne mne to nasralo, nebylo koho zabijet :)

Vedel jsem o trech gildach co na raidu nebyly. Vsechny jsem je svoji lamanou anglictinou kontaktoval a ptal jsem se jich, zda chteji zkusit suicide proti Galadoria raidu. Tarsis Shiners, SC a Validus. TS nechteli, bali se, ze by je pak nikdo na podobne raidy nezval. SC neco blekotali ve zkomolene anglictine, taky nechteli.

Reneg z Validus souhlasil.

16 lidi vyrazilo bojovat proti 80 - 100 lidem.

Hned jak jsme dorazili do Galadorie, dostal jsem sendy od Bubblyho a Isahellbovine, ze o nas vedi (pry meli scouty po ceste) a tesi az nas rozmaznou ...

Cely jejich pve raid (Legends gilda (zdravim nase PvE ceske pratele), Bubblyho gilda a v podstate vsechny dalsi gildy mimo vyse uvedenych) na nas cekali pod vodopadem (prvni velka misnost).

Priznam, se ze jsem v tu chvili (pvp raid jsem vedl) nevedel co delat. Obe nase grupy byli nervozni a uz chteli utocit. Trinia na mne kricela at uz zavelim k utoku.

Nicmene mne asi osvitil nejaky inteligentni duch a vydal jsem prikaz k dvojitemu utoku po obou stenach velke mistnosti.

Mdk vyrazilo prvni po leve strane dungeonu a Validus zautocili 5 sekund po MdK po prave strane. To nas zachranilo od insta smrti a zpusobilo to, ze nepratele co na nas cekali byli zmateni a nedokazali udrzet assist train.

Bitva trvala asi 10 minut a ....

a vyhrali jsme .... Nikdy bych neveril, ze porazime peti/sesti nasobnou presilu ...

Od te doby nas Bubbly nenavidel jeste vic :) Mimochodem, cely jeho raid jsme pak jeste zabili v posledni konske zastavce pred Galadorii (nevzpominam si na nazev, byl tam bind sutr). Umirali asi 20 - 30 minut stale dokola a pak to zabalili :) Bubbly na nas jeste postval Dragon Family/Black Dragon, kteri se prave zacali logovat do hry (tehdejsi nejsilnejsi pvp gilda), ale meli jsme jeste dost sil a taky jsme je smaznuli ... :)

O tyto zazitky jsou pve hraci ochuzeni .. Proto jimi taky pohrdam. Jsou to pro mne zbabelci .

Tato a podobne bitvy jsou to co dela DAOC DAOCem. Nejlepsi PvP hrou na hrdiny.

Edited by - VT on 24/07/2004 16:16:21
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 25/07/2004 :  10:42:18  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
A proto ted hrajes Lineange 2 ........

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/07/2004 :  13:10:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pikachu

A proto ted hrajes Lineange 2 ........

Lineage 2 je pvp hra. Kazdy l2 server je Mordredem s pravidly (je zde definovano kdo a jak se stane pekackem (nevyhody z toho plynouci, trochu jako v uo), na mordredu se slovo pk nepouziva).

Postihy za smrt v pvp jsou nejdrsnejsi co jsem kdy videl. Ztraci se expa (celkem dost) a itemy. Neni to hra pro kazdeho.

Ano, od te doby co nehraji daoc tak zkousim temer vyhradne pvp hry (ac, ea, l2). Sem tam nejakou pve (coh atd.).

Edited by - VT on 25/07/2004 13:35:41
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/07/2004 :  17:56:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ma to svoje vyhody ale aj nevyhody.

Je to pekne hardcore, nuti ta to snazit sa prezit ako najviac vies, v daocu ti to je u prdele nejaky ten goldik. Lenze tam ...

Ale zase nevyhoda je ta, ze ak si dobry, tak koli tebe bude dalsich 80 ludi penit u PC, mladit sekerou do monitoru, skakat z balkonov a tak ...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/07/2004 :  18:23:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo
Ale zase nevyhoda je ta, ze ak si dobry, tak koli tebe bude dalsich 80 ludi penit u PC, mladit sekerou do monitoru, skakat z balkonov a tak ...

Presne tak, ale lidi nemlati do pocitace, ale cancelujou Lineage 2. Pac kdyz v pvp (napr. te kilne nekdo o 30 levelu vys, nemas sanci) ztratis mec za x milionu na ktery jsi setril 3 mesice, tak je to skutecne o infarkt.

Viz. boards.lineage2.com. Tolik nenavisti, jsem na zadnem foru jeste nevidel. Hraci Eldvojku proste nenavidi :) (alespon ti, kteri do l2 fora pisi).

Edited by - VT on 25/07/2004 18:25:00
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 25/07/2004 :  18:30:21  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spíš tam má výhodu ten, kdo u toho vydrží 8 hodin denně grindovat na mobech = víc expy = větší level = může ownovat nooby, které to zase tolik nebere a ti pak odejdou do něčeho kde není takový nudný grind.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/07/2004 :  19:13:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale ono je to vo vela hrach, kdo venuje viacej casu nudnej casti tej hry (makrovanie, expovanie) tak ma vyhodu. Lenze napr. v daocu neni taky postih na smrt.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/07/2004 :  21:27:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale ono je to vo vela hrach, kdo venuje viacej casu nudnej casti tej hry (makrovanie, expovanie) tak ma vyhodu. Lenze napr. v daocu neni taky postih na smrt.

Ve hre jako Lineage 2 je pvp diky velkym postihum kapanek "realistictejsi". Lidi pred PKackem utikaji, zebraji o zivot, maji opravdu strach atd. :)

Ne jako v DAOCU, kde muzes jako magor chodit stale kamikadze do nepratelske armady a zadny postih za to v podstate nemas ...

Otazkou je co je lepsi .... Corwin by urcite rad nulove postihy za smrt v pvp (insta quake mlaceni), ja ocenuji Lineage 2 "postrach" pvp.
Go to Top of Page

Bantu
Moderator

191 Posts

Posted - 26/07/2004 :  09:16:57  Show Profile  Send Bantu an ICQ Message Send Bantu a Private Message  Reply with Quote
Myslím si že postihy jsou lepší - pamatuji se když jsem před dlouho dobou začínali hrát UO kde člověk když umřel klidně přišel o všechno co měl na sobě a u sebe - a tak člověk hrál uplně jinak, byl ostražitější a bylo tam více adrenalinu
Taky by se mě to více líbilo jako je to v Lineage2

ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 26/07/2004 :  09:53:07  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bantu

Myslím si že postihy jsou lepší - pamatuji se když jsem před dlouho dobou začínali hrát UO kde člověk když umřel klidně přišel o všechno co měl na sobě a u sebe - a tak člověk hrál uplně jinak, byl ostražitější a bylo tam více adrenalinu
Taky by se mě to více líbilo jako je to v Lineage2

Jo jen aby pak kazdej nechodil praktikovat to "PvP" v podradnych itemech na sobe a s uber vecma se chlubil leda tak nekde v safe zone...... :)

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/07/2004 :  10:07:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pikachu
Jo jen aby pak kazdej nechodil praktikovat to "PvP" v podradnych itemech na sobe a s uber vecma se chlubil leda tak nekde v safe zone...... :)

To samozrejme muze a deje se to.

Nicmene dlouho mu to nevydrzi. Bude umirat casteji a smrti v pvp se ztraci expa. Ztratis hodne expy = ztratis level. Takoveto pvp dlouho delat nemuze.

Jednodussi a zabavnejsi je mit red (pekacko) twinka a sponzorovat ho bilym.

Edited by - VT on 26/07/2004 10:39:45
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 26/07/2004 :  11:30:35  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
No nastesti DAOC ma mnohem lepsi pravidla nez L2, když sem začínal na PvP s kámosema, tak mě ani tak nestvalo, ze me nekdo zabil, ale to ze sem prisel o penize a tech na zacatku bylo setsakra malo, ono ctyri SB bez vybaveni hodne spatnej schanej prachy. V ty dobe sem se snazil s kazdym dohodnout na primeri, a radsi sem 99% casu byl stealtnutej, a doufal ze me zadnej red ci fiala neuvidi. Skoncil sem s SB na levelu 34, protoze nebyla sance bez guildy si udelat level 50.

Kdyby na PvP serveru lidi po zabiti od cloveka neprichazeli jen o penize, ale i o rare veci, tak sem si jistej, ze by na PvP skoro nikdo nehral.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/07/2004 :  11:37:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nastesti DAOC ma mnohem lepsi pravidla nez L2

Nemas pravdu. DAOC nema pvp pravidla temer zadna.

quote:

Kdyby na PvP serveru lidi po zabiti od cloveka neprichazeli jen o penize, ale i o rare veci, tak sem si jistej, ze by na PvP skoro nikdo nehral.

Mas pravdu.

L2 snad nema jeste momentalne extremne rare itemy (vim pouze o jednom nedavne B dropu). EQ resi podobne zalezitosti urcitym flagem nad itemem. Takze rare itemy nemusis v pvp pustit.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 26/07/2004 :  12:10:03  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne jako v DAOCU, kde muzes jako magor chodit stale kamikadze do nepratelske armady a zadny postih za to v podstate nemas ...
Otazkou je co je lepsi .... Corwin by urcite rad nulove postihy za smrt v pvp (insta quake mlaceni), ja ocenuji Lineage 2 "postrach" pvp.

oboji ma svoje vyhody a nevyhody, protoze vetsina "pvp" hracu jsou prevleceni modri hraci tzv. 'modraci' tak je lepsi mene postihu a vice akce (tihle modraci jsou vice ochotni vylezt ven)

v pvp postih je, penezni pro me jako prumerneho pvp hrace to je ok jsem jaks taks na nule, kdyz bych nedelal obcas pve nebylo by to dobre.. pro top pvp hrace je to supr ma prisun penez, pro spatneho hrace to je spatne nema penize ale neni to zadnej 'existencni' problem, staci si zajit na pve nebo ebay :)

myslim si ze tak neco mezi je nejlepsi, me osobne daoc vyhovuje ale pripoustim ze s tvrdsima postihama by to mozna bylo zajimavejsi ;) koneckoncu hral jsem UO a libilo se me to

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/07/2004 :  12:17:13  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ono je to uz teraz trosku ,,pritvrdene,,. Nemyslim postihy, ale uz ten overress nefunguje tak dobre ako predtym kedze sa ti ressickness stackuju.

BTW corwe, tie videa su v pohode, len ma tak zaujima kdo vlastne hra Zaluda ?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 26/07/2004 :  12:50:44  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Balud, který byl v MdK.

To Yenn: Blbost, Validus musí mít z pvp hory peněz. Alespoň z bojů s mdk :)

Edited by - Aramir on 26/07/2004 12:52:47
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 26/07/2004 :  14:17:00  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

jestli neco vydelame na mdk (jakoze posledni dobou spis ne ;)) tak to dame wrath nebo torkanum pote co lognete ;)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/07/2004 :  17:20:52  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

quote:

Balud, který byl v MdK.

Ten Balud na forach asi moc nepostuje, co ? Jednu dobu som si myslel ze to je Nat ale potom ma napadlo ze by ho mal asi v podpisu
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/07/2004 :  18:35:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ten Balud na forach asi moc nepostuje, co ? Jednu dobu som si myslel ze to je Nat ale potom ma napadlo ze by ho mal asi v podpisu

Na Vnboardech ma nick Balludar nebo tak nejak.

Edited by - VT on 26/07/2004 18:35:44
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/07/2004 :  21:59:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na Vnboardech ma nick Balludar nebo tak nejak.

Hmm, ja VN boardy necitam
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/07/2004 :  22:03:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jmeno ma ceske (Bobesova prace?). I Warlogyho carodejnice Chyiome si to myslela :) Neni to tak davno co mu rekla:

"go suck some donkey balls you czech faggot" !

Baluda to celkem pobavilo .
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/07/2004 :  23:18:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ehm, on neni cech ?

Hehe , tak to som fuck netusil.
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 28/07/2004 :  13:58:04  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Jak pořád tady píšete, že se plno lidí z RvR serveru přestěhovalo na PvP server a teďka si levelujou chary, tak nikde sem se nedočet proč tomu tak je. Přece s příchodem NF se v RvR nic až tak nezměnilo, řek bych že albíci zergujou pořád a já osobně bych spíš čekal, že lidi z PvP půjdou na RvR server, páč tam budou mít mnohem větší šanci užít si všech vymožeností které nabízí NF. Přece jen bitvy na PvP se většinou neodehrávají v RvR zónách.

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 28/07/2004 :  14:18:26  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak pořád tady píšete, že se plno lidí z RvR serveru přestěhovalo na PvP server a teďka si levelujou chary, tak nikde sem se nedočet proč tomu tak je. Přece s příchodem NF se v RvR nic až tak nezměnilo, řek bych že albíci zergujou pořád a já osobně bych spíš čekal, že lidi z PvP půjdou na RvR server, páč tam budou mít mnohem větší šanci užít si všech vymožeností které nabízí NF. Přece jen bitvy na PvP se většinou neodehrávají v RvR zónách.

diky systemu bonusu v NF a diky insta portum ted dominujou realmy ktery maj populacni prevahu, coz je na vetsine serveru albion
lidi ktery odchazej na mordred sou vetsinou z top gank guild co provozovali hlavne 8v8 a to s prichodem NF v podstate vymizelo, naprosta vetsina boju se odehrava u keepu a vezi, kde dominujou archeri/casteri a tanci nadavaj ze sou nepotrebny
dost lidi taky nadava na to ze NF hodne laguje

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 28/07/2004 :  15:12:27  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
skousel jsem nf s runemasterem na mlf a bylo to hodne super, insta akce, portnu se pobliz boje, dojdu ke keepu a bojuju, vzdy tu je hromada pratel a hromada nepratel, i to ze jsem v epiku se v pohode 'skova' do tohoto zergu, dokonce jsem i nekoho zabil

pro anonimniho hrace, kteri pridaji do zergu je nf skvela zabava, pro obcasneho hrace, neco jako unreal 2004 ta prvni demo mapa co byla, take se bojovalo o strategicke body (power nody - keepy), jenze na delsi hrani to moc imo neni, stali pvp hraci kteri hrali 8v8 ktere v NF temer neexistuje a nechteji hrat tenhle styl hry a chteji zustat v daocu zbyva mordred kde se provozuje naopak zas skoro jen x vs x s tim ze x nebejva ve vetsine pripadech vetsi nez 8 ;)

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 28/07/2004 :  16:49:28  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Presne jak rikal corw i ja se svym gimplym hunterem si tam obcas uziju kdyz se vmisim do nejakyho boje u keepu protoze jako hunter se tam da neco udelat ale jako tank bych tam byt nechtel pac neni co delat jedine chcipat na kastry
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/07/2004 :  17:13:19  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja som nikdy nejako aktivne RvR nehral a siel by som tam jedine s tym ze by sme boli dohodnuty nejakych 10 ludia, dohodnute chary a tak.

Ale ked som skusal NF na Pendragonu s friarom, tak to bol proste roamujuci zerg, a ked sme nasli dalsi zerg kym som k nim dobehol tak som bol bud mrtvy alebo bol nepriatel rozpraseny 30timi castrami
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 29/07/2004 :  07:08:35  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Od včerejška konečně máme na EU servrech 1.69 patch a tak by mě zajímalo, jak se daj použit ty debuff kouzla co dostal cleric a jak přesně fungujou. Ty AE buffy sou mě naprosto jasný, že sou dělaný na zergování.

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 29/07/2004 :  08:37:57  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od včerejška konečně máme na EU servrech 1.69 patch a tak by mě zajímalo, jak se daj použit ty debuff kouzla co dostal cleric a jak přesně fungujou. Ty AE buffy sou mě naprosto jasný, že sou dělaný na zergování.

debuff by mel fungovat tak ze pokud ho zakouzlis na cil kterej ma buff stejny nebo mensi hodnoty tak mu ho dispelnes, na pvp serveru obecne jsem nevidel moc lidi to pouzivat

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 29/07/2004 :  09:59:46  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Hmm jestli to kouzlo musi mit stejnou hodnotu jak ten buff co chces z protivnika odstranit, tak to je pak jasny ze to nikdo na PvP nepouziva, pac nikdo nebeha s AE buffama, ktery maj stejnou hodnotu jak ten debuff. Takze asi pouzitelnost jen na RvR serveru proti zergu.

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 29/07/2004 :  10:06:21  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm jestli to kouzlo musi mit stejnou hodnotu jak ten buff co chces z protivnika odstranit, tak to je pak jasny ze to nikdo na PvP nepouziva, pac nikdo nebeha s AE buffama, ktery maj stejnou hodnotu jak ten debuff. Takze asi pouzitelnost jen na RvR serveru proti zergu.

to si se asi spatne koukal, debuffy maj vyssi hodnoty nez ae buffy - ja osobne jsem parkrat pouzil single target lvl 37 str/con shear (nepamatuju si presne delve ale neco kolem 150 str/con)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/07/2004 :  11:43:52  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To ste nejako moc pozadu s patchmi, ne ?? Vsak tieto AE buffy su na mordu uz nejaky ten mesiac aj viac.
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 29/07/2004 :  14:35:55  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

To ste nejako moc pozadu s patchmi, ne ?? Vsak tieto AE buffy su na mordu uz nejaky ten mesiac aj viac.

No jo kdyz GOA musi vsechno prelozit do Francouzstiny a do Nemciny a to chvilku trva a pak nez to vsechno otestuje a odstrani vsechny bugy tak to nejakou dobu trva. NF by sme meli mit u nas az nekdy v zari.

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 29/07/2004 :  17:16:21  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
No jo kdyz GOA musi vsechno prelozit do Francouzstiny a do Nemciny a to chvilku trva a pak nez to vsechno otestuje a odstrani vsechny bugy tak to nejakou dobu trva. NF by sme meli mit u nas az nekdy v zari.
[/quote]
ROFL s tema bugama je to supr ftip
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 03/08/2004 :  23:05:01  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

ROFL s tema bugama je to supr ftip
[/quote]
U nas jsou celkove Patche, ne ze se u nas dela:
Dnes Patch 1,69a, pozitri 1,69b,toto nee, u nas se proste udela 1,69 a pak 1,70....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/08/2004 :  23:50:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Keby si tomu chapal tak je to tak aj u nas, lenze u nas necakaju ludia mesiac kym sa dozvedia co bude v patchi, ale proste sa urobi 1.69a a da sa na pendragon na betatest, da sa 1.69b a zase sa testuje, a ked sa zisti ze to je moc zle tak sa to opravi skor ako sa to hodi na live server ked je uz fakt neskoro, ale v konecnom dosledku DLdujes len raz.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000