Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Matrix Online new in-game video - v 1. postu odkaz
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/05/2004 :  03:42:29  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Na Bwebu se objevilo nove video - in game, ukazka bojovani a bullet-time. MxO bude vubec prvni onlinovka s pausovanim casu :)) sem zvedavej jak to udelaji to zpomalovani casu..
http://bonusweb.idnes.cz/download/trailery/thematrixonlinevideo.html

No, asi vsichni zname Matrix, takze netreba nic moc dlouze o teto hre rikat, ostatne prestoze ma vyjit za 1-2 mesice, a betatest signup zacal pred 2 dny, tak na webu nic moc primo o hre neni.

web : http://thematrixonline.warnerbros.com/web/index.jsp

Neco ve smyslu povolani, zamereni budou
spy
hacker
soldier
non-combat (krafti, vyrabeni predmetu kraftenim - zde to bude jako zapisovani kodu do matrixu)
Hrat se ma v 1 velkem meste, pujde i PvP, slibuji 300 animaci bojovych .

neco o bojovani :
# Martial Arts Aikido: a defensive style with lots of grabs and throws
# Karate: a powerful style with strong punches and kicks
# Kung Fu: a fast style with a variety of graceful strikes and circular movement

Firearms
# Handgun: proficiency with revolvers and semi-automatic pistols
# Submachine Gun: proficiency with small caliber automatic weapons
# Rifle: proficiency with shotguns and assault rifles

In addition, these abilities lead to more advanced versions and "special maneuvers" that allow players to perform even more devastating attacks.

Here is the description of a special move branched off of the Handgun ability.

Pistol Evasive - Character performs a one-handed cartwheel while firing. A bonus to defense is enjoyed for a number of combat rounds in addition to the damage inflicted on the opponent during the special maneuver.

Taky slibujou Bullet time system, zpomaleni casu pri boji .. na to jsem zvedav jak to bude fungovat.

M I S S I O N S
A robust mission system designed for maximum re-playability and depth. Players receive missions from familiar organizations in the Matrix, such as Zion and the Machines.
-- to vypada, ze by se mohlo dat hrat jak za lidi tak i za stroje

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 21/05/2004 01:37:16

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 06/05/2004 :  07:48:17  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
akorat betatestu se muzou zucastnit jen usa/can residents sem tam cetl.. ale ve formulari maji na vyber i zemi, takze nikomu nebrani se regnout.. ja to taky udelal hned prvni den.. mozna budou testery z evropy pridavat dyl, takze to neuskodi bejt regnutej uz od tedka ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 06/05/2004 :  22:05:42  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim, pomysleni ze budu na kazdem rohu potkavat nicky jako NEO001, MorpehuZ, neokiller, NEO_THE_ONE ci Trinity_1 atd. me moc nelaka :/

+ posledni film byl desnej shit ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 06/05/2004 22:06:22
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 06/05/2004 :  23:06:38  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Presne to som ja vypraval vcera v noci s Rodierom. Mne ten Matrix Online pripada ako taky narychlo urobeny - filmy mali komercny uspech, tak hura, urobime rychlo mmorpg, to bude fura penazi.
Budu tam presne take male deti ako vravi Colldor (co bude urcite osetrene tym sposobom, ako v SWG, kde si clovek nemoze vybrat ziadne zname meno z filmov SW).
Sice Rodier oponuje, ze SWG je vlastne to iste, ale ja si o MO myslim svoje. Bude to sracka .
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 06/05/2004 :  23:18:14  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius

Presne to som ja vypraval vcera v noci s Rodierom. Mne ten Matrix Online pripada ako taky narychlo urobeny

no to nevim jak moc narychlo.. ale uz se na tom dela pekne dlouho ;P ja si myslim ze to bude dost podobny jako CoH, coz by nakonec mohlo bejt i zajimavy ;)
quote:

filmy mali komercny uspech, tak hura, urobime rychlo mmorpg, to bude fura penazi.

tohle neni vubec na skodu.. kazdej si rad zahraje ve svete, kterej zna z knizek/filmu .. vic se pak do hry vzijes...
quote:

Budu tam presne take male deti ako vravi Colldor (co bude urcite osetrene tym sposobom, ako v SWG, kde si clovek nemoze vybrat ziadne zname meno z filmov SW)

v CoH taky nepotkas zadny lidi se jmenama superhrdinu.. kazdej ma svuj nick kterej pouziva vetsinou i ve hrach popripade udela nejakou slataninu. jinak je to celkem jedno si myslim ;P
quote:

Sice Rodier oponuje, ze SWG je vlastne to iste, ale ja si o MO myslim svoje. Bude to sracka .

bude/nebude to se pozna v betatestu pokud se tam nekdy dostanem ;)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/05/2004 :  07:55:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:

Presne to som ja vypraval vcera v noci s Rodierom. Mne ten Matrix Online pripada ako taky narychlo urobeny

no to nevim jak moc narychlo.. ale uz se na tom dela pekne dlouho ;P ja si myslim ze to bude dost podobny jako CoH, coz by nakonec mohlo bejt i zajimavy ;)

To asi ne :) CoH je na full time vyvijenej od zacatku roku 2000. Uz kolem roku 2001 byl internet plnej obrazku ze hry.

Matrix je pravdepodobne skutecne sitej horkou jehlou. Ale to samozrejme jeste neznama, ze bude nekvalitni (zatim podle ss to vypada, ze okopiroval ZCELA vse z CoH a tedy se radi do tzv heroes mmorpg nebo jak to nazvali na mmorpg.com a to je dost nechutny :)).

Edited by - VT on 07/05/2004 07:57:56
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 07/05/2004 :  08:30:19  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

quote:

To asi ne :) CoH je na full time vyvijenej od zacatku roku 2000. Uz kolem roku 2001 byl internet plnej obrazku ze hry.
Matrix je pravdepodobne skutecne sitej horkou jehlou. Ale to samozrejme jeste neznama, ze bude nekvalitni (zatim podle ss to vypada, ze okopiroval ZCELA vse z CoH a tedy se radi do tzv heroes mmorpg nebo jak to nazvali na mmorpg.com a to je dost nechutny :)).

spatne si me pochopil ;) nesrovnaval sem CoH a MO dobou vyvoje, ale prave tim stylem hry... jak sam pises .. ze to bude proste hra na hrdiny ;) ale na druhou stranu tam bude jakejsi crafting v podobe source kodu a hlavne PvP hned od zacatku.. takze by to fakt nemuselo bejt az zas tak spatny ;)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/05/2004 :  20:57:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
No, Aenstrius tomu nerozumi no :o) nema rad Matrix a tak odsuzuje i hru, prestoze vsecko co napsal vlastne neni na skodu.
SWG je taky podle filmu - penize, pritahuje SW tematika.. a co ?
Jinak za MxO stoji Monolith a ty jsou znamy kvalitni produkci..
Jo a MxO se pokud vim sije nekdy od roku 2001 snad.. takze zadna horka jehla..

To Live in the U.S. or Canada. -mi prijde ze to tam dali az vcera, mam fakt divnej dojem ze kdyz sem se registroval tak to tam jeste nebylo.. podporuje to to, ze je mozne zvolit Czech Rep. .. Jinak colldore to stim neo atp .. to same je i v SWG, rebelu je 100x vic nez impu, pac kazdej amik chtel bejt rebel jako Lug Skajwalkr .. a co ? a hovno :o) na hre se to nijak nepodepsalo..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/05/2004 :  20:59:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo zapomel bych.. ja myslim ze tohle bude lepsi nez CoH.
1. protoze to ma prave inspiraci v matrixu, tudiz to snad pojede podle urcite linie, neni to tak prazdne a nesmyslne jako CoH kterej se vlastne neodehrava nikde a nijak.. (puvodne snad meli mit licenci od Marwellu..coz by bylo fajn.,.)
2. bude tam kraftovani !!

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 07/05/2004 :  21:07:22  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
neni to tak prazdne a nesmyslne jako CoH kterej se vlastne neodehrava nikde a nijak.. (puvodne snad meli mit licenci od Marwellu..coz by bylo fajn.,.)

Ty jsi hrál CoH ?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/05/2004 :  21:23:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ne, proc ? to musim abych vedel ze to neni podle zadneho znameho nametu, tudiz je jen na fantasii autoru co stim za psi kusy udelaj ?

Je fakt, ze takova AO je taky vlastne "noname" a neni spatna.. ale proste CoH bych fakt rad zkusil coby Marwellovskej super hrdina, v marwelovskejch mestech atp. Jinak o CoH premejslim, skoda ze sem propas betu, asi by mne to na delsi dobu nebavilo ale na par dni to zkusit..treba bych se mylil.. no uvidime co ten Matrix no..

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 07/05/2004 :  21:34:31  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne, proc ?

V tom případě si odpusť fatální závěry.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/05/2004 :  22:36:57  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Jak fatalni zavery ?? sem proste jenom napsal fakt, ze coh se neodehrava v zadnem znamem svete.. narozdil od matrixu.. :) ani nevim co je na tom tak zleho :)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 07/05/2004 :  23:10:37  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
neni to tak prazdne a nesmyslne jako CoH kterej se vlastne neodehrava nikde a nijak..

Tak se po sobě alespoň nauč číst. Odehrává se v ParagonCity, které je vymyšleno stejně jako jakýkoliv jiný - byť licencovaný svět. Fatální závěry o tom, jak je to prázdné a nesmyslné piš o věcech, o kterých máš páru.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/05/2004 :  15:51:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ale vzdyt to tak je, sam si to potvrdil..
pro mne je nesmyslny jakykoliv svet ktery neni vytvoreni mnohaletou drinou a premyslenim nad jednotlivejma zakonitostma svetu.. tzn ve svy podstatne kazdej nelicencovanej svet/system

Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 09/05/2004 :  04:25:51  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
mozna nas prekvapej. Filmy meli celkem osefovany v tom smyslu, ze nikdo moc nevedel o co pujde. Reklama sice byla ale pustili toho pred promitanim vcelku malo. Mozna proto nejsou zadny screeny atd. No nechme se prekvapit...

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 09/05/2004 :  09:13:58  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
kde si vzal ze nejsou screeny??
tady nejaky mas:
http://bonusweb.idnes.cz/download/screenshoty/thematrixonline030514.html
tady je ingame video:

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/05/2004 :  09:31:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

tady nejaky mas:
tady je ingame video:

Hmm. Tohle je City of Heroes s pandulakama, ktery vypadaj jako Neo a Trinity. Jinak je to 100 PROCENTNI KOPIE COH.

Asi jako asijske diablo mmorpg klony.

Edited by - VT on 09/05/2004 09:32:44
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 09/05/2004 :  09:41:29  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

tady nejaky mas:
tady je ingame video:

Hmm. Tohle je City of Heroes s pandulakama, ktery vypadaj jako Neo a Trinity. Jinak je to 100 PROCENTNI KOPIE COH.

Asi jako asijske diablo mmorpg klony.

netvrdim ze neni.. ale na druhou stranu pokud to bude stejny jako CoH a jeste tam pridaj crafting a bude tam od zacatku PvP tak proc ne.. navic vetsine lidi bude blizsi svet matrixu nez CoH a mohlo by to nalakat dost matrix fans... uvidime.. kazdopadne MO neodsuzuju zatim.. vic se pozna z bety ...

Edited by - Stormer on 09/05/2004 09:42:19
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 09/05/2004 :  20:54:01  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote

quote:
neni to tak prazdne a nesmyslne jako CoH kterej se vlastne neodehrava nikde a nijak.. (puvodne snad meli mit licenci od Marwellu..coz by bylo fajn.,.)

Di s tema závěrama někam už prosímtě, z CoH si viděl tak maximálně screenshoty.

Noe

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/05/2004 :  04:40:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tak ted si Mily Noe pekne hacni a vysvetli mi, jakej vliv na to ma, co jsem z CoH videl ?
Jakej vliv to ma na to, ze muj nazor je, ze si radeji zahraju v licencovanym svete podle nejakeho radu ?

Ja se na to divam tak, ze v CoH neni nic jiste, nejsou tam zadne pevne dane zakonitosti.
U licencovaneho sveta jsou. Viz LoTR a mmorpg z lotra, mmorpg z warcraftu, ted mmorpg z mo.. a jine :o)

Jinak ja myslim ze MxO bude dost podobne CoH tim zamerenim, ale doufam (verim) ze MxO nebude tak "prostoduche" prave kvuli psani kodu (alias krafteni), je tam moznost skilly tradovat (zajimava cinnost), ziskavat je odchytavanim programu. Bojovat se bude taky jak proti programum tak proti agentum. Navic se dost zminuji o tom, ze by nemel byt jen Matrix .. tak sem zvedavej na zpracovani Zionu a tak. Nektere naznaky ukazuji ze bys snad mel i moznost bojovat za stroje..

Doufam ze to nebude jen takova funny placacka jako CoH, placacka jako korejsky hry typu PT,Mo,Ko,Lin2.. no ale asi uz podctivejm mmorpg odzvonilo (uvidime co Eq2..)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/05/2004 :  04:42:11  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo jeste neco.. mam dojem ze o MxO se zacalo mluvit nekdy ve stejne dobe jako CoH ..nekdy kolem 2001.. ale makat se na tom zacalo o dost pozdejs..takze snad novej engine.. jen ne srackoidni ala swg

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 21/05/2004 :  03:14:12  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
Matrix je svet stejne vycucanej z prstu jako kdejakej jinej svet. To ze tam jsou jakysi 2 strany a par znamych postav/mist neznamena ze to "pojede podle urcite linie" nebo ze tam sou "pevne dane zakonitosti". Jinymi slovy, autori muzou delat uplne stejny "psi kusy" s licencovanym i nelicencovanym svetem, protoze pribeh proste jde dal. Resp. jde dal, pokud na to neserou :)

a matrix neni ani "svet ... vytvoreny mnohaletou drinou" - psani scenare pro film je neco uplne jinyho nez ciste vymejsleni sveta, proste protoze si veci domejslis "za behu".

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 12/06/2004 :  20:35:14  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ja len dufam, ze tie auta tam nie su len tak na okrasu, ale sa budu dat aj pouzivat. Hra vypada dobre vo vsetkom a podla mna to bude ako SWG - CoH nepoznam.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  02:10:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim ze ty auta jsou jenom kulisy a ze to nebude tak promakane jako SWG.
Spis to bude jako CoH .. mensi svet, jen o 1 meste kde ovladas superhrdinu co se mlati s agentama :( bohuzel......... taky bych rad aby tam byl normal svet

btw na fileplanetu vyslo 500mb filmecek na MxO.
http://www.fileplanet.com/files/140000/141331.shtml

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/06/2004 :  19:54:56  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne, proc ? to musim abych vedel ze to neni podle zadneho znameho nametu, tudiz je jen na fantasii autoru co stim za psi kusy udelaj ?

Je fakt, ze takova AO je taky vlastne "noname" a neni spatna.. ale proste CoH bych fakt rad zkusil coby Marwellovskej super hrdina, v marwelovskejch mestech atp. Jinak o CoH premejslim, skoda ze sem propas betu, asi by mne to na delsi dobu nebavilo ale na par dni to zkusit..treba bych se mylil.. no uvidime co ten Matrix no..

ne, proc ?

lol !

...skoda ze sem propas betu, asi by mne to na delsi dobu nebavilo ale na par dni to zkusit..

double lol, ty se nezapres ... "skoda ze sem propasl betu" ... ty proste nejsi beta Tester, ty jsi beta PLAYER...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 16/06/2004 :  16:35:28  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Bude MxO beta aj v Europe ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/06/2004 :  22:32:00  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

ne, proc ?

lol !

...skoda ze sem propas betu, asi by mne to na delsi dobu nebavilo ale na par dni to zkusit..

double lol, ty se nezapres ... "skoda ze sem propasl betu" ... ty proste nejsi beta Tester, ty jsi beta PLAYER...

samozrejme, aby jsi mohl ziskat dojem z nejake hry, tak si ji musis zahrat.. nebo snad ne ? viz tvuj 1. cerveny post.
a muzes mi vysvetlit, jak muze nekdo beta testovat nejakou hru, pokud ji nespusti a nehraje ? to si jako myslis ze betatester je nekdo, kdo si tu hru disasembleruje / debuguje nebo co ? ne. nic takoveho mile stilgaro.
beta tester = beta player.
A zejmena to plati u stale vice a vice her, kdy [open] beta trva pul roku..rok..

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/06/2004 :  04:06:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
O.o ted sji mi to teda vytrel ... zrejme ti unika co sem tim myslel. Nic prekvapiveho.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/07/2004 :  12:22:42  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm tak na matrix webu sou nejaky novinky, popisujou tam nakou ulici a park a jake gangy to tam vedou.. coz mi prijde dost nesmyslne....... prece jakmile nekdo v Mx rebeloval, agenti ho okamzite skrz matrix zdetekovali a upravili.......

Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 07/07/2004 :  17:23:06  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm tak na matrix webu sou nejaky novinky, popisujou tam nakou ulici a park a jake gangy to tam vedou.. coz mi prijde dost nesmyslne....... prece jakmile nekdo v Mx rebeloval, agenti ho okamzite skrz matrix zdetekovali a upravili.......

Omyl Rodiere,život šel v Matrixu stejně jako všude okolo nás.Lidi mohli pracovat,bejt na podpoře,krást,znásilňovat,vraždit,milovat a tak vůbec...Obyčejnej pořádek v Matrixu měla na starosti obyčejná lidská policie,jen v případě prozření a narušení systému nastupovali agenti.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/07/2004 :  18:30:27  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

beta tester = beta player.

Viděl jsem už hodně hovadin. Tohle je tedy jedna z těch větších.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 21/07/2004 :  12:47:46  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
nj ja uz ani na rodierovy posty nereaguju. to bych se porad jen vztekal a hadal.. je lepsi ho ignorovat a nad jeho posty se pouze smat...

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 21/07/2004 :  15:52:13  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Tady se clovek alespon zasmeje :)

Jinak muj nazor - za rok po spusteni ostre verze tehle hry po ni nestekne ani pes.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 21/07/2004 :  17:57:18  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hoghar

Tady se clovek alespon zasmeje :)

Jinak muj nazor - za rok po spusteni ostre verze tehle hry po ni nestekne ani pes.

ehm.. tahle hra ma mnohem vetsi potencial nez treba City of Heroes.. a city of heroes je stale nejprodavanejsi hrou.. tak nevim teda ;P

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/07/2004 :  02:17:36  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hm tak nevim ale v Matrix 1 mi prislo vsecko desne uhlazeny.. a si vemte ze Neo byl slusnej clovek, chodil normos do prace.. ale potom prestal v praci makat a sli po nem hned agenti.

Ono prece pokud jsou ty lidi naprogramovany ..tak proc by je stroje nechali se mezi sebou zabijet a prichazet tak o baterky ? Resp proc by ty lidi programovali tak, aby delali neplechu ??

ad beta tester = beta player .. co na tom kdo zase nechape ?
aha.. Jedi Knight .. clovek kterej hral v celym svym zivote 1 mmorpg a nikdy nic netestoval. Tak to jo no.. to potom chapu ze on nechape.

Jedi, jak si predstavujes takove betatestovani, povez nam to. Ad se zasmejem.
Ja jsem byl v closed bete Neocronu, DAOC, FOMK, alfatestu Kyrne, Freeworld a vzdycky to bylo vsude stejne. Proste se hralo a reportovalo. Se systematickym zamerenim kazdy (treba) tyden na nejakou cast.
Proto beta tester = player. protoze jinak testovat nez hranim nemuzes.

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 22/07/2004 :  06:41:10  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm tak nevim ale v Matrix 1 mi prislo vsecko desne uhlazeny.. a si vemte ze Neo byl slusnej clovek, chodil normos do prace.. ale potom prestal v praci makat a sli po nem hned agenti.

Jak tak na to koukam tak z Matrixu 1 si toho uz moc nepamatujes. Pro upravavu tohoto omylu doporucuji znova zkouknout prvnich 20minut

quote:
Ono prece pokud jsou ty lidi naprogramovany ..tak proc by je stroje nechali se mezi sebou zabijet a prichazet tak o baterky ? Resp proc by ty lidi programovali tak, aby delali neplechu ??

No a tady bych doporucoval si znova prehrat vyslech mezi agentem Smithem a Morpheem. Nachazi se asi tak 30minut pred koncem filmu.
Go to Top of Page

Nataniel
New Member

334 Posts

Posted - 22/07/2004 :  10:30:32  Show Profile  Send Nataniel an ICQ Message Send Nataniel a Private Message  Reply with Quote
ormalne posty od cloveka (Rodier), ktery nedostatek znalostí nahrazuje sahodlouhym tlachanim, co je v konecnym dusledku o nicem (za to budu urcite pocten duchaplnou odpovedi) ignoruju. Ale na jeho tezy o Matrixu jsem se rozhodl reagovat, aspon abych se pokusil obohatit jeho znalosti.

Takze:

Ad1)

Agenti se o Nea nezajimali z toho duvodu, ze by nechodil do prace, ale z duvodu, ze ho hledal Morpheus, setkal se s Trinity a HLAVNE informator (ten holovlavej zradce z real sveta....uz mi vypadlo jmeno) dal agentum na Nea kontatk.

Ad2)

O nejakym naprogramovani lidi v celym matrixu neexistuje ani veta. Lidi akorat ziji v naprogramovanym svete virtualni reality a to je rozdil (kdyz ty hrajes online hru, tak taky nejsi naprogramovanej, ale akorat prijimas naprogramovany svet VT). Sami tvurci filmu si (kupodivu) polozili stejnou otazku a v dalsich dilech na ni hned poskytly odpoved: Sam architekt rikal, ze prvni matrix byl vytvorenej tak, aby lide zili v miru, vsechno klapalo a vsechny spatny lidsky vlasnosti byli potlaceny. Ale tenhle Virtualni svet nikdo z lidi neprijmul a prisel tak o celou generaci. Proto musel udelat svet, podobny tomu, ve kterem lidi zijou ted.

K ostatnim spammum od Rodiera se nemam potrebu dal vyjadrovat. (na to se urcite taky objevi nejakej ten postik)

Mlatic - 161 enf, Esha - 206 adv
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 22/07/2004 :  10:55:02  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
snad jen k tomu uhlazenemu svetu. v 3 dile tusim ze rikali ze prvni metrix byl dokonaly a proto nefungoval, v dalsich verzich ze prisli stroje na to, ze clovek potrebuje nejaky ten chaos a nepredvidatelny prvek k tomu aby byl spokojeny ..

nicmene videl jsem to v originale, takze jsem to mozna jen spatne pochopil

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 22/07/2004 :  21:12:21  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja jsem byl v closed bete Neocronu, DAOC, FOMK, alfatestu Kyrne, Freeworld a vzdycky to bylo vsude stejne.

no a?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/07/2004 :  21:34:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Ja jsem byl v closed bete Neocronu, DAOC, FOMK, alfatestu Kyrne, Freeworld a vzdycky to bylo vsude stejne.

no a?

Nemam rad Pokec UO free shard hlupaky co pisou tupe hole vety.

Rodier nenapsal pouze tuto vetu. Pokracoval. A i kdyz ne vzdy je to co rika koser, nepise podobne dvouslovne honici posty.

Jsem rad, ze mi stale potvrzujete moje teorie o mmorpg buranech. Jen tak dal. A ted:

Jdi do "hajzlu" burane. Do pokecu, kde se muzete v podobnem bahne rochnit.

Diky.

Edited by - VT on 22/07/2004 21:44:45
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 22/07/2004 :  22:14:06  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
ehm tak za:
1*to jedna otázka, nevím co bych k tomu měl ještě dodávat.
2* beta tester = beta player - jeho výrok, ke kterému Jedi knight napsal, že je to hovadina, kdežto rodier reagova clovek kterej hral v celym svym zivote 1 mmorpg a nikdy nic netestoval. Následně rodier vyjmenoval xyz mmorpg, kde byl jako betatester a naznačil tím, jako by díky tomu měl automaticky pravdu, proto jsem napsal "no a?".
3*to že mám v podpisu dva uo shardy ti tak vadí, to jako abych nebyl hlupák a buran si mám rychle zaplatit nějakou mmorpg? nebo se přihlásit do nějakyho betatestu?
4*zatím jako buran reaguješ na tomhle foru jen ty se svym mindrákem k hráčům na free shardech, vsadím se že kdybych neměl v podpisu morii a tz možná reaguješ jinak.
5*absolutně nechápu tvoje úrážení a následné pozvání na návštěvu, diky ale odmítám.
6*Docela bych ti přál, aby ti nějakej buran z free shardu rozbil někdy rypák.
7* dvouslovne honici posty. napsal člověk s 2,7k postu a jak tak sleduju tak většina z toho byly posty, kde si urážel hráče na free shardu.
8*nevidim rozdil mezi rodierem, kterej leze od jedne bety ke druhé, a hráčem na free shardu => žádnej nic neplatí.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 22/07/2004 22:16:42
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/07/2004 :  22:22:58  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-
8*nevidim rozdil mezi rodierem, kterej leze od jedne bety ke druhé, a hráčem na free shardu => žádnej nic neplatí.

Rodier si mmorpg plati ...

Mne jsou nejaci hraci na free shardech celkem ukradeni, pouze mi vadi, ze se cpou tam kam nemaji, resp. "kecaj" do neceho o cem vubec nic nevedi a s cim nemaji zadne zkusenosti. Proste jsou to burani.

Drzte se sveho koryta (UO free shardu) nebo se zeptejte taty zda vam na zkousku zaplati nejakou mmorpg z 21 stoleti, at vite jak vypada velkomesto. Do te doby jste holky z kravina, co tady pouze obtezuji.

Tyto slova jsem pouzil, abych svoje myslenky do "textu" prenesl ve stejne intenzite jak je citim. Nemyslim si, ze napr. ty delas v kravine a jsi holka (i kdyz se tak chovas ... No a?). Nebo se pletu?

Jsme jiz prilis offtopic. Dalsi vymeny nazoru prosim do meho mejlu (to se asi nepodari, ze?).

Edited by - VT on 22/07/2004 22:44:11
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/07/2004 :  14:48:29  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Mike > ten problem je nejspis v tom, ze naprosta vetsina tvych pratel - buranu z free UO shardu, co se schazi v Pokecu, nadavaji lidem jako jsem ja, VT a ostatni, co se naopak schazi tady a zajimaji se o nove hry. A protoze ty patris k nim a osocujes nas, tak te VT zaradil mezi ne a poslat te tam zpet.

A nutno rici, ze tohle vyvolali burani jako prvni. Nejdrive nenavist freeUO burani vs hraci placene UO a nyni si proti sobe freeUO burani postvavaji i hrace ostatnich her (nejde o to jestli je placena, je i rada normalnich mmorpg ktere jsou normalne free - treba dark eden viz mmorpg.cz ja osobne nechapu proc to delaji, asi nejaky druh selfdefense ..radeji vsechny predem nasrat, nez naserou oni nas ? )

Ja jsem ten vycet psal jen proto, abys pochopil proc rikam ze beta tester = beta player.
Nepsal jsem "jsem king co byl v xyz betach", psal jsem "byl jsem v xyz betach a vsude to bylo stejne, beta testeri si hrali a tim podavali reporty" tudiz u mne je beta tester = beta player. Coz drive platilo spis pro cloveka ktery misto aby v bete testoval, tak si jen uziva..ale to se imho zmenilo, dnesni bety uz davno nejsou takove jako driv, dokonce uz vetsinou developeri ani ke hre nepridavaji bug report tool...)

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 04/08/2004 :  13:23:25  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak ted si Mily Noe pekne hacni a vysvetli mi, jakej vliv na to ma, co jsem z CoH videl ?
Jakej vliv to ma na to, ze muj nazor je, ze si radeji zahraju v licencovanym svete podle nejakeho radu ?

Ja se na to divam tak, ze v CoH neni nic jiste, nejsou tam zadne pevne dane zakonitosti.
U licencovaneho sveta jsou. Viz LoTR a mmorpg z lotra, mmorpg z warcraftu, ted mmorpg z mo.. a jine :o)

Jinak ja myslim ze MxO bude dost podobne CoH tim zamerenim, ale doufam (verim) ze MxO nebude tak "prostoduche" prave kvuli psani kodu (alias krafteni), je tam moznost skilly tradovat (zajimava cinnost), ziskavat je odchytavanim programu. Bojovat se bude taky jak proti programum tak proti agentum. Navic se dost zminuji o tom, ze by nemel byt jen Matrix .. tak sem zvedavej na zpracovani Zionu a tak. Nektere naznaky ukazuji ze bys snad mel i moznost bojovat za stroje..

Doufam ze to nebude jen takova funny placacka jako CoH, placacka jako korejsky hry typu PT,Mo,Ko,Lin2.. no ale asi uz podctivejm mmorpg odzvonilo (uvidime co Eq2..)

No, tak sem se lognul do SWG po roce (sam jsem byl prekvapen ze mi jeste nesmazli acc - mam tam na max Kromuse - swordman/master brawler/ pet manager nebo jak se to jmenuje ) a co nevidim. 2 Imperial jediove (sithove nebo jak se jmenuji) si to rozdavaji s pulkou (nebo celym) Anchorheadem... Tak jestli tohle ma nejakej rad ( odvolavam se na to ze tahle cast hry se odehrava nekde mezi 3-4 epizodou ve filmu, na cem je vlastne cely SWG svet zalozen, nevim jestli jsou o svete SW nejake knizky) a docineni s puvodnou (filmovou linii) SW tak vazne nevim, mne to spis pripada jako sodoma-gomora ala SWG...

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 04/08/2004 :  15:45:52  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

No, tak sem se lognul do SWG po roce (sam jsem byl prekvapen ze mi jeste nesmazli acc - mam tam na max Kromuse - swordman/master brawler/ pet manager nebo jak se to jmenuje ) a co nevidim. 2 Imperial jediove (sithove nebo jak se jmenuji) si to rozdavaji s pulkou (nebo celym) Anchorheadem... Tak jestli tohle ma nejakej rad ( odvolavam se na to ze tahle cast hry se odehrava nekde mezi 3-4 epizodou ve filmu, na cem je vlastne cely SWG svet zalozen, nevim jestli jsou o svete SW nejake knizky) a docineni s puvodnou (filmovou linii) SW tak vazne nevim, mne to spis pripada jako sodoma-gomora ala SWG...

No, to je to drbnute SOE.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/08/2004 :  03:53:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

quote:

Sice nejsem zadnej extra fanda, ale musim rict, ze tohle byl jeden z duvodu proc jsem se na SWG vykaslal - necitil jsem tam svet Star Wars. Vojaci Imperia si tak stupidne chodi po pousti za mestem, Imperialove-hraci bezproblemu chodi po Endoru, Rebelove zase na Imperialnim uzemi.. proste hruza.
To I Knight Online proste stanovilo 2 strany a ty si do uzemi nelezli (nemohli)
Nechapu proc to SoE neudela jako v AO. Jak si jedna strana vleze na uzemi druhy, uz jsou stim problemy (straze) a to same stema JEDIema - kdyby bylo po mem, tak by nikdo z hracu nemohl byt Jedi ani Sith. To by bylo jen Event GMs kteri by poradali ruzne eventy kdy proste Jediove kontaktovali Rebely treba kdyz neco potrebovali (nejak se ty questy delat musi ze :o)) myslim ty specialni..) nebo spis Rebelove by prisli za Jediema (precijenom urcite styky meli viz epizoda 1..) Hraci by se maximalne mohli stat padawany.
I kdyz asi vic mne stve, ze tam vubec nebylo videt neco jako je "rebelove" nebo "imperialove" - vubec zadne politicke zrizeni, nic....... asi by to chtelo trosku vic RP - ze strany SoE. Aspon simulovat to, ze se schazi nejakej snem a neco se resi.. aby ta hra mela aspon nakej spad, nakej pribeh - ale neco co by bylo ve hre vic videt. Ceho by se hraci ucastnili. Bylo by fajn kdyby mesta meli sve starosty a planety sve vudce, zcasti z rad GM zcasti z rad hracu, ti by se schazeli verejne hraci by mohli sledovat o cem by rokovali a tak.. Dycky by na zaklade toho vznikl i nejaky filmecek jako u AO kdysi.. tam se taky aspon nejakou dobu snazili simulovat ze se neco deje. Kdyz nejvyssi te urcite strany o necem jednali tak udelali render filmecek kterej to dal hracum na jevo a potom ve hre byli videt zmeny co se rozhodli a tak. Bylo by fajn kdyby proste v SWG fakt byla nejaka vrchnost z rad GM a casem i hracu, ktera by se schazela a rozhodovala, do toho by event GMs mixovali ruzne udalosti se kterejma by si museli poradit (vpat imperialu na nejakou planetu coz by znamenalo omezeni rebelu na urcitem uzemi.. -> jednani atp..)

btw na ign.com vznikl MxO vault a je tam 1. ze 3. combat filmecku novejch..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/08/2004 :  14:12:58  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Na tohle se tesim - sw battlefront
http://pc.ign.com/objects/617/617664.html

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 06/08/2004 :  16:38:25  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na tohle se tesim - sw battlefront
http://pc.ign.com/objects/617/617664.html

Aj ja.

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/10/2004 :  18:32:50  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
Fileplanet bude nabizet 20 tisic uctu MxO.. 5.000 kazdy utery pocinaje dnesnim.. plati pouze pro subscribery...

Tohle je cas od kdy to zacne a je to kdo prvni pride ten....
Tuesday, October 12th at 3:00 PM PST

jestli pocitam dobre tak dneska presne o pulnoci? jestli se pletu tak me opravte ;)

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 12/10/2004 :  19:03:19  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
to je blbe, ja subscriber nejsom - mam tam len profile

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000