Author |
Topic  |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 01:11:47
|
Zdravim, mel bych par dotazu a tak se obracim na vas.Zacal jsem hrat na Merlinu za Midgard postavu Shadowblade.Takze jsem si procet par for a stale mi neni jasno co je tedy lepsi, jestli mece sekery, nebo oboji najednou? Pak mi neni dost jasne jestli za realm body se zvedaji vsechny skily stejne. Tady mam dva navrhy svych postav. Jelikoz zacinam, chtel bych slyset vas nazor.Diky Mundane Poisons:30 Stealth:35 Critical Strike:44 Left Axe:18 Sword:44 -------------------------- Mundane Poisons:35 Stealth:35 Critical Strike:44 Sword:44 Pri teto moznosti by zbylo jeste +5 do Left Axe.
|
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
|
| |
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 01:25:40
|
A jeste jedna otazka.Jak ono je to s tim Stealthem.Nasel jsem jenom par doporuceni, ale nikde vysvetleni jak jse to pocita a kolik zkutecne staci mit? Diky |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 10:53:28
|
quote: Originally posted by Speh
A jeste jedna otazka.Jak ono je to s tim Stealthem.Nasel jsem jenom par doporuceni, ale nikde vysvetleni jak jse to pocita a kolik zkutecne staci mit?
50, tj 35 na realm ranku 5, 34 na RR6 atd.. |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 10:57:20
|
quote: Originally posted by Yennefer
A jeste jedna otazka.Jak ono je to s tim Stealthem.Nasel jsem jenom par doporuceni, ale nikde vysvetleni jak jse to pocita a kolik zkutecne staci mit?
50, tj 35 na realm ranku 5, 34 na RR6 atd..
Nebo 29 stealth a RR11. |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 14:31:45
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Yennefer
50, tj 35 na realm ranku 5, 34 na RR6 atd..
Nebo 29 stealth a RR11.
Btw zapomneli jste dodat, ze na 50lvl je +10 z itemu, coz nemusi byt na 1. pohled jasne  osobne bych asi doporucoval, pokud mas moznost, autotrenera do 48lvl, at mas trochu tech bodiku navic. preci jenom mas koeficient 2 Jako specku bych dal LA+sword, ale uz jsme to tu resili v nejakem topicu, zkus to prohledat  Jo a po NF je stealther hratelnej akorat v DF  
EDIT: blbe naquotovano  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
Edited by - smajlik02 on 30/06/2004 14:34:31 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 14:58:52
|
quote: Originally posted by smajlik02 Btw zapomneli jste dodat, ze na 50lvl je +10 z itemu, coz nemusi byt na 1. pohled jasne 
na lvl 50 je cap na skill bonus z vybavy +11 |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 15:06:38
|
quote:
na lvl 50 je cap na skill bonus z vybavy +11
jo sorry, mala chybka, uz ani neumim pocitat  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 09:34:47
|
Tak opet potebuju poradit.Mozna spatne hledam nebo jsem slepej, pravdepodobne ta druha moznost.Ale jak je to u sb z prelejzanim hradeb? Nasel jsem na hradbach takove vybesky po kterych by to eventualne i slo, ale nejak jse mu na ne nece.Muzete poradit co k tomu potrebuju atd.Diky |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 10:35:29
|
Potrebujes 25 bodiku do stealthu. Pak muzes splhat po keepech. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 13:03:39
|
Jeste bych chtel poradit nejake fajn misto na expi.Jsem na lvl 25 a bg na tendle lvl je skoro furt prazdnej takze to moc nejde.Jeste ke vsemu se sb strasne spatne expi, takze jestli nemate nejake zkusenosti a nemohl by nekdo poradit, hraju na Merlinu. |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 17:08:18
|
Jeste bych chtel poradit nejake fajn misto na expi.Jsem na lvl 25 a bg na tendle lvl je skoro furt prazdnej takze to moc nejde.Jeste ke vsemu se sb strasne spatne expi, takze jestli nemate nejake zkusenosti a nemohl by nekdo poradit, hraju na Merlinu.
Kdyby jsi hral na guin serveru, tak bysme mohli expit spolu, mam skalda 24 (MP armor+SC bych ti udelal) a buffbota mam Jinak ti doporucim medvidky ve vendu treba A do grupy tam berou kazdyho i sb  |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 16/07/2004 : 22:06:57
|
Nebo taky muzes skusit Muspellheim |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 17/07/2004 : 04:35:22
|
quote: Originally posted by Diblajz
Nebo taky muzes skusit Muspellheim
A pokud mas ToA znam good misto a je tam vetsina neutral mobu,jen par agrro.Kdyz priplujes lodi z SI,tak v tom pristavu se otoc celem do more a plavej.Po chvilce uvidis ostrov po kterym lezou krabi,ty jsou idealni cile.Jsou tam taky nejaky neandrtalci,ktery sou agro,ale ty jsou lehky.Akorat na co si dej bacha,jsou agrro ryby. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 21/07/2004 : 14:38:09
|
Mno neco zkusim vymyslet.Momentalne se zmitam v df.Sb nebylo nejstasnejsi reseni jako prvni postava.Nicmene kdyz uz jsem to dotah na lvl 27 tak uz jse mi nechce rozjizdet neco new.Mno si a atlantis jsem si objednal v cdrom shopu, tak jsem zvedav za jak dlouho to dorazi. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 11:06:22
|
Doporučuji podrobněji nastudovat specializace u shadowblada. Není to jednoduchá postava ani na vlastní hrani, ani na char-building především kvůli stylu hry a počtu skillů. Ty výše uvedené specializace se mi nezdají jako dobrá volba. Zkus popřemýšlet o 44zbraň, 34Critical, 35stealth, 25envenom, 39leftaxe. Staty rozdělit po deseti do str/con/dex, rasa norseman. Level 27-35 se dá na sólo udělat relativně snadno, od 42+ to teprve příjde ... |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 11:34:27
|
Huh tak me to de spatne celkem uz ted.Kazdopadne o sve specializaci jsem premejslel davno a nakonec jsem usoudil za takhle to mozna bude lepsi.22 mundane,34 stealth,34cs,32 lext axe,50sword.Jeste nejsem uplne rozhodnutej u toho cs a swordu.Kazdopadne mam zatim dost casu:] |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 15:45:10
|
34 Critical minimum je nutnost kvůli CD, jinak nemá ta speclajna příliš smysl u shadowblada. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 17:30:08
|
Respecnou to muzu vzdycky, je to moje prvni postava Jo technicka jak pustit dvakrat daoc na jednom kompu? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 17:33:37
|
Respecnou to muzu vzdycky, je to moje prvni postava Jo technicka jak pustit dvakrat daoc na jednom kompu?
Dvakrat spustis binarku camelot.exe. Od verze 'nevim_uz_jake' je mozne daoc spoustet ve dvou sesnach. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 18:28:18
|
Jinak osobně bych doporučoval zvážit i specku left axe. 32 LA je jaksi "nic", tahle její výše pouze kompenzuje postih na damage, nic víc. Použitelné specky začínají na 34, tj. doublefrost a na 39 je důležitá specka frostygaze se stunem. Sice je v chainu po comebacku, ale když shadowblade přepne během boje na rychlý weaponsetup, není až takový problém tohle dát, u sb je rychlost mlácení konstantní, není to taková loterie jako u DW charu z albu/hibu, takže se speckování/changování dá snadněji vychytat. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 00:26:19
|
Mam dalsi dotaz.Mam dva acc, musim mit dva rozdilne cd keye do expansion verzi?V normalnim svete mi to slo[respektive vygeneroval jsem dva cdkeye], ale ted mi prisla ta platinium edice a na druhym acc to chce aktivovat SI, ale ja mam samozrejme jen jeden cd key.Neda se to nejak osetrit?Diky. |
Edited by - Speh on 30/07/2004 08:16:15 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 10:24:44
|
Mam dalsi dotaz.Mam dva acc, musim mit dva rozdilne cd keye do expansion verzi?V normalnim svete mi to slo[respektive vygeneroval jsem dva cdkeye], ale ted mi prisla ta platinium edice a na druhym acc to chce aktivovat SI, ale ja mam samozrejme jen jeden cd key.Neda se to nejak osetrit?Diky.
Neda :) To by byl asi Mythic hodně blbý, kdyby to šlo, nemyslíš? |
Arokh Estarioll |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 21:51:12
|
tjn, ale jeden nidky nevi a za zeptani nic neda. |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 31/07/2004 : 02:41:41
|
quote: Originally posted by Nat
Jinak osobně bych doporučoval zvážit i specku left axe. 32 LA je jaksi "nic", tahle její výše pouze kompenzuje postih na damage, nic víc. Použitelné specky začínají na 34, tj. doublefrost a na 39 je důležitá specka frostygaze se stunem. Sice je v chainu po comebacku, ale když shadowblade přepne během boje na rychlý weaponsetup, není až takový problém tohle dát, u sb je rychlost mlácení konstantní, není to taková loterie jako u DW charu z albu/hibu, takže se speckování/changování dá snadněji vychytat.
Ja s infikem stihal prehazovat 4 zbrane |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 01/08/2004 : 21:41:28
|
quote: Originally posted by smajlik02 Ja s infikem stihal prehazovat 4 zbrane
... jenom 4? |
 |
|
Rikin
Starting Member
72 Posts |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 15/08/2004 : 13:15:28
|
quote: Originally posted by Nat
quote: Originally posted by smajlik02 Ja s infikem stihal prehazovat 4 zbrane
... jenom 4?
Vic jsem jich nepotreboval, ja nesoloval FG  |
 |
|
|
Topic  |
|