Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Packet loss a LDcka
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/07/2004 :  08:47:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi
Ja myslim, ze to tak pochopili asi vsichni
No, kazdopadne jde o to, ze Van Tassel se minul povolanim, ja osobne bych mu doporucil psat fantasy literaturu, protoze na tohle opravdu ma. Na debatu o wifi ne...

1. Nevis jake povolanim mam, tedy nemuzes tvrdit, ze jsem se "minul povolanim"

2. Tohle neni debata o wifi, tohle je debata o tom, co je pro mmorpg potazmo pro pvp v nich pouzitelne. Wifi v tomto suxuje.

3. Nehrali jsme spolu pocitacove hry (source: Jiranek, casopis o programovani z r.1989), takze mi nemas co doporucovat.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/07/2004 :  12:08:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

- uz pres rok nastesti dial up nepouzivam

Ja viem, ale pred par rokom si sa isiel posrat jak si vychvavoval dial up a teraz ...

Rozhodne mozem povedat ze mikro alebo nemikro v pvp nerozhoduje. Proste mikro ti neurobi 100 ping, a aj keby, 100 ping nieje az tak rozhodujuci. Ake ty mavas vlastne pingy na daoc ??? Pretoze ja mam 180 a ak ty mas 80 tak to si dobry ....
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 12/07/2004 :  12:32:33  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
1. Nevis jake povolanim mam, tedy nemuzes tvrdit, ze jsem se "minul povolanim"

2. Tohle neni debata o wifi, tohle je debata o tom, co je pro mmorpg potazmo pro pvp v nich pouzitelne. Wifi v tomto suxuje.

3. Nehrali jsme spolu pocitacove hry (source: Jiranek, casopis o programovani z r.1989), takze mi nemas co doporucovat.

No, to ja jen proto, ze tu fantazirujes. Dobre, rekni mi tedy proc je wifi nepouzitelne a necim to podloz, a tim necim myslim nejake pravdive argumenty, ne jen to, ze ty si myslis, ze je to nepouzitelne. To, ze na wifi hrajem a je to v pohode ti asi nevysvetlim... Njn, nekdo chape rychleji, nekdo pomaleji, nekdo vubec.

ad. 1: nevim, tipnul bych si bachare na Pankraci.
ad. 2: to jsem napsal v tom prvni odstavci.
ad. 3: moc ti nerozumim...
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 12/07/2004 :  13:10:40  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
Ono spousta veci, co tu placne Van Tassel je nepodlozenych........ musite ho brat dost s rezervou a nebo ho vubec nebrat vazne......

p.s.: bachare na Pankraci tu nekdo /ja ne/, kdo hraje DaoC dela, ale...... :)

p.p.s.: a pokud vim, tak Van Tassel pracuje u jedne vyznamne telekomunikacni spolecnosti......

Pika! Pika! Pikachu!

Edited by - pikachu on 12/07/2004 13:11:55
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/07/2004 :  13:34:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo
jak si vychvavoval dial up a teraz ...

Ake ty mavas vlastne pingy na daoc ??? Pretoze ja mam 180 a ak ty mas 80 tak to si dobry ....

S dialupem jsem byl nejvic spokojen bo mel maximalni dostupnost (vyssi nez UPC).

Ping mam (na ip postnutou corwinem) kolem 110 - 130. Ale i tak bych ocenil ostreni 100ms, ktere zabere cesta do amsterodamu a pres more = bo obcas se instanty nestihnou.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/07/2004 :  13:38:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi
ad. 1: nevim, tipnul bych si bachare na Pankraci.
ad. 2: to jsem napsal v tom prvni odstavci.
ad. 3: moc ti nerozumim...

add 1) ne
add 2) nerozumim, nemam cas
add 3) nerozumim
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 12/07/2004 :  15:48:35  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
add 1) ne
add 2) nerozumim, nemam cas
add 3) nerozumim

No, vidim, ze jen opravdu placas, a neodpovedel jsi mi na otazku proc je wifi sux na pvp, takze si dal zbrblej co chces, ale kdyz nemas argumenty, tak se neda nic delat.
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 12/07/2004 :  15:49:21  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pikachu

Ono spousta veci, co tu placne Van Tassel je nepodlozenych........ musite ho brat dost s rezervou a nebo ho vubec nebrat vazne......

p.s.: bachare na Pankraci tu nekdo /ja ne/, kdo hraje DaoC dela, ale...... :)

p.p.s.: a pokud vim, tak Van Tassel pracuje u jedne vyznamne telekomunikacni spolecnosti......

No, chtel bych jen doplnit to p.p.s. -->> kopat u telecomu muze kazdy
Vem tohle jako vtip, nechci se do tebe navazet, proto jsem ten topic radsi jeste editoval. Nemyslim si, ze jsi nejaky ****, ale zkus to trosku podlozit argumenty a nakonec muzes mit i pravdu, proc ne... Jsme na wifi proto, ze v lokalite, kde bydlime neni moc jina moznost. Kdyby tu bylo Chello nebo Netbox, tak jsem sel k nim, ale neni...

Edited by - uschi on 12/07/2004 16:01:55
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/07/2004 :  15:52:29  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tady jde udělat flame fakt úplně o každém tématu, do kterého se vmísí Velda... Ale aspoň je zas sranda, dlouho tu nic takového nebylo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/07/2004 :  16:36:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Wifi je z meho praktickeho pohledu padajicich a problemovych hracu v mmorpg nespolehlive a pro me ucely nepouzitelne. To i dialup je "rychlejsi" (neustaly nepreruseny/nezpomaleny (nejakym hlupym agregacnim pomerem atd.) prutok dat, fakticka rychlost neni az tak dulezita) a spolehlivejsi.

Wifi proste v pvp mmorpg a 'vubec' suxuje.

U Ceskeho Telecomu nepracuji.

Edited by - VT on 12/07/2004 16:58:31
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 12/07/2004 :  18:25:24  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Wifi je z meho praktickeho pohledu padajicich a problemovych hracu v mmorpg nespolehlive a pro me ucely nepouzitelne. To i dialup je "rychlejsi" (neustaly nepreruseny/nezpomaleny (nejakym hlupym agregacnim pomerem atd.) prutok dat, fakticka rychlost neni az tak dulezita) a spolehlivejsi.

Ja mam wifi naprosto spolehlive a bezproblemove (daleko lepsi nez treba isdn, ktere jsem mel tu cest pouzivat 2 roky), konstantni rychlost, stabilni ping 133 ms (na ip uvedenou Corwinem), zadne ztraty atp, jak jsem jiz drive uvedl. Vzhledem k tomu, ze existuje wifi pripojeni, ktere odporuje tve teorii, tak to znamena, ze tvoje teorie je neplatna.

Edited by - Rikin on 12/07/2004 21:22:53
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/07/2004 :  12:42:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tiez si nemyslim ze wifi je nejaka nekvalitna technologia, to ze ja mam smolu a moje APcko je 13 km vzdialene je len moja smola, a neni to chyba wifi. Teda vlastne je to v istom zmysle chyba wifi, ale o tom to neni, na kabel by som mohol cakat pekne dhlo (tipujem tak 30 rokov aDSL je trosku svetlejsia buducnost ale o moc nie )
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 13/07/2004 :  15:25:32  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Vaše internetové připojení dosahuje rychlosti 2595.8 kbps,
což znamená přibližně 318.1 kB/s.

Hehe Karneval mě má nějak rád :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 15/07/2004 :  22:28:00  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Your current bandwidth reading is:

132.13 Mbps

which means you can download at 16.52 MB/sec. from our servers.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 16/07/2004 :  06:51:59  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Me taky , do konce mesice garantovano 2000kbps zdarma
od 1. srpna to bude jen pouhyh 1000kbps

Edit: Lol a zkousel jsi tachac na dsl.cz ja tam urval raficku, takze ani nevim kolik sem natocil

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired

Edited by - smajlik02 on 16/07/2004 06:55:13
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 19/07/2004 :  14:42:28  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mikrovlna je samozrejme nepouzitelna pro pvp v podobnych hrach. 100ms hraje vyznamnou roli, bo ve vetsine hrach mas "insta" ability, ktere mohou hrat rozhodujici roli.

Nejlepsi je dial up, mikrovlna je sux pro toho kdo chce maximalni kvalitu.

OMG to je hovadina na entou, mám mikrovlnku a LD mám z celé naší gildy ze všech nejmíň, jeden za měsíc maximálně, většinou ani to ne, takže spolehlivost mám lepší než ty co maj pevnou linku, a co se týče high PvP, tak rozhodně tam žádný problémy nemám, vyhráváme 90% soubojů FG vs FG (i souboje proti zergu), a to nebojujeme jen proti samejm lamám, ale máme plno soubojů proti profi FG. A že bych měl díky pingům pomalý reakce mě ještě nikdo neřek, spíš naopak, mě se zdá že ten ping 40-150 ms je tak akorát :-)

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 22/07/2004 :  15:04:27  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

quote:

Mikrovlna je samozrejme nepouzitelna pro pvp v podobnych hrach. 100ms hraje vyznamnou roli, bo ve vetsine hrach mas "insta" ability, ktere mohou hrat rozhodujici roli.

Nejlepsi je dial up, mikrovlna je sux pro toho kdo chce maximalni kvalitu.

OMG to je hovadina na entou, mám mikrovlnku a LD mám z celé naší gildy ze všech nejmíň, jeden za měsíc maximálně, většinou ani to ne, takže spolehlivost mám lepší než ty co maj pevnou linku, a co se týče high PvP, tak rozhodně tam žádný problémy nemám, vyhráváme 90% soubojů FG vs FG (i souboje proti zergu), a to nebojujeme jen proti samejm lamám, ale máme plno soubojů proti profi FG. A že bych měl díky pingům pomalý reakce mě ještě nikdo neřek, spíš naopak, mě se zdá že ten ping 40-150 ms je tak akorát :-)

Mam taky mikrovlnu a mel jsem po 4mesicich vcera (streda) LD, protoze vypadly servery .
A kazdej kdo se mnou na EU PvP hraje muze rict ze jsme ve hre porad

Edited by - Pramen on 22/07/2004 15:05:24
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000