Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 onRPG.com + vampirska mmorpg
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/07/2004 :  21:05:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Zajimava sajta, myslel jsem ze uz nenarazim na zadnou sajtu ktera by nabizela nove a nove hry zejmena nekomercniho zanru, pripadne ktere jsou zrovna trial/beta s tim, ze bych je neznal - a presto na strance http://onrpg.com ktera se zabyva jen beta/trial/free mmorpg je spousta sice Beckovych titulu, ale to se mi na nich libi.. tech Ackovejch je par a jsou notoricky znamy a je fajn si projizdet ty nezname nekomercni tituly ktere nejsou az tak spatne (nemusi byt nutne beckove) jen proste nemaji propagaci.

Zatim jsem to jinak extra neprojizdel ale treba se mi zalibil obrazek na strance
http://www.lasthalfofdarkness.com/bloodlust/
coz by mela byt vampirska mmorpg (sice tam vubec neni nic o provedeni..ale davam tomu sanci uz z duvodu ze uz mne elfove/dwarfove a takova havet sere ;o) a udelat mmorpg na tema lide vs vampiri .. proc ne ? :)

Podle obrazku mi to spis prijde jako 3d fps Blood 2 ..ale pisou tam ze je to mmorpg, ze jsou tam i ruzne puzzle a hadanky.. tak kdovi :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 04/07/2004 21:24:07

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/07/2004 :  21:41:03  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
graficky slabsi (coz samo o sobe neni jeste nic fatalniho ...)
co shledavam posdle scvren shotu fatalnim je GUI ..
EDIT: jeste jak koukam na chat okno, tak to zase bude jedna z tech her kde se toho moc nenakeca bo to brzdi system

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 04/07/2004 21:41:39
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/07/2004 :  13:46:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
uz vim co mi to pripomina - Kingpina :-))
jinak tohle jsou obrazky z verze 1 .. ted delaji verzi 2.
DOufam ze ta bude lepsi.... mmorpg z tehle doby snad zadna neni.. a vampirska uz vubec ne (nebo nejaka takova temna.. videl sem jednu takovou napul westernovou a napul necro Priest.. psal sem tu o ni ale tu prevedou do angliny buh vi kdy)

edit : Bloodlust 2 (nyni klient jen 10mb, je to v tezky bete jde jen prochazeni po svete a tak..)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 05/07/2004 14:00:45
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/07/2004 :  14:21:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Podle obrazku mi to spis prijde jako 3d fps Blood 2 ..ale pisou tam ze je to mmorpg, ze jsou tam i ruzne puzzle a hadanky.. tak kdovi :)

Ja to zkousel asi pred rokem ci dvema. Ma to prisernej nehratelnej engine.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 09/07/2004 :  16:08:45  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to jen tak ze srandy vyzkousel. No osobne bych doporucoval tento topic smazat jelikoz tahle sracka opravdu nema s mmorpg vubec nic spolecneho. Engin hnusnejsi nez stary dobry puvodni wolfik, pomale,prazdne,male,stupidni,ubohe a jeste k tomu bugove. Rodier si tu akorat honi bodiky za posty
Ale na druhou stranu, ta sajta http://onrpg.com je docela zajimava.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000