Author |
Topic  |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
|
| |
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 01:52:21
|
quote: Originally posted by sandman
http://uo.wz.cz/ Lol, nemam slov...
ono je to uz ponekud stary vis? |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 02:00:32
|
quote: Originally posted by Nathalie
http://uo.wz.cz/ Lol, nemam slov...
ono je to uz ponekud stary vis?
Ok ale ja jsem o tom doted nic nevedel a celkem me to prekvapilo... Jen me zajima vas nazor :| |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 02:01:04
|
ty ses dabelsky rychlej ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 02:23:40
|
Takovejch webu bych z Kelevaru vyrobil několik, teda nejen z Kelevaru ,třeba záhady ve světě Twilight Zone by za to jistě stály, jen už jsem se dostal do stadia nulové reakce .. 
Ovšem nikdy neříkej nikdy a Jake Buchar se možná ještě ukáže  |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 02:27:55
|
Docetl jsem log z Hermesova icq. Delalo se mi pri cteni celkem spatne, jak muze proboha nekdo prijmout do GM Teamu pro tak velkej shard nekoho, kdo ani nevi ze predmet v kurzoru je na layeru 31 a je volne viditelnej z editu, nekdo, kdo neumi napsat .sector.allclients findlayer.31.emote ... |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 02:31:48
|
quote: Originally posted by Isac
Takovejch webu bych z Kelevaru vyrobil několik, teda nejen z Kelevaru ,třeba záhady ve světě Twilight Zone by za to jistě stály, jen už jsem se dostal do stadia nulové reakce .. 
Ovšem nikdy neříkej nikdy a Jake Buchar se možná ještě ukáže 
A to jsem si tam vcera zalozil acc... |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 03:30:10
|
Fakt strasny.  |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 10:38:58
|
jak muze proboha nekdo prijmout do GM Teamu pro tak velkej shard nekoho, kdo ani nevi ze predmet v kurzoru je na layeru 31 a je volne viditelnej z editu, nekdo, kdo neumi napsat .sector.allclients findlayer.31.emote ...
Tohle taky nepochopím. To je přeci prioritní věc co musí každý GM znát. Na jeho nápady, pracovitost, organizační shopnosti a jiný podobný nesmysly sere pes ale pokud neumí napsat .sector.allclients findlayer.31.emote nemá v teamu GM rozhodně co dělat.
|
Noe
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 10:46:14
|
Neni to tak hrozny |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 11:52:00
|
Hoooodne stary, njn typickej kelevar ...  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 13:25:03
|
Tomu se vzdycky clovek rad zasmeje. Takova anketni otazka bez ankety... Myslite, ze tohle se deje jen na kelevaru? Ja myslim, ze ne. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 16:26:00
|
Sandman se konečně zvednul od pařby ze židle a jak uvolnil mozek tak mu začínaj docházet všechny krásy světa.. -) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 04/07/2004 : 17:19:37
|
quote: Originally posted by Atreus
Sandman se konečně zvednul od pařby ze židle a jak uvolnil mozek tak mu začínaj docházet všechny krásy světa.. -)
Za 1. Neni to vsechno :) za 2. Fakt jsem o tom nevedel :), na tu stranku jsem anrazil nahodou, tak to asi dopada, kdyz je nekdo poctivej :) |
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 11:36:46
|
Sandman se konečně zvednul od pařby ze židle a jak uvolnil mozek tak mu začínaj docházet všechny krásy světa.. -)
Za 1. Neni to vsechno :) za 2. Fakt jsem o tom nevedel :), na tu stranku jsem anrazil nahodou, tak to asi dopada, kdyz je nekdo poctivej :)
btw. ty si gm na estate?? jesli jo tak ste Hermese mely v tymu ne? |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 15:05:30
|
quote: Originally posted by The Nero
Za 1. Neni to vsechno :) za 2. Fakt jsem o tom nevedel :), na tu stranku jsem anrazil nahodou, tak to asi dopada, kdyz je nekdo poctivej :)
btw. ty si gm na estate?? jesli jo tak ste Hermese mely v tymu ne?
Meli ale pry to byl nekdo jinej. |
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 15:15:02
|
btw. ty si gm na estate?? jesli jo tak ste Hermese mely v tymu ne?
Meli ale pry to byl nekdo jinej.
ale chovani podobny.... |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 15:28:16
|
Hmm jsem si precetl kousek prvniho dilu a vypnul jsem to. Vazne zajimave ctivo... Ze mate takovy saskarny vubec naladu resit.
Edit: Ohh ted jsem si vsiml neceho v cem se asi vazne nevyznam ja. Nevim jaky tu bezi system a nechci si tu hrat na nejakeho posthuntera, ale proc mam ted misto nejakych +- 400 postu tech postu 70? To jako protoze se aktivne nezapojuji do kazde stupidni debaty? |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
Edited by - Jeffy on 08/07/2004 15:31:39 |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 16:27:49
|
quote: Originally posted by Jeffy Edit: Ohh ted jsem si vsiml neceho v cem se asi vazne nevyznam ja. Nevim jaky tu bezi system a nechci si tu hrat na nejakeho posthuntera, ale proc mam ted misto nejakych +- 400 postu tech postu 70? To jako protoze se aktivne nezapojuji do kazde stupidni debaty?
a) Musis svuj acc refresovat - jak nenapises aspon jeden post kazdych pet minut, tak se ti automaticky dva odectou ;] b) Admin je proti vysokym cislum zaujaty a rucne snizuje pocty c) Pred nedavnem se mazaly (nebo archivovaly) nejaka fora, tak par postu na pocitadle zmizlo. Snad ti to nevadi?
c je spravne !
|
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 16:29:51
|
tibor pred mesicem nebo dva smazal dp - pokec archiv :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 08/07/2004 16:30:03 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 08/07/2004 : 16:36:21
|
Aby to pochopil: Tibor mazal historii DP - Pokec.   |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 12:06:38
|
..jo a proto sme ted vsichni lame-ass n00bs s par hvezdickama ;]
btw co je to .sector.allclients findlayer.31.emote ?? delal jsem teda uz hodne veci ale tohle mi teda nic nerika (no, je fakt ze sem delal jen na sphere..)
ad TZ - Isac coze ? co je na TZ shnileho ? povidej prehanej.. tomu se mi nechce verit.. je to novej shard, malo hracu..
Jinak skoda ze se mi nedochovali gm chaty z morie co mi preposlal Vohryzek z minuleho roku. Taky pekne pocteni. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 13:46:54
|
Presne tohle je hlavni rozdil mezi free a prof.(placenejma) shardama. |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
sandman
Starting Member
78 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 20:11:49
|
quote: Originally posted by Rodier
..jo a proto sme ted vsichni lame-ass n00bs s par hvezdickama ;]
btw co je to .sector.allclients findlayer.31.emote ?? delal jsem teda uz hodne veci ale tohle mi teda nic nerika (no, je fakt ze sem delal jen na sphere..)
ad TZ - Isac coze ? co je na TZ shnileho ? povidej prehanej.. tomu se mi nechce verit.. je to novej shard, malo hracu..
Jinak skoda ze se mi nedochovali gm chaty z morie co mi preposlal Vohryzek z minuleho roku. Taky pekne pocteni.
sector - je obrazvka a kousek cca, kde stoji hrac/gm. allclients - jsou vsichni pripojeni hraci findlayer - oznaceni layeru, neco jako misto, kam se umistuje urcitej item, napr backpack ma layer 21, layer 31 je item drzenej v kurzoru. emote - *You See Rodier...*
takze sector.allclients findlayer.31.emote = najdi u vsech pripojenych hracu v danym sektoru item v kurzoru a "ukaz" na nej.
v praxi, nad hracem, kterej by drzel v kurzoru napr Bardiche of vanquishing by napsalo : *You See Rodier's Bardiche of vanquishing* |
Edited by - sandman on 09/07/2004 20:13:44 |
 |
|
|
Topic  |
|