Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Ultima Online - Drachenfels (European OSI shard)
 CzechHeroes
 Prosba
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Fidolin
Starting Member

19 Posts

Posted - 18/06/2004 :  11:59:57  Show Profile  Send Fidolin an ICQ Message Send Fidolin a Private Message  Reply with Quote
Hledam dobrou dusi, ktera by mi dneska odpoledne cca od peti hodin postavil "Small Stone Keep" na miste meho puvodniho baraku. Ted tam nic neni, protoze jsem ho zboural a nevsiml si, ze momentalne se neda nic stavet az do tech cca 7 hodin dneska vecer. Misto tam je, zatim ...

Takze jestli se nekdo najde, staci se nalogovat jako *** a heslo je *** . Nalogovat se na postavu "Jabago", ktera ma v batohu "house placement tool" a stoji na jih od velkeho zatim prazdneho mista. Zvolit "Classic House" a najit uvedeny "Small Stone Keep", nebo, kdyby to nahodou neslo tak nejvetsi mozny "plot" tedy 18x18, ktery tam puvodne byl. Udelal bych to sam ale nedostanu se k tomu drive nez v nedeli vecer a to uz bude pozde. Tak mi prosim pomozte, ju ?

Fidolin - jednoznačně nejvěrnější hráč Ultimy Online od roku 1998.

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 18/06/2004 :  12:10:51  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Sorry ale login a heslo jsem smazal. Je to dost nebezpečné to vystavovat na webu kterej se indexuje bůhví kde.
Login a heslo vám případně dá Isac (ICQ:61317125)
Go to Top of Page

Fidolin
Starting Member

19 Posts

Posted - 19/06/2004 :  16:31:34  Show Profile  Send Fidolin an ICQ Message Send Fidolin a Private Message  Reply with Quote
Mno nic, uz tam nekomu stoji barak, takze se tenhle topic muze smazat.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 19/06/2004 :  18:35:08  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Koukal jsem se tam podle tvejch instrukci a barak uz tam byl, navic v malasu se keep postavit neda.

Jestli chces velkej barak, tak muzes zkusit vez CzH.
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 21/06/2004 :  12:01:16  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Ja myslel, ze si beres tu vez po Blackovi ...

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 28/06/2004 :  18:16:58  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
Cau Fidoline.
Predam ti vez CzH k plnemu vyuziti. Musime se jen nejak dohodnout.
Jestli Isac zna tvuj ucet, prevedem to s nim, jestli ne, tak se mi na ICQ ozvete nekdo, kdo pristup na Fidolinuv ucet zna. Ja totiz Fidolina vubec nevidam online.

dikec
sopta

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 29/06/2004 :  05:52:05  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Tak ted jsem z toho jelen...
Tu vez CzH ma Soptik, nebo Irbis???

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

Fidolin
Starting Member

19 Posts

Posted - 29/06/2004 :  18:15:52  Show Profile  Send Fidolin an ICQ Message Send Fidolin a Private Message  Reply with Quote
Vidim ze budu muset instalovat ICQ, protoze na UOautomape jsem uz tydny na nikoho nenarazil. Zitra dopoledne jsem v kazdem pripade k dispozici, navecir jedu na nocni takze i pozitri pres den budu k dispozici. A kdo ma teda tu Vez ???

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 30/06/2004 :  00:48:20  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Ja mam ted od Irbise blackovu vez s czh kamenem.
Soptik ma druhou vez u Destardu, tu si ted veme Fidolin ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000