Author |
Topic  |
|
Werrtigo
Starting Member
24 Posts |
Posted - 30/10/2003 : 01:29:10
|
Zdravim, no nevim proc( no stejne jsem na tom i s WOW a Warhammerem:)), ale zrovna tahle hra mi nastolila otazku, zda si poridit Asdl ,nebo ne?Ale to neni muj hlavni problem:(.Ten zni ,pokud uz si asdl poridim a budu zase cpat svoje tezce vydelany prachy:) do F.....ing Telecomu, ktera banka a za jakych podminek mi umozni platit mesicni poplatky za hru (tj jakou kartu a u jake banky si poridit)? Dik moc a snad se uvidime i online
|
|
| |
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 30/10/2003 : 08:03:20
|
Imho je nejjednodušší si zajít do nejbližší banky v místě bydliště a narovinu se zeptat, jaké podmínky mají pro zavedení karty pro placení online hry v $ .. tak jsem to udělal já a bylo hned jasno. Mám u čsob běžný účet a k němu embosovanou visu. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/12/2003 : 22:47:14
|
nejlevnejsi je pry ebanka (banka CP), pry jim staci mit na ucte cca 300kc aby ti udelali Mastercard platnou po celem svete a prej je snad zdarma nebo mozna za nakej drobnej poplatek.. ted uz nevim ale proste prej ebanka je na tom nejlip. Ma nejmensi poplatky za bezne ucty a narozdil od CS nebo CSOB a ostatnich proste nechtej mit na ucte X tisic aby ti tu kartu vydali. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Reth
Starting Member
13 Posts |
Posted - 02/01/2004 : 12:21:37
|
jelikoz sem student, mam konto gaudeamus u komercky, a tam sem si zaridil takzvanou "internet kartu" je to virtualni cislo, kterym muzes platit fsechno po netu ... je rovnocena s visa kartou akorat nemas v ruce zadnou placku jen papir s cislem ... stoji me to asi 60 Kc za rok ... nicmene staci se poptat kolik by to stalo tebe (paklize nejsi student) ... |
_________________ sem jakej sem ... |
 |
|
Narmo
Starting Member
23 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 16:16:25
|
heh ,taky mam problem se zaplacenim,resp. nemam kreditku a ani mit nebudu ,v Sydney na ni totiz studenti nemaj narok,tak by me zajimalo ,nenili nahodou jina cesta .... protoze jinak jsem vcelku v haji . |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 16:41:46
|
Mozna se to da platit prez nejakou formu game card, ale nemam to vyzkousene. Mrkni na www.playNC.com, treba tam o tom neco najdes. |
 |
|
Narmo
Starting Member
23 Posts |
Posted - 26/05/2004 : 17:07:58
|
quote: Originally posted by Rahman
Mozna se to da platit prez nejakou formu game card, ale nemam to vyzkousene. Mrkni na www.playNC.com, treba tam o tom neco najdes.
Diky ti,zitra na to hodim oko ,ted to balim..preci jen je 1a.m. |
 |
|
Dayyo
Starting Member
93 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 09:26:31
|
To se tak někdo má...být v Austrálii....:o) a pak že je na západě ráj:o)...ani kreditku nemůže mít student...heh Chceš taky hrát Lineage ? |
|
 |
|
Narmo
Starting Member
23 Posts |
Posted - 01/06/2004 : 08:31:28
|
quote: Originally posted by Dayyo
To se tak někdo má...být v Austrálii....:o) a pak že je na západě ráj:o)...ani kreditku nemůže mít student...heh Chceš taky hrát Lineage ?
Jestli chci ? Jasne ,v podstate to bude ma prvni online gamesa ,v Cechach jsem jaksi nemel prostredky a cas na pareni ,vazne uz se tesim :o) Jinak never tomu ,ze je Aus. nejakej velkej raj ... je mnohem zaostalejsi za Evropou . Jak to tak vypada tak nakonec dostanu Kreditku ,pak uz to pofici ,tak se mozna setkame ve hre ...:o)see u soon |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/06/2004 : 10:23:13
|
Prima ;-) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 14:52:34
|
quote: Originally posted by Reth
jelikoz sem student, mam konto gaudeamus u komercky, a tam sem si zaridil takzvanou "internet kartu" je to virtualni cislo, kterym muzes platit fsechno po netu ... je rovnocena s visa kartou akorat nemas v ruce zadnou placku jen papir s cislem ... stoji me to asi 60 Kc za rok ... nicmene staci se poptat kolik by to stalo tebe (paklize nejsi student) ...
no rovnocena s embossovanou visou sice neni, ale vetsinu veci prez net s ni zaplatite. Problem muze nastat jen u par veci (napriklad co ja vim tak EVE online s ni nezaplatite). Ale jinak taky doporucuju ... 68 kc / rok nebo co a ucet sem mel uz i nekolikrat v zaporu  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
NoramKel
Starting Member
19 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 12:58:41
|
takze last dotaz definitivne sem se rozhod vratit k L2 po bete kde sem hraval s Nebojsou takze otazka mam ucet u postovni sporitelny ti sou nak spojeni s CSOB pokud se nepletu takze kdyz si tam zajdu mam chtit VISA nebo EC/MC EMBOSOVANOU je to spravne ? |
 |
|
Dayyo
Starting Member
93 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 11:57:20
|
quote: Originally posted by NoramKel
takze last dotaz definitivne sem se rozhod vratit k L2 po bete kde sem hraval s Nebojsou takze otazka mam ucet u postovni sporitelny ti sou nak spojeni s CSOB pokud se nepletu takze kdyz si tam zajdu mam chtit VISA nebo EC/MC EMBOSOVANOU je to spravne ?
Ahoj Koukam ze nikdo ti neodpovida...to vis kazdy ma nervy se stahovanim patche na C1:o)...jsou to vazne nervyyyyy. JInak karta by mela fungovat Visa nebo Mastercard od jakekoli banky (solidni ) u nas CR. Zda Visa nebo MC...to uz si nech poradit unich...ja osobne mam Visu. Uz se na tebe tesime na serveru 1:)
|
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 15:15:13
|
quote: Originally posted by NoramKel
takze last dotaz definitivne sem se rozhod vratit k L2 po bete kde sem hraval s Nebojsou takze otazka mam ucet u postovni sporitelny ti sou nak spojeni s CSOB pokud se nepletu takze kdyz si tam zajdu mam chtit VISA nebo EC/MC EMBOSOVANOU je to spravne ?
no ja mam ceskou sporitelnu a kdyz jsem se dozvedel podminky pro embos kartu tak jsem rovnou zrusil ucet na miste. slecna sice koukala, ale nic jinyho se s nima delat nedalo (byl jsem u nich od 94). E Banka ... neveril sem, nicmene opravdu parada. Za ucet platim to co ve sporce za 2 vybrani z bankomatu :) vse je okamzite, .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 16:05:05
|
Mam ucet u CSOB, ale tak neco jako je placeni po internetu neznaji, tak jsem si zaridil specialne u EBanky ucet a vyridil EC/MC Internet Card.(Do tydne sem to mel doma.) Je to cislo creditky na kusu papire, ale na placeni po netu to staci. Jelikoz tomu moc neverim, tak si jenom preleju cast penez z CSOB do EBanky a vesele bez rizika platim . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 17:36:51
|
Ja mam u CSOB embossovanou VISU a funguje bez problemu. Jen se neda nastavovat online limit a tak - neni to zrovna bezpecne. |
 |
|
pethug
Starting Member
15 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 21:22:21
|
Ja mam kreditku od KB a tam to neni tak jednoduche. Ted jsem se o tom mohl presvedcit. V sobotu jsem konecne ziskal seriove cislo a kdyz jsem si chtel zaplatit mesicni poplatek, tak mi to po vyplneni udaju o kreditce odmitlo platbu prijmout. V pondeli mi volali z KB, ze na moji kreditku jim tam prisla transakce z plaync, ale ze ji zamitli. Rikal jsem jim, ze je to v poradku, ze je to ode mne. Nakonec jsem se dozvedel, ze kvuli bezpecnosti maj tyto kreditky standardne pro platby z internetu zablokovany. Doporucili mi virtualni kartu, na ktery si muzu nastavit limit. No a ted cekam az si ji budu moc vyzvednout. Doufam, ze to nebude dlouho trvat a ze uz si konecne zahraju.  |
||za střízliva se to programovat nedá||
VG: Krasomila ... druid |
 |
|
pethug
Starting Member
15 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 21:30:02
|
A kdyz uz jsem se trochu rozepsal, mel bych jeden dotaz. Jak je to s platbama na dalsi mesice? Prijde mi od nich email, ze si mam zaplatit dalsi mesic nebo si to hlidam sam? Kdyz ten mesic nebudu chtit hrat, tak nezaplatim a zaplatim si zase az budu chtit? |
||za střízliva se to programovat nedá||
VG: Krasomila ... druid |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 23:04:36
|
quote: Originally posted by pethug
A kdyz uz jsem se trochu rozepsal, mel bych jeden dotaz. Jak je to s platbama na dalsi mesice? Prijde mi od nich email, ze si mam zaplatit dalsi mesic nebo si to hlidam sam? Kdyz ten mesic nebudu chtit hrat, tak nezaplatim a zaplatim si zase az budu chtit?
me to autoamticky strhlo 15usd |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 23:09:06
|
quote: Originally posted by pethug
A kdyz uz jsem se trochu rozepsal, mel bych jeden dotaz. Jak je to s platbama na dalsi mesice? Prijde mi od nich email, ze si mam zaplatit dalsi mesic nebo si to hlidam sam? Kdyz ten mesic nebudu chtit hrat, tak nezaplatim a zaplatim si zase az budu chtit?
Automaticky ti to strhne 15 dolacu.pokud si to nechces platit tak musis ve svem uctu na jejich strankach kliknout na canceled acount.Kdykoliv budes pak chtit pokracovat tak ho jen activujes..strhne to zas prachy a ty muzes mesic hrat. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
|
Topic  |
|