Author |
Topic  |
|
Fidolin
Starting Member
19 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 11:59:57
|
Hledam dobrou dusi, ktera by mi dneska odpoledne cca od peti hodin postavil "Small Stone Keep" na miste meho puvodniho baraku. Ted tam nic neni, protoze jsem ho zboural a nevsiml si, ze momentalne se neda nic stavet az do tech cca 7 hodin dneska vecer. Misto tam je, zatim ...
Takze jestli se nekdo najde, staci se nalogovat jako *** a heslo je *** . Nalogovat se na postavu "Jabago", ktera ma v batohu "house placement tool" a stoji na jih od velkeho zatim prazdneho mista. Zvolit "Classic House" a najit uvedeny "Small Stone Keep", nebo, kdyby to nahodou neslo tak nejvetsi mozny "plot" tedy 18x18, ktery tam puvodne byl. Udelal bych to sam ale nedostanu se k tomu drive nez v nedeli vecer a to uz bude pozde. Tak mi prosim pomozte, ju ?
|
Fidolin - jednoznačně nejvěrnější hráč Ultimy Online od roku 1998. |
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 12:10:51
|
Sorry ale login a heslo jsem smazal. Je to dost nebezpečné to vystavovat na webu kterej se indexuje bůhví kde. Login a heslo vám případně dá Isac (ICQ:61317125) |
 |
|
Fidolin
Starting Member
19 Posts |
Posted - 19/06/2004 : 16:31:34
|
Mno nic, uz tam nekomu stoji barak, takze se tenhle topic muze smazat.
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 19/06/2004 : 18:35:08
|
Koukal jsem se tam podle tvejch instrukci a barak uz tam byl, navic v malasu se keep postavit neda.
Jestli chces velkej barak, tak muzes zkusit vez CzH. |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 21/06/2004 : 12:01:16
|
Ja myslel, ze si beres tu vez po Blackovi ... |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 28/06/2004 : 18:16:58
|
Cau Fidoline. Predam ti vez CzH k plnemu vyuziti. Musime se jen nejak dohodnout. Jestli Isac zna tvuj ucet, prevedem to s nim, jestli ne, tak se mi na ICQ ozvete nekdo, kdo pristup na Fidolinuv ucet zna. Ja totiz Fidolina vubec nevidam online.
dikec sopta |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
 |
|
Stan
Starting Member
82 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 05:52:05
|
Tak ted jsem z toho jelen... Tu vez CzH ma Soptik, nebo Irbis??? |
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Kdo si hraje nezlobí.... |
 |
|
Fidolin
Starting Member
19 Posts |
Posted - 29/06/2004 : 18:15:52
|
Vidim ze budu muset instalovat ICQ, protoze na UOautomape jsem uz tydny na nikoho nenarazil. Zitra dopoledne jsem v kazdem pripade k dispozici, navecir jedu na nocni takze i pozitri pres den budu k dispozici. A kdo ma teda tu Vez ???   |
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 00:48:20
|
Ja mam ted od Irbise blackovu vez s czh kamenem. Soptik ma druhou vez u Destardu, tu si ted veme Fidolin ;p |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
|
Topic  |
|