Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Používání protectu na PvP?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 27/05/2004 :  07:49:50  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Chtěl bych vědět, jestli používání protectu při PvP má nějaký smysl?

Jde o to, že když sem v DFku, tak pokaždý dostanu protect a pokud při boji s nepřítelem se svým clericem nenaběhnu přímo mezi moby, tak agro většinou nemám a nebo ho nemám moc dlouhou dobu, a enemy pěti(nemyslím ty co maj omezenou životnost, theurg. peti atd.) po mě sami od sebe nejdou když vycastim spreada, ale když sme někde mimo DF a protect nemám tak i když sem někde zašitej tak že mě nikdo nevidí, hned po první spreadu mám na sobě všechny enemy pety a nebo když nechtěně naagrujeme nějakýho moba (to se stává jen v TOA zóně díky CC nebo disease) tak od začátku do konce boje mám moba za zadkem. Mě se zdá, že protect má velký smysl, ale chtěl bych na to znáš váš názor.

V každým případě sem už naše tanky zaúkoloval, aby mě protect dávali pořád i když nejsme v DF zóně, pro ně to je maličkost.

PS:Když sem viděl to 10ti minutový video od MDK, který se odehrává kousek od DL, tak tam jeden tank měl protect na nějakým supportu.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I

Edited by - katzz on 27/05/2004 15:11:23

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/05/2004 :  12:57:47  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Neviem, ale myslim ze protect nema ucinok na castenych petov, pretoze peti idu na target ktory s isam vyberies. Ale mozno sa mylim ...
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 27/05/2004 :  13:07:06  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Neviem, ale myslim ze protect nema ucinok na castenych petov, pretoze peti idu na target ktory s isam vyberies. Ale mozno sa mylim ...

Když sem pod mostem dřív než mě dokáže kdokoliv vidět, a pak po zakouzlení prvního spreada se na mě úplně synchroně sesypou tři casterský peti, tak to asi nebude tím, že by mě zaměřili, kdyby mě viděli, tak ty pety už mám na sobě dávno.A občas když hraju v grupě se šmatlákama, co mě nedaj protect ani v DF zóně, tak i když mě 100% nemoch nikdo od nepřítele vidět, tak se občas stane, že na sobě mám petku.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/05/2004 :  13:40:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak to presne nechapem, pretoze ked cstis peta tak ho castis na nejaky ciel a je jedno ake je agro vygenerovanie, napriklad urcite ked theurgista zakasti earth peta na castra aby ho interuptoval a my normalne bojujeme, healujeme atd tak ti peti su stale na nom, tak to moc nechapem ...

Zeby ste mali na europe ine pravidla ???
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 27/05/2004 :  14:17:11  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Nemyslel sem pety co má theur. či animist, tyhle pěti na mě kašlou a dělaj přesně co jim řekne jejich pán, mám na mysly pety co žijou tak dlouho dokud jejich majitel neumře a nebo je někdo nezabije.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/05/2004 :  15:18:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, tak to netusim, myslis ako enchanter, cabalista, sorc, ment atd ?? Tak to teraz neviem.
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 27/05/2004 :  19:51:14  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Katzi myslis charmnuty pety co muze mit minstrel,sorc nebo hunter?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/05/2004 :  21:18:19  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hunter moze charmovat ?
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 27/05/2004 :  22:47:05  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hunter moze charmovat ?

jo muze ma na to kouzla ve spec lajne beastcraft.Je to charm insect a charm animal.
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 28/05/2004 :  08:00:00  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hunter moze charmovat ?

No ono moc hunteru v PvP FG grupach neni a sorcove skoro nikdy nemaj petku, pac ji nemaj kde vzit, a tak jediny peti ktery po me jdou sou ty enchiho a od spiritmastra a obcas druidsky.

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 29/05/2004 :  02:57:16  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Protect nema absolutne zadny dopad, vliv pri PvP. Pokud si byl nekde schovany a najednout po to be sel pet, tak ho na tebe proste nekdo poslal. Mohl si te targetnout pres macro a vubec te nemusel videt.

Jinak v PvE je protect samozrejme nezbytonosti.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 30/05/2004 :  14:37:28  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
nechci vam to tu zaplacavat otttopicem, ale riditko, pust si nekdy icq nebo mobil, nikdo o tobe nic nevi, domlouva se sraz, a mas moje cdcka, tak se kua ozvi !!!
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 31/05/2004 :  00:37:11  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Zacnu pomerne castou vetou: At nezakladam novy topic ,ale taky se to tyka protectu.
Dnes jsem hral lowbie suppresion SM a kdosi na me porad hazel protect.Ja mu tvrdil ze to nema smysl,ze me tim od agra neochrani.Je to tak,nebo se zase mylim?
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 31/05/2004 :  04:07:01  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
pokud to bylo Pve pomuze to, pokud pvp niko-li
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 31/05/2004 :  09:44:39  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
No /target používat nemůžou, páč když nejsem v LOS tak ti to toho člověka nezaměří(napíše ti to "Target inst at line of sight.") a stává se mě to skoro u všech guild ne jen u pár a silně pochybuju, že by si každej caster na mě dělal /target macro, a to, že mě lidi neviděj to sem si 100% jistej, pač v mnoha soubojích sem poslední co přežije (sem úplně bez many), a abych se dostal rychle na místo kde je zbytek grupy, tak musím na ty lidi zaútočit, protože mě nikdo nevidí.

Rozhodně protect má smysl na PvP, stačí naagrovat šedivýho moba a když agro dostano healer, tak i ta debilní šedvika mu může přerušit healení a to pak může být pro zbytek grupy osudný.
Na mě jednou takhle zaútočila krysa co je na začátku DFka a taky mě přerušila healovaní, tak abych moch pokračovat, tak sem na ní musel použít insta mezz.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 31/05/2004 :  10:56:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz
Na mě jednou takhle zaútočila krysa co je na začátku DFka a taky mě přerušila healovaní, tak abych moch pokračovat, tak sem na ní musel použít insta mezz.

Imho ji stacilo dvakrat klepnout kladivkem? :)

edit: mozna vickrat, ma snad kolem 300hp

Edited by - VT on 31/05/2004 11:02:14
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 31/05/2004 :  12:36:17  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Jo tu krysu mám na dvě rány, ale když potřebuju healovat, tak nemám čas na zabíjení mobů, každá sekunda je důležitá.

Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 31/05/2004 :  14:36:06  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
mno kazda sekunda je sice dulezita , ale 2 x klepnout kladivkem neni az tak velka ztrata lepsi nez ji insta mezzovat imho
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 01/06/2004 :  14:17:29  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

mno kazda sekunda je sice dulezita , ale 2 x klepnout kladivkem neni az tak velka ztrata lepsi nez ji insta mezzovat imho

Jo takže lepší nepoužít sociální instamezz, ale místo toho zabít moba a pak použít insta group, ale jo taky možnost :-)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000