Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 GuildWars
 Guild Wars 1 & 2 - General forum
 Guild Wars pokec
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 11/05/2004 :  21:02:44  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Taky jsem to bral s humorem.

Edit: K tomu pohybu po cestách - je to hodně svázané ale například hned první solo area je celá otevřená a lze chodit všude. Je to tedy oblast od oblasti.

Tady je první preview http://pc.ign.com/articles/512/512115p1.html?fromint=1

To, co uvidíte na screenech je skutečně ze hry :)

ok tak uznavam.. grafika je hezka.. me se to zdalo nic moc ale je pravda ze sem toho moc nevidel..

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 11/05/2004 :  21:41:15  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
pouzity unreal engine a kusy grafiky z lineage II. cekal sme neco jinyho.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2004 :  22:07:01  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

pouzity unreal engine a kusy grafiky z lineage II. cekal sme neco jinyho.

A co ? Že firma, která udělá LII bude vyvíjet jiný engine ? Jako že Bioware udělá na modifikovaném enginu NWN nejlepší RPG roku SW KOTOR tak měli raději dělat nový engine ?

Naopak, byli by to blázni.

Máš něco konstruktivnějšího o čem můžeme diskutovat než povrchní prohlášení ? Něco k dobře vymyšlenému loot sytému, fajn questům, pvp misím, pvp aréně, solo questům, equipu, skill systému, vývoji postavy, craftingu ?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 11/05/2004 :  22:45:19  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Zatím velice chytlavá teamová hra s levelovaním a equipovaním postavičky
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 11/05/2004 :  22:47:53  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
engine mi envadi, naopak, je sviznej a prijemnej, zklamalo me graficky ladeni, ktery mi propomina LIneage II. nejak zacinam bejt alergickej na asijskej styl grafiky. hral sem jen kratce, tkaze jsem sem nahodil jen prvni dojem. nicmene pokud chces neco vic tak - naprosto to nepusobi jako mmorpg a v NWN mam preci jen propracovanejsi pravidla. ono je tezky soudit kdyz to nemuzu hrat alespon tyden, ale vypada to jako dungeonsiege hrany online. pokud s eto bud ehrat bez poplatku, fajn, trh to mit bude. ale ze bych z toho byl odvarenej a stal s hubou votevrenou uzasem? to fakt ne
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2004 :  23:04:20  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
nejak zacinam bejt alergickej na asijskej styl grafiky.

Tak nehraj asijské hry. To je jako - je mi blbě po každé cigaretě, ale dám si další...
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 11/05/2004 :  23:16:30  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak nehraj asijské hry. To je jako - je mi blbě po každé cigaretě, ale dám si další...

ja je nehraju, proto sem z GW zklamanej. ze "zapadni" tym udela "vychodni" hru je pro me velky zklamani :(
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 11/05/2004 :  23:50:23  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
kua tahle hra sice neni nic moc ale musim ze je silne navykova ;P PvE sem udelal 1 mission a prestalo me to bavit ale to PvP 4 vs 4 je totalne super ;P jen skoda ze se neda udelat team a hrat s nim porad.. nahodny pridelovani je celkem na prd.. ale musim rict ze po delsim vyzkouseni uz ta hra neco do sebe ma.. mesicni poplatky bych neplatil.. ale hrat to zadarmo, jen za cenu klienta .. proc ne

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 11/05/2004 :  23:55:07  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Arena není jediné pvp. Máš tam ještě dvě další. Jeden tým brání lorda a druhý se ho snaží zabít a pak ještě taková postupovka, kde se mlátí až 4 týmy najednou.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  00:00:09  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Arena není jediné pvp. Máš tam ještě dvě další. Jeden tým brání lorda a druhý se ho snaží zabít a pak ještě taková postupovka, kde se mlátí až 4 týmy najednou.

jo to s tim lordem sem hral ale to se mi nelibilo.. a tamto druhy sem teda nehral.. zkusim zejtra.. ale.. neda se nejak combat 1v1 vyvolat ?

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2004 :  04:15:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:
Originally posted by Rodier

vis co nechapu ? jak chces psat o mmorpg, kdyz se ti 99% naprosto subjektivne nelibi ;-) .. tobe proste nepadne mmorpg zanr, zkus neco jineho... offline RPG, 3D FPS.. sporty.. :)

prave ze me se libi MMORPG zanr.. a to guild wars rozhodne nejsou.. s mmorpg to nema vubec nic spolecnyho...

tahle hra se podoba prave offline rpg hram jako je Dungeon Siege nebo NWN.. nic proti nim nemam.. ale nevidim tam zadnej cil krome toho uz to konecne dohrat do konce (na max lvl) abych se toho zbavil ;)

mmorpg = massive multiplayer online role playing games

vcem z tedlech 5ti slovicek je Guild Wars jina ? mmorpg neznamena persistentni svet, je to proste jen jiny koncept. Navic ty si stezujes na 99% vsech mmorpg her, staci se mrknout do tveho profilu na poslednich tvejch xy postu - v kazdym 3. nadavas na nejakou mmorpg ;-)
jasne.. ne vsem vyhovuje vse..ale ty nadavas uplne na vsechny a na vsechno :-))))

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2004 :  04:21:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ja je nehraju, proto sem z GW zklamanej. ze "zapadni" tym udela "vychodni" hru je pro me velky zklamani :(

co znamena zapadni tym ?? Lineage2 je podle tebe taky asijska, protoze mela 1. betu v asiji a oficialne zatim stoji asijskej team, ve kterym je ale 90% lidi americani (gariot a dalsi..)

Jinak na Lineage2 nevidim vubec nic asijskyho. Je videt ze oAsii toho vis fakt malo a o Asijskejch mmorpg jeste min (schvalne, kolik si jich hral ?) .. asijska hra = manga, velky voci, velky hlavy, velky zbrane..
Lineage2 je PRESNE ztvarneni, takove jake si ho predstavoval Tolkien a rada dalsi zapadnich fantasy autoru (az teda na dwarf-woman..)
Lineage2 nema s asijskou grafikou temer nic spolecneho..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2004 :  05:21:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hehe zrovna ctu na mmorpg.com komentare o WoW a fura lidi tam WoW zatracuje a GW vychvaluje do nebes :o)

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 12/05/2004 :  06:31:04  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
hra ma krasny design, opravdu moc pekne vykreslene detaily, ..
zvlastni mi prijde funkcni prechod mezi usekama, neustale nahravani a to i pokud jen clovek vejde a vrati se. davam prednost maximu souboru na disku a patchovat pri spusteni.
co mi vsak prislo podivne je hratelnost, zatim (asi v porovnani s lineage2) mi hra prijde bez jiskry.
Kladne hodnotim ztratu zkusenosti 15% pri smrti (aspon zatim jsem na teto castce) a to i o level zpet.

nu kdo dnes bude hrat?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  06:59:35  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

vis co nechapu ? jak chces psat o mmorpg, kdyz se ti 99% naprosto subjektivne nelibi ;-) .. tobe proste nepadne mmorpg zanr, zkus neco jineho... offline RPG, 3D FPS.. sporty.. :)

prave ze me se libi MMORPG zanr.. a to guild wars rozhodne nejsou.. s mmorpg to nema vubec nic spolecnyho...

tahle hra se podoba prave offline rpg hram jako je Dungeon Siege nebo NWN.. nic proti nim nemam.. ale nevidim tam zadnej cil krome toho uz to konecne dohrat do konce (na max lvl) abych se toho zbavil ;)

mmorpg = massive multiplayer online role playing games

vcem z tedlech 5ti slovicek je Guild Wars jina ? mmorpg neznamena persistentni svet, je to proste jen jiny koncept. Navic ty si stezujes na 99% vsech mmorpg her, staci se mrknout do tveho profilu na poslednich tvejch xy postu - v kazdym 3. nadavas na nejakou mmorpg ;-)
jasne.. ne vsem vyhovuje vse..ale ty nadavas uplne na vsechny a na vsechno :-))))

neni to tak zly ;P narozdil od tebe uz sem par mmorpg her hral a platil, coz ty ne.. a trosku se pletes.. ja na ty hry nenadavam.. verim, ze si najdou plno svych hracu a budou treba jen uspesny.. ja jen vyjadruju muj nazor na hru.. nebudu hrat neco prumernyho a neco co me neuchvati.. dnesni konkurence uz je celkem velka a je z ceho vybirat... asi uz sem po ty dobe zhyckanej a chci fakt kvalitni hru jenom.. nevychvaluju kazdou betu do nebes jako ty, jen proto, ze je to zadarmo a kdyz skonci beta tak neprestanu hrat.. proste bud se mi hra libi od zacatku a pak si ji i zaplatim, nebo se mi nelibi a odejdu hned...

a k ty tvy definici MMORPG.. ano presne.. massively.. a to se v GW nekonna.. na questy, na pvp, atd muzes chodit jen v par hracich.. jasne sou lokace kde muze bejt 20 hracu, ale ty fungujou spis jako Lobby, kde si vybiras tym na hrani.. takze to neni zadny mmorpg, ale obycejny online rpg stejne jako diablo, nwn, DS

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  07:31:48  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Běž do města v GW a slovo masivní dostane nový nádech :) A engine se při stovkách pobíhajících lidech kolem ani netrhne. Třeba to hlavní město měla včera vygenerováno přes 20 districtů. A někde jsem četl, že na serveru pro GuildWars je až 10.000 hráčů. (To ovšem není nijak potvrzená informace)

I když včera jsem nějaké warpování zažil.

Ano, zkratku MMORPG to naplňuje - zejména s ohledem na fakt, že tu neexistuje chat room, kde zakládáš hry. Jsi stále na serveru a jestli se pohybuješ v solo area nebo mission area, pvp, cooperative, city - to nehraje roli, stále tam s Tebou jsou tisíce dalších.

Obecně vnímaný pojem MMORPG to nenaplňuje, ale to přece ničemu nevadí :)

Ovšem - včera mi během hraní v solo area spadl net, hra v klidu pokračovala dál a při přechodu do společné oblasti se mě zeptala na heslo, připojila se a vše šlo v pořádku dál.

Spousta detailů mě tu překvapuje. Jsou funkční a inteligetní.

Edited by - Gabriel on 12/05/2004 07:36:02
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  07:59:51  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, zkratku MMORPG to naplňuje - zejména s ohledem na fakt, že tu neexistuje chat room, kde zakládáš hry. Jsi stále na serveru a jestli se pohybuješ v solo area nebo mission area, pvp, cooperative, city - to nehraje roli, stále tam s Tebou jsou tisíce dalších.

mam na to svuj nazor a mmorpg to proste neni ;) sou tam se mnou sice tisice dalsich.. jenze je nemuzu videt protoze sou v ruznych districted (taky by to byl peknej bordel v tak malym svete tolik lidi naraz).. na battle.netu sou se mnou taky tisice lidi .. je to to samy ;) kdyz nejsou vsichni lidi v jednom svete kde se muzou potkavat tak to pro me neni mmorpg..

jo a mimochodem i Devs nechteji aby se GW rikalo MMORPG:
Rather than labeling Guild Wars an MMORPG, we prefer to call it a CORPG (Competitive Online Role-Playing Game).

coz je presne to co sem rikal ja....
kdybyste vsemu rikali mmorpg, tak by to za chvili mohlo bejt i treba takovy NFS:Underground... taky si vylepsujes auto.. muzes tam davat pvp zavody.. delas questy (zavody)... ;)

Edited by - Stormer on 12/05/2004 08:06:09
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:03:20  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mam na to svuj nazor a mmorpg to proste neni ;) sou tam se mnou sice tisice dalsich.. jenze je nemuzu videt protoze sou v ruznych districted (taky by to byl peknej bordel v tak malym svete tolik lidi naraz).. na battle.netu sou se mnou taky tisice lidi .. je to to samy ;) kdyz nejsou vsichni lidi v jednom svete kde se muzou potkavat tak to pro me neni mmorpg..

Pak pro Tebe není ani CoH MMORPG, protože to má také jednotlivé zóny rozděleny na districty. Nikdy nejsou všichni spolu. A zatím jsi se nezmiňoval, že to nebereš jako MMORPG.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:07:30  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

kua tahle hra sice neni nic moc ale musim ze je silne navykova ;P PvE sem udelal 1 mission a prestalo me to bavit ale to PvP 4 vs 4 je totalne super ;P jen skoda ze se neda udelat team a hrat s nim porad.. nahodny pridelovani je celkem na prd..

Jaké náhodné přidělování ? Tým si vytvoříš pomocí tlačítka join. Víš, je to jednoduché, klikneš na jinou postavu, dáš join, tím ji invitneš. Opět dokonalost Guild Wars - nemusíš jako pako řvát že hledáš grupu - koukneš po leaderovi, který má u svého jména číslovku znázorňující počet lidí v jeho týmu, klikneš na něj, dáš join - tím projevíš zájem - on Tě invitne. Takhle se můžou i rychle spojit dva teamy bez nutnosti rušit jeden a invitovat znovu.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:10:01  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pak pro Tebe není ani CoH MMORPG, protože to má také jednotlivé zóny rozděleny na districty. Nikdy nejsou všichni spolu. A zatím jsi se nezmiňoval, že to nebereš jako MMORPG.

no je rozdil mesto s desitkama hracu oproti Lobby arene kde muze bejt maximalne 20 hracu .. a mezi questem kterej delas normalne v tom meste a mezi generovanym questem jen pro tebe pripadne pro max dalsi 3 lidi co sou s tebou v party... ale je to jedno.. kdyz i sami devs rikaji ze GW nepovazujou za MMORPG tak budu spis verit jim nez vam ;)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:10:12  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo a mimochodem i Devs nechteji aby se GW rikalo MMORPG:
Rather than labeling Guild Wars an MMORPG, we prefer to call it a CORPG (Competitive Online Role-Playing Game).

coz je presne to co sem rikal ja....
kdybyste vsemu rikali mmorpg, tak by to za chvili mohlo bejt i treba takovy NFS:Underground... taky si vylepsujes auto.. muzes tam davat pvp zavody.. delas questy (zavody)... ;)

Zase se ukazuje že neumíš číst. Tak si prosím ještě jednou přečit můj příspěvek. Jestli hraješ jako čteš, pak se řadě Tvých názorů nedivím

NFS má lobby systém. Snad nemusím víc dodávat.

Já se devs nedivím. Jak jsem psal - MMORPG má zažité vnímání, které ale nenaplňuje význam zkratky. A oni, celkem logicky, dávají přednost zažitému vnímání, z jehož podstaty není GW MMORPG. Ale to už jsem tu jednou psal.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:11:30  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kua tahle hra sice neni nic moc ale musim ze je silne navykova ;P PvE sem udelal 1 mission a prestalo me to bavit ale to PvP 4 vs 4 je totalne super ;P jen skoda ze se neda udelat team a hrat s nim porad.. nahodny pridelovani je celkem na prd..

Jaké náhodné přidělování ? Tým si vytvoříš pomocí tlačítka join. Víš, je to jednoduché, klikneš na jinou postavu, dáš join, tím ji invitneš. Opět dokonalost Guild Wars - nemusíš jako pako řvát že hledáš grupu - koukneš po leaderovi, který má u svého jména číslovku znázorňující počet lidí v jeho týmu, klikneš na něj, dáš join - tím projevíš zájem - on Tě invitne. Takhle se můžou i rychle spojit dva teamy bez nutnosti rušit jeden a invitovat znovu.

jo tohle plati pro PvM... ale v PvP si proste nevyberes.. o tom sem mluvil

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:11:48  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no je rozdil mesto s desitkama hracu oproti Lobby arene kde muze bejt maximalne 20 hracu .. a mezi questem kterej delas normalne v tom meste a mezi generovanym questem jen pro tebe pripadne pro max dalsi 3 lidi co sou s tebou v party... ale je to jedno.. kdyz i sami devs rikaji ze GW nepovazujou za MMORPG tak budu spis verit jim nez vam ;)

Znovu - nauč se číst berane.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:12:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
jo tohle plati pro PvM... ale v PvP si proste nevyberes.. o tom sem mluvil

To není pravda.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:13:44  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

NFS má lobby systém. Snad nemusím víc dodávat.

a co sou podle tebe mista kde si vybiras partu se kterou pudes na questy nebo do pvp.. sou to lobby akorat udelany v grafice.. nemuzes tam nic delat.. zadna interaktivita.. jen vybiras team.. takze je to uplne stejny lobby jako v NFS akorat ve 3d..

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:14:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor
nu kdo dnes bude hrat?

Hádej :)
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:15:04  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
a nevim co mas na mysli pokazdy s tim nauc se cist.. pokazdy reaguju presne na tvuj post ;)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:16:08  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Dobře, nechejme to být, jen tu děláme řadu nesmyslných topiců, které nikoho nebudou bavit číst. Necháme si každý svůj názor, já půjdu na jihozápad, běž jiným směrem :)
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:16:55  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by elidor
nu kdo dnes bude hrat?

Hádej :)

jo ja taky ;)

a abych to shrnul a ukoncil flame:
1) GW neni mmorpg ale Diablo clon
2) je to dobra hra a bude uspesna.. ale ja ji hrat nebudu ;)

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:22:21  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Má někdo potuchu co se dá dělat se salvage item ?

Jinak ve hře jsem jako Nikola Sun

Edited by - Gabriel on 12/05/2004 08:23:09
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  08:27:39  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Má někdo potuchu co se dá dělat se salvage item ?

Jinak ve hře jsem jako Nikola Sun

ja hraju jako Stormer Veliky..

salvage item.. ja je prodavam.. ale nepouziva se to treba na crafteni? nic jinyho me nenapada ;P

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 12/05/2004 :  09:17:52  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

co znamena zapadni tym ?? Lineage2 je podle tebe taky asijska, protoze mela 1. betu v asiji a oficialne zatim stoji asijskej team, ve kterym je ale 90% lidi americani (gariot a dalsi..)

Jinak na Lineage2 nevidim vubec nic asijskyho. Je videt ze oAsii toho vis fakt malo a o Asijskejch mmorpg jeste min (schvalne, kolik si jich hral ?) .. asijska hra = manga, velky voci, velky hlavy, velky zbrane..
Lineage2 je PRESNE ztvarneni, takove jake si ho predstavoval Tolkien a rada dalsi zapadnich fantasy autoru (az teda na dwarf-woman..)
Lineage2 nema s asijskou grafikou temer nic spolecneho..

ted se mylis ty - asijsky je tam styl hrani (rubacka) i graficke ztvarneni. ze je to zasazene do temer klasickeho prostredi s klasickymi rasami (u lineage II)? to je sice fakt, ale Posledni Samuraj je taky zasazenej do Japonska a Japonskej film to z nej nedela. Navic nechapu, proc berete jako jedinej existujici japonskej styl grafiky manga... trosicku omezeny vnimani, ne?
Go to Top of Page

Merlkir
Starting Member

14 Posts

Posted - 12/05/2004 :  12:05:46  Show Profile Send Merlkir a Private Message  Reply with Quote
Rodiere, tomuhle hovno rozumíš, Lineage je graficky japonská VELMI. ;))
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  12:11:46  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Navic nechapu, proc berete jako jedinej existujici japonskej styl grafiky manga... trosicku omezeny vnimani, ne?

Vykáš Rodierovi nebo jsi myslel ještě někoho dalšího ? Pokud ano, pak koho, ať k tomu má také možnost podebatit.

Japonská grafika má svůj rukopis a pochopitelně ne vždy to je manga.

Mimochodem NCSoft je americká firma asi jako já maďar. Je to korejská firma se sídlem v Soulu. Tolik k Tvé poznámce o tom, že americká firma udělala asijskou hru.

Edited by - Gabriel on 12/05/2004 12:15:28
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:43:04  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Merlkir

Mno rekneme ze je to novodoby asijsky mango styl velmi ovlivneny zapadni kulturou... a musim rict ze se mi ta grafika velmi libi(stejne jako vetsine hracu MMORPG)

ToGuildWars:uvidime s cim se vytasi ve full verzi zatim to vypada jako celkem chytlava rubacka stylu D2.(ale ten odraz veci ve vode me fakt dostal-nice)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 12/05/2004 :  14:45:11  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vykáš Rodierovi nebo jsi myslel ještě někoho dalšího ? Pokud ano, pak koho, ať k tomu má také možnost podebatit.

Japonská grafika má svůj rukopis a pochopitelně ne vždy to je manga.

Mimochodem NCSoft je americká firma asi jako já maďar. Je to korejská firma se sídlem v Soulu. Tolik k Tvé poznámce o tom, že americká firma udělala asijskou hru.

Od kdy hru dela vydavatel?
NCS je vydavatel. vyvojarske studio je... dopln si sam.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:05:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation.

Je úplně jedno jestli sedí na prdeli v Tokyu, Soulu nebo NewYorku. Je úplně jedno jestli tam jsou bývalí zaměstanci Blizzardu. Je to prostě asijská firma.

Edited by - Gabriel on 12/05/2004 15:09:49
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 12/05/2004 :  15:27:04  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation.

Je úplně jedno jestli sedí na prdeli v Tokyu, Soulu nebo NewYorku. Je úplně jedno jestli tam jsou bývalí zaměstanci Blizzardu. Je to prostě asijská firma.

pokud vim, tak to studio koupili az po nejakym case, kdy uz meli vymyslenej koncept, ale muzu s emyslit, nemam cas tpo ted dohledavat. kazdopadne mas pravdu, neni to chyba ncsoftu ani arenanetu, probelm je v mych ocekavanich. ale tak jsem to take napsal.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:07:21  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Zkusil jsem to a nechytlo mě to.

minusy:
- velmi malé možnosti jak si graficky pohrát s postavou
- kamera (při posunu myší hrozně rychlá bolej mě z toho oči, při posunu klávesama zase pomalá)
- chat otevře okno přes půl obrazovky
- nemožnost nastavit si hotkey či vlastní klávesy (nikde jsem nenašel)
- grafika: nesmyslně ohromný ikony kouzel
- nelíbí se mi systém skillů, například u některých kouzel jsem nepřišel na to který skill jaké kouzlo ovlivňuje
- debilní načítání zón(mám slabou linku a je to opruz. Mnohem raději bych si hru stáhl full z netu třeba přes noc. Při hře je to hrozně nepříjemné a alespoň mě to kazí hratelnost.

plusy:
+ je to zadarmo, to asi tak vše

neutrál:
grafika: nevím nad čím se rozplýváte, podle mě grafika uplně obyčejná i při rozlišení 1600x1200 a full detailech mě přišla naprosto normální prostě ani špatná ani žádná bomba. CoH mě přijde mnohem lepší.

Edit: nelíbí se mi ještě, že nemůžu mít pouze 1 slovný jméno ale souhlasím že 2 slova jsou více RP

Noe

Edited by - Noe on 12/05/2004 16:09:32
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  16:26:37  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Holt Noe, nebude to hra vhodná pro Tebe
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/05/2004 :  19:07:35  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
sakra ta ctvrta mise s tim princem je nejaka tezka... ;) ted sme hledali cestu kdy obejit ten most a nekdo nam ho zabil kdyz sme i nej nebyli ;P jakej quest uz delate vy ?

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2004 :  22:51:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kurik > ja se ale bavil jen o grafice.. ne o stylu hry
Merlkir > jo, to mi rika socka ktera nikdy nic nehrala a o japonsku vi hovno. Lineage2 neni o nic vic japonska nez treba daoc = tzn blbost, totalni. Po strance graficke je to naprosto normalni hra, Jestli chces Japonskou tak mrkni na Final Fantasy nebo na Manga/Anime. To jsou asijske styli, nebo treba na ragnarok online.. Mu online.. Priston tale.
Tyhle hry jsou kazda dost jina ale ten spolecnej jmenovatel asie je tam na grafice hodne videt.. u Lineage2 zadnou podobnost nevidim (specialne pro Kurika bavim se o GRAFICE..)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2004 :  23:00:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Stormere..proboha, kolik ti je ? 15 let ?? no vypada to tak.
kecas uplne mimo.
1. nechapu proc do toho pletes kdo kolik hral her a kolik jich platil (ver mi, ze jsem hral i platil podstatne vic her nez ty, ale to je UPLNE FUK a nema to stim vubec nic spolecneho).
2. Ty na 99% her nadavas a nerikej ze ne, je to tak a vubec nechapu ten tvuj text "ja na hry nenadavam, jen rikam svuj nazor.."
..muzes mi tenhle nesmysl vysvetlit ? :)
ano, ty rikas svuj nazor, ale ten nazor je u naproste vetsiny her "nelibi se mi, je to blbost, blablablabla.."

Ja ti tvuj nazor neberu, jen se mi zda ze ses proste sekl vyberem zanru, pokud se ti temer zadne mmorpg nelibi a hlavne kdyz ho odsuzujes uz po 2 dnech hrani a jak vidno na zaklade nesmyslu, ktere ti tady Gabriel krasne vyvratil.

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 13/05/2004 :  07:33:27  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stormere..proboha, kolik ti je ? 15 let ?? no vypada to tak.
kecas uplne mimo.

je mi vic nez tobe.. ale to je jedno

quote:

1. nechapu proc do toho pletes kdo kolik hral her a kolik jich platil (ver mi, ze jsem hral i platil podstatne vic her nez ty, ale to je UPLNE FUK a nema to stim vubec nic spolecneho).

nehral a neplatil.. ;) ale o tom se taky hadat nebudu...

quote:

2. Ty na 99% her nadavas a nerikej ze ne, je to tak

na 99% ne... ale tak na 70% urcite.. je to uplne stejny jako u normalnich her.. firmy se jen snazi na tom vydelat a splacavaji tituly jen kvuli penezum... ale abys nerekl tak ti vyjmenuju hry ktery se mi libi: UO, AO, AC2, SWG, PS, CoH, EQ, FFXI.. hry v priprave jmenovat nebudu.. tech se mi libi dost...

quote:

a vubec nechapu ten tvuj text "ja na hry nenadavam, jen rikam svuj nazor.."
..muzes mi tenhle nesmysl vysvetlit ? :)
ano, ty rikas svuj nazor, ale ten nazor je u naproste vetsiny her "nelibi se mi, je to blbost, blablablabla.."

je to jednoduchy.. opravdu nadavam jen na hry, ktery sou opravdu spatny treba po technicky strance.. coz je napriklad Horizons (a takovych je dost).. a o ostatnich rikam, ze se mi nelibi - ale to jen protoze to neni treba to, co by me bavilo, ale pritom hra muze bejt super - to je treba priklad Eve online...

quote:

Ja ti tvuj nazor neberu, jen se mi zda ze ses proste sekl vyberem zanru, pokud se ti temer zadne mmorpg nelibi a hlavne kdyz ho odsuzujes uz po 2 dnech hrani a jak vidno na zaklade nesmyslu, ktere ti tady Gabriel krasne vyvratil.

nevyvratil mi vubec nic... do guild wars sem sel s tim ze to bude mmorpg a to byla chyba, tak sem to hned odsoudil.. ale kdyz sem zjistil, ze je to slusne povedenej klon Diabla, tak to beru zpet.. Guild Wars je super hra (v zebricku mezi DS, NWN, Diablo by byla u me na prvnim miste).. ale neni to mmorpg (v zebricku mezi mmorpg by byla hodne hluboko).. uz to chapes? ;)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/05/2004 :  08:30:15  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Merlkir > jo, to mi rika socka ktera nikdy nic nehrala a o japonsku vi hovno. Lineage2 neni o nic vic japonska nez treba daoc = tzn blbost, totalni. Po strance graficke je to naprosto normalni hra, Jestli chces Japonskou tak mrkni na Final Fantasy nebo na Manga/Anime. To jsou asijske styli, nebo treba na ragnarok online.. Mu online.. Priston tale.
Tyhle hry jsou kazda dost jina ale ten spolecnej jmenovatel asie je tam na grafice hodne videt.. u Lineage2 zadnou podobnost nevidim (specialne pro Kurika bavim se o GRAFICE..)

ja uz nevim, jak ti to vysvetlit, vsichni ostatni to pochopili, jen ty ne. Asijsky styl grafiky neni jen manga. neni jen manga, neni jen maga. got it?
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/05/2004 :  09:48:23  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

sakra ta ctvrta mise s tim princem je nejaka tezka... ;) ted sme hledali cestu kdy obejit ten most a nekdo nam ho zabil kdyz sme i nej nebyli ;P jakej quest uz delate vy ?

Chce to jednoho schovaneho monka co ho naprotektuje a bude lecit a bude to v poho..

btw:nevim proc se tu bavite a takovejch blbostech jako japonska grafika."Japonska" grafika to teda urcite neni.Je celkem tezke popsat jak tendle nevodobej grafickej styl vznikl...

Jinak me na tomdle(DEMU!!!!) vadi uplne jine veci
1)celkove mirne nevyladene PvP(muj nazor)
2)mala variabilita opravdu pouzitelnych skilu(+clovek jich muze v jedne misi pouzit jen 8!! coz je opravdu malo,omezi se to tedy jen na nejpouzivanejsi kouzla a zbytek bude na nic)
3)nevim teda komu se bude stale znovu chtit delat nove mise protoze ty co jsem uz jednou dohral se mi moc opakovat nechce
(i kdyz je fakt ze se todle muze ve full verzi zmenit)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/05/2004 :  14:00:44  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

rozprava o grafice te prekvapuje? tak to patris do mensiny, ktere mozna staci mudy, ale normalni clovek chce hezky vapadajici hru a nekomu sedi to a jinemu zas neco jineho. jestli je oznaceni "japonska" grafika nepresne, je to jina vec. nicmene u GW jde o graficke ztvarneni pomerne specificke, ktere proste nekomu nemusi sedet. jinka soudit vyvazenost pvp podle hry za jednu dve postavy na lvl 15 je trochu predcasne.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/05/2004 :  14:11:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by beldor5

rozprava o grafice te prekvapuje? tak to patris do mensiny, ktere mozna staci mudy, ale normalni clovek chce hezky vapadajici hru

Ne. Beholdera cislo pet prekvapuje rozprava o japonske grafice.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 13/05/2004 :  14:39:47  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
jo.. a japonska grafika samozrejme v GW i L2 je.. staci se podivat na film Final Fantasy a pak na tyhle hry a myslim ze vam bude pripadat ze tam sou stejny postavicky... chce to rozsirit obzor a ne bejt upjatej na manga stylu...

Go to Top of Page

Merlkir
Starting Member

14 Posts

Posted - 13/05/2004 :  15:03:06  Show Profile Send Merlkir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No, myslím, že jsem už něco málo hrál, socka nejsem, o Japonsku toho vím DOST, prostě jsi vedle. Když už argumentuješ tou FF, tak si to srovnej. Nebo se zkus podívat na délku elfích uší, nebo na celkový design.
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000