Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 RYL - Risk Your Life
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

hugo
Starting Member

59 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:59:45  Show Profile  Send hugo an ICQ Message Send hugo a Private Message  Reply with Quote
Malaysia closed beta - http://www.gamemyth.com.my/ open bude soon
Worldwide beta?? - http://www.planetwidegames.com/

Cus, Hraje nekdo tuhle bozi hru ?? ;]
Sem level 42 sorcerer a je to fakt narez :)
kdyztak /s BaelZharon (Malaysia server)

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2004 :  08:58:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Hral jsem nejakou asijskou verzi.

Hra je velice "prumerna". Nizke rozliseni + jakasi pseudo 3d grafika + absolutne nic noveho = nezajem (vhodne pro ty co maji dostatek casu, bo jak rikam hra je prumerna, neni tedy spatna).

Go to Top of Page

hugo
Starting Member

59 Posts

Posted - 19/04/2004 :  16:53:16  Show Profile  Send hugo an ICQ Message Send hugo a Private Message  Reply with Quote
No to byla jedna z prvnich verzi.. ted uz jde 1600x1200 rozliseni a stejne je to este furt closed beta, v kvetnu ma zacit open beta natom www.gamemyth.com.my me se tam hodne libi system kouzel/boje :)
Jinak grafika je dost dobra kdyz si to zazoomuju tak detail nechybi nikde.Pres ESC se prepina mouse mode/nebo akcni FPS mode, takze tam jde hrat stylem quake.. skakat, strafovat, lehce a rychle jako v FPS wsad+space :)
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 26/04/2004 :  17:00:06  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
hraje to nekdo? Muj assasin by potreboval spolecnost. Ono mlatit ty moby solo moc zabavne neni.
Hraju za Merkhadiana - Milfos(lvl.5) - server bohuzel nevim nejak jsem nedostal na vyber
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 26/04/2004 :  18:16:00  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Koukám, ty taky zkoušíš všechno :)
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 27/04/2004 :  18:30:37  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Koukám, ty taky zkoušíš všechno :)

JJ ono kdyz nejblizsi Ebanka je 10K kilometru daleko a moje stara karta me propadla tak se ani neni cemu divit. Nehlede ze clovek by mel byt aspon "v obraze" kdyz uz neni "pod obraz"
Pojd to taky zkusit! neni to uplne spatne ale KO se me zdalo na nizsich lvlech hratelnejsi.Hodil by se Healer.Bez neho to jede hrozne pomalu.Specialne kdyz jako Assasin mam malo HP a furt musim restovat.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 27/04/2004 :  19:42:36  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
No já jsem Acolyte lvl 7 a jaksi nemám žádný heal kromě First aid, která healuje jen pokud máš míň HP než je value First aid
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 28/04/2004 :  07:32:37  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
pockej na lvl 10 tam si teprve vyberes specializaci. Doporucoval bych Clerika je to jak healer tak ma i nejake damage kouzlo a stun. Ta druha specializece (ted nevim jak se jmenuje je spise healer/bufer.
JInak pokud by to snad nekdo taky rozjel tak bych mu doporucoval to s expovanim neprehanet. 1 kvetna pry bude vymaz postav. Server totiz prechazi na "open beta"
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 28/04/2004 :  13:53:38  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Jo open beta je za chvilku. Jinak priest je i na boj. Cleric je healer.
Go to Top of Page

hugo
Starting Member

59 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:06:07  Show Profile  Send hugo an ICQ Message Send hugo a Private Message  Reply with Quote
Reseni je jednoduche: Mag Mag Mag a Mag :P sem level 42 a priseru ktera me dava xpcap na mym lvl dam na 2rany :P sem Fire/Vampire mag +dark power(na delani many, nezbitnost)
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/04/2004 :  07:58:48  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hugo

Reseni je jednoduche: Mag Mag Mag a Mag :P sem level 42 a priseru ktera me dava xpcap na mym lvl dam na 2rany :P sem Fire/Vampire mag +dark power(na delani many, nezbitnost)

No ja taky premyslel o magovi, ale nejak jsem jeste neprisel na to jak zamerovat treba nejblizsi cil. Na vsechno musim klikat mysi a tim padem se me zdal mag dost blbej a tak jsem si radeji u Humanu zalozil Wariora.
-je tu nejake tlacitko na zamereni cile?
-jak co nejrychleji expovat? Expa v grupe se me zda hrozne mala. A tim padem radeji soluju.Ostatne jako ostatni.(nizkej lvl)
-za jak dlouho jsi se dostal na 42. Me se zda ze to jede hrozne pomalu.
-od jakeho lvl se da inteligentne delat PvP?
-je normalni ze kdyz zvednu STR a CON o +1 tak me to sezere dva body?. (Warrior)
Jinak od porvniho bych to tedy zkusil znova. Za jakou stranu by jsi hral pokud budes hrat?
2Sejra: zajimave kdyz jsem se koukal na seznam kouzel tak jak rikam. Clera ma nejake utocne kouzlo + nejakej zastavovac + samozrejme heal.
Priest ma naopak jen heal + buffy. Tak si vyber co je lepsi na boj. Ale tohle jsem nezkousel jen se me to takhle jevi po prostudovani jejich webu.

Edited by - Milan on 29/04/2004 08:13:10
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 02/05/2004 :  21:49:54  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si to pekne stahnul a tesil se, jake to bude. Zkousim to nainstalovat a hodi mi to skoro na zacatku fatalni error :(. Tak nevim, zkusim to stahnout jeste jednou, treba je chyba u me. Nestalo se to nekomu??
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 04/05/2004 :  16:02:14  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Tak sem to nainstaloval, ale po chvilce co to spustim, mi to hlasi neco o cheaotovani, nemel ste s tim nekdo problemy? Dik
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 05/05/2004 :  02:56:15  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arlach

Tak sem to nainstaloval, ale po chvilce co to spustim, mi to hlasi neco o cheaotovani, nemel ste s tim nekdo problemy? Dik

Tak s nicim takovym jsem se zatim nesetkal. Jen mam hrozne lagy a ve vesnici me to vzdycky disconectuje. Pry maji problem s poskytovatelem a na odstraneni pracuji. Tak uvidim jak rychlo to opravy. Takhle je to nehratelne.
Nema nekdo problemy s tim, ze kdyz obcas spadne klient, PC se samo restartuje?
Ehm stupidni otazka kdyz to tady hraju jenom ja a Ahmed. JA vim
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 05/05/2004 :  06:43:04  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
me klient ani jednou nespadl, takze se mi ani pocitac nikdy neresetl.. ale ja hral jeste pred wipem.. predpokladam, ze ty jejich problemy zacaly az po wipu, kdyz se nahrnulo plno lidi do open bety.. takze drzim palce at to brzy odstranej

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:40:05  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem to stahoval na ctyrikrat :(. Dokonce se mi to povedlo i nainstalovat a jede mi to. Jen nemuzu prehodit rozliseni. Nestalo se to tady nekomu? Ja si to sice zmenim v nastaveni, ale ve hre se to nezmeni.
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 05/05/2004 :  10:07:00  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Ja jsem to stahoval na ctyrikrat :(. Dokonce se mi to povedlo i nainstalovat a jede mi to. Jen nemuzu prehodit rozliseni. Nestalo se to tady nekomu? Ja si to sice zmenim v nastaveni, ale ve hre se to nezmeni.

Zmena rozliseni na vyssi nez ze 800x600x16 a detailu nez medium je zablokovana.

Zlatovous <MdK> Mordred DAoC
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 05/05/2004 :  10:20:40  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ahmed

quote:
Originally posted by night_hawk

Zmena rozliseni na vyssi nez ze 800x600x16 a detailu nez medium je zablokovana.

Aha, tak v tom bude ten problem. Diky za informaci.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 05/05/2004 :  11:30:09  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Po dosazeni lvl 10 a zmene povolani na Warriora se to hned stalo hratelnejsi. DOstal jsem nejake buffy + moznost nasadit si lepsi zbroj.Takze se ted citim jako Rambo
Je to pravda, ci ne?
1) pokud se chcete naucit kouzlo na lvl.2 tak se nejdive musite naucit 6x lvl.1
2) mala cervena ikonka E1. O tom koluji rozne famy. Nekdo tvrdi ze to je nejakej Area efekt, jinej zase ze to je neco spojene s PvP Arenou. Pry kdyz to sviti tak Humani dostavaji mene expy a dropu a naopak. Tak fakt nevim.
3) mlaceni v grupe se me zda hrozne neefektivni. Expa je polovicni a grupa(prevazne bez healera) neni o moc silnejsi.
4) zkousel jsem bojovat se zbrani i v leve ruce ale snizilo me to Atack o 10 bodu. Takze ted mam sekeru a stit. Ale rad bych mlatil obema rukama. Je to nejak mozne? Nepotrebuju na to treba nejakou vzlastni levorukou zbran ci neco podobneho?

Milford-warrior-lvl.10

Edited by - Milan on 05/05/2004 11:32:05
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 05/05/2004 :  11:38:47  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

1) pokud se chcete naucit kouzlo na lvl.2 tak se nejdive musite naucit 6x lvl.1
2) mala cervena ikonka E1. O tom koluji rozne famy. Nekdo tvrdi ze to je nejakej Area efekt, jinej zase ze to je neco spojene s PvP Arenou. Pry kdyz to sviti tak Humani dostavaji mene expy a dropu a naopak. Tak fakt nevim.
3) mlaceni v grupe se me zda hrozne neefektivni. Expa je polovicni a grupa(prevazne bez healera) neni o moc silnejsi.
4) zkousel jsem bojovat se zbrani i v leve ruce ale snizilo me to Atack o 10 bodu. Takze ted mam sekeru a stit. Ale rad bych mlatil obema rukama. Je to nejak mozne? Nepotrebuju na to treba nejakou vzlastni levorukou zbran ci neco podobneho?

Milford-warrior-lvl.10

1) ano to je pravda
2) ma to pry neco spolecneho s poctem lidi v arene a melo by to pry ovlivnovat exp ale kdo vi .)
3)no ja radsi soluju protoze kdyz sem v grupe tak mam pocit ze me do grupy vzali abych jim delal xp .)
4) tady ti neporadim :)

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 05/05/2004 :  11:49:57  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Jo ahmede nevis od kolikatky je tak rozumne se jit podivat do te Areny? A jak je to tady s PvP. Jakou mam sanci treba proti nekomu o 10 lvl vis? Jo a ztracim neco pri smrti? Do lvl 10 jen nervy z bezeni nazpatek, ale co po 10? I kdyz to vlastne ani vedet nepotrebuju muj Rambo je vlastne nesmrtelnej
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 05/05/2004 :  11:53:57  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo ahmede nevis od kolikatky je tak rozumne se jit podivat do te Areny? A jak je to tady s PvP. Jakou mam sanci treba proti nekomu o 10 lvl vis? Jo a ztracim neco pri smrti? Do lvl 10 jen nervy z bezeni nazpatek, ale co po 10? I kdyz to vlastne ani vedet nepotrebuju muj Rambo je vlastne nesmrtelnej

Zatim nevim, v Arene sem nebyl ale dneska se tam chystam

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/05/2004 :  16:02:47  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si hru vyzkousel a musim rici ze se me docela zalibila. Na zacatku jsem mel sice dojem ze napriklad KO je hratelnejsi ale ted si to uz rozhodne nemyslim.
-Grafika: Po nastaveni vsech moznych detailu co jdou zapnout a jsou zpristupneni se me na monitoru konecne hra ukazala tak jak asi ma opravdu vypadat. Asi to torosku prezenu ale docela bych ji prirovnal k WOW. Nedherna pohadkova krajina se spoustou detajlu okolo. Clovek si pripada jako v pohadce. V lese se napr prohaneji motyli u majaku na pobrezi naopak leta hejno racku. Detajlne prokreslene stromy, trava, baracky skoro nic nechybi. Pokud hrajete tak asi moc neocenite krasne vymodelovane charaktery, jelikoz pri full zoomu se samozrejme neda hrat. Takze kvuli vyhledu samozrejme mam co nejvetsi odstup od postavy a ta je tim padem mrnava.
-hra: Dalsi Asijska rychlokvaska. Levelovani je rychle a nenarocne na premysleni. Kazdy char ma nekolik kouzel ci specek a ty v podstate mackate porad dokola. Ja napr. u sveho sorcerera pouzivam 2-4 kouzla. Zalezi na vas jake knihy s kouzlama si nakoupite. Jste jen omezeni poctem volnych slotu. Expa podle me roste mnohem rychleji pokud clovek soluje nez kdyz je v grupe. Zvlaste pokud hrajete za sorcerera. Pokud chcete expovat efektivne je take nutne kazdy lvl hledat jineho moba. Tim padem odpada nechutne nekolikatydeni kempovano DTS jako v KO(ty co to hrajou KO me snad chapou co myslim ) Clovek zaroven pozna i krajinu okolo. Ve hre jsem jeste nezjistil jak urcit lvl moba a tim padem je to take hlavne o zkouseni jak je kdo tuhy a jakou dava expu. Smrt je postizena ztratou 1.5% expy coz je opravdu zanedbatelne. Nehlede ze se da z mista boje uteci a mob vas ani moc daleko nepronasleduje.
-dojmy: opravdu nadherna hra. Ani jsem necekal ze bude takhle kvalitni. Jen se divim ze na to jak je ta hra dobra ji hraje oprabdu malo cechu? Zatim snad jen ja a Ahmed. PvP je tu take mozne. Hra stavi na souboji dobra(human) a zla (beast) takze v podstate RvR na specialni mape(jeste jsem tam nebyl stale jsem low lvl) Jinak v dalsi patchi pry pribude moznost zakladat guildy. A jak pisi na foru mela by byt moznost spravovat nejaky svuj vlastni pozemek ale zatim o nevim jestli to uz funguje ci ne. Tohle je asi podle me speciality pro hi lvl aby se tam moc nenudili a meli stale co na praci.
Hra je stale v Open bete, client ma 500Mb. Tak doufam ze se k nam nekdo prida.
Milfos-sorcerer23-Human
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/05/2004 :  18:32:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jen se divim ze na to jak je ta hra dobra ji hraje oprabdu malo cechu? Zatim snad jen ja a Ahmed.

Uz jsem ji hral asi pred pul rokem. Bohuzel neprinesla VUBEC NIC noveho oproti napr. A3, Fung Wang Online, Laghaim atd. Prumer (tim nerikam, ze je to spatna hra, naopak, bo vetsina soucasnych titulu je podprumerne kvality).

Edited by - VT on 07/05/2004 20:35:34
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 08/05/2004 :  10:10:24  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Vcera sem to konecne rozhodil a je to jeden velkej lag..
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 08/05/2004 :  11:46:30  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Ale jinak je to super hra, jeste ted koukam na tu novou verzi a nemuzu se dockat : )
http://forum.ryl.com.my/viewtopic.php?t=2289
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/05/2004 :  15:53:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
muzes tu o tom napsat vic ? jakou novou verzi ? co prinese ?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 08/05/2004 :  17:06:25  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Nevim vic, nez co je na tom odkazu : ), hlavne snad konecne lepsi rozliseni.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 09/05/2004 :  17:06:05  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arlach

Vcera sem to konecne rozhodil a je to jeden velkej lag..

Velkej lag je jen u hlavniho mesta. Cim dal se dostanes tim je lag mensi.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/05/2004 :  04:34:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak sem nahazejte sakra naky obrazky ne ? popis sveta.. abilit.. systemu..
nalakejte cechy na to

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

TDASHADOW
Starting Member

22 Posts

Posted - 10/05/2004 :  10:00:00  Show Profile  Send TDASHADOW an ICQ Message Send TDASHADOW a Private Message  Reply with Quote
Hral jsem to vcera chvilku a je to docela dobry. Je to hodne akcni coz se mi libi.

Mam je den dotaz na ty co to hrajou - pokud si pres menu QUEST otevru mapu questu, tak mi nejde zavrit? Je pres celou obrazovku takze nic nevidim a nikde nema zadne zaviratko. Cim ji proboha zavru? Dik

It ain't the fall that gets ya, it's the sudden stop and the bottom.

Vanguard - Shadoweed
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 10/05/2004 :  10:03:32  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
L
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 10/05/2004 :  16:18:44  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

tak sem nahazejte sakra naky obrazky ne ? popis sveta.. abilit.. systemu..
nalakejte cechy na to

NO obrazky jsem chtel pridat k tomu memu popisu ale asi to pracuje jen z odkazy a ja jsem linej se nekde registrovat a vytvaret web abych je pak mohl nalinkovat sem.
Svet jsem popsal snad dostatecne. Kazda rasa jsou dve ma svoji vlastni mapu. Velikost asi jako 3x Colony z KO. Potom je tu jedna PvP mapa kde se bojuje o nejake sochy ci co. Dneska jsem se tam podival a je to asi nejaka beta obdoba hradu. Kdyby to zmenily na hrady bylo by to zajimavejsi. Tady tedy probiha PvP. A potom by tu mela byt k dyzspozici jeste specialni mapa pro Hi lvl. s mobama mezi 70-80 lvl.
Hraci si muzou vybrat hrat za Maga/Fightera/healera/rogue. Kazdy ma volne sloty na kouzla, kazdy lvl dostanes jeden slot kam muzes soupnou dalsi uroven kouzla nebo se naucit nove.
zatim ma server problemy s lagama. Doufam ze to nejak opravy.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/05/2004 :  04:50:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
vtom pripade nechapu proc nehrat KO ? ktere ma imho uz vylazenej lepsi vetsi svet, nema lagy a ma clenskou zakladnu cechu ? stabilni.

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/05/2004 :  06:39:01  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

vtom pripade nechapu proc nehrat KO ? ktere ma imho uz vylazenej lepsi vetsi svet, nema lagy a ma clenskou zakladnu cechu ? stabilni.

ok tak se to pokusim shrnout:
KO ma podle me tyhle plusy:
+Rychly klient i na pomalejsich PC. I ve meste kde vetsinou maji ostatni hry problemy s laga se to vubec neskuba.
+Snadne a do 5min pochopitelne ovladani i cely system hry.
+Skvele vyreseny upgrade system, kdy hrac v podstate ma porad co vylepsovat.(Proconsul je takevej zmetek, ze nez padne Chitin goblin armor tak se clovek opravdu nadre)Coz cloveku dava urcitou motivaci hrat dal a dal.
+Velka zakladna ceskych hracu.I kdyz pry uz jich dost odeslo tak nevim jak je tento plus aktualni.
RYL ma naopak tyhle pluska:
+Nejmene o rad lepsi grafika nez KO. S dalsim patchem si troufam tvrdit i o dva rady.(ja vim chces obrazky ok pokusim se to nekam frknout a nalinkovat je sem )
+Rozlehlejsi svet. Vice mista na prozkoumavani okoli.NAdherna viditelnost nekolik kilometru coz znamena ze vysplhas na kopec a mas celou mapu jako na dlani. Spousty mimo hernich animaci. Napr. stare, puvodni DAOC byl jedem mrtvej statickej svet tady to zije,tedy aspon se o to programatori snazili.
+vykreslenejsi postavicky s velkou moznosti vyberu veci na sebe. V KO vsichni vypadaji skoro stejne. Tady je spousta ruznych druhu brneni,rob pro magy ci i obycejnych veci ktere jsou jen na ozdobu. I kdyz dokonale to take jeste neni a jeste by neco mohly pridat.
+Snadne ovladani a system hry. Coz maji asi vsechny novejsi Asia hry
+Oproti KO o trosilinku zajimavejsi expovani. KAzdy lvl nove misto a nove moby. Rozhodne se tu nekoji DK orgie jako v KO Ale i tak me to expovani v MMORPG uz zacina pekne prudit. Porad to same stat na jednom miste a porad dokola mlatit stejnou havet.S timhle konceptem by u Offline her daleko nedosli. Fakt nevim cim to je. Asi MMORPG delaji samy neschopni troubove a ti co neco umi delaji offline hry. Nebo ja fakt nevim.Ale vsude je to to same. COH, L2, EQ, DAOC, AO, KO, SB, SWG ... atd to opravdu jsou tak lini ze neumi vymyslet neco lepsiho,neokokaneho?

Do 14 dnu by se meli spustit dalsi servery + novej patch s moznosti zakladat clany. Takze doufam ze ubude lagu a pribude zabavy. JInak jsem potkal jednoho slovaka ktery rikal ze hraje za Bestie s asi 6 dalsima. Za humany ted hraju asi jen ja protoze Ahmed se nejak stale offline, takze s tim asi prestal.
Photo test:
Neumim to sem postnout a ani ta stranka nejak nechodi tak nic no

Edited by - Milan on 11/05/2004 10:01:26
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/05/2004 :  09:05:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale i tak me to expovani v MMORPG uz zacina pekne prudit. Porad to same stat na jednom miste a porad dokola mlatit stejnou havet.S timhle konceptem by u Offline her daleko nedosli. Fakt nevim cim to je. Asi MMORPG delaji samy neschopni troubove a ti co neco umi delaji offline hry. Nebo ja fakt nevim.Ale vsude je to to same. COH, L2, EQ, DAOC, AO, KO, SB, SWG ... atd to opravdu jsou tak lini ze neumi vymyslet neco lepsiho,neokokaneho?

COH? Co je to COH? Mluvis o City of Heroes a nutnosti stat na jednom popu?

Rikas nesmysly samozrejme. Heh.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/05/2004 :  09:36:41  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Ale i tak me to expovani v MMORPG uz zacina pekne prudit. Porad to same stat na jednom miste a porad dokola mlatit stejnou havet.S timhle konceptem by u Offline her daleko nedosli. Fakt nevim cim to je. Asi MMORPG delaji samy neschopni troubove a ti co neco umi delaji offline hry. Nebo ja fakt nevim.Ale vsude je to to same. COH, L2, EQ, DAOC, AO, KO, SB, SWG ... atd to opravdu jsou tak lini ze neumi vymyslet neco lepsiho,neokokaneho?

COH? Co je to COH? Mluvis o City of Heroes a nutnosti stat na jednom popu?

Rikas nesmysly samozrejme. Heh.

To je mozne, ale podle toho co pisete je to jen generovani misi a nasledne mlaceni mobu na spotu. Me to zni podobne, tobe ne? Tim nerikam ze CoH je spatna. Naopak asi ji take vyzkousim az me tohleto prestane bavit. Hlavne me tam zaujalo to jak jsi psal ze low hrac muze hrat s hi lvlem v jedne grupe. Tohle podle me citelne schazi v statnich hrach. Hrac nemuze s tim skym chce ale s tim skym musi. Nevim jak vas ale me tenhle system dost stve.
edit: sakra me ty obrazky jedou chodej potom nechodej. Tak nevim cim to je.

Edited by - Milan on 11/05/2004 09:39:08
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/05/2004 :  10:08:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
To je mozne, ale podle toho co pisete je to jen generovani misi a nasledne mlaceni mobu na spotu.

Outdoor zony = velike mesto, je to proc se COH jmenuje prave COH. Generovane mise jsou bonus.

Generovane mise jsou domy, hotely atd., velice rozmanite, vice pater atd. Zadne mlaceni mobu v generovanych misi se nekona. Moby se zde nerepopuji.

Edited by - VT on 11/05/2004 10:38:39
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/05/2004 :  22:56:54  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to zkusil, nejsem schopen nastavit žádné jiné rozlišení než 800x600 a v tom ta hra vypadá poměrně odporně. :(
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 12/05/2004 :  00:10:18  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Tak jsem to zkusil, nejsem schopen nastavit žádné jiné rozlišení než 800x600 a v tom ta hra vypadá poměrně odporně. :(

Zatim nejde nastavit rozliseni vyssi nez je 800x600x16. To by se melo zmenit v pristim patchy ktery by se mel objevit do 14 dnu.

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 12/05/2004 :  02:18:34  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

VT: Dobra budu ti verit. Takze az si budu zase nekdy stezovat, ze jsem znechucenej online systemem expovani, muzu teda napsat, ze je tu konecne neco noveho co tu nikdy drive a to ve hre CoH?
Gab: No samozrejme to nevypada tak skvele jako L2, ale rict, ze to je v 800x600 odporne? Zkousel jsem sem hodit obrazky ale nejak me to nefunguje. Zalozil jsem si "web" na Geocities, loadnul tam jpg-y a stejne ty linky nefungujou.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2004 :  04:12:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
omfg :-) on ma milion freewebu a zalozi si ucet na geocities.
zaloz si web na webzdarma.cz
- 50mb prostoru
- ftp
- budou ti ty obrazky fungovat :-)

(geocities nepodporuje linkovani obrazku, proto ti sli /kdyz se nacitali z cache/ i nesli /kdyz si cache asi smazal../ )

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/05/2004 :  07:22:27  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ano odporná. Ale věřím, že vyšší rozlišení můj názor změní. V 800x600 bych nehrál nic, ani LII

Já prostě nejsem ten alibista, který tvrdí, že grafika až na posledním místě, základem je hratelnost. Mně se hra musí v první řadě líbit.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 12/05/2004 :  07:31:23  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Nevi nekdo jak udelam aby kouzlo melo area efect? Asi otazka pro Huga jestli to tu cte. Jsem na lvl 3 ale zatim uroven 0. A u popisu kouzla me to pise ze bych mel mit area efect 8m. pritom nic takoveho se nekona. Exp cap ru je asi 1% z celkoveho lvl a zabijeni po jednom je uz dost nudne. Vsude okolo me pobihaji stejni sorcereri kteri si moby pekne shoufujou do jednoho chumlu a pak tam poslou area kouzlo. Ale me to nefunguje. Jedine snad ze by se to zpristupnilo az po pouziti knihy lvl3. Ale ta je mastna jak prase. HUgo helpni me pls, nebo u toho expovani asi usnu
rodier: nemas nejakej dalsi web kde bych si mohl zalozit ucet. Nejsem v NIXu a tim padem me to nepovoli zalozit ucet. Takze proto jsem zkusil Geocities.

Edited by - Milan on 12/05/2004 08:14:13
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/05/2004 :  17:45:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Gabrieli, mas pravdu. Zakladem je hratelnost.
Hratelnost je ale jen dalsi slozkou vedle zvuku, grafiky..
tudiz dobra grafika != hratelnost a naopak :o)

Go to Top of Page

Mekkz
Starting Member

3 Posts

Posted - 10/06/2004 :  16:17:00  Show Profile  Send Mekkz an ICQ Message Send Mekkz a Private Message  Reply with Quote
hraje to jeste nekdo ?
ja kdyztak hraju na druhym servru myslim hyperion nebo nak tak se menuje..za ty demony (a.k.a orky)

Remember:"Only the good die young"
Go to Top of Page

Mekkz
Starting Member

3 Posts

Posted - 10/06/2004 :  23:24:29  Show Profile  Send Mekkz an ICQ Message Send Mekkz a Private Message  Reply with Quote
tadyk kdyztak vobrazek :)

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/06/2004 :  08:39:07  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Ja uz jsem skoncil.Hral jsem na tom prvnim Cherion,ale bohuzel tahle hra se spise mela jmenovat Risk Your Lag. Jeste se tam na chvilku podivam az spusti ten slibovany velky patch.Ale podle me tehle hre nepomuze ani svecena voda. Cela hra je jen tupe expovani a nebo kvejkovani v arena.
Go to Top of Page

Mekkz
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/06/2004 :  13:59:04  Show Profile  Send Mekkz an ICQ Message Send Mekkz a Private Message  Reply with Quote
chm...bohuzel .. to co si rek je nemoc vetsiny mmorpg ... co sem zatim videl... bud mobis, nebo nahanis skilly..., ci se jen honis v arene :(

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2004 :  08:56:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zatim nejde nastavit rozliseni vyssi nez je 800x600x16. To by se melo zmenit v pristim patchy ktery by se mel objevit do 14 dnu.

Hra sice nabizi uz vyssi rozliseni, nez korejska beta co jsem hral, ale to je tak vse. I kdyz si vyberu 1280x960 tak jsem stale na 800x600.

Hledam ted info na foru, ale je silene pomale (jako vetsina veci kolem domeny my).

Nevite kde je problem? Je tedy uz mozne po patchi prepnout na vyssi roziliseni?

Edited by - VT on 24/06/2004 09:11:23
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 24/06/2004 :  10:03:23  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Nevite kde je problem? Je tedy uz mozne po patchi prepnout na vyssi roziliseni?

Podle me je problem v tom ze ten patch jeste nevysel. Ti asijsti programatori se me zdaji trosku lenivejsi. Napr. betu K.O. jsem hral asi 2 mesice a za tu dobu nevysel ani jeden patch vetsi nez par kilobajtu opravujici ci pridavajici naproste pitomosti.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000