Author |
Topic  |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 03/04/2004 : 16:51:40
|
Ahoj, není už US beta otevřená ?
Nemá někdo klíč navíc nebo aspoň na zapůjčení.
Stejnak nemám tolik času.
Díky
|
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
|
| |
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 12:39:46
|
quote: Originally posted by Marti
Ahoj, není už US beta otevřená ?
Nemá někdo klíč navíc nebo aspoň na zapůjčení.
Stejnak nemám tolik času.
Díky
Clovece co ted vubec hrajes? JAk si te pamatuji z DAOC tak tohle nebude hra pro tebe. Si vzpominam jak jsme spolu sejmuli jednoho hrace kterej nas otravoval a ty jsi se pak odpojil se slovi ze se ti z toho udelalo spatne  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 19:21:27
|
Ať nezakládam další topic, tak jeden dotaz na hráče. LineageI byla krom PvP hlavně o itemech, jak je to v LII ? Všechny armory jsou stejné nebo mi může padnout stejný jako má soused, ale s lepšími stats ? Totéž se zbraní...Jsou nějaké rare a unikátní věci ?
Díky za odpovědi. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 13:13:09
|
Na levlu 16 mne tyhle veci vskutku netrapi ;-) Shaneni equipu je vicemene o shaneni adena (gold) a nakupu od hracu, protoze prodavaji levneji nez vendori.
Trochu o necem jinem jsou jen trpaslici, mohou se bavit shanenim materialu a veci vyrabet, at uz na prodej ci na prime pouziti. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 13:14:14
|
Malem bych zapomel, vubec nejlepsi je sehnat a pouzivat veci, ktere jsou jako odmena za quest, ale nabidka je v tomhle smeru dost omezena. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 15:18:30
|
To přece ale nemá nic společného s levelem postavy, ale s contentem hry. V zásadě chci jen zjistit, jestli kromě xp a adeny je kilování potvor ještě k něčemu jinému.
Zdá se ale že nikoliv, a to je trošku škoda. Jinak zkouším hrát na šestém serveru. |
 |
|
Michalis
Starting Member
29 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 21:41:05
|
stejna zbran s jinyma statama ti nepadne, jedine si ji muzes vylepsi dai scrollama a diky tomu se daj delat celkem rare zbrane , armory (na armor zel scrolly) |
Lineage 2 jap.beta - DE Assassin lvl31 - spachal seppuku |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 22:01:42
|
quote: Originally posted by Michalis
stejna zbran s jinyma statama ti nepadne, jedine si ji muzes vylepsi dai scrollama a diky tomu se daj delat celkem rare zbrane , armory (na armor zel scrolly)
Perfekt. Může to vylepšit každý nebo jen trpaslík ? |
 |
|
Michalis
Starting Member
29 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 22:13:34
|
jo kdokoliv .. s umernym + se zmensuje sance na uspech pri vylepsovani takze muzes prijit o predmet (u zbrane se pridava +1 p.atak u armoru +1 p.def :)) .. ale je sance ze se ti pri pouziti jednoho scrollu zvetsi .atk o vic ... bohuzel nikde sem nenasel nake tabulky s sancema a o kolik apod.)
do +3 je sance 100% dal nevim jak to je (u armoru je to tez do +3 safe ale pak jde pry hur vylepsovat nez zbrane)
na jap.servech stal dzel tak 25k ddai tak 120k |
Lineage 2 jap.beta - DE Assassin lvl31 - spachal seppuku |
Edited by - Michalis on 07/05/2004 22:18:10 |
 |
|
Uruk-hai
Starting Member
3 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 04:20:29
|
Ahoj nevite nekdo kdyz objednavam tuto hru tak jestli existuje nejak moznost toho , ze by mi poslali jen cd key a ja si hru pouze stahnul a kdyztak jak se to presne dela ??
predem diky |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 07:05:15
|
quote: Originally posted by Uruk-hai
Ahoj nevite nekdo kdyz objednavam tuto hru tak jestli existuje nejak moznost toho , ze by mi poslali jen cd key a ja si hru pouze stahnul a kdyztak jak se to presne dela ??
predem diky
vytvor si ucet a nasledne: https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_buy.pl?game=lin2&source=main.asp |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 23:55:38
|
quote: Originally posted by Uruk-hai
predem diky
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12704
Jinak sticky topiky v tomhle foru obsahuji (doufam) vetsinu zakladnich informaci ktere na zacatku potrebujes pro koupi a hrani teto hry a neni to az tolik textu. Doporucuji trosku si je procist mozna ti odpovi na mnohe otazky... |
 |
|
Necromancer
Starting Member
1 Posts |
Posted - 16/06/2004 : 06:54:56
|
test |
 |
|
|
Topic  |