Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Podte zkusit Neocron je to fakt gud :o)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/04/2004 :  20:32:45  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Podte nekdo zkusit Neocron.. je to fakt skvela hra, jasne sice sou tam bugy a na rade znich uz lezi prach ..ale porad je to nejlepsi klon Deus Ex :o)
edit > ohledne tech bugu - nemyslel jsem extra bugy ala AO/SWG .. spise mensi pitominky a chybky ktere se spravi rezonem a zatim treba mne se za tejden hrani stali jen 1x s jednema dverma u obchodaku ze se nechteli otevrit, protoze sem na ne klik ve fazi kdy se sami otvirali..

Zatim sme tam s kamosem sami dva cesi .. a asi si to oba zaplatime... ja ted zvazuju neocron nebo swg.. zkousim a zjistuju jak se hra od bety zmenila, davaji 10 dni zdarma (coz je tak na to zjistit co kde a jak a trochu zahrat za 1 povolani..) , tzn urcite to neni pro vyzirky co chtej hrat porad zdarma :o))) i kdyz za tech 10 dni se dostanete docela daleko a tahle hra je o dost jina za kazde povolani z moznejch.. Navic je ke stazeni naucne 100mb offline demo.
www.neocron.com
www.stratics.com (sekce neocron)
mnou tipane picsy http://horst.borec.cz/nc kez by nekdo udelal cyberpunk hru jako je tohle ci deus ex ale kvalitou AO/SWG :(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 17/04/2004 14:07:47

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/04/2004 :  14:11:07  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Neocron jsem plánoval zkusit už dávno, jen kdyby ta trial verze byla ke stažení odjinud než z toho debilního FP.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 17/04/2004 :  14:28:10  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Neocron jsem kdysi zkousel jako singleplayer demo. Bylo to docela good, takovy System shock . Pak jsem kdesi po nejake dobe cetl, ze napad to byl sice zajimavy, ale ze autori to nedotahli nejak do konce a nedelali dostatek naplne pro hrace tudiz se to cele zvrhlo. Jaka je situace nyni nevim.

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/04/2004 :  19:30:15  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Tož jsem se nakonec odhodlal a už patchuju.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  20:34:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hehe super :o) ja jsem ve hre rodier, jeden kamos cech PE ma jmeno Oggova ;o))
ono se na to chysta vic cechu..

Jinak co se tyce toho nedodelani - to je pravda, ze zacatku to vypadalo blede, ale ted mi to prijde jako vcelku fajn zabava na par mesicu.. myslim ze tak za mesic nejvic dva clovek namaxuje postavu a potom muze delat PvP nebo se vydavat s tankem do nejvzdalenejsich koutu zeme a kosit roboty, alieni shipy..vsecko mozny (PvM).

Uricte doporucuju poradne precist guide na straticsu pripadne na jinejch fansites abyste vedeli jake skilly do zacatku a jake povolani.. Sice jsou tu drogy co schazuji skilly a lze si za to dat body do jineho ale funguji nejak podivne.. proste drogy ;-)))

Pro penize se vyplati brat si v terminalech mise - jde vesmes o mise neco udelej (vyrob/zabij/vymysli) uz je fuk kde to udelas.. vyhoda mise jsou penize a taky expy do vsech skillu. Navic treba ja si ted generuju hard mise zabit dycky 5 potvor tezkejch, sam je nedam ale ono tam leze hodne lidi co si tu misi vzalo taky (ona je porad dokola..) no a tak se nas na nej vrhne hodne a urcitemu poctu hracu to dycky zapocita ten kill .. da se tak slusne levelovat. Jinak to demo je obsazeno i ve full .. doporucuju zahrat nauci vas co a jak.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/04/2004 :  21:40:40  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Na jakém serveru hrajete ?

Jak se dají přečíst emaily ? Já na to prostě nejsem schopen přijít.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  23:48:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja nevim ;-DD na tom anglickym co umoznuje 4 charaktery.. tusim saturn.

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 18/04/2004 :  00:58:57  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Neocron je spravna cyberpunkova rezba, prekousl jsem stahovani 1,2gb dat a skusil to, opravdu je to dost podobne hre Deus Ex, zpocatku jsem jen chodil po meste a kochal se prostredim.

Ve mestech narazite na luxusnejsi a spinavejsi ctvrti, meji se i kvalita apartmanu ktere si v nich muzete pronajmout, po meste se muzete pohybovat za tezke penize pomoci Genreplikatoru, nebo zadarmo pesky ci metrem, muzete pouzivat i sikovny navigacni system. Potkavate dost lidi, nekde vice jinde mene, mesto je plne kramku, NPC, hospudek a zakladen ruznych frakci, lidi sou tu docela zajimavi vetsina jich a asi Cyberpunk dost zere, protoze se chovaj dost charakterove, vsimnul jsem si ze ve hre na mespousta lidi mluvi jak na ( lehkou ) holku, lidi proste respektuji vas herni charakter, s par lidma jsem dost pokecal v ramci hry a s nekteryma sem si zacal psat pres ingame email, vsechno striktne RP v ramci Neocronu ( tuhle jsem i Rodierovi nabizela sexualni sluzby v em pokoji )

Vsechny tyhle malickosti od desingu mesta, pres ingame mejli, fora az po moznost sednout si v kavarne ke stolu a pokecat s nekym pekne husnou mmorpg-anglickou spatlaninou anglictiny delaj hru docela atmosferickou, samozrejme jako v kazde online se nevyhnete ani tady nejakemu tomu exphuntu a kempeni respawnu a tak, ale roste to solidne.

Za svych 10 dni Trialu jsem se dostal k vyzkouseni si expovaciho systemu a prohlidnuti mesta a kousku okolniho sveta, dojem je dobrej, vazne premyslim ze si zaplatim a poparim to na vyssich levelech tu muze byt zajimave PvP a ty frakcni boje o zakladny ve wastelandu o kterych sem slysel, taky bych si rad skusil prozkoumavani wastelandu v nejakem peknem jezditku, vypadaji dobre, skusim jeste jeden Trial asi za psi monka a uvidim, zatim snad Rodier zapracuje na ceskem Neocron webu a skusi si to vic lidi, treba dame dohromady nejakou grupu casem.

Tolik postrehy trialoveho newba

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 18/04/2004 01:02:56
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/04/2004 :  08:57:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Uz patchuji.

Nekdo tu popisoval nutnost studia skillu atd, aby nedoslo ke gimpnuti charu. Hmm. Je ve hre nejaka moznost "respecu", "reskillu" atd.?

Edited by - VT on 18/04/2004 08:57:42
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 18/04/2004 :  11:04:15  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
hral jsem close betu a byla to celkem sranda ;)))

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 18/04/2004 :  19:14:47  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Uz patchuji.

Nekdo tu popisoval nutnost studia skillu atd, aby nedoslo ke gimpnuti charu. Hmm. Je ve hre nejaka moznost "respecu", "reskillu" atd.?

Nevim to zcela presne, ale v obchode si muzete koupit pilulky s permanentni ztratou skusenosti ( skillu ) ktere vam odeberou bod ze skillu ktery si pak zrejme muzete vrazit do jineho, jedna pilulka stoji tusim 1,5k takze kdyz by ste chteli preskilovat silnejsi postavu tak to asi bude docela drahe, ale nechaj se harwestit ve stokach. i kdyz ¨to je ais dost nadlouho pac si nemuzete vybrat a musite cekat az vam padne ten dnej -skill.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:18:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
to stim gimpnutim sem psal ja.
No jde o to ze do zacatku mas urcite body ktere si muzes rozdelit jak chces.
a treba M.C si je dal do T_C coz je technical combat - skill kterej se vyuziva az na vyssich levelech, takze si tak zpomalil zacatek postavy, kdyby je dal hned do zacatku do R_C coz je rifle combat, tak uz by treba do zacatku mohl nejakou rifly..
Kdyz si vyberes povolani tak je tam neco jako template ..treba agent, to ovlivnuje to rozdeleni bodu - ktere si ale sam muzes zmenit a taky to, co dostanes do zacatku (neco jako UO kdysi..) jako agent dostanes treba pistol, no ale i nozem davas vetsi dmg.. takze pokud si nekdo z vas vybere Privat Eye a agenta, tak nejlepsi je dat vsecky body do R_C a proste mlatit ze zacatku nozem (da se koupit v krame nebo vysomrovat) no a potom prejit rovnoou na nejakou zakladni rifle. Urcite to stoji za to prostudovat. Primo v hernim adresari je adresar manual kde je docela dobrej popis povolani, dobra databaze predmetu a skillu je na
http://nc.synergyxr.net/ chce to si promyslet kam ty pocatecni body dat, aby clovek mohl co nejdriv nejakou zbran.
Protoze je to tady tak trochu jako v SWG .. kdyz strilim tak se zveda DEX, kdyz mlatim tak STR .. protoze meelee combat skill je ve STR, zatimco zbrane na dalku jsou v DEX.

Samozrejme kdo ma rad meelee combat prijde si na sve jako tank , jsou tu nejruznejsi mece, jak z kovu tak i laserblades atp.. Je toho hodne.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/04/2004 :  20:34:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Na jakém serveru hrajete ?

Jak se dají přečíst emaily ? Já na to prostě nejsem schopen přijít.

otevri jakejkoliv Citycom terminal a nahore mas mail .. jinak je tam fura informaci, info o clanech, o lidech (hracich)... co zatim je v priprave je stockX - obchod s akciema, ncpd - bounty hunterstvi a sekce politika.

jinak pry kazdy kdo si koupi ucet ziska e-mail neco@neocron.com
to je psano na webu .. no a kdysi snad uvazovali ze udelaji moznost vyberu tehle real mail i z tech terminalu.. ale to asi neudelali :o)

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/04/2004 :  21:48:36  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
fakt docela zajímavý ... počkám na recenzi Tassela a Gabriela a pokud to nestrhaj a bude to hrát pár čechů aby byla grupa rád to zkusím. Jen budu muset sehnat nějakou kavárnu kde maj silnej net tohle sám na svý 64 nestáhnu :)

Noe

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:39:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mno, oni zasilaji CD s klientem za 10$ :-))
nebo za 5$ + 15$ (posta), si muzes hru koupit na ebay novou zabalenou i s mesicem hrani zdarma.

Ja sem dneska psal tomu clovekovi co tam prodava nekolik neocronu za tech 5$ jestli je ochotnej se domluvit tak ze bych to koupil, on mi zdelil cd key a box s cd si nabouchal abych usetril za postu :o)) jinak na adrese
http://nc.ratafak.net vznikne cz web o neocronu ..doufam ze rozbeham ten system jako ma swg.iglu.cz :-) jinak alias je www.neo-cron.tk ale zatim nefunguje.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/04/2004 :  04:28:57  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem nasel fajn stranku kde je na 1 liste popsano snad vsecko hlavni
skillcap/gain , co k cemu jak a proc..

http://www.croncom.com/skillgain.html

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 20/04/2004 :  08:36:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

fakt docela zajímavý ... počkám na recenzi Tassela a Gabriela a pokud to nestrhaj a bude to hrát pár čechů aby byla grupa rád to zkusím. Jen budu muset sehnat nějakou kavárnu kde maj silnej net tohle sám na svý 64 nestáhnu :)

Ode mne bohužel žádné hodnocení nečekej. Od doby co jsem si Neocron stáhnul jsem se do něj lognul dvakrát na deset minut. Nemám čas a v poslední době ani náladu na složité hry. Navíc mi přišel invite do City of Heroes - jdu vzpomínat na mladé časy :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/04/2004 :  20:22:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Neocron je silene jednoducha hra :o)) staci 1 den a vis vsecko.
Udelal jsem o Neocronu web, dal tam par clanku - coz jsou spise odkazy na dulezite veci.
Ale ve sve podstate se da vsecko najit na te adrese co jsem sem daval ohledne skillgainu.

Ta moje je na http://www.neo-cron.tk

Jinak City of Heroes je v open bete pokud vim, jen to meli snad nejak omezene na pocet lidi aby jim to neblblo jako Lin2. No poreferuj aspon jake jsou CoH. Mne to prislo z popisu desne stupidni a obrazky taky nic moc :o)

Jinak nevim jestli jsem to sem uz napsal, ale ten clovek co prodava nove hry na e-bay mne psal ze pokud se pri paymentu pres paypal zada ze clovek chce zaslat pouze cdkey emailem tak no problem. Tudiz se da Neocron s mesicem hrani zdarma sehnat za 5$ (pri buy now) :o)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/05/2004 :  04:21:16  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Par PvP filmiku
http://www.g0dsoft.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=11

a filmik z betatestu datadisku - ukazka glideru (kluzaku)
http://www.m00.sys-techs.net/Neocron/doy_glider.wmv

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/09/2004 :  16:34:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mozna se to bude nekomu hodit:

http://www.neocronnetwork.de/gameinfo/skillmanager/
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/11/2004 :  15:44:42  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Hej Rodier, este hras ? ja by som to isiel skusit, ale este neviem kedy. Vyzera to zaujimavo.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/11/2004 :  11:21:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Uz ne.
Zacal jsem hrat opet chvili pred Neocron2, jenze jsem zjistil ze to hraje zoufale malo hracu.. a potom prave prisli s tim udelat z Neocron datadisku co mel byt zdarma, rovnou prejmenovat na Neocron2 a dat to za nehoraznych 30$ - samozrejme fura slibu co bude noveho a prd z octa.. navic zvednuti poplatku na 15$, coz si tahle hra nezaslouzi = muj odchod (nechtelo se mi zustat na serveru s Neocron1, kde by bylo asi tak 100 hracu maximalne :o)) a navic provedli item wipe.

Kdyby zustali na tech 10$ mesicne a datadisk by nestal vic jak 15$ tak bych do toho sel.. hra mne bavila.. obcas, zejmena pokud by tam bylo vic hracu.. ale takhle sem se na ne vykaslal a jdu do WoW.
mam web - viz muj podpis.. najdes tam furu odkazu. Osobne si to muzes zkusit, zdarma na 14 dni tusim..a potom kdyz tak zaplatit. Hra je to fajn, urcite nema obdoby ani konkurenci protoze tu neni jina hra podobneho formatu.. ale pokud nejsi fanda do PvP tak te brzo omrzi..

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:19:14  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Takze Neocron 2 nic ? ja mam client a skusim to, teda som zabudol ze ho mam tak skusim teda 2... a ta 1 by bola asi onicom, v blizkej dobe si 2 nainstalujem

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 23/11/2004 16:20:18
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/09/2005 :  03:39:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mno tak neocron2 se docela rozjizdi.. udelali ted velky update (zdarma), s velkym updatem engine a grafiky.. tzv neocron 2.1 a navic davaji trial 10 dni zdarma
neocron.com

50mb trailer

http://entry.neocron.com/NC2.TRAILER.avi

ach jo, na neocronu mne stvou jen 2 veci - relativne porad malo hracu (sou jen 3 servery.. nic masoveho), a zadni cesi (snad jen par..)

a pritom je to jedina poradna scifi mmorpg..cyberpunk s lehce fps stylem zamerovani.. zadne "stuj a mackej cudl" ... si pamatuju jak sem se vyblbnul s raketometem: pockat az se otevrou dvere k potvoram..svih tam 2 rakety a nez mne poslali potvoraci svoje zpatky tak zaleh za barikadu ..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/09/2005 :  03:41:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
http://cp.neocron.com/17/downloads

download hry.. hafo mirroru

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 03/09/2005 :  17:00:10  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Podte nekdo zkusit Neocron.. je to fakt skvela hra, jasne sice sou tam bugy a na rade znich uz lezi prach ..ale porad je to nejlepsi klon Deus Ex :o)
edit > ohledne tech bugu - nemyslel jsem extra bugy ala AO/SWG .. spise mensi pitominky a chybky ktere se spravi rezonem a zatim treba mne se za tejden hrani stali jen 1x s jednema dverma u obchodaku ze se nechteli otevrit, protoze sem na ne klik ve fazi kdy se sami otvirali..

Zatim sme tam s kamosem sami dva cesi .. a asi si to oba zaplatime... ja ted zvazuju neocron nebo swg.. zkousim a zjistuju jak se hra od bety zmenila, davaji 10 dni zdarma (coz je tak na to zjistit co kde a jak a trochu zahrat za 1 povolani..) , tzn urcite to neni pro vyzirky co chtej hrat porad zdarma :o))) i kdyz za tech 10 dni se dostanete docela daleko a tahle hra je o dost jina za kazde povolani z moznejch.. Navic je ke stazeni naucne 100mb offline demo.
www.neocron.com
www.stratics.com (sekce neocron)
mnou tipane picsy http://horst.borec.cz/nc kez by nekdo udelal cyberpunk hru jako je tohle ci deus ex ale kvalitou AO/SWG :(

jak dlouho te to bude bavit mesic?

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2005 :  09:37:44  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Ten původní post je kapku starší
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/09/2005 :  06:30:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hh ;-D tuhle hru jsem hral asi pul roku + predtim betatest tak rok a neco..
jedinej problem u tyhle hry je spatnej marketing = temer nikdo to nehraje :( maj 3 servery a na kazdem tak 1k lidi ve spicce.. nic moc

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/09/2005 :  03:26:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
PvP Server Neptune Now Active
Date: Sep 09, 2005 Author: Jon Wood

As of today, Neocron 2's new PvP server, "Neptune" is active.

Reakktor is pleased to announce that they launched the new PvP Server Neptune for Neocron 2 today. This server offers much faster characterleveling, less restrictive PvP looting and an abscence of safe zones. Thisserver will provide players with the ultimate Neocron PvP experience, withmany fast-paced and large scale PvP conflicts.

The server Neptune is international, has two character slots and the official language is English.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/09/2005 :  19:11:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak sem si ted zkusil trialku neocron a... presto ze to ma grafiku nekde mezi HL1 a HL2, porad je to best sci-fi mmorpg.
proste to mesto, ta cyberpunk atmosfera rulez.
skvele ulice plny scummu, odpadu co jde prolejzat.. vsude sou vstupy do kanalu kde se da hned fajtit /dungy/ tudiz zadny hodinovy chozeni nekam na spawn.. proste pohodicka.. a ktomu fps styl boje kdy kouzlim/strilim a v momente uhejbam za roh aby mne potvora nenaprala.. lahoda proste.

jen ta grafika starsi ;[ a bugy.. a malo hracu

jinak ted vecer je ten pvp server podle ukazatele zaplnen z 40%.. ale co to znamena.. kdo vi..

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 29/06/2009 :  19:38:12  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
chtel jsem to zkusit, nicmene hned na zacatku jsem narazil na pro me neprekonatelny problem, ve 1st person view ktery predpokladam bude nezbytny kvuli mireni, se postavicka pri chuzi nechutne houpe a behem par minut se mi z toho zveda zaludek. Lze nejakym zpusobem chodit jinak nez jako po opici ?

lastfm

Edited by - Rashaverak on 29/06/2009 19:38:27
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/07/2009 :  04:29:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
lol 4 roky starej graverob ;)) nebo jaxe to pise..

ja si nepamatuju ze by se ta postavicka nejak kejvala :( ale ta hra ma hafo moc /commands takze to urcite pujde zeptej se v chatu :))

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000