Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Shimiho betatestersky Ryzom koutek
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 13/03/2004 :  12:12:05  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
taaak,chtel sem se s vama trochu podelit o me zazitky z onlinovky The Saga of Ryzom....
zatim vim este o 1 cechovi co to testuje,jinak betatesteru je habadej :)
nejdriv snad screen shoty :
http://www.czech.czweb.org/RyzomScreens.zip

grafika je podle me nejlepsi z nynejsich mmorpg,i na max. detaily si dovolim rict ze mi vse beha plynule,dohled skvelej,krajiny dechberouci,jako spravna dzungle:vsude stromy,kere,palmy,houbicky :) ,kolem litaj ptaci a motyli,kolem chodej ruzny zivrata...fakt fascinujici
zacinate vyberem postavy,zatim jsou implementovany 2 (fyros-aka lidi,zorai-vysoky,modra kuze,hubeny,s maskou pres xicht) rasy ze 4,3. se prida behem tydne,ta posledni pozdeji...vyberete si pohlavi,vysky,sirku hlavy,rukou,nohou,hrudniku,vysky postavy,na sebe si muzete vybirat ruzny tetovani,na xichtu si prakticky na vsechno muzete dat jakoukoliv barvu,tetovani,zmenit rozmery atd.
pak si vyberete jakym smerem budete zamereni (fight,harvest,craft,mage)coz urci vase stratovni skilly a vybavu
vyberete mesto a jedete...
vsechny oknna muzete pozapinat/povypinat,zmenit pruhlednost,zmenit umisteni,atd.,modely postav jsou fakt hezky,animace taky,az na nektery,protoze nejsou jeste dodelany/implementovany
jako harvest muzete chodit po krajine a hledat resourcy,pokud mate stesti a skill tak neco najdete,pak muzete zacit kutat,jako krafti potrebujete taky naky naradi a spravny resourcy a muzete vyrabet zbrane a armory...
ve hre nejsou zadny lvly,zalezi pouze na vas jakym smerem se odeberete,pokud budete hodne bojovat,tak vam poroste fighter skill a na skillu 50 se muzete specializovat na urcitou zbran (melee-1h,2h,sword,mace,lance;ranged-1h,2h,atd.),postupem skillu dostavate taky body,ktery pak muzete davat bud do statu,nebo do regenrace vasich zivotu/many(=sap)/staminy nebo do novych utoku ktery vyberete vzdy po vybrani cile a zautoceni,nestvur je opravdu hodne a jsou hodne rozmaniti,nekteri az bizarni (jako v SWG bych rek),moc se tu nesoluje vetsinou je totiz potreba nejakyho maga kterej by vas healoval/buffoval a pripadne podporil nejakym tim utocnym kouzlem...

ted uz me nic moc sakra nenapada,az si zas na neco vzpomenu,tak zas napisu

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 13/03/2004 :  14:36:28  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Odkdy mag healuje? jak si vyberu zkladni povolani? na startu by snad nejaky vyber byt mel.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 13/03/2004 :  14:51:59  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
tady v podstate zadny povolani nejsou,na zacatku si jen vyberes zamereni,ktery to sice ovlivni ale i tak muzes mejt treba melee fighter/healer,jde jen o to co pouzivas
a mag healuje uz hned od zacatku

jinak ted sem zjistil dost prima vec,muzete si planovat komba a ty pak pouzivat,proste si splacate jaky utoky chcete pouzit a pak podle toho kolik staminy do toho vrazite a jako zbran budete mit,tak takovou budete mit moznost ze se vam kombicko povede

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 13/03/2004 14:53:02
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 13/03/2004 :  15:01:01  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
jo uz sem si vsiml sem to prehledl.Ten mainchat mi prijde jaksi neprehledny (zbytecne).Proc se nepouziva takovy zakladni chat jak v UO? Proc se snazi delat ruzne okna nechapu.Ty fonty jsou nastavitelne nebo sou to originalni natvrdo nastavene? Pripada mi to jak detsky font a ty texty v ramecku jak z casopisoveho serialu.

Mag, aby healoval ostatni mi prijde jako hloupost od toho by mel by priest(pokud si chci takhle dany char udelat).

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 13/03/2004 :  15:40:49  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

jo uz sem si vsiml sem to prehledl.Ten mainchat mi prijde jaksi neprehledny (zbytecne).Proc se nepouziva takovy zakladni chat jak v UO? Proc se snazi delat ruzne okna nechapu.Ty fonty jsou nastavitelne nebo sou to originalni natvrdo nastavene? Pripada mi to jak detsky font a ty texty v ramecku jak z casopisoveho serialu.

Mag, aby healoval ostatni mi prijde jako hloupost od toho by mel by priest(pokud si chci takhle dany char udelat).

mno nevim,jak neprelhledny,muzes si ho zmensit,zrusit,zpruhlednit,jak je libo,muze se ti zobrazovat treba jen co rika parta atd. neco jako v KO,aspon vidis co kdo kdy rek
jinak fonty asi zmenit nejdou (este to zjistim) ale me nejak nevadi,zpocatku mi pripadaly divny,ale ted sem si zvyk,nak mi to k tomu svetu sedi
jinak mag neznamena mag jak si ho asi predstavujes,je to proste jen nekdo kdo umi pouzivat magii,je pak uz jen na tobe,jestli se vydas po ceste healera,buffera nebo battle wizarda

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/03/2004 :  20:19:11  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
ja nevim, me to z obrazku i pribehem prijde hrozne divny :-/ i kdyz dobre implementovanej skill system muze byt zajimavy. no, treba budou mit trial.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 13/03/2004 :  20:49:53  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

ja nevim, me to z obrazku i pribehem prijde hrozne divny :-/ i kdyz dobre implementovanej skill system muze byt zajimavy. no, treba budou mit trial.

budou ale az tak za 1/2 roku rok :D

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/03/2004 :  21:22:14  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

budou ale az tak za 1/2 roku rok :D

sak nikam nespecham, HZ mi vyhovuje, jen sme zvedavej
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 13/03/2004 :  21:41:28  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Otazkou je jestli za tu dobu uz lidi nebudou z tech her unaveni.I kdyz populace na svete se cim dal zvetsuje a ti co maji internet taky.Takze kdo vi...

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 13/03/2004 :  21:43:10  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
tak ten font vymenit jde,ted vypada tak nejak....normalne

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 14/03/2004 :  00:18:27  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi v CR stejne byla UO

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/03/2004 :  00:30:06  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejlepsi v CR stejne byla UO

wtf

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/03/2004 :  02:20:23  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no, myslim ze nebejt emulatoru tak si UO v cechach nikdy moc svym systemem neskrtla a dneska by to nevypadalo ta komunita o moc nijak jinak nez kdyz par silencu zacinalo hrat UO na drachenfelsu .. nebo pozdeji AC.. EQ..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 18/03/2004 :  10:26:50  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Jak pokracuje tvoje testovani? Podel se o dalsi zkusenosti. Bude tam i PvP? Kdy ma byt nejaka open beta?

Edited by - Milan on 18/03/2004 10:28:04
Go to Top of Page

Joshua
Starting Member

28 Posts

Posted - 18/03/2004 :  22:43:14  Show Profile  Send Joshua an ICQ Message Send Joshua a Private Message  Reply with Quote
Mozna sem to prehlidl ,ale mohl by sem nekdo plcnout odkaz?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 18/03/2004 :  23:32:44  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
tak dneska sem zkusil magii,je to fakt zajimavy...
muzete lecit,doplnovat staminu (bojovnici ji potrebujou na komba),ostatnim kouzelnikum manu,nebo davat utocny kouzla (zatim mam acid,root a cold),zajimavy je,ze utocny kouzla berou manu,obyc leceni taky,ale pokud chcete doplnovat staminu nebo manu tak vam to bere zivoty,tudiz kdyz sami sobe chcete doplnit rychle manu svym kouzlem,tak vam to veme zivoty a da do many,coz je docela zajimavy...
www.ryzom.com
www.world-of-ryzom.com
PvP samozrejme bude,bude i RvR,ale zatim to neni implementovano,o open bete se zatim nemluvi
kazdou mrtvolu muzete rozrezat a veci z ni muzete dat treba craftovi kerej treba ze zubu udela nakej nahrdelnik
ted taky uz plne fungujou range zbrane,ale necekejte zadny luky nebo kuse,tyhle vypadaj opravdu jinak,rek bych az futuristicky...
nekdy zas hodim novy screenshoty,tot zatim vse

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/03/2004 :  08:19:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI
ale pokud chcete doplnovat staminu nebo manu tak vam to bere zivoty,tudiz kdyz sami sobe chcete doplnit rychle manu svym kouzlem,tak vam to veme zivoty a da do many,coz je docela zajimavy...

Prelevani "energii" pouziva asi dalsich xxx mmorpg. Naposledy jsem mel v ruce napr. Thesu; nejvetsim neprekonanym "prelejvacem" je AC, jeste porad nemuzu uverit moznostem, ktere v tomto smeru nabizi.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/03/2004 :  17:28:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
NEkdy behem aprila ma zacit bezet open beta. prave sem videl na mmorpg.com reklamni banner.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 30/03/2004 :  17:59:30  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
jak se dostanu do ty bety abych to mohl hrat?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/03/2004 :  18:24:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
pockat do brezna .. na webu se objevi info kdy zacne open beta

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 30/03/2004 :  19:06:08  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
open beta ma zaci nekdy v pulce dubna

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/04/2004 :  11:01:43  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

open beta ma zaci nekdy v pulce dubna

Muzes me rict kolik mega mel client? Ja jen na jak velkej balik dat se mam pripravit.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 07/04/2004 :  19:10:20  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
klient 2.4 mela 450 MB....ted vyjde 3.0 ten este nevim kolik bude mit,dam vedet

Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 16/04/2004 :  16:06:13  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Open beta zacala 13teho, vsici, kteri maji placenej ucet na fileplanetu muzou stahovat, ti co maji neplacenej az pristi tyden v utery. Klient ma 950MB

http://www.ryzom.com/?more=news
http://www.fileplanet.com/files/130000/139445.shtml

Shimi> Nejak jsem nikde nenasel: Je tam pvp?

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 16/04/2004 :  17:42:01  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
vypada to super konecne nejaka zmena a ne porad dokola ty sami svety ;)

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/04/2004 :  21:47:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mam dojem ze ryzom je raj pro mobare.. tzn no pvp ;]] ale mozna si to s necim pletu

nejak nevim cim ma prave ryzom vyniknout nad LIneage2, FF11, Horizons... ?

Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 16/04/2004 :  23:45:38  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
ja zas nevim cim ma vyniknout LA2 je to strasnej opruz

do 10lvl jsem mel jen 4 kouzla ;)), cela hra mi pride pekne chuda a je to porad to stejny

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/04/2004 :  10:42:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Posledni verze (ze by to byla ta 3.0?) z fileplanetu ma 982.5 MB.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/04/2004 :  11:13:17  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Já nějak nemám náladu to tahat, mohl by se tedy ještě někdo kromě Shimiho podělit o dojmy ?

Díky
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 17/04/2004 :  11:30:40  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

mam dojem ze ryzom je raj pro mobare.. tzn no pvp ;]] ale mozna si to s necim pletu

nejak nevim cim ma prave ryzom vyniknout nad LIneage2, FF11, Horizons... ?

No zatim jsem jen zkoukl trilery, na betu cekam do uterka (neni problem to stahnout jinde nez na fp, ale problem je activation key, ktery to po stazeni zada...), ale hned prvni vec, ktera me zaujala je prekrasnej a hodne exotickej svet a rasy. System stad nepratel taky nevypadal spatne... A treba to bude mit to co jsem u Horizonts a LA2 a spousty dalsich postradal - hratelnost a dobrou atmosferu.

I kdyz pokud by tam nebylo pvp, tak bych u toho asi moc dlouho nevydrzel...

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/04/2004 :  11:58:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Don Gizmo

PvP is planned in Ryzom (and was tested earlier a bit)

It will be a guild vs guild PvP : guild have to declare war to each other

You also have arena.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/04/2004 :  12:18:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Já nějak nemám náladu to tahat, mohl by se tedy ještě někdo kromě Shimiho podělit o dojmy ?

Díky

Nevydrzel jsem to.

Zaroven se nechci 20.04.2004 mackat s ostatnima hladovcema, takze jsem zaplatil 7$ a stahuju jako blesk.
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 17/04/2004 :  12:18:24  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Don Gizmo

PvP is planned in Ryzom (and was tested earlier a bit)

It will be a guild vs guild PvP : guild have to declare war to each other

You also have arena.

Dik, takze to vypada podobne jako v Dragon Empire coz me mrzi.
Kdy uz konecne vyjde neco s dobrym pvp systemem...
Na prazdniny hledam neco akcnejsiho, takze to vidim bud na navrat k swg, nebo na WW2 online, pripadne, pokud uz bude, tak Darkfall.

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  14:03:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Gabriel

Díky

Nevydrzel jsem to.

Zaroven se nechci 20.04.2004 mackat s ostatnima hladovcema, takze jsem zaplatil 7$ a stahuju jako blesk.

ty si vazne silenec ;o)) dojna svetu..
bavi te scifi ? nechces zkusit Neocron ? napsat na nej jako PvPer nejakej posudek ?
nemusis ho kupovat, stahnes clienta a 10 dni mas zadara.. aby to prilakalo vic hracu..

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/04/2004 :  20:23:27  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ryzom neni spatna hra.

Rekl bych, ze je rozhodne blize k "old school" gamesam nez napr. Horizons nebo dokonce L2 (eh).

Neprinasi nic moc noveho (mozna neco jako v pripade eq -> daoc), ale ma nekolik fajn napadu a stare napady zdibec "improvuje".

Melee hra je tady aboslutni humus (v dobe tuzexovych asijskych her je odvaha dat mackaci melee specky bez vyrazne animace ..).

Imho SOR muze na trhu prezit jen diky zcela odlisne atmosfere (like stara 3d akcni adnventura Outcast).

Velke plus za skill system.

Edited by - VT on 17/04/2004 20:26:23
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  20:36:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
to ses moc nerozepsal :( vcem je plus za skill system..vcem je to oldschool ?

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/04/2004 :  01:34:47  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

to ses moc nerozepsal :( vcem je plus za skill system..vcem je to oldschool ?

na zacatku si vyberes pocatecni skilly jaky dostanes,nejlepsi je si dat od kazdyho trochu a pak budes mit moznost postupne vyvijet vsechny,protoze kdybys zvolil jen 1 vetev (treba melee) tak te bude stat hodne skill pointu abys moh pouzivat i napr.magii....takze kdyz bojujes dostavas skill pointy ktery muzes utratit jen u fighterskyho mastera..u nej si kupujes novy utoky,aury apod...muzes si u nej koupit i tzv. Brick ktery ti umozni (pokud to uz prave nemas) napr.craftit atd a takovyhle system je zjednodusene u vsech skol...jen defense sam o sobe zadny vylepseni prilis neprinasi...jinak cim dal postupujes v danem zamereni,tim vic se specifikujes,napr. zezacatku je jedno cim zabijis ale pak se treba fighter deli na melee/ranged,melee pak dal na blunt,piercing,slashing a u kadyho druhu zraneni i urcita zbran od urcite rasy...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/04/2004 :  10:22:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
na zacatku si vyberes pocatecni skilly jaky dostanes,nejlepsi je si dat od kazdyho trochu a pak budes mit moznost postupne vyvijet vsechny,protoze kdybys zvolil jen 1 vetev (treba melee) tak te bude stat hodne skill pointu abys moh pouzivat i napr.magii....

No ja napr. jedu pouze cisteho maga (tedy vsechny tri flagy mam nastavene na magii). Zaroven mohu trenovat fight cestu np. Crafting a harvestrovani je uz drazsi (extremne), takze se nevyplati.

Neznam capy, ani je znat nechci (bo mne hra vzdy prestava bavit kdyz vidim cil a za nim uz nic = nekdy se tomu nadava (existence/neexistence) high end hra(y)) takze se alepson z pocatku nevyplati asi hrat za vseumelce (jack of all trades); i kdyz je to castecne mozne.

Vynikajici je moznost tvorby vlastnich kouzel (u fight cesty je ta moznost predpokladam taky) ala trilogie Elder Scrolls. Vytvorene vlastni kouzlo je mozne "vyexportovat" (vycrystalizovat) v podobe itemu a pak napr. prodat/darovat atd. Proste obchodovatelne "know how".

Atmosfera je skvela a ten kdo miloval Outcast propadne Ryzomu za 1 minutu hrani.

Hra je jeste v tezke bete; neni mozne hrat za vsechny rasy, neustale rollbacky jsou dennim chlebem, nepojmenovane entity (resp. s jmenem skriptu) behaji po svete (npc, itemy atd.), zadna hudba atd. atd.

Komunita je tesne pred startem open bety (kdyz pominu vybrana papirova media a jejich dvd + placeny fileplanet atd.) jeste sevrena a kdo si napr. dovoli rici do broadchatu "shit" tak dostane takovej kour, ze uz si to priste rozmysli :)

Edited by - VT on 19/04/2004 10:24:36
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/04/2004 :  11:02:23  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
skoda toho ladeni ala Albion. kombinace fantasy a sci-fi je divna :-/ kazdopadne zitra stahuju :)
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/04/2004 :  15:45:53  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
na zacatku si vyberes pocatecni skilly jaky dostanes,nejlepsi je si dat od kazdyho trochu a pak budes mit moznost postupne vyvijet vsechny,protoze kdybys zvolil jen 1 vetev (treba melee) tak te bude stat hodne skill pointu abys moh pouzivat i napr.magii....

No ja napr. jedu pouze cisteho maga (tedy vsechny tri flagy mam nastavene na magii). Zaroven mohu trenovat fight cestu np. Crafting a harvestrovani je uz drazsi (extremne), takze se nevyplati.

Neznam capy, ani je znat nechci (bo mne hra vzdy prestava bavit kdyz vidim cil a za nim uz nic = nekdy se tomu nadava (existence/neexistence) high end hra(y)) takze se alepson z pocatku nevyplati asi hrat za vseumelce (jack of all trades); i kdyz je to castecne mozne.

Vynikajici je moznost tvorby vlastnich kouzel (u fight cesty je ta moznost predpokladam taky) ala trilogie Elder Scrolls. Vytvorene vlastni kouzlo je mozne "vyexportovat" (vycrystalizovat) v podobe itemu a pak napr. prodat/darovat atd. Proste obchodovatelne "know how".

Atmosfera je skvela a ten kdo miloval Outcast propadne Ryzomu za 1 minutu hrani.

Hra je jeste v tezke bete; neni mozne hrat za vsechny rasy, neustale rollbacky jsou dennim chlebem, nepojmenovane entity (resp. s jmenem skriptu) behaji po svete (npc, itemy atd.), zadna hudba atd. atd.

Komunita je tesne pred startem open bety (kdyz pominu vybrana papirova media a jejich dvd + placeny fileplanet atd.) jeste sevrena a kdo si napr. dovoli rici do broadchatu "shit" tak dostane takovej kour, ze uz si to priste rozmysli :)

jo,zapomel se dodat ze Fightovat muze uplne kazdej,tzn. i ten kdo si fighter balicek nezvoli...
jinak trenovat vsechny skilly najednou se podle mejch 3 mesicu hrani vyplati...vidim to tak i na ostatnich...ze zacatku si das treba nejvetsi cast crafta,vydelas hafo penez,udelas si vybavicku,koupis si brick na magii a jedes treba bojovnika kerej se sam muze lecit...
jinak cap je 100
o tom jak se delaji komba a kouzla uz sem se tu myslim zminoval az dost...

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 20/04/2004 :  21:51:38  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
tak teda nevim.. 20.4. se chyly ke konci a na fileplanet je download porad jen pro subscribery... uz by to mohli prehodit na free ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 20/04/2004 :  22:49:56  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

tak teda nevim.. 20.4. se chyly ke konci a na fileplanet je download porad jen pro subscribery... uz by to mohli prehodit na free ;)

svine americky, prodluzujou si exklusivitu :-/ ale kdyz platim 10 USD na pictureview, nechce se mi platiti jeste 7 za fileplanet, kdyz tu sajtu vyuziju dvakrat rocne
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/04/2004 :  23:41:03  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
zejtra rano uz to bude na 100% s Horizons to taky tak bylo, oni maji -7 no a zapinaj to nekdy v noci..nevim proc

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/04/2004 :  23:42:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Stormer

svine americky, prodluzujou si exklusivitu :-/ ale kdyz platim 10 USD na pictureview, nechce se mi platiti jeste 7 za fileplanet, kdyz tu sajtu vyuziju dvakrat rocne

lol 10 usd za pictureview ? proboha proc ? ;] tam sem byl asi 3x (sehnat si heslo neni problem) a nic extra..
jestli si to teda s necim nepletu..je to ta e-rotic webnewsgroup stranka ?

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 21/04/2004 :  07:07:17  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

zejtra rano uz to bude na 100% s Horizons to taky tak bylo, oni maji -7 no a zapinaj to nekdy v noci..nevim proc

no sakra... vcera na to cekam celej den az do noci.. ted rano se mrknu a.... sice uz je to open ale cekaci doba minimalne 270 minut .. grrrr ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 21/04/2004 :  08:13:34  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol 10 usd za pictureview ? proboha proc ? ;] tam sem byl asi 3x (sehnat si heslo neni problem) a nic extra..
jestli si to teda s necim nepletu..je to ta e-rotic webnewsgroup stranka ?

protoze je to pristup do archivu newsgroups, tudiz tam je v podstate vsechno a 10 babek proto, protoze nejsem ani socka, ani zlodej jako ty.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000