Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 07:47:37
|
Vcera zacal horizons europe free trial, tak si muzete hru ozkouset bez nutnosti falsovani IP atp, jako tomu bylo na gamespy.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?loadnews=1448
http://www.europe.istaria.com/eng/
Ja sem na to silene nadaval ze mi to desne swapovalo.. ale prej to je tim ze mam DX9 kartu. Tak zvazuju to znova zkusit v Evrope s vypnutim PS a kazdy kdo mate DX9 kartu tak nezapomente to taky udelat..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 20:27:29
|
quote: Originally posted by Rodier Ja sem na to silene nadaval ze mi to desne swapovalo.. ale prej to je tim ze mam DX9 kartu. Tak zvazuju to znova zkusit v Evrope s vypnutim PS a kazdy kdo mate DX9 kartu tak nezapomente to taky udelat..
hele moc na to nespolihej.. v dobe kdy sem to zkousel sem jeste DX9 kartu nemel a ver mi ze mi to swapovala uplne silene taky (mam 768ram).. ono jestli to spis nebude tim ze to ma asi 30 tisic souboru nebo kolik... |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 06:28:25
|
no mne to rikal jeden clovek co ma 256ram a rikal prave ze to swapovani bylo zpusobene spatnym nacitam dat-textur prave kvuli DX 9 a o tom jsem i cetl. Ale stejne kdo by to stahoval ;-)) vcera sem se dokopal zaridit si eBanka ucet a pristi tejden uz budu kempit u shuttle ;] .. da li buh hardwaru ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 07/04/2004 : 10:41:24
|
quote: Originally posted by Rodier
no mne to rikal jeden clovek co ma 256ram a rikal prave ze to swapovani bylo zpusobene spatnym nacitam dat-textur prave kvuli DX 9 a o tom jsem i cetl. Ale stejne kdo by to stahoval ;-)) vcera sem se dokopal zaridit si eBanka ucet a pristi tejden uz budu kempit u shuttle ;] .. da li buh hardwaru ;]
zase placas blbosti 1, problemy s vykonem jsou na Ati kartach s podporou DX9 a to pouze pri kombinaci s procesorem AMD 2, swapovani nema s kartou co delat, problem je v Level Of Detail, protoze pokud je tohle zapnuty, hr aporad loaduje novy a novy data, takze kdyz si das low detaily a vypnes level of detail u vseho, tak to beha plynule |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 10/04/2004 : 07:52:34
|
jsi vazne tak blbej nebo to jenom delas ? "hra porad loaduje novy a novy data" jo a kam ? do pameti, tzn ze ji musi preusporadavat a tudiz si odswapovava na disk .. a ja jsem cetl na mmorpg.com ze ten problem maji vsecky DX9 karty ze to nema nic spolecneho ani s CPU ani s ATI ze je to proste problem Horizons a DX9 ..ale to je fuk. Tim hur.. pokud je ta hra tak hnusna a jeste tak narocna prirozene tak potom fakt fuj, uz vim proc ji tolik kritizuji po technicke strance. Kdyby takhle spatne udelana byla i SWG tak chce minimalne 3ghz procesor.
|
|
 |
|
Merlkir
Starting Member
14 Posts |
Posted - 10/04/2004 : 11:06:07
|
je fakt, že ten trial Horizons mě lehce odradil. Stejně jako všude jinde na začátku strávím full time killováním mobů/+tady carftem zbytečností a ta grafika je fakt divná. Taková kýčovitá, divně barevná, komiksová...to Lineage, ta je krásně barevná. Sice mě sere, že si nemůžu pořádně vybrat appearance charakteru, ale takoví jsou ti blbí asiati... |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 10/04/2004 : 17:19:38
|
Ja myslim ze oni ve full radu veci pridaji, a hlavne appareance je v obleceni, casem nosis kape atp takze ani nejsi poradne videt :o))
Mne Horizons grafika neprijde spatna jako globalne, jen mi prijde neumerne narocna - neprijde mi o nic moc lepsi nez treba grafika AO ktera uz ma par let za sebou a je daleko mene narocna. Horizons je proste spatne naprogramovana hra (o cemz neni pochyb, staci si procist temer vsecky zahranicni fora jak se porad nekdo na neco zlobi ).
|
|
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 17/04/2004 : 12:23:10
|
Me to slapalo se strednima detailama v pohode a to nemam zadnou uber masinu... Grafika mi prisla celkem slaba (o neco lepsi daoc). Styl hry taky hodne ala daoc (klikni na enemy, klikni na styl, cekej, ani strafy tam k nicemu nejsou), akorat o uroven niz... Neni tam pvp a planujou jej pridat kdovidky. Hratelnost se pohybuje kolem bodu mrazu. Na to ze je 7mi denni trial je tam hodne malo lidi. Hra opravdu pusobi hodne lemplovsky napsana. |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 10:57:22
|
hrajete to nekdo? |
WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux
Champions online - pure fun |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 12:31:52
|
quote: Originally posted by Starker
hrajete to nekdo?
Cekas odpoved ano/ne?
Proc?
Proc se tak hloupe ptas?
Jsou tvoje otazky hloupe? Jsi hlupak?
Ano ["(hraje)?"].
Horizons ma vlastni forum zde: http://forum.imperium.cz/forum.asp?FORUM_ID=162
Hraje ho odhadem asi 50k - 75k lidi.
|
Edited by - VT on 18/04/2004 12:35:34 |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 16:01:39
|
quote: Originally posted by Van Tassel
hrajete to nekdo?
Cekas odpoved ano/ne?
Proc?
Proc se tak hloupe ptas?
Ano ["(hraje)?"].
prehanis, HZ ma cca 25 000 aktivnich uctu - maximalne. nevim, jak to vypada na ice, ale na earth uz par cechu prestalo hrat, ja uz nehraju vic nez tyden, misto toho prohanim kouzelnika v NWN. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 19:16:09
|
quote: Originally posted by Kurik prehanis, HZ ma cca 25 000 aktivnich uctu - maximalne. nevim, jak to vypada na ice, ale na earth uz par cechu prestalo hrat, ja uz nehraju vic nez tyden, misto toho prohanim kouzelnika v NWN.
K :) Ale trial zkusilo minimalne 40k +- lidi (kdyz budu pocitat alespon pocet downladu z fileplanetu) ;p.
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 19:36:16
|
quote: Originally posted by Kurik prehanis, HZ ma cca 25 000 aktivnich uctu - maximalne. nevim, jak to vypada na ice, ale na earth uz par cechu prestalo hrat, ja uz nehraju vic nez tyden, misto toho prohanim kouzelnika v NWN.
K :) Ale trial zkusilo minimalne 40k +- lidi (kdyz budu pocitat alespon pocet downladu z fileplanetu) ;p.
tomu cislu se mi ani nechce verit... gamers hell ma u evropskyho trialu 17 000... no, je fakt, ze ja uz ve hre od spusteni trialu snad nebyl., ale jak ctu forum, tak to v USA moc novejch lidi neprineslo, kazdopadne podle te tabulky poctu uctu v ruznych mmorpg je odhadovany pocet aktivnich uctu platicich hracu nekde kolem tech 25 - 35 000.
kazdopadne je hamba, co z tak nadejnyho konceptu udelali :-/ |
 |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 20:16:01
|
hrajete to nekdo?
Cekas odpoved ano/ne?
Proc?
Proc se tak hloupe ptas?
Ano ["(hraje)?"].
Beres drogy, ano/ne?
Proc?
Proc to delas?
Delas to aby ses vytahl pred kamaradama? Nebo mas mali pero?
Ano ["(mas)"].
Typci jako ty maji vlastni forum zde: http://www.topdivka.cz/topforum/
btw. kup si bryle napsal jsem "hrajete to nekdo?" ne hraje to nekdo
howght |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:31:44
|
quote: Originally posted by Starker btw. kup si bryle napsal jsem "hrajete to nekdo?" ne hraje to nekdo
Viz. forum o horizonsu zde.
Popr. google site:cz
Pouzij mozek, kdyz to nevyjde pak zde zkus zaspamovat, ale cekej i nadale podobne odpovedi; nemam cas na hlupaky. |
Edited by - VT on 18/04/2004 22:32:19 |
 |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 18/04/2004 : 22:57:16
|
flame it
jsem si nevsiml ze je tu cela sekce, protoze lidi prispivaji porad sem ;) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/04/2004 : 20:44:52
|
na mmorpg.com je Horizons Giveaway ;] daji 20 uctu EU a 20 uctu USA 15. kvetna vylosuji 40 a 40 lidi a prvnich 20 a 20 to dostane.. |
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 20/04/2004 : 21:07:09
|
rdiere, t yumis byt i uzitecny, asi dostanes cestny titul nevymachana huba - informator Online svetu :-) |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 06/05/2004 : 22:43:40
|
prodam HZ, na uctu je ranger llv 23, crowssbowman lvl 25, obe postavy maji pomerne znacny skill i v nejakem remesle. ranger ma 25 alchemy, crossbow man kolem 35 mansory. na uctu je taky drak lvl 23 crossbowman na serveru ice ma pozemek se skoro dokoncenym domkem v mahagre. cena 400. nutno obnovit asi do tydne, dvou, jinka na uctu uz nebude ten pozemek. icq 14947142 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 07/05/2004 : 20:42:40
|
sem o HZ premyslel ..ale rada lidi na to nadava.. PROC ? a proc prodavas ucet ? ty ses za tu hru dycky byl..
Ja zvazuju prodej SWG.. je to fajn hra ale moc mne to nechytlo |
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 09/05/2004 : 21:01:27
|
quote: Originally posted by Rodier
sem o HZ premyslel ..ale rada lidi na to nadava.. PROC ? a proc prodavas ucet ? ty ses za tu hru dycky byl..
Ja zvazuju prodej SWG.. je to fajn hra ale moc mne to nechytlo
uz jsem ti odpovidal v icq. ta hra je super na pa rmesicu, nejlepsi hr apro zacatecnika vubec asi v tuhle chvili. ale me tam chybelo neoc navic, vetsi podpora RP, lepsi atmosfera... asi sem moc narocnej. ale hlvane ted nemam cas na zadnou mmorpg |
 |
|
|
Topic  |
|