Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Lineage II
 Beta
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Adria
Starting Member

23 Posts

Posted - 12/04/2004 :  15:01:26  Show Profile Send Adria a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem predevcirem zacal hrat za trpajzlika. Takze jak jsem tak dival na to craftovani tak recipt se bud naklepava dva krat levym nebo jednou levym se oznaci a pak pravym a jsou nejake veci ktere jde udelat na 100% treba ty sipy. Dalsi vec je ze kdo neni trpaslik tak ma porad moznost pseudo-craftovat a to tak ze po updatu pridali do mest neco jako kovare kteri za nejakou tu uplatu z materialu doneseneho hracem udelaji neco jineho lepsiho :-) ale jak jsem se tak dival na ty kovare tak porad nedovedou vytvorit nektere veci ktere umi jenom trpaslici. Spise ti kovari jenom skombinuji nizsi stupne surovin na nejakou vyssi a dokazi vytvorit nejake ty zbrane.
-----
Jinak psal jsem to na oficialni forum anglicky ale jeste to napisu i vam tady cesky. Davejte si pozor na private obchody. Uz jsem videl dost dementu co delaji finty jako ze prodavaji soulshot za 1 adenu ale pritom nastavi ten private obchod na nakoupeni a kdo je tele a jeste k tomu barvoslepe a nerozezna ze ten popis ma jinou barvu a ze je tam BUY a ne Sell tak si mysli ze kupuje od toho druheho neco za jednu adenu ale tak doopravdy to prodava. Normalne stoji soulshot v obchode 8 aden takze "koupit" takovym stylem treba 1000 soulshotu ale tak doopravdy to prodat podvodnikovi po 1 adena ze kus dela ztratu 7 000 aden :-)
Go to Top of Page

Merlkir
Starting Member

14 Posts

Posted - 12/04/2004 :  15:55:04  Show Profile Send Merlkir a Private Message  Reply with Quote
Hrajete někdo na 6.serveru? myslím na G začíná...mám tam elfku mágyni, 9lvl..
Na Bartzu mám drowa warriora 4lvl, ale moc za něj nehraju..
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/04/2004 :  22:46:30  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jestli z vas jeste nekdo nema ucet protoze nedostal ty seriace tak si vemte muj..
rodier heslo [xxxx]

tak uz si ho jeden clovek vzal.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 13/04/2004 09:09:16
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 13/04/2004 :  16:37:33  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Tak mi dneska prisli 4 kody, mam jeste jeden volnej, kdyby nekdo mel zajem, tak se ozvete na icq.....
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/04/2004 :  23:51:49  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Jo, hraju na tom poslednim... teda to spis zkousim
Nepride vam, ze je v ty hre nejakej silenej nedostatek prachu, nebo se mi to zda?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/04/2004 :  09:58:01  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Jak jsem to pochopil ja vsechno se tam toci kolem prachu,pokud zacinas postavu a nejakej kamos te zasponzoruje aspon 200K. postupujes na urovnich 10x rychleji(minimalne),pokud ses na lvl 20 bez vybaveni tak jses nula,ktera muze jit vybijet orciky,za ktere skoro nema expy bo na nic jineho nema silu...

btw:jsem dosel na level 18 a moje celkove jmeni je asi 170K.(se vsemi predmety)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 15/04/2004 :  18:12:27  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
... kdyby mel nekdo registraci navic, tak mi ji prosim poslete sem jupikuv@seznam.cz

dikes

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

darlock
New Member

129 Posts

Posted - 16/04/2004 :  12:24:17  Show Profile Send darlock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arlach

Tak mi dneska prisli 4 kody, mam jeste jeden volnej, kdyby nekdo mel zajem, tak se ozvete na icq.....

mas este stale volny ten kod ? mal by som zaujem
darlockpp@hotmail.com

Anarchy Online Trader Darlockus
PlanetSide My Character
LOTRO : Tallrian- elf -hunter
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 16/04/2004 :  14:32:29  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Uz ne : (
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 16/04/2004 :  14:58:19  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Potreboval bych poradit, mam 11 lvl humana fightera, mam asi 16k, vyplati se koupit nejaky lepsi brneni nebo nasetrit na nejakou lepsi zbran, popripade na jakou, predem diky....
Go to Top of Page

doomix
Starting Member

15 Posts

Posted - 16/04/2004 :  16:00:22  Show Profile  Send doomix an ICQ Message Send doomix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arlach

Potreboval bych poradit, mam 11 lvl humana fightera, mam asi 16k, vyplati se koupit nejaky lepsi brneni nebo nasetrit na nejakou lepsi zbran, popripade na jakou, predem diky....

Jen setri setri penizky se vzdycky hodi, ale taky podle toho co mas za brnco ;)
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 16/04/2004 :  17:16:01  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
volne kody:
(P4AZ-L9SN-2SDN-EWLB-KVNS)
(P3LV-MUUN-GTDM-EG5X-NMQ5)

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 16/04/2004 :  20:40:09  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
No, nemel sem zadny :o), ale uz sem si koupil wooden komplet nebo tak neco a mam pucenou skvelou zbran a konecne me ta hra zacala poradne bavit, jinak sem na druhym serveru...
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 17/04/2004 :  10:34:34  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, taky jsem se nejak dostal do te bety, jen se mi to nechce hrat samotnemu, ted jsem zacal, kde je nejvice Cechu? Staci i jeden ochotny clovek, ve dvou se to lepe tahne :)
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 17/04/2004 :  12:20:04  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak zalozil jsem si warriora na druhem serveru, tak se tam treba s nekym potkam.
Go to Top of Page

darlock
New Member

129 Posts

Posted - 17/04/2004 :  12:24:46  Show Profile Send darlock a Private Message  Reply with Quote
mno mam dve postavicky jednu na 5 a jednu na 6 .
asi by sa mal do topiku hodit odkaz s cislom serveru nech nejsme rozlezeny kde kade
Darlockus
Macicka

Anarchy Online Trader Darlockus
PlanetSide My Character
LOTRO : Tallrian- elf -hunter
Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 17/04/2004 :  16:24:38  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,prosim nemate nekdo volny ucet? Jen bych se na to mrknul.... do kdy ma fungovat open beta?

World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta
Ultima Online - DF : Kenny
Go to Top of Page

Kenny
Starting Member

62 Posts

Posted - 17/04/2004 :  18:41:01  Show Profile  Send Kenny an ICQ Message Send Kenny a Private Message  Reply with Quote
uz jsem se tam dostal

World of Warcraft - Drak'thul : Ratamahatta
Ultima Online - DF : Kenny
Go to Top of Page

Adria
Starting Member

23 Posts

Posted - 18/04/2004 :  13:35:31  Show Profile Send Adria a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kenny

do kdy ma fungovat open beta?

Zatim posledni info je ze hra ma jit do prodeje v USA 27. dubna 2004.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000