Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Troll Skald - proc ano, proc ne
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 14/04/2004 :  00:33:19  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
Start. points po 10 do STR/CON/CHA
Hammer minimalne na 44...

Co byste tomu rikali? Ma vyhodu troll nad dwarvem/norsem ve vyssim WS, vyplati se to vice nez vyhoda male vysky, popripade vrozenych resistu?
Pravdepodobne bych ho jel vicemene na solo.
Co na Mordu, ovlivni PvP volbu rasy?

Diky za rady,

Ed

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/04/2004 :  08:07:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vyber rasy ovplyvnuje char, ale zase nieje to az take velke ako dobra specka. Proste nerozhoduje to o tom ci bude tvoj char gimp alebo bude mega brutal uber.

Osobne si myslim ze vyberat char je dobre podla toho co sa ti paci. Ale mozno niekdo iny ma iny nazor.
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 14/04/2004 :  08:09:07  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
Troll je jednoznacne ta spravna volba, pretoze ak si melee tak STR znamena vsetko a v porovnani s con, dex,qui ma ovela vacsiu vahu. Never tym co ti budu tvrdit ze na lvl50 je jedno aku mas rasu. Vyber trolla. hammer 49 bs 44 parry....

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 14/04/2004 :  08:51:47  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Ano- troll ma obrovskou silu
Ne- Troll je pomaly a tezkopadny(35 dex,qui),kvici jak pichly prase kdyz dostane hit,i nejmensi varianta je videt na kiometr daleko a smrdi
Na zacatku bych body rozdelil:10str/10con/10dex
spec: nejspis bych jel 44hammer/49BS/rest parry
Podle me je vcelku fu(c)k jakou rasu zvolis.Kazda rasa ma neco,kvuli cemu stoji ji hrat a naopak.Pak rozhoduje osobni vkus a nevkus hrace.
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 14/04/2004 :  09:32:21  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
Ja vim, nejvic me stve ta vyska asi - oproti dwarvovi.
Ale zas, pole meho nazoru, ti vysoka STR pomuze prekonat nedostatek v QUI,DEX. Vysoka STR = vysoky WS. A ten ti pomuze pri prekonavani nepritelovy obrany (parry, evade, shield), plus budes min missovat, a fumbleovat (:huh:). To by melo vyovnat (snad) i fakt, ze mas jeden uder za 4s :))
Jeste k tem bodum do zacatku. Podle me je blbost nedat do CHA. Ta ovlivnuje damage shoutama, a resist rate (dmg,mezz,snare). A zase, kdyz uz trolla, tak mu STR nabusit co nejvic to pujde. proto si ho prece beru. No a ta treti desitka...nedat ji do CON, ale treba 5 do CON/DEX nebo DEX/QUI nebo nejak jinak??? Nevim nevim, asi je lepsi hodne co nejvic hp, ne?
Jinak, jaky mate zkusenosti? Kolik muze mit namaxovanej skald WS? +- 1500?

Ed

Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 14/04/2004 :  09:37:55  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
Hele Diblo, kde ted hrajes? Jedes na Mordu tu Nanynku:))
P.S.: Minulej tejden jsem dodelal moji prvni padesatku, huzaah:)

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 14/04/2004 :  10:09:28  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Gratz Edo
Pohybuju se mezi mid/perc,mid/gui a alb/merlin,na mordered mi nejak nezbyva cas ,ale ja si ho udelam a tomu herovi se budu venovat intenzivneji.
A kde hrajes ty?
ad troll skald: hmm mozna dat body 10str/10con/5dex/5char
quickness je ti k hovnu podle me,beztak mas speed song a busit 1 za 4 vteriny nebo za 3.85 podle me neni zas takovej rozdil
btw nabusit silu co to jde... nad urcitou hodnotu je uz vcelku jedno kolik mas sily(hodnoty nad 400?) nevim presne
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/04/2004 :  10:41:56  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
troll smrdi, nejlepsi je lurikeen pripadne kobold :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/04/2004 :  10:57:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Taky Lurikeen Skald
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:36:19  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
Neodporucam plitvat drahocennymi bodmi na pre skalda uplne nepotrebne staty typu dex/qui a uz vobec ne u trola. To ze budes pomaly ber ako vyhodu a ne ako nevyhodu :) A urcite daj 10 do char pretoze o D M G ide v tejto hre az v prvom rade.
ps. zober najmensiu postavu

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 14/04/2004 :  11:52:35  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
WS>>>all
kdybych delal jakejkoliv novej meele char delal bych ho aby mel co nejvyssi WS, kecy o tom ze na 50 neni rozdil mezi trolem a dwarfem si nechte pro svoji babicku, ono je kurva znat jestli mate plne bufnuty o 200WS vic nebo min
takze pokud ti jde ciste o dmg, pak troll, 10 str/con/cha
specku bych jel nekterou z tehle:
50bs/43hammer/2parry
50sword/43bs/2parry
44hammer/46bs/17parry
podle toho jestli mas radsi shouty nebo meele dmg ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/04/2004 :  13:56:45  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
kolik mas schvalne ws ? ja mam s keenem 1850 (bufnutej standartnima pvp bufama) 330 str, jako firboun bych mel vice ovsem nad 300 to ma polovicni efekt cize ma to smysl kuli tem par bodikum ztratit vyhodu malinkeho charu kterej ma navic super design ? a hlame nesmrdi ? :)

vyhodu zas vidim v tom ze mam 260qui takze mlatim na capu s pomalou zbrani za pomoci nejshitovejsiho celerity coz je naprosto uber a healeri muzou s klidem specovat mending a pac ;)

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 14/04/2004 :  14:08:12  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

kolik mas schvalne ws ? ja mam s keenem 1850 (bufnutej standartnima pvp bufama) 330 str, jako firboun bych mel vice ovsem nad 300 to ma polovicni efekt cize ma to smysl kuli tem par bodikum ztratit vyhodu malinkeho charu kterej ma navic super design ? a hlame nesmrdi ? :)

vyhodu zas vidim v tom ze mam 260qui takze mlatim na capu s pomalou zbrani za pomoci nejshitovejsiho celerity coz je naprosto uber a healeri muzou s klidem specovat mending a pac ;)

ws mam se zerkem neco pres 2k (370+ str), soft capy uz davno neplatej (zustal pouze u qui-250), takze mas plnej benefit ze statu 300+..
na velikost charu seru v dobe kdy existujou shapeshift artefakty

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 14/04/2004 :  15:44:26  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Mám jednoho skalda (no není L50), ale jednoznačně můžu říct, že troll je na to nejlepší, páč má ze všech ostatních co můžou dělat skalda nejvyší WS, na začátku bych dal body do STR/CON/CHA po 10ti bodech.

Výhoda malýho charu? No nevím, na duely to je snad jedno (nevidím žádný využití), a když si zvolíš toho největšího aspoň před tebou lidi budou mít respekt víc než před prťavým trpajzlíkem a když seš v FG, tak je to taky fuk, každej rozumnej MA půjde po healerovi, end charu nebo po support charu, než po skaldovi co má přes 2 tisíce HP.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 14/04/2004 :  19:29:11  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Kdybych jel znova skalda, tak jednoznačně trolla, bo prostě skvěle vypadá a má obrovské zbraně Ale imho je to otázka vkusu.
Staty: 10 STR,CON,CHA!!! nic jiného, opravdu...
Specka:Podle toho jaké máš rád zbraně, ale nejlepší je asi opravdu hammer, bo provoke. A já bych jel 50 songs, 43 hammer,rest parry, jelikož defence u skalda je ti nahovno(pokud se bavíme o pvp-rvr). Zbraň 50 má smysl pouze u swords, jelikož Ragnarok je docela gut.
P.S:Vem si největší postavu!!! Velikost je u tanka jedno a čím větší zbraň, tím líp

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/04/2004 :  20:15:27  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
ja zastavam male chary, o duelech nema smysl se bavit, v pvp/rvr je to imho vyhoda protoze se takovej char hure targetuje (zejmena jde li o det tanka tak je dulezite se vyhnout single CC kouzlum) a snaze prehledne, take se hure identifikuje co to je za class na vetsi dalku atd..

no a hlame trol smrdi coz to nikdo necejtite ?

jo a zabira hromadu mista na obrazovce ;) tuhle sem hral za trola savageho v 8v8 pvp grupe a je to fakt nezvyk .. pulka obrazovky je trol a vidite pres nej hovno, jo jasne muzu si dat kameru dal ale to me klesnou fps a to ja se zase rad koukam zblizka bych neco neprehlednul ;)

a ja rad kdyz me nekdo podceni diky malemu charu ;) i to prispiva k vyhre..

Edited by - Yennefer on 14/04/2004 20:16:26
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/04/2004 :  20:18:46  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

ws mam se zerkem neco pres 2k (370+ str), soft capy uz davno neplatej (zustal pouze u qui-250), takze mas plnej benefit ze statu 300+..
na velikost charu seru v dobe kdy existujou shapeshift artefakty

neodstranili nahodou hard capy ? softcap je stale ve hre ne ? tj. ze nad 300 ma bonus pouze polovicni efekt (coz se samozrejme furt pocita, urcite je lepsi mit o 100 ci 200 vice WS ale... trol preci smrdi) ?

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/04/2004 :  20:58:52  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Je porad cap na str 350? pokud ano nema cenu delat trolla kvuli STR, jelikoz ja se s novym SC (+94 do str) na 350 dostanu v pohode.

edit: jo ja mam trpajzla ne kobiho

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 14/04/2004 21:02:18
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/04/2004 :  21:05:43  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Na zacatku bych body rozdelil:10str/10con/10dex
spec: nejspis bych jel 44hammer/49BS/rest parry
Podle me je vcelku fu(c)k jakou rasu zvolis.Kazda rasa ma neco,kvuli cemu stoji ji hrat a naopak.Pak rozhoduje osobni vkus a nevkus hrace.

Tak toto by byl velmi velmi gimpnuty skald, Diblajzi pokud o tom nic nevis tak radsi nerad.

edit: abych jen nekritizoval zde jsou nejake ty rady

1. Rasa
imo je to v podstate jedno hraj, ktera se ti nejvic libi vizualne snad jen kobo je trochu handicapovanej bo ma moc v dex.

2. Body do zacatku
u vsech ras jedine a pouze 10str 10con 10cha

3. TOA SC
jelikoz nemuzes namaxovat vse doporucuji vykaslat se uplne na dex (pro skalda temee na hovno) a parry. zato urcite bych maxoval CHA STR CON QUI HAMMER A REZISTY

Na to jak specnou skalda je tu nekde jinej topic

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 14/04/2004 21:14:02
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 14/04/2004 :  21:40:00  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edmund

Co byste tomu rikali? Ma vyhodu troll nad dwarvem/norsem ve vyssim WS, vyplati se to vice nez vyhoda male vysky, popripade vrozenych resistu?

Diky za rady,

Ed

Ja bych ho jel snad jedine z Dwarfa 43BS, 44 weapon (spis sekerky), 23 parry.

Zda se mi zbytecny vyhazovat bodiky do 49BS, radsi bych to narval do zbrane nebo parry, a na 43 mas posledni speed.
Edit: na zacatek 10 str, 10Dex, 10 Cha. Nejak sem na to zapomnel

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired

Edited by - smajlik02 on 14/04/2004 21:44:17
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 14/04/2004 :  21:42:24  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

Troll je jednoznacne ta spravna volba, pretoze ak si melee tak STR znamena vsetko a v porovnani s con, dex,qui ma ovela vacsiu vahu. Never tym co ti budu tvrdit ze na lvl50 je jedno aku mas rasu. Vyber trolla. hammer 49 bs 44 parry....

44 parry? a co do zbrane 23??? Co tam chces hledat za comba???

Edit: asi jsem uz nakej nalitej, ze furt zapominam muj skald je dwarf 43BS/44axe/23parry. 2H Havoc je docela slusna pecka. na hammery jsem jel do 20lvl, tak nemuzu posoudit co je lepsi.
Ohledne Trolla, nevim, ale furt tak nejak dava nej pecky, ale nerfy sou nerfy, co bude do budoucna je velky . Spis bych jel nejaky strednejsi rasu, co nicim nevinika. Ale volba je na tobe. jinak GL

Edited by - smajlik02 on 14/04/2004 21:52:21
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 14/04/2004 :  22:04:14  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

quote:
Originally posted by kyuss

44 parry? a co do zbrane 23??? Co tam chces hledat za comba???

Edit: asi jsem uz nakej nalitej, ze furt zapominam muj skald je dwarf 43BS/44axe/23parry. 2H Havoc je docela slusna pecka. na hammery jsem jel do 20lvl, tak nemuzu posoudit co je lepsi.
Ohledne Trolla, nevim, ale furt tak nejak dava nej pecky, ale nerfy sou nerfy, co bude do budoucna je velky . Spis bych jel nejaky strednejsi rasu, co nicim nevinika. Ale volba je na tobe. jinak GL

asi si ten hammer 49 prehliadol ?

Go to Top of Page

Khazrak
Starting Member

83 Posts

Posted - 14/04/2004 :  22:34:03  Show Profile  Send Khazrak an ICQ Message Send Khazrak a Private Message  Reply with Quote
No kdyz je tu rec ktera rasa jak vypada,tak ja bych jel Skalda vse, jen ne dwarfa. Pripadaji mi jako male prdelate buzny. Trpajzlove se Mythicu moc nepovedli.
V Hibernii me zase vzdy rozesmeje beh Luriho chlapa. Jako by mel v prdeli zarazeny nejaky kolik.
No a Albionsky Iconnu(spelling) - to je pro me vrchol nevkusu.Fuj

Troll ftw.

DOufam ze Mythic v pristim placenem datadisku predela kompletne postavy - jejich vzhled. Potom co jsem videl sexy dark elfky v Lineage 2 me neberou uz ani Luri zenske

Aldery - teh gimpest minstrel
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/04/2004 :  22:38:41  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

quote:
Originally posted by Edmund

Diky za rady,

Ed

Ja bych ho jel snad jedine z Dwarfa 43BS, 44 weapon (spis sekerky), 23 parry.

Zda se mi zbytecny vyhazovat bodiky do 49BS, radsi bych to narval do zbrane nebo parry, a na 43 mas posledni speed.
Edit: na zacatek 10 str, 10Dex, 10 Cha. Nejak sem na to zapomnel

Proboha proc DEX? Spadla vam vsem cihla na hlavu?

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 15/04/2004 :  01:24:28  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

asi si ten hammer 49 prehliadol ?

sorry uz to vidim

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 15/04/2004 :  09:08:22  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Je porad cap na str 350? pokud ano nema cenu delat trolla kvuli STR, jelikoz ja se s novym SC (+94 do str) na 350 dostanu v pohode.

uz sem to tu psal, capy na staty nejsou (je pouze soft cap na qui-250, 250+qui ma velice malej efekt) lituju ze nemam trola, to bych se dostal az na 450+ str se zerkem ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/04/2004 :  10:43:10  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khazrak

No kdyz je tu rec ktera rasa jak vypada,tak ja bych jel Skalda vse, jen ne dwarfa. Pripadaji mi jako male prdelate buzny. Trpajzlove se Mythicu moc nepovedli.
V Hibernii me zase vzdy rozesmeje beh Luriho chlapa. Jako by mel v prdeli zarazeny nejaky kolik.
No a Albionsky Iconnu(spelling) - to je pro me vrchol nevkusu.Fuj

huh, trpaslici se nahodou dost povedli, jsou spravne trpaslikoidni, co si myslis treba o ztvarneni trpaslika v LOTRovi ?
luri beha nahodou super, je to srandovni nikoliv nevkus, stejne tak je srandovni albionsky modry ufon, zejmena kdyz do nej rezes ;) ty jeho zvuky...

quote:

DOufam ze Mythic v pristim placenem datadisku predela kompletne postavy - jejich vzhled. Potom co jsem videl sexy dark elfky v Lineage 2 me neberou uz ani Luri zenske

jojo to je ale asi tak vse co ti hra muze nabidnout, krajkovane spodky a super elfi xichty...

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 15/04/2004 :  11:24:40  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
To je fakt,trpajzlici jsou tu hezky.Modry alb ufouni sou hrozny jak pohybove(obzvlast chlapi,chodi jak buzny s cimsi v prdeli) tak i ozvucenim i keeni mi prijdou divny.A na midgu mi zas prijdou divny zvuky frostalf zensky obcas jeci jak pri divoky soulozi.
Kouknul jsem na par screenshotu z lineage a elfky jsou fakt super sexy kocky,nejakou nekde potkat,tak si dam rict
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/04/2004 :  18:39:34  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Trpaslík je náhodou seksy, ale troll je víc... ten model s tou usměvavou držkou je uber
K čemu je u skalda 49 hammer(či songs)? Pokud chcete dělat melee dmg, tak proč jedete skaldy? U skalda je síla v ddčkách, takže songs určitě 44(to je myslím předposlední ddčko) anebo 50, což je imho lepší.
A počáteční staty: znovu-str,con,charisma, nic jiného!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 15/04/2004 :  22:23:40  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz jsme u toho specovani atd. mam dotazy ohledne thaneho:
Troll nebo norse na hammery nebo axe(ale nejspis troll s kladivem,viz prispevky vyse)
Pocatecni bodiky 10str/10con/10 pie?(pokud plati o thaneho SC ze jejich sila atd jsou zavisle na pie stejne jako skaldovo songy na char?
Jak naspecovat? 50weap/50SC/28parry popripade 44weap/44sc/44parry - troll,norse
nebo 50weap/42stit/39sc/rest parry (norse nebo dwarf,kobold nevim ale asi ne i kdyz ma hafo dex takze by mu to lip blokovalo)
Predem dik za rady a podnety a hlavne mi nepiste ze by to byl gimp thane
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 16/04/2004 :  09:34:18  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
mam norse thana a norsemana bych uz nedelal, kdybych delal novyho tak bud trol 50/50/23/17 sword/sc/shield/parry (popripade 50/48/23/22 pokud budes hrat s dobrym bufferem), staty 10 str/con/pie, nebo bych udela vic caster thana a to frostalf 39/50/42/6 hammer/sc/shield/parry (nebo 39/48/42/15), startovni staty 10 con/dex/pie, zalezi na tom jak bys ho chtel hrat ;)
thane ma jednu velkou nevyhodu, ma velice nizkej WS (je ve stejny tabulce jako bardi, wardeni etc), tzn u meele orientovanyho thana je dulezity mit co nejvyssi STR pro co nejvyssi WS
nerikam ze ostatni rasy (dwarf, norse) jsou nehratelny, jen si myslim ze trol nebo frosty se hodej na thana lip ;)
btw kobold nemuze bejt thane fyi ;)

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 16/04/2004 09:37:50
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/04/2004 :  10:41:06  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
podle me je dulezitejsi aby si clovek udelal to co se mu nejvice libi, ja se kralovsky bavim s keenem a nemyslim si ze bych se takhle bavil s tykwounem nebo keltem.. i pres to ze mam o neco mensi WS nez bych mohl mit je stale dostatecne vysokej na slusnou damage ;)

Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 16/04/2004 :  11:19:22  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Demawend

uz sem to tu psal, capy na staty nejsou (je pouze soft cap na qui-250, 250+qui ma velice malej efekt) lituju ze nemam trola, to bych se dostal az na 450+ str se zerkem ;)

Dam ti za pravdu oledne zerka jedine trol .Ale co bude za mesic to nikdo nevi co mythic zase nerfne ,skoda mluvit .
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/04/2004 :  12:03:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pusttule
Dam ti za pravdu oledne zerka jedine trol .Ale co bude za mesic to nikdo nevi co mythic zase nerfne ,skoda mluvit .

Nejbolestivejsi assasin nerf byl ve verzi 1.09 nekdy v roce 1999. Zrusili nam parry ....

Ale pochybuji, ze bych se dozil nerfu "saracena" ...
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/04/2004 :  20:25:24  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

podle me je dulezitejsi aby si clovek udelal to co se mu nejvice libi, ja se kralovsky bavim s keenem a nemyslim si ze bych se takhle bavil s tykwounem nebo keltem.. i pres to ze mam o neco mensi WS nez bych mohl mit je stale dostatecne vysokej na slusnou damage ;)

Ono ten keen není zas tak špatný, protože keen=veliká dex/qui=rychlejší a větší šance na critical
Thane bych jel jedině SC 50, jelikož v nějakém patchi mu zesílily blesky, ale pouze pokud ma SC 50. (Ovšem by mě zajímalo, jeslti to třeba platí i když je speclý na 39 ale má +11 z věcí+RR)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/04/2004 :  20:52:06  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Ono ten keen není zas tak špatný, protože keen=veliká dex/qui=rychlejší a větší šance na critical
Thane bych jel jedině SC 50, jelikož v nějakém patchi mu zesílily blesky, ale pouze pokud ma SC 50. (Ovšem by mě zajímalo, jeslti to třeba platí i když je speclý na 39 ale má +11 z věcí+RR)

me prijde bleskujici thane hustej, hlame pote co jsem videl jak te malem slozil na 2dd (tveho healera) sice jsi mel jen 10% rezist nebo kolik ale i tak to byla sila ;) nejakejch tech 1200+ hp jsi mit mohl ?

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 16/04/2004 :  21:39:50  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

posledni DD ma thane na lvl48 specky, delve ma myslim 173, high piety thane pokud specne WP a MoM muze hitovat celkem za dost

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/04/2004 :  22:26:48  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

me prijde bleskujici thane hustej, hlame pote co jsem videl jak te malem slozil na 2dd (tveho healera) sice jsi mel jen 10% rezist nebo kolik ale i tak to byla sila ;) nejakejch tech 1200+ hp jsi mit mohl ?

MMmmm, mně se zdá, že mě nukoval RM nebo SM :) HP si nepamatuju, ale určitě něco kolem 1500 pokud sem měl pouze self-buff...
Nejde o to, že má poslední dd na 48, ale že když má SC na 50, tak se dmg všech blesků zvýší. Ale jo, bleskujcí thane nemusí být špatný, ale takový valewalker je imho lepší
Edit: pokud to byl fakt thane, tak energy rezist byl 5%

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 16/04/2004 22:27:58
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 16/04/2004 :  22:33:17  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nejde o to, že má poslední dd na 48, ale že když má SC na 50, tak se dmg všech blesků zvýší.

to je kravina ;)
jedina zmena v posledni dobe v SC byla ta ze zvedli delve u DDcek a pridali RA pro crit a zvyseni dmg

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/04/2004 :  23:31:35  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Nejde o to, že má poslední dd na 48, ale že když má SC na 50, tak se dmg všech blesků zvýší.

to je kravina ;)
jedina zmena v posledni dobe v SC byla ta ze zvedli delve u DDcek a pridali RA pro crit a zvyseni dmg

Ne, není. Bylo to v nějakém patchi, to vím na 100%
edit: ten patch byl až po tom upgradeu delve těch DDček

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 16/04/2004 23:33:30
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 17/04/2004 :  00:13:40  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne, není. Bylo to v nějakém patchi, to vím na 100%
edit: ten patch byl až po tom upgradeu delve těch DDček

delve DDcek se zvedala v 1.68 a to byla taky posledni zmena v Sc..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000