Author |
Topic  |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 14:09:33
|
Zdravim vsecky zvrhliky co se rozhodly zaparit Lineage 2 a take je poprosit o pomoc. Nezadarilo se me ziskat klic na open betu a to asi z duvodu ze prestaly posilat ze maj plno ;( proto neni zde PROSIM nekdo, kdo ma vice klicu, nebo ho lineage nebavi a rad by prenechal tento key? budu opravdu vdecnej, jelikoz se nudim a dost rad bych si l2 aspon zkusil, pred dalsim testovanim (Dragon Empires a WoW) Diky
btw. sorac, jestly nahodou uz zde takovej dotaz byl resen, ale z prace nemam cas si to tu vse precist...
|
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
| |
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 14:12:22
|
jo, zapomel sem dodat, pokud mate a chcete, poslete na email (co mam normalne v profilu) ;) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Starker
Starting Member
69 Posts |
Posted - 03/04/2004 : 11:33:13
|
me to taky nechtej poslat :(((( |
WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux
Champions online - pure fun |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 03/04/2004 : 16:46:42
|
Me taky :-). |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Dayyo
Starting Member
93 Posts |
Posted - 05/04/2004 : 09:57:29
|
quote: Originally posted by Marti
Me taky :-).
Posílají to se zpožděním, chce to asi vydržet. Hraju na serveru Bartz
|
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 05/04/2004 : 11:54:47
|
jiz je to 6 dni ;( takze opravdu predpokladam ze betas je nasycena a ze nikomu uz to dat nechteji... |
 |
|
ivan
Starting Member
48 Posts |
Posted - 05/04/2004 : 13:33:05
|
Hraju to jiz tyden, a muzu rict ze je to moooc pekne, ovsem nelibi se mi system PVP skoro uplne vsude + to ze muzete ztratit jiz ziskany level.
Ukazka toho co se mi nedavno stalo: Dosahl jsem levelu 11, stravil jsem solovanim debilnich priserek asi 4 hodiny, pak ke mne pribehli dve postavy s cervenym jmenem, nez jsem stihnul zareagovat tak mne tremi ranami zabili a spadnul jsem zpatky na level 10.. pri kazdem umrti na vyssich levelech ztracite 10% expirience.. to mi prijde jako opravdu stupidni vec. Kvuli tomu jsem toho nechal a uz to nehraju :/
ps: ovsem Unreal engine je fakt pekne zpracovany.. |
Anarchy Online: Ivanius 220 Fixer PlanetSide: Ivanius 20 Infiltrator World of Warcraft: Defka 60 Mage / Hajzl 60 Rogue |
Edited by - ivan on 05/04/2004 13:34:11 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 05/04/2004 : 17:45:38
|
quote: Originally posted by ivan
Hraju to jiz tyden, a muzu rict ze je to moooc pekne, ovsem nelibi se mi system PVP skoro uplne vsude + to ze muzete ztratit jiz ziskany level.
Ukazka toho co se mi nedavno stalo: Dosahl jsem levelu 11, stravil jsem solovanim debilnich priserek asi 4 hodiny, pak ke mne pribehli dve postavy s cervenym jmenem, nez jsem stihnul zareagovat tak mne tremi ranami zabili a spadnul jsem zpatky na level 10.. pri kazdem umrti na vyssich levelech ztracite 10% expirience.. to mi prijde jako opravdu stupidni vec. Kvuli tomu jsem toho nechal a uz to nehraju :/
ps: ovsem Unreal engine je fakt pekne zpracovany..
Mno nevim..... tim ze stratis level o nic neprijdes,pri smrti stracis 10% z expu na dalsi level coz je na 10 levelu asi 5-10 minut boje a neztratis(vetsinou) zadny predmet + pk kazdej zabiji na potkani ,maj to chudacci tezky
kdyby chtel nekdo help ,hraju na 2 servru. ICQ:110787019 |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 06:55:08
|
Mam jeden navic-tady to je A3HQ-5NEE-BLRJ-TCC5-HRBD |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 06:59:43
|
S tou smrti-vazne me stve ze posranyho Pkera(myslim vazne idioty co si pockaj ve dvouch az mlatis do moba a pak pribehnou a zabijou te-dneska se me to stalo)nepoznas od normalniho hrace.Mel by zcervenat ne jen kdyz se nebranis,ale i kdyz zautoci na o 5 levelu nizsiho hrace a nakej postih za prvni utok este.Takle kdyz se branis tak je za pul minuty zase kazdej bilej((( |
 |
|
Dayyo
Starting Member
93 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 10:39:11
|
quote: Originally posted by ivan
ps: ovsem Unreal engine je fakt pekne zpracovany..
No..PK prostě k onlinovým hrám patří.Bez nich by to byla nuda..ale co je moc je moc. V closed betě se mi stalo, že číhali na konci mostu- a zabíjeli nás malé lvl.. to je trapné..Ale dá se napsat game masterovi: /gm + zprávu: pokud tě někdo opakovaně utiskuje. Zda na to ale GM reaguje, nevím, nezkoušela jsem to. To že ubývají expy ...je asi taky správné..jinak by to opět byla nuda, Aspon se musíš snažit hrát ,tak aby jsi neumřel. Horší je, že z tebe můžou vypadnout věci..a to snad i to co nosíš právě na sobě!!!??? P.S. Hraju na serveru Bartz
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 06/04/2004 : 10:47:17
|
DEKUJI ZA KEEEEY !!! |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 08/04/2004 : 17:56:25
|
Nebyl by jeste jeden : ) |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 09/04/2004 : 03:37:14
|
Nemas zac .Dalsi nemam-mel sem este jeden,ale uz je gone.Jinak na Lineage oficialnim foru si spousta lidi stezuje,ze cekaj 6-7 den a nic.Takze nejste sami.Asi o nic neprichazite,protoze jim to stejne nechodi.Maj naky problemi s nalogovanim again  |
Edited by - Yzzy on 09/04/2004 03:37:52 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 09/04/2004 : 08:52:10
|
quote: Originally posted by Yzzy
Nemas zac .Dalsi nemam-mel sem este jeden,ale uz je gone.Jinak na Lineage oficialnim foru si spousta lidi stezuje,ze cekaj 6-7 den a nic.Takze nejste sami.Asi o nic neprichazite,protoze jim to stejne nechodi.Maj naky problemi s nalogovanim again 
Problemy jsou jen ted posledni den.Maj udelanou nejakou klikaci minihru ,ale do 5 minut se vzdy naloguju,takze do hry se nedostanou jen lamky :) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 09/04/2004 : 09:04:03
|
Ja uz cekam 13 dni : ) Asi uz to kompletne stoply. |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 10/04/2004 : 01:59:46
|
To Beldor:Nevim jak se muzes nalogovat kdyz servery nebezej od ctvrtka 4PM PST.A nebezej do ted. Tady si to zcekuj http://www.glop.org/lineage2/ |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|