Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Jak zacit z daoc?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 10/07/2003 :  04:21:00  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Sleduju ze na tohle forum prispivaj rozumni lidi, kteri nemaji zapotrebi honit posty fuckovanim novejch lidi jako je tomu na foru UO. Timto je zdravim

Takze k veci rad bych zacal hrat daoc, ale jeste pred tim bych o nem rad neco vedel. Tak treba narocnost na hardware, mesicni poplatek, cena hry a kde si ji muzu obednat.

Ke hre by me potom zajimalo jaky sou rozdily v tech EU a US serverech a jakej server by ste mi doporucili jestli pvp nebo ten RvR... Dekuji

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/07/2003 :  11:11:17  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
zakoupis napriklad na www.cdromshop.com (us verze)

us verze stoji 13$/mesic nebo 12 pokud koupis 3 mesice najednou pripadne 11 pokud zaplatis na pul roku..

www.camelotherald.com
www.camelot-europe.com

evropska verze ma vyhodu ze tam je herni spicka v nasem case, jinak samozrejme na us serverech hraje stale dost evropanu a aziatu
pokud chces hrat klasiku tak jdi na eu rvr servery, pokud chces jit na pvp sel bych na us pac ma vic hracu..
rozhodne bych ti doporucil spise hru na rvr serveru, zacinat od 0 na pvp bez kamosu kolem sebe je dost narocne

narocna je hra predevsim na pamet, chce to 512mb na pohodovy provoz a bezi to fajn na 1ghz+ procesoru a GF3+ karte
pro vychutnani vsech detailu a vysokeho fps i pri hodne hracich na scene 2ghz+ GF4+

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 10/07/2003 11:21:29
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 11/07/2003 :  18:30:52  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

narocna je hra predevsim na pamet, chce to 512mb na pohodovy provoz a bezi to fajn na 1ghz+ procesoru a GF3+ karte
pro vychutnani vsech detailu a vysokeho fps i pri hodne hracich na scene 2ghz+ GF4+

Hmm tak procak to myslim veme 1,3 celeron nebo ne? S grafarnou to bude horsi s GF2 MX 400 to povali asi hur co? Nerad bych mel pozitek ze hry stejny jako pri prohlizeni stareho cernobileho rozmazaneho fotoalba. Dalsich 256MB RAM nebude problem dokoupit.
Jeste k tem serverum: Kde hraje vic cechu?
BTW dik Corwo...

Nic du to objednat tak doufam ze se brzy uvidime

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 26/07/2003 19:10:10
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 12/07/2003 :  05:45:11  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Hmm tak procak to myslim veme 1,3 celeron nebo ne? S grafarnou to bude horsi s GF2 MX 400 to povali asi hur co? Nerad bych mel pozitek ze hry stejny jako pri prohlizeni stareho cernobileho rozmazaneho fotoalba. Dalsich 256MB RAM nebude problem dokoupit.
Jeste k tem serverum: Kde hraje vic cechu?
BTW dik Corwo...

Nic du to objednat tak doufam ze se brzy uvidime
[/quote]

No na celeronu si toho moc neuzijes na plnem rozliseni. Doporucuji aspon 2 Ghz AMD nebo Intel, stou grafikou minimalne g 4 4200 a vys ale doporucuji ati 9500 pro a vys v poho v max detailech a rozliseni ,ale pri rvr to musim stahnout tak i tak trosku .Pameti pokud mozno co nejvic staci 1024 . a nebavme se o pripojeni to ma uz asi kazdy dobre . DAOC si kup gold verzi je levna a mas tam vse v jednom . A kde hraje nejvice cechu , to zjistis na foru . ale vim ze na Mordredu nekoho najdes PvP serv (MDK( a pak MLF a Merlin a sem tam nekde jinde a vim ze sou treba cesi i na jinych servrech ted co to zmenili ty start levely tak kazdy skousi chary co to da
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/07/2003 :  08:35:43  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze maximalne cechov je na serveru Mordred, lenze to je PvP server, a tento server nieje pre kazdeho, preto je tam asi aj najmenej ludi zo vsetkych serveroch
Go to Top of Page

Sandwinder
New Member

165 Posts

Posted - 13/07/2003 :  15:40:19  Show Profile Send Sandwinder a Private Message  Reply with Quote
Panove zdravim mam tu dotaz co obsahuje gold edition vsechny datadisky nebo jen neco?? jinak jmeno clarisa healer 17 lvl serv mam dojem ze excalibr uz sem to dlouho nehral takze tedka presne nevim

Kajman - Martial Artist
Cllarissa - Doctor

Sandwinder - Keeper
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 13/07/2003 :  19:10:11  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sandwinder

Panove zdravim mam tu dotaz co obsahuje gold edition vsechny datadisky nebo jen neco?? jinak jmeno clarisa healer 17 lvl serv mam dojem ze excalibr uz sem to dlouho nehral takze tedka presne nevim

Jo ale je us verze a eu verze DAOC takze bacha lisi se to uz tu nekdo nekde psal . Gold verse pro US obsahuje DAOC + SA + Hausing .
Go to Top of Page

Sandwinder
New Member

165 Posts

Posted - 13/07/2003 :  19:26:06  Show Profile Send Sandwinder a Private Message  Reply with Quote
Ach tak, tak to jsem nevedel hlavne sem to ani nikde nevycetl ale zajima mne to nez mi vyjde world of warcraft sem na nej taky zvedav takze sem i zvedav jestli dyz si koupi mandoralen daoc jestli bude mit jen prvni cast nebo i nekolik datadisku nebo jak to je at nekupuji 20 cd ale jenom treba dve nebo rovnou jenom celou serii jako edici nejakou

Kajman - Martial Artist
Cllarissa - Doctor

Sandwinder - Keeper
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 17/12/2003 :  19:35:51  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vsechny. Tak DAoC GOLD dorazilo z CD ROM shopu necekane za 5 pracovnych dni. Nainstaloval sem spustil patcher, po par kratkych updatech sem se dostal k verzi 1.47 a ted se to dalo stahovat naky 45mb patch. Prosim vas bude takovyhto velkych patchu nez se dostanu k hrani vic ? Sem omezen stahovanim jen v urcite hodiny a byl bych nerad kdyby to chtelo opatchovat treba 200mb. To bych si zahral az nekdy po novem roku

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 17/12/2003 :  20:03:02  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Zdravim vsechny. Tak DAoC GOLD dorazilo z CD ROM shopu necekane za 5 pracovnych dni. Nainstaloval sem spustil patcher, po par kratkych updatech sem se dostal k verzi 1.47 a ted se to dalo stahovat naky 45mb patch. Prosim vas bude takovyhto velkych patchu nez se dostanu k hrani vic ? Sem omezen stahovanim jen v urcite hodiny a byl bych nerad kdyby to chtelo opatchovat treba 200mb. To bych si zahral az nekdy po novem roku

tento 45 MB patch je free housing expansion, normalne sou patche tak jednou max. 2x za mesic max do 5MB.
Divne ale je ze ve verzi GOLD neni ten housing expansion primo uz na CD, co v tom GOLD vlastne je SI nebo i TOA?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 17/12/2003 :  20:07:01  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz uvazis ze ted bezime na verzi 1.67 tak bude dost patchu ale pri instalaci treba SI by jsi mel dospet dal nez k verzi 1.47 a myslim ze staci pak patchovat akorat toho SI klienta.

I kdyz mozna ne uz je to davno :o)) a TOA tam nebylo ?

Edited by - Araya on 17/12/2003 20:07:40
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 17/12/2003 :  20:10:19  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:

tento 45 MB patch je free housing expansion, normalne sou patche tak jednou max. 2x za mesic max do 5MB.
Divne ale je ze ve verzi GOLD neni ten housing expansion primo uz na CD, co v tom GOLD vlastne je SI nebo i TOA?

V tomhle GOLDU je puvodni verze plus Shroud Isles. Nevim o tom ze by se prodaval i gold vcetne Trials of Atlantis. Housing by to uz melo obsahovat, v nainstalovanom adresari je i adresar phousing ktery ma 58MB tak myslim ze je to ono.. Neni mozny ze to patchuje naky itemy z Trials of Atlantis ? (vim ze je nebudu moci vlastnit a pouzivat ale musi byt nejakym spusobem zarazene do hry i pro lidi co TOA nemaji.. )

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 17/12/2003 :  20:12:50  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Pokud mas uz housing CD, ale GOLD nema TOA, je to jasne, presne jak si rikal patchuje to TOA itemy a rasy.

Edit: Vlastnit a pouzivat itemy krome artefaktu budes moct.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 17/12/2003 20:15:21
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 17/12/2003 :  20:21:33  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Tak uz budu jen doufat ze kazda verze od 1.47 vyssi nebude mit 40mb kvuli TOA :) To bych si pak musel koupit uz jen kvuli tomu ze nechci prosedet u patchovani nekolik desitek hodin.

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 17/12/2003 :  20:27:03  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak uz budu jen doufat ze kazda verze od 1.47 vyssi nebude mit 40mb kvuli TOA :) To bych si pak musel koupit uz jen kvuli tomu ze nechci prosedet u patchovani nekolik desitek hodin.

Neboj az zas za rok s novou expansi.

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 17/12/2003 :  20:43:23  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kazdopadne si TOA porid grafika je na tomhle klientovi uzasna
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 17/12/2003 :  21:20:38  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
TOA sem si zatim neporidil lebo nevim jestli se mi hra bude vubec libit a na tu novu grafiku stejne zatim nemam komp. (Duron 950Mhz, 450MB ram, Radeon 7500)

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 18/12/2003 :  06:16:46  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Mno tak to je pravda prvni investice by mela jit do kompu
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 21/12/2003 :  09:43:39  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Tak uz sem ve hre, je to docela mazec
Zajimalo by me jestli je mozne nejak pozastavit subskripci treba na jeden mesic, protoze pristi rok mi zacinaji skousky a nejsem si jist jestli je zvladnu kdyz budu mit aktivni DAoC account Kdyz dam v account options "cancel account" nezrusim account uplne ? Na zaver: Jde to vubec pozastavit kdyz mi jeste necharglo ani prvni subscripci ? Diky.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/12/2003 :  09:48:21  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ked das cancel acount tak ti to zrusi len platenie, a potom ked to zaplatis tak mozes v pohode pokracovat. Neviem ci mythic vlastne maze accounty aj ked sa dlhsiu dobu nepouzivaju. Ja som ho mal neaktivny myslim ze 3 mesiace a vpohode som si ho potom aktivaoval.

A nieco este jednoduchsie, ked si budu chciet stiahnut tak im proste nedaj prachy na ucet a mas po problemoch.

Edited by - Pepo on 21/12/2003 09:49:18
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 21/12/2003 :  10:09:45  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Ok dik. A jak dlho pred chargnutim ho musim zrusit ? A za jak dlho po reaktivacii budem moct zase hrat ?

Edited by - Thundeeer on 21/12/2003 10:11:54
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/12/2003 :  11:06:58  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
A za jak dlho po reaktivacii budem moct zase hrat ?

Ihned.

Btw Mythic ma "nefunkcni" overovaci system na kreditni karty. Je mozne hrat i bez penez na kreditce, ale musis mit rychlej komp a rychly prsty. Hral jsem takto asi 3 tydny (nicmene, ale pocitam, ze bych uz to o moc dele delat nemohl, bo by na mne asi prisel jejich "fraud" system).
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/12/2003 :  21:30:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teda VT, neviem ci som robil to iste, ale ja som to robil ,,nechtiac,,. Proste som mal novu kreditku, prachy na ucte, tak som to vyplnil, naplnilo mi ze kreditka je v pohode, a ked som sa siel lognut, tak mi zse vypisalo ze to musim zaplatit, tak som to vyplnil asi 3x a vzdy mi napisalo ze kreditka je v pohode, a potom ma to nakoniec pustilo do hry. A na druhy den mi urobilo to iste, ale zase ma to pustilo do hry. Mno, a asi po 3 dnoch mi to konecne stiahlo prachy z uctu. A ked som prisiel do banky tak sa ma pytali ze ci som si nieco objednaval z ameriky, pretoze im to stahovalo po 1 Sk a tak, tak sa ma spytali ze ci sa nahodou niekdo nesnazi to zneuzit a tak.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 22/12/2003 :  00:14:57  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Teda VT, neviem ci som robil to iste, ale ja som to robil ,,nechtiac,,. Proste som mal novu kreditku, prachy na ucte, tak som to vyplnil, naplnilo mi ze kreditka je v pohode, a ked som sa siel lognut, tak mi zse vypisalo ze to musim zaplatit, tak som to vyplnil asi 3x a vzdy mi napisalo ze kreditka je v pohode, a potom ma to nakoniec pustilo do hry. A na druhy den mi urobilo to iste, ale zase ma to pustilo do hry. Mno, a asi po 3 dnoch mi to konecne stiahlo prachy z uctu. A ked som prisiel do banky tak sa ma pytali ze ci som si nieco objednaval z ameriky, pretoze im to stahovalo po 1 Sk a tak, tak sa ma spytali ze ci sa nahodou niekdo nesnazi to zneuzit a tak.

1 Sk ? Urcite ? Mne to vzdycky zablokovalo 1$.

Ono je to tak, ze si checknou jestli je kreditka ok, coz jim funguje dobre. Jejich problem je v tom, ze si nedokazi dostatecne rychle zjistit jestli je na uctu dost penez a tak vychazeji z toho, ze je.
Hra ti napise, account reopened a pak mas zhruba 20-30 sec se dostat do hry. Pokud to nestihnes tak te to tam uz nepusti, pac pri pripojovani na server(po loadovani daocu) se dela kontrola.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/12/2003 :  09:10:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
Jejich problem je v tom, ze si nedokazi dostatecne rychle zjistit jestli je na uctu dost penez a tak vychazeji z toho, ze je.
Hra ti napise, account reopened a pak mas zhruba 20-30 sec se dostat do hry. Pokud to nestihnes tak te to tam uz nepusti, pac pri pripojovani na server(po loadovani daocu) se dela kontrola.

Jj to je ono :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 22/12/2003 :  10:11:35  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Jenze jak pise VT je na to potreba opravdu velice rychle PC a velice rychle prsty.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 23/12/2003 :  17:47:50  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
pri zadani platby mythic nejprve pusti testovacku 1$ ta se ti blokne kdyz je vse ok pak strhne vlastni castku, ten 1$ se ti pak po case odblokuje

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 02/01/2004 :  13:45:59  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Tak nejak, cim lepsi PC tim lip. Vim ze kamos hraje na procesoru s vykonem nizsim jak 1 GHz a starsi grafikou, pokud chce spustit DAoC - Shrouded Isles tak s vetsinou efektu vypnutych aby to jelo bez problemu.
Proste ty nove efekty jako paradne animovana voda, propracovanejsi povrch zeme aj. si zadaji svoje i v HW pocitace. Ja ted DAoC zacinam hrat na P2.4 GHz s Radeonem 9600 a absolutne bez problemu.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 04/02/2004 :  19:28:54  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
nechysta daoc system placeni pomoci karticek?
nebo aspon free trial?

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 04/02/2004 :  19:37:30  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
hehe,tak sem si ted nahodou vsim ze zrovna dneska s fileplanet naplanoval 7-denni trial
ale ode dneska je to jen pro subscribery,od 10. to je pro vsechny

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 04/02/2004 19:39:30
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 19/02/2004 :  22:56:02  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Jak moc je DAoC narocny na ping? Hraju Anarchy Online s pingem kolem 500-600 a celkem vpohode.

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/02/2004 :  08:40:58  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

Jak moc je DAoC narocny na ping? Hraju Anarchy Online s pingem kolem 500-600 a celkem vpohode.

Hral jsem DAOC na dvou az ctyrech clientech soucasne dva a pul roku pres 56kbps modemu a zcela bez problemu.

Edited by - VT on 20/02/2004 08:41:08
Go to Top of Page

Dragonaud
Starting Member

31 Posts

Posted - 20/02/2004 :  11:07:02  Show Profile  Send Dragonaud an ICQ Message Send Dragonaud a Private Message  Reply with Quote
nj ale bez slusnyho pocitace 2-4 clienty na 56kbps nerozjedes ani nahodou...

Hunt or be hunted
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/02/2004 :  13:09:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dragonaud

nj ale bez slusnyho pocitace 2-4 clienty na 56kbps nerozjedes ani nahodou...

Mam vic pocitacu samozrejme.

Pocet clientu na slusnem nebo neslusnem pocitaci nesouvisi s 56kbps modemem. V pripade DAOCu zavisi hlavne na pameti RAM. Nikdy jsem nezkousel vic jak dva clienty na jednom pocitaci, nevim ani jestli je to mozne. Oficialne Mythic od patche x.yy (vyhledej si na heraldu) podporuje pouze dva clienty na jednom stroji.

Edited by - VT on 20/02/2004 13:09:23
Go to Top of Page

Dragonaud
Starting Member

31 Posts

Posted - 20/02/2004 :  17:47:59  Show Profile  Send Dragonaud an ICQ Message Send Dragonaud a Private Message  Reply with Quote
hmm stejne ty dva clienty s 192 RAMky neutahnu

Hunt or be hunted
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 25/02/2004 :  17:54:01  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Ja zas nemuzu rozjet na jednnom compu classic+toa. pritom 2*Toa jede celkem v poho. mluvil jsem o tom i s clovekem, ktery jede classic+toa v pohode
Mam 512 Ram. 2k athlona a starsi G2Ti

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 26/02/2004 :  00:46:35  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

Ja zas nemuzu rozjet na jednnom compu classic+toa. pritom 2*Toa jede celkem v poho. mluvil jsem o tom i s clovekem, ktery jede classic+toa v pohode
Mam 512 Ram. 2k athlona a starsi G2Ti

Holt se smir s tim,ze nebudes mit account narvanej bufbotama
Go to Top of Page

Roubalan-
Starting Member

6 Posts

Posted - 28/03/2004 :  23:37:24  Show Profile  Send Roubalan- an ICQ Message Send Roubalan- a Private Message  Reply with Quote
Nazdarek, chtel bych zacit take s DaoC. Nikde ji u nas v obchodech nemaji :((. Nevite jestli se nekdo nechce jedne origosky zbavit? Pokud mozno US verzi. Jak jsem vyrozumel, je to lepsi na US serverech.

Scout Roubalan na Merlinovi
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000