Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Hrani prez proxy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 24/03/2004 :  18:09:33  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
S UO je mi to jasny, ale co takhle Q3A, Call of Duty atd..
Muzete mi nekdo poradit jak se proxynou prokousat nebo jakou proxy/program pouzit?
-Mame na koleji nasdileny pripojeni prez proxynu, takze jestli mate poruce lepsi reseni, ktery tohle odstrani tak sem s nim. Dik

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 24/03/2004 :  18:59:21  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Zkus Winproxy a Winroute lite dohromady.Nejlepsi kombinace

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 24/03/2004 :  19:31:40  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

Zkus Winproxy a Winroute lite dohromady.Nejlepsi kombinace

Prez winproxy jedu takze jestli staci pridat winroute tak to snad zvladnu.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 25/03/2004 :  00:19:58  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
možná by nebylo od věci si zjistit co je to proxy server

myslim, že na síť o dvou pc neni potřeba a použití winroute mně taky neni jasný

pokud funguješ na windows (jako že asi jo), stačí zapnout (na tom počítači co je připojenej do internetu) routování (součást systému od windows 95)

no a na tom druhym si nastavíš ten první jako bránu
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/03/2004 :  01:40:22  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
v tehle pripadem "mam doma 3 kompy a UPC" je imo 100x lepci vynalozit nakej mensi peniz a koupit router+switch ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/03/2004 :  09:36:42  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

v tehle pripadem "mam doma 3 kompy a UPC" je imo 100x lepci vynalozit nakej mensi peniz a koupit router+switch ...

a nestaci jenom switch ? ja nevim, ptam se

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 25/03/2004 09:37:15
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 25/03/2004 :  10:15:25  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Pri poslednim pokusu o sdileni pripojeni ala Microsoust mi klekly okna. Ten winroute lite je super, vsechno slape ok, ma to DHCP a nastaveny je to asi za 30 sekund i clovekem co to vidi poprve.

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 25/03/2004 :  10:35:25  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:
Originally posted by Stilgar

a nestaci jenom switch ? ja nevim, ptam se

Zalezi kolik mas IP...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 25/03/2004 :  12:27:35  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

Hehe, ja sem vedel ze vas dostanu ;)

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 25/03/2004 :  16:44:34  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
to Cert2:nezapomne si ale nekde v nastaveni Winroute vypnou automaticke odpojovani.dela to celkem bordel

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 25/03/2004 :  21:46:00  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Horin

quote:
Originally posted by Cert2

Hehe, ja sem vedel ze vas dostanu ;)

njn, ty vis ze s Rebelem bydlim, ale Call of Duty hrat doufam nebudu. Takovyhle kraviny kde se minutu nekde plizis a pak se vzajemne pokropite a jeden chcipne nebo te nekdo sejme sniperkou fakt nemusim. Kdo zna ThreeWave mod do Q3A tak vi o cem mluvim.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/04/2004 :  08:08:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo Winroute lite je fakt zajimavy. To clovek jen nainstali, restartne, vybere ktera sitovka/modem je do netu a ktera do LAN a uz to frci..
jen nastavit tu branu na 2. pc a IP (nebo v winroute nastavit dhcp) .. a je to zadarmo, ale tusim omezeni jen na 2 clienty.

Problem ICS ve windows je vtom, ze ho nadmerne mnozstvi her nepodporuje :o(( treba takova AO snim mela jednu dobu problemy a Neocron taky.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000