Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Dark Covenant
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2004 :  21:20:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
DC mergnuli Udgaard nebo?

Vayah pry prohral vsechny bitvy s MdK jedna baba povidala (Daki) a proto Dark Covanant?

Ostuda, moda ci umeni?

Kazdpoadne pro mne to znamena low fps pac tolik lidi najednou se v pvp jen tak nevidi; skoda, ze nejsme na rvr serveru . Pripomina mi to zacatky M59, kdy lide, kteri nemeli ruce a hlavu pro pvp zacali pouzivat ld trick = odhazovali desitky veci na zem a donutili tak v drevni dobe inetu nektere clienty k padu :)

Edited by - VT on 22/03/2004 21:24:51

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 23/03/2004 :  01:56:37  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
mno po tom co se ukaze zerg Udgaardu se vsichni ostatni lognou protoze nechtej davat zadarmo rpts pac Údgaard si spletl server takze vseci radeji lognou nez by hrali rvr styl ala Udgaard. Mno i ja jestli je jeste parkrat potkam takhle tak to snad radeji cancelnu protoze rvr styl me nebavi jako treba Korku
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/03/2004 :  08:22:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Oni meli tendenci zergovat uz drive jako BANDA, resp. zergovali viz. Harakiri na vnboards.

Takze ostuda.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/03/2004 :  15:56:43  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 23/03/2004 :  22:21:01  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim ,ze budou zergovat jen docasne. Jejich strategie je , ze ted maji na webu dany program ,co ktery den budou delat a kazdy tam kazdemu pomaha se vsim , aby neumirali , nez to vsecko nafarmji ( itemy, arti , scrolly , ML ) tak delaji vsecko v zergu. Tohle je podle me prave nejlepsi zpusob co jsem videl. Mesic-2 budou zergovat bo bezpecnost ,z a tu dobu nafarmi co potrebuji a pak budou jak ostatni guildy. Mozna se pletu.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 23/03/2004 :  22:38:30  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
hmm DC, DA ... mozna to ma smysl
btw v sobotu a nedeli sme meli super 8v8 boje s DC

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/03/2004 :  00:24:21  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

Ja myslim ,ze budou zergovat jen docasne. Jejich strategie je , ze ted maji na webu dany program ,co ktery den budou delat a kazdy tam kazdemu pomaha se vsim , aby neumirali , nez to vsecko nafarmji ( itemy, arti , scrolly , ML ) tak delaji vsecko v zergu. Tohle je podle me prave nejlepsi zpusob co jsem videl. Mesic-2 budou zergovat bo bezpecnost ,z a tu dobu nafarmi co potrebuji a pak budou jak ostatni guildy. Mozna se pletu.

No bule by fakt zajimalo ktere ze to itemy, arti, scrolly a ML padaji v connatchi.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/03/2004 :  00:32:08  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Corwine, puvodne jsem chtel najit a dat sem linky na tech par desitek postu kde odsuzujes zergovani, ale pak jsem si rekl ztrata casu on kdo vi o cem je rec tak si ty tve antizerg posty pamatuje.

Ja jen chci rict, ze dokud si byl v BD nebo BANDA tak presto, ze jsi byl enemy a sral si me, kdyz ste nas zabili, tak jsem te respektoval, ale to slabostvi co ted predvadite s Udgaaard to je vsem je pro srandu. S kymkoliv ze starych MdK o to mluvive tak si vsem jen pro smich.
Mam dokonce takovy pocit, ze az se priste pude do hospody tak snad se ani nenajde nikdo kdo by chhtel aby jsi prisel.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 24/03/2004 :  02:08:15  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Ci je to problem ze nejste schopny spojit sily a zvalcovat je?
Aspon poznate jaky to je kdyz se na vas vali zerg a vy predem vite ze dostanete pjekne na budku Akorat jedina vyhoda je,ze je muzete bombardovat thrastalkama narozdil od RvR serveru.
A ze jsou ostatnim k smichu? Nejspis je jim to suma fuk,hlavne ze se bodiky jen sypou a malo chcipaj.A vovovo tom to je
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/03/2004 :  06:53:50  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Corwine, puvodne jsem chtel najit a dat sem linky na tech par desitek postu kde odsuzujes zergovani, ale pak jsem si rekl ztrata casu on kdo vi o cem je rec tak si ty tve antizerg posty pamatuje.

Ja jen chci rict, ze dokud si byl v BD nebo BANDA tak presto, ze jsi byl enemy a sral si me, kdyz ste nas zabili, tak jsem te respektoval, ale to slabostvi co ted predvadite s Udgaaard to je vsem je pro srandu. S kymkoliv ze starych MdK o to mluvive tak si vsem jen pro smich.
Mam dokonce takovy pocit, ze az se priste pude do hospody tak snad se ani nenajde nikdo kdo by chhtel aby jsi prisel.

Ty jsi trouba Demo, sam odsuzujes jak se nema plest RL do hry a naopak ...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 24/03/2004 06:57:01
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  06:54:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

Ci je to problem ze nejste schopny spojit sily a zvalcovat je?
Aspon poznate jaky to je kdyz se na vas vali zerg a vy predem vite ze dostanete pjekne na budku Akorat jedina vyhoda je,ze je muzete bombardovat thrastalkama narozdil od RvR serveru.
A ze jsou ostatnim k smichu? Nejspis je jim to suma fuk,hlavne ze se bodiky jen sypou a malo chcipaj.A vovovo tom to je

Ono je to presne naopak. Zadne bodiky se jim nesypou, zabavit zerg neni mozne na delsi dobu, kazda 8v8 pvp grupa se podobnym tank/heal 2fgrupam vyhyba.

Tohle neni rvr.

Ale to je tezke vysvetlovat RR1 novym hracum jako jsi ty.

Edited by - VT on 24/03/2004 06:55:21
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  06:57:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

Jezis ty jsi kreten...

Kdyby jsi videl Demawenda v hospode a vedle nej Arrayu nikdy by jsi podobnou hloupost nerekl. Pokud ano, setril by jsi penize na novou slezinu a zuby.

To jen fyi.

Inet anonymni prostredi dela "kretena" z tebe.

Edited by - VT on 24/03/2004 06:57:37
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/03/2004 :  07:05:22  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
To co Dema napsal mi pripomina byka, kteremu pred xichtem zamavas cervenou vlajkou... Nezajima ho nic, jen ten fakt, ze ma pred sebou neco rudyho a muze to rozbit, rozmlatit, rozpulit, nadavat na to, pomlouvat to, hazet na to spinu a pritom...

Chci rict, ze tady tase VT+Dema haze na nekoho sracky a pritom urcite vi prdlajs, jaky to melo podtext. - vsadim se, dam za to ruku do ohne, zahodim 10p v Tnn na zem, pokud se pletu.

A ja jsem clenem ruske Mafie, takze bacha na to co rikas Veldo, pak by sis mohl treba ty, setrit na nove auto.

To jen tak fyi.

Edit: spojeny posty, nahore upraven "kreten" na mene hanlive slovo.

Edited by - Deimnia on 24/03/2004 07:12:20
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  07:13:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

V connachtu se zadne artefakty nefarmujou. Bohuzel. Byl to cisty pvp zerg.

Edited by - VT on 24/03/2004 07:15:34
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 24/03/2004 :  07:30:19  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
quote:

No to je Dema asi trochu moc silne. Nemyslim, ze by to byl Corwin, kdo rekl: pojdte, udelame zerg a pujdem do hibu. Vlastne jsem ho tam ani nevidela, ale on se jedninec snadno prehledne, kdyz je tam tolik lidi.
Zergovani se mi taky nelibi, zvlast u tak zkusenych hracu jako jsou v Udgaard (myslim, ze jich je tam dost), to se pak my vsichni ostatni muzem jit klouzat nebo aspon zmenit zonu.
Ale Dema, nebrala bych to tak osobne )

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/03/2004 :  07:35:18  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trinia

quote:

No to je Dema asi trochu moc silne. Nemyslim, ze by to byl Corwin, kdo rekl: pojdte, udelame zerg a pujdem do hibu. Vlastne jsem ho tam ani nevidela, ale on se jedninec snadno prehledne, kdyz je tam tolik lidi.
Zergovani se mi taky nelibi, zvlast u tak zkusenych hracu jako jsou v Udgaard (myslim, ze jich je tam dost), to se pak my vsichni ostatni muzem jit klouzat nebo aspon zmenit zonu.
Ale Dema, nebrala bych to tak osobne )

No konecne nejaky rozumny post mezi tema VT+Dema "srackama"... Dema s VT jako vzdy prehaneji a zvelicuji. Nic noveho

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/03/2004 :  07:42:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Zerguji akorat guildy ktere nejsou schopne sestavit funkcni pvp grupu a nebo s ni nejsou schopny nekoho zabit. A to Udgaard urcite neni. A kdyz uz zerguji, tak vetsinou stejne umrou na PvP skilled FG(pokud jich neni 20+, ze ano).

Vazne by me zajimalo co si treba ty Veldo myslis, jak ten jejich zerg vzniknul...

Jako jestli Vayah rekl, pojdme zergovat nebo co... Nebo to rekl nekdo jiny- "udelame zerg a pujdem huntit"... Heh smesne i pro nooba a srace jako jsem ja.

Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 24/03/2004 :  07:54:27  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
Deim, zas ten muj post neprekrucuj na svoji stranu :p
Jasne, ze nevime, jak ten jejich zerg vzniknul, ale to, ze byli v hibu na pvp je naprosto jiste.
Jen jsem chtela naznacit, ze to v nas (v nekom) jeste nevzbuzuje nenavist vuci Corwinovi )

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/03/2004 :  08:14:53  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trinia

Deim, zas ten muj post neprekrucuj na svoji stranu :p
Jasne, ze nevime, jak ten jejich zerg vzniknul, ale to, ze byli v hibu na pvp je naprosto jiste.
Jen jsem chtela naznacit, ze to v nas (v nekom) jeste nevzbuzuje nenavist vuci Corwinovi )

Ja nic neprekrucuju Trin (aspon myslim, ze ne). Jelikoz nejsem, ani MDK, ani Udgaard, tak se na to divam nestrane. Me osobne popudila ta hloupa Demawendova veta. Jinak bych se k tomu ani nevyjadroval.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  08:29:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Zerguji akorat guildy ktere nejsou schopne sestavit funkcni pvp grupu

Ne.

BANDA zergovala pred Udgaard zergem. Viz. Harakira na vnboards. Jiz jsem to tu psal.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  12:11:24  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
aby to bylo "clear"

s demou sem o tom mluvil nekolikrat po telefonu ale zatim to nedoslo k zadnemu zaveru protoze vzdy kdyz uz se to k nemu blizilo museli jsme skoncit bo Legends inc nebo tak neco ;)

dema si mysli ze jsem zakladatel tehle guildy, nebo ze v ni mam nejake vetsi slovo, takze se na me obracel s necim jako 'udelejte s tim neco, hrajte poradne 8v8' jo jenze ja sem tam radovej clen, nasleduji sveho vudce, neresim zadne organizacni zalezitosti a resit nebudu je me to UPLNE FUK nasleduji vudce o kterem si myslim ze mu nejsou fuk jeho 'ovecky' :) kdyz prijdu z prace domu chci se 2-3 hodinky pobavit u kompa nechci resit sracky a 10000 sendu (to resi GM guildy a mozna ho to bavi nevim) takze lognu a slepe bez myslenek nasleduji sveho vudce

guilda od zacatku funguje z 95% pve focused toa zerg, a je dost pravdepodobne ze se ten zerg probehne po hib zone, v pondeli kdyz me dema volal ze strasne zergujem sem byl na ceste domu z prace takze sem tam vazne nebyl a nemel jsem k tomu co rict, vcera jsme sli na keep (v 12) a pak to vzali do tnn na regroup pres hib zonu a potkali mdk ktere nas malem zabilo (12vs8), co dodat... mno muj hero s 400k rpts a nedodelanym armorem vyda za 70% radoveho mdk clena, nebudu si nic namlouvat mdk je nejlepsi eu pvp guilda na serveru a jejich grupa imho sejme 2fg udgaard bez mrknutim oka pac jsme gimpove, staci se podivat na herald...

top10
- gna (vayah, nymphs) jedinej GM a jedinej clovek kterymu by jste si meli stezovat a jednat snim o zergu ci 8v8 pvp
- ice ... aano zkuseny hrac ovsem z USA takze napriklad vcera v grupe nebyl
- mastard - pred guildou jsem o nem vubec nevedel, nemyslim ze by nasoloval 3ml jako xzbit v hibu takze mozna andred char opetovne hranej ? 3 zkuseny hrac
- ponds, skalo - zkuseni solo hraci, ponds je z HK hraje ruzne body ma predevsim z andredu, skalo hraje dost malo v grupach moc neni a casto musi nahle lognout
- nitro - 4 zkuseny hrac
- ampz - sice skoro R7 ale jinak nic moc, nejhorsi MA ktereho sme kdy mohli mit, kdyz je inc tak jeste 10sec neni na assistu zadnej cil

a takhle bych mohl pokracovat (sebe tam nepisu pac healera ted moc nehraju a ten hero je fakt gimp)

vseho vsudy vcera tam byly 2 max 3 zkuseni hraci a zbytek gimpove kteri se ucej jak assistovat a teprva si VYTVAREJI SC template takze o zadnem TOP 8v8 tu ze strany udgardu nemuze byt rec..

ano kdyz se sejdou dobri hraci je mozne slozit kvalitni 8v8 grupu ale to je malo casto, respektive bejva to kolem 4 hodiny ranni napr. predevcirem kdy prej v 8 sejmuli vse v hibu (8v8) a nasrali torkany na tolik ze TI je zacli zergovat :)

dema take rikal at se vyseru na guildu ktera zerguje kdyz jsem tak zaujat proti zergu (viz jeho post tu), at jdu do mdk..
sorry dema mdk respektuji jako pvp guildu, ale guilda v pripade farmovani ToA uz neni jen o pvp.. bohuzel hra je ted dost pve a vetsinu veci NEMAS sanci udelat solo v toa

do mdk bych nesel z duvodu ze tam nikdo nepomaha druhemu, viz kallath a nat kterym jsem vetsinou pomahal ja, dokonce i s tebou dema jsem delal harpy cloak a dluzis me malou protisluzbycku ;)
jednoduse receno - ten kdo potrebuje udelat nejaky quest ci art v mdk musi but pockat az nekdy mozna budou mit gm naladu udelat guildovni raid - to je pak mdk zerg v toa uplne stejne jako tam je nas zerg, nebo prosit a grupovat s cizejma, pro mdk plati pravidlo ze spise nez guildovni clen ti pomuze enemy :)

to je to proc jsem ochoten prekousnout zergovani hibu a vyuzivam pomoci guildy na ziskani artefaktu a skrolu, questu a nasledne s nima take pomaham guilde a guildovnim clenum

zaver:
- udgaard hraje vse podle nalady tedy i zerg pvp
- udgaard je zameren na cleny guildy tj. vybavu, farmovani artefaktu a pomahani si s tim ze tohle je nadevse takze to previsuje prioritu 'fair 8v8 boje'

pokud si demo myslis ze si v hospode uz nemame co rict pak tam samozrejme nemusim chodit, ja si ale myslim ze je to nesmysl pretahovat takovehle ingame titernosti do real life ? me je narozdil od tebe uplne fuk kolikrat me zabijes ve hre a jsem ochoten se s tebou v RL bavit a to o vsem moznem i o jinejch vecech nez je nejaka stupidni hra ;)

edit: tim 'hero gimp' jsem mel na mysli jednak to ze jeste nema hotovej armor a hlame sem tim chtel rict ze neumim poradne tanka hrat, je to pro me nove, neumim napriklad spravne assistovat :) a je me za to po kazdem boji nalezite vynadano :)

Edited by - Yennefer on 24/03/2004 12:20:18
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/03/2004 :  12:35:22  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Nechal jsem se vcera unest, at si Corwin hraje jak chce sou to jeho penize. Ja jen ze ted hraje stylem, ktery on tvrde po dva roky kritizoval, at si to prebere sam.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  12:35:36  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
dodatek (uz to bylo moc dlouhe) ;)

8v8 pvp se urcite dockate, nejprve se musi ale postavit schopna grupa, ta tu ted neni (respektive byva v US time slozena z US a EU hracu hrajicich v US time)

nez se ovsem dodelaji artefakty a ML bude to chvilku trvat, pro me to je hlame o naexpovani artefaktu pac vetsina znich pro me znamena realny prisun expy pouze z pvp a jako gimp jsem v top 8v8 knicemu takze ten zerg pak uz byva jako posledni nadeje pred tim nez bych sel nekam zabijet moby

jako 8v8 pvp hrace me rozhodne bavilo zabijet zergy jake ted stavi udgard tj. napriklad druha grupa bez endy nebo spec bufu, jen jeden healer atd... je to velmi dobrej rpts gain ;)

moc dobre vite co dokazou ML v boji a ja bych jakozto clen ML4 mdk grupy nepovazoval za zadne vytezstvi kdyz bych vyhral 8v8 nad nekym kdo ma z 50% ML1 a ta druha pulka ML0............. napriklad vetsina supportu do vcera netusila ze existuje neco jako group cure disease a nekteri to jeste dlouho tusit nebudou

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  12:40:23  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechal jsem se vcera unest, at si Corwin hraje jak chce sou to jeho penize. Ja jen ze ted hraje stylem, ktery on tvrde po dva roky kritizoval, at si to prebere sam.

prekonej se a precti si muj post znovu pak mozna pochopis (pokud jsem to spatne nenapsal ;)) a uznas ze "Ja jen ze ted hraje stylem, ktery on tvrde po dva roky kritizoval, at si to prebere sam" veta je nesmysl.

zerg kritizuji a nadale budu ale na to abych mohl hrat 8v8 potrebuji jiste ability ktere bych v mdk nebo bande velmi tezko ziskaval, mozna se to da jednoduse rict: corwin je ted pve hrac hehe, zerg pvp ktere guilda provozuje beru jako nutne zlo ktere je nekdy docela fajn, zejmena kdyz se bojuje 2fg vs 2fg (napr s torcanama/da/dc v toa)

Edited by - Yennefer on 24/03/2004 12:41:28
Go to Top of Page

Ogim-Xul
Starting Member

13 Posts

Posted - 24/03/2004 :  12:47:30  Show Profile Send Ogim-Xul a Private Message  Reply with Quote
I got an idea what this thread is about. Just wanted to add a very old quote from Corwin.

"ZERG ZERG ZERG...................... no skill"
Corwin-MDK-

Enough said.

Dakir <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  13:09:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-
zerg kritizuji a nadale budu ale na to abych mohl hrat 8v8 potrebuji jiste ability ktere bych v mdk nebo bande velmi tezko ziskaval, mozna se to da jednoduse rict: corwin je ted pve hrac hehe, zerg pvp ktere guilda provozuje beru jako nutne zlo ktere je nekdy docela fajn, zejmena kdyz se bojuje 2fg vs 2fg (napr s torcanama/da/dc v toa)

Pokud zerg kritizujes a zaroven ho provozujes (ja te v zergu na Trini monitoru nevidel, takze treba zergujes jen v pve a do zerg pvp 'grupy' by jsi odmitl jit) = jsi pokrytec.

V tomto smekam pred Harou, ktery odmitl jit s BANDou v zergu proti torcanum.

MdK v PvE zerguje take. Zergujeme takto moby.

Nicmene cilene zerg roundy v Connachtu hracu jako Vayah (Nymphs), Ponds, Dasha apod. nejsou nutne zlo jak pises ty, ale zbabelost.

Ale Ogim rekl o tve "role playing daoc povaze" vse v prispevku nademnou, takze uz jsou dalsi slova asi zbytecna.

Edited by - VT on 24/03/2004 13:28:22
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  13:14:38  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Pokud zerg kritizujes a zaroven ho provozujes = jsi pokrytec. Nebo slaboch, ktery vzhledem k tomu, ze nema v guilde slovo si nechce rozhazet status s GM.

priklonil bych se k tomu slabochovi, nemam posledni dobou moc cas na hrani takze loguju na EU cas pozde a musim jit spat na US cas zase moc brzo takze lognu a nechci a nehodlam resit zadne problemy ktere by me cekali napriklad v mdk - grupa full, nebo v BANDE online sam...
sem slaboch kterej si chce zahrat bez tehle problemu a je me to fuk, jak rikam mdk je pro me top pvp guilda a guilda ve ktere sem do tehle kategorie nespada ale doufam ze nekdy spadat bude, aspon se na tom pracuje (za top pvp povazuji 8v8)

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  13:17:12  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ogim-Xul

I got an idea what this thread is about. Just wanted to add a very old quote from Corwin.
Corwin-MDK-
Enough said.

and i sign under this again
do you will blame me if i play in shadowclan kobozerg ? :)

Go to Top of Page

Ogim-Xul
Starting Member

13 Posts

Posted - 24/03/2004 :  13:31:29  Show Profile Send Ogim-Xul a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Corwin-MDK-
Enough said.

and i sign under this again
do you will blame me if i play in shadowclan kobozerg ? :)

I always have a deep respect for Shadowclan, and their zergs skill > other zergs skill. They are restricted to kobolds only, and don't have access to a lot of classes 'normal' guilds have. Since they have allied with Sylvans, they put out better groups though. (Druids)

Dakir <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  14:26:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
I always have a deep respect for Shadowclan, and their zergs skill > other zergs skill. They are restricted to kobolds only, and don't have access to a lot of classes 'normal' guilds have. Since they have allied with Sylvans, they put out better groups though. (Druids)

okay now, here is alot of players play in 8v8 top pvp guild and have a twink play zerg in SC, they sux ? break their 'antizerg moral' ?
or they just want try out something another.. play RP.. what you mean ?

Go to Top of Page

Ogim-Xul
Starting Member

13 Posts

Posted - 24/03/2004 :  14:59:03  Show Profile Send Ogim-Xul a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

okay now, here is alot of players play in 8v8 top pvp guild and have a twink play zerg in SC, they sux ? break their 'antizerg moral' ?
or they just want try out something another.. play RP.. what you mean ?

If you don't see the difference between zerging on silly kobolds with circus classes vs. zerging with high RR characters that are mainly PvP classes, you are beyond hope. Also Udgaard went out PvPing with a normal full group the first 2 weeks. I was in around 6 MDK vs. Udgaard fights and MDK won all fights.

A week later, Udgaard suddenly announces a 'zerg policy' so that everyone feels 'at home' in the guild. Coincidence? Or you guys just don't like losing.

By the way, MDK + Validus zerg > Udgaard + Banda zerg :P

Dakir <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  15:41:57  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
you need translate my second post in here.. my english bad and im lazy to do it, but here i wrote: mdk is the best pvp guild, and udgaard is now starting guild, udgaard farming toa 24/7 and sometime went hib, i still prefer 8v8 but i need do ML4+ and artifuckts to complete with mdk 8v8, also i here wrote udgard have 4 high rr/skilled players others newbs and learning up (include me) making SC template, doing ML1 etc..

so sorry if you lose 2fg vs 1fg but i think mdk can kill easy 2fg udgaard cause you are better

clear ?

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/03/2004 :  15:51:53  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Corwe, to si posral. Prave si nepriamo napisal ze MDK su lamy ze nedokazu sejmut Udgaard
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/03/2004 :  15:58:31  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Corwin, you always choose the easiest way to win, it is your right, you can play as you want, I just want to tell you, that you have lost respect of many other old players and your friends. There are not many left, who will want to play any game with you or go to pub with you.

Go to Top of Page

Ogim-Xul
Starting Member

13 Posts

Posted - 24/03/2004 :  16:02:39  Show Profile Send Ogim-Xul a Private Message  Reply with Quote
quote:

you need translate my second post in here.. my english bad and im lazy to do it, but here i wrote: mdk is the best pvp guild, and udgaard is now starting guild, udgaard farming toa 24/7 and sometime went hib, i still prefer 8v8 but i need do ML4+ and artifuckts to complete with mdk 8v8, also i here wrote udgard have 4 high rr/skilled players others newbs and learning up (include me) making SC template, doing ML1 etc..

so sorry if you lose 2fg vs 1fg but i think mdk can kill easy 2fg udgaard cause you are better

clear ?

Hehe, it's clear to me now, sorry if repeated things already said or misunderstood things, my Czech still sucks. :) But you are no noob. You got half BANDA in Udgaard, you can put out a strong group that can compete with any other guild. Don't think MDK got any fight winning ML's. And what's wrong with this group?

Yenn (Healer)
Vayah (Healer)
Mykel (Cleric)
Nold (Shaman)
Albani (Theurgist)
Ampz (Savage)
Icexc (Savage)
Eraet (Minstrel)

Thanks for the compliment, but MDK isn't best PvP guild on Mordred. We win some and we lose some. Validus, Dark Ascenscion, Torcan, Trickstar and Udgaard are all dangerous enemies, who kills who changes per night.

Anyway, I think you guys can easily go out with 8 and win. European PvP primetime would be very good then. (Torcan, Tanz, Trickstar, sometimes Dark Ascension, Validus and MDK) Just wasn't fun for all guilds out last week. Hib was empty because of Udgaard zerg. :(

Dakir <Mor do Kuli>

Edited by - Ogim-Xul on 24/03/2004 16:09:04
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/03/2004 :  17:45:54  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Lol dema, zlej corwin zerguje, uz s nim nechcem hrat /cry.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/03/2004 :  17:47:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ogim, i think the biggest problem for him is the time zone, he wrote it in czech too

Edited by - Pepo on 24/03/2004 17:47:57
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  17:54:21  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
And what's wrong with this group?

Yenn (Healer) [PASSIVE,ML2,high rr,SIarmor]
Vayah (Healer) [first player, high rr, good gear, skilled player, ML2]
Mykel (Cleric) [RR5, dont have finished toa armor,ML0]
Nold (Shaman) [RR6, dont have finished toa armor,ML2]
Albani (Theurgist) [Nold's SI gear twink, air speced,ML0]
Ampz (Savage) [new invited in guild, he is bad player atm (very slow MA, like 10sec he dont have target when inc, but nymphs want him learn about ma so he is our ma...ML0]
Icexc (Savage) [playing in US time, second player,ML2]
Eraet (Minstrel) [dunno... maybe 3rd player,ML?]

so 2-3 players is fg ? counting players able to be compared with ML8912 RR6124 mdk fg ?

anyway im here cause i have here friends, i dont like zerg but im playing with friends, and they come to help me camp mob with 5hours spawn timer... if i will stay in banda or mdk i will never done this
so for me play with good friends >>> then be the best 8v8 player

i really DONT care what you mean, its your problem, fact is nymphs and his danish core + me are about to end play this game this is last 'try', try to play another style, focus on players in guild (helping guilmates) instead of try to be the best RP gain and holder in game

howgh about this shit

quote:

Thanks for the compliment, but MDK isn't best PvP guild on Mordred. We win some and we lose some. Validus, Dark Ascenscion, Torcan, Trickstar and Udgaard are all dangerous enemies, who kills who changes per night.

do you remember DA zergs ? they high MLs now, so they dont need zerg more to kill all zergs here ;)

Edited by - Yennefer on 24/03/2004 17:57:48
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  18:09:42  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Corwin, you always choose the easiest way to win, it is your right, you can play as you want, I just want to tell you, that you have lost respect of many other old players and your friends. There are not many left, who will want to play any game with you or go to pub with you.

hehe lol
nechapu proc jsi tak upjatej ? nechapu ze se muzes s prominutim posrat kdyz te zabiju nebo kdyz prejdu do jine guildy... najedou byla banda dobra co ?

fakt to nechapu, kdyz te kuchne pepo nebo nekdo dalsi z tuny cechu hrajicich v legends vse je ok (neni li to iminent pochopitelne to ti zrudnou oci a zacnes zurit ?)

proc sem tak sledovanej ? nejsem zadnej extra hrac a ke vsemu sem si udelal dalsi uber gimp char do me uber gimp zbirky gimpu a presel do gimp guildy ktera neni schopna se postavit mdk core pvp grupe v 8 lidech ? a to je moje cesta za tim nejlepsim ? kdyz bych chtel jit do nejlepsi pvp guildy tak jdu do mdk nebo DA ci mozna torcanu...

z mdk jsem odesel protoze koncilo a spolecne s dorlasem jsme vymysleli jine reseni pro celou guildu ktere bylo nasledne sabotovano, na zaklade meho odchodu se nekteri lide nakrknuli a s novym elanem 'hajzl corwin odesel z potapejici se lodi, vsak my mu ukazem postavime to znova a budem nejlepsi' se povedlo guildu zreformovat a vede se ji dobre (coz ji preju a vzdy jsem pral)

bohuzel jsem si uz nadelal hromadu kamaradu v jinejch guildach a rad snima hraju, kdyz oni odchazeli tak jsem byl nalomen k tomu se vratit zpet, coz se nakonec nepovedlo diky uber nedorozumeni kterych je mdk plno.. a hlame na zaklade ujisteni dorlase a lahvana ze budou zase hrat

mdk pro me byla nejlepsi guilda a nikdy bych nemenil, bohuzel uz neexistuje... protoze byla tvorena lidma kteri uz nehrajou (nat, lahvan,dorlas,tibor,arra,jaris..) a asi nikdy uz hrat nebudou

takze pro me je to ted jen zalud na zlutem podkladu "Mor do Kuli" nazev ktery me nic uz nerika a v guilde lidi ktere vubec neznam (krom par vyjimek

kdyz by se zrusilo MdK a lahvan,dorlas,ty,kal atd. jsme se sesli zalozili novou guildu sel bych do toho 100% (pokud by jsme byly schopni udelat FG cehokoliv)

hraju v guilde kde mam kamarady a hlame lidi kteri me nezistne pomuzou, coz je v mdk podle slov nat a kala docela problem

Edited by - Yennefer on 24/03/2004 18:14:15
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/03/2004 :  18:31:54  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
hehe lol
nechapu proc jsi tak upjatej ? nechapu ze se muzes s prominutim posrat kdyz te zabiju nebo kdyz prejdu do jine guildy... najedou byla banda dobra co ?

fakt to nechapu, kdyz te kuchne pepo nebo nekdo dalsi z tuny cechu hrajicich v legends vse je ok (neni li to iminent pochopitelne to ti zrudnou oci a zacnes zurit ?)

proc sem tak sledovanej ? nejsem zadnej extra hrac a ke vsemu sem si udelal dalsi uber gimp char do me uber gimp zbirky gimpu a presel do gimp guildy ktera neni schopna se postavit mdk core pvp grupe v 8 lidech ? a to je moje cesta za tim nejlepsim ? kdyz bych chtel jit do nejlepsi pvp guildy tak jdu do mdk nebo DA ci mozna torcanu...

Protoze sem te vzdy bral jako nekoho vic nez jen cecha hrajiciho na Modredu, bral sem te porad jako clena nasi stare party, ktery si jen odskocil do Bandy. Ale stale vic a vic me utvrzujes ze sem se mylil a ze jsi pokrytec. Z tech lidi co jmenujes nikdo neodesel do jine guildu, bud uz nehraji nebo jsou stale MdK.

quote:
hraju v guilde kde mam kamarady a hlame lidi kteri me nezistne pomuzou, coz je v mdk podle slov nat a kala docela problem

Todle je pekna blbost, todle bych tu chtel opravdu od nata a kala potvrdit.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/03/2004 :  19:17:54  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Protoze sem te vzdy bral jako nekoho vic nez jen cecha hrajiciho na Modredu, bral sem te porad jako clena nasi stare party, ktery si jen odskocil do Bandy. Ale stale vic a vic me utvrzujes ze sem se mylil a ze jsi pokrytec. Z tech lidi co jmenujes nikdo neodesel do jine guildu, bud uz nehraji nebo jsou stale MdK.

odskocil jsem si tam kde je me umozneno hrat svuj styl, ktery hraji od zacatku, mdk se zmenilo a nadale nebyla schopna tato guilda splnit pozadavky memu hernimu stylu, tak jsem guildu zmenil, dnes by to mozna fungovalo (az na zminovane problemy s pomoci s toa pve), jenze se neradim do kategorie guild-hoperu tj. lidi kteri vyuziji 'sluzeb' guildy a jdou dal, protoze me guilda dopomohla ke spouste artefaktu a dalsim vecem ktere bych zahledl jinak asi mozna max z rychliku cejtim se byt zavazan na nejakou blize nespecifikovanou dobu jim pomoci zpet

mysli si treba ze jsem pokrytec, mozna sem, kazdej je nejakej, ja se pres tve nedostatky dokazi prenest (a mozna naivne ocekavam to same od tebe ?) a bavit se s tebou na srazu, ostatne priznej ze to byva vcelku sranda srovnavani pvp zazitku z obou stran (alespon doufam)

Edited by - Yennefer on 24/03/2004 19:20:06
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  20:14:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe, to jsou ale kecy :)

MdK hraci si v pve pomahaji pod taktovkou Dotteri, Demawenda a Ogima tak, ze ja jsem jsem z toho az nestastny, pac muj cas je prilis drahy (60 minut denne+-, bo prace) na to abych ho venoval na pve tak jako ostatni hraci v MdK.

Kazdej mdk hrac ma na sobe navleceno jiz temer vse co z artefaktu chtel. Nekteri jako Stigmesti maji pocitam imho vetsinu artefaktu, ktere jsou vubec pro ne pristupne (maji pro to take financni zazemi v podobe 150+ plataku).

Rad bych znal zdroj tvych informaci (Kallath? neverim) o tom, ze si v MdK "nepomahame".

Jinak je tato informace pouze blud a pokus odvest pozornost od noveho "Udgaard" umeni zergovat, ktere je omlouvano vsim moznym od pve pocinaje az konce tim, ze jsou v Udgaardu temer vsichni gimpove.

Edited by - VT on 24/03/2004 20:15:30
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  20:22:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
odskocil jsem si tam kde je me umozneno hrat svuj styl, ktery hraji od zacatku, mdk se zmenilo a nadale nebyla schopna tato guilda splnit pozadavky memu hernimu stylu, tak jsem guildu zmenil, dnes by

Ano, MdK v dobe sve krize nebylo vhodne pro pasivni hrace, kteri se vezou skrz gildy tak jako ty. Vyzadovalo "proaktivitu", protoze gilda umirala.

Jak rad bych byl tehdy pasivni (a i v pozdejsich casech), jenom se hloupe vezl na voditku MF, nemyslel, jen si uzival hru. Bohuzel zde musi byt nekdo kdo tvori hru pro ostatni, ztmeluje team, snazi se eliminovat podobne pasivni elementy jako jsi ty, kteri neciti zadnou loyalitu ke gilde, pouze k MF (definujes jako pvp grupu).

Jeste stesti, ze vsichni nejsou pasivni a nehledaji gildu, kde se muzou v teto tve pasivite rochnit se zerg mlaskanim (ty to nazyvas "umozneno").

Vzhledem k tomu, ze jsem xx mesicu vedl pvp grupu (gildu vedla v dobe kdy demawend pracoval, vlastne Trini) jako MF a MA zaroven, vidim presne rozdil mezi tim byt mozek a nebyt mozek. Nebyt mozek je fajn vec, takze chapu, ze se ti to libi.

A jsem rad, ze jsi nasel gildu (resp. stejnou skupinu hoperu), ktera mozek od svych hracu nevyzaduje.

Edited by - VT on 24/03/2004 20:28:36
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/03/2004 :  23:13:26  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
11:08pm CET a Udgaard vyrazi farmovat artefakty (@Bullway) do Connacht areny.

Lirius napsal pri regroupovani u n tnn:
I'm in g2... ass.

Zabavne

source: Ano (Hysteria's gimp alt), that is hidden in the tree

Edited by - VT on 24/03/2004 23:22:28
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/03/2004 :  00:09:41  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jinak je tato informace pouze blud a pokus odvest pozornost od noveho "Udgaard" umeni zergovat, ktere je omlouvano vsim moznym od pve pocinaje az konce tim, ze jsou v Udgaardu temer vsichni gimpove.

to jsi to spatne pochopil, skus si to mene vstahovat na sebe, jsme sracky, zaciname, hrajem to jinak, tobe to mozna nesedi, jste lepsi nemame na vas (pardon nejlepsi), jsme pokrytci a sraci... staci ? :)

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 25/03/2004 :  00:22:26  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak rad bych byl tehdy pasivni (a i v pozdejsich casech), jenom se hloupe vezl na voditku MF, nemyslel, jen si uzival hru. Bohuzel zde musi byt nekdo kdo tvori hru pro ostatni, ztmeluje team, snazi se eliminovat podobne pasivni elementy jako jsi ty, kteri neciti zadnou loyalitu ke gilde, pouze k MF (definujes jako pvp grupu).
Jeste stesti, ze vsichni nejsou pasivni a nehledaji gildu, kde se muzou v teto tve pasivite rochnit se zerg mlaskanim (ty to nazyvas "umozneno").

par roku jsem byl aktivni v socialnich mmorpg, vedl jsem grupu, guildu, team, atd... za tu dobu jsem zjistil jednoduchou vec, jakakoliv organizacni struktura potrebuje 1 vudce (pokud mozno dobreho) aby byla nejefektivnejsi a zbytek musi byt 100% poslusnej ;)
mno jenze tech vudcu je ted jaksi prebytek, kazdej to chce delat, kazdej chce mit ten pocit ze rozhoduje o svem osudu.. temto lidem raci ustoupim a hraji to v roli 'vojaka' ktery posloucha protoze jich je nedostatek

kdyz mela mdk problem opet jsem skusil byt aktivni a akorat jsem se utvrdil ze to nema smysl, alespon pro me, jsem uzivatel, spotrebitel tehle hry, je tu dost lidi kteri to takhle neberou nebudu jim uzirat z kolace kdyz nemusim ;)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/03/2004 :  07:26:44  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby jsi videl Demawenda v hospode a vedle nej Arrayu nikdy by jsi podobnou hloupost nerekl. Pokud ano, setril by jsi penize na novou slezinu a zuby.

To jen fyi.

Dalsi inteligentny post o tom ako sa uboziaci vyhrazaju na netu fyzickym nasilim...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/03/2004 :  08:16:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
jsme sracky, zaciname, hrajem to jinak, tobe to mozna nesedi, jste lepsi nemame na vas (pardon nejlepsi), jsme pokrytci a sraci... staci ? :)

Ne.

Nezergujte.

Do te doby jste (Udgaard; tebe jsem ani podruhe v zergu nevidel, asi by jsi se musel hanbou propadnout ) jen pokrytci (kteri pomlouvali ostatni zergy na vn a ted to sami delaji (ie tvuj posthunt na VNboards: Is DC zerg? (nebo tak neco) atd.) a zbabelci samozrejme.

Edited by - VT on 25/03/2004 08:22:19
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/03/2004 :  08:24:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

quote:

To jen fyi.

Dalsi inteligentny post o tom ako sa uboziaci vyhrazaju na netu fyzickym nasilim...

Ja bych ani mouse neublizil. Koneckoncu prispevek neni o mne, ze.

Jedna se pouze souveti, ktere konstatuje fakta o tom, ze se holka jmenem Deimnia schovava za anonymni internetove prostredi a dovoli si na Demawendovu adresu napsat "Ty jsi ale kreten".

Veta dale oznamuje, ze by toto "tato" divka nemela sdelovat za pritomnosti Arrayi a Demawenda v RL.

To je vse.

Zase prijed do Prahy, hodime znovu rec .

Edited by - VT on 25/03/2004 08:29:17
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 25/03/2004 :  08:28:58  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

MdK hraci si v pve pomahaji pod taktovkou Dotteri, Demawenda a Ogima tak, ze ja jsem jsem z toho az nestastny, pac muj cas je prilis drahy (60 minut denne+-, bo prace) na to abych ho venoval na pve tak jako ostatni hraci v MdK.

Kazdej mdk hrac ma na sobe navleceno jiz temer vse co z artefaktu chtel. Nekteri jako Stigmesti maji pocitam imho vetsinu artefaktu, ktere jsou vubec pro ne pristupne (maji pro to take financni zazemi v podobe 150+ plataku).

Rad bych znal zdroj tvych informaci (Kallath? neverim) o tom, ze si v MdK "nepomahame".

abych to uved na pravou miru:
pro powerplayera jako Sigmestgi, Wock atd.. jiste neni problem sehnat cokoliv, pro me jako cloveka kdo hraje maximalne parkrat do tejdne to problem celkem byl a bez Nathala a Corwina bych asi nemel Battler, jelikoz oni byli jediny ktery byli ochotny jit se mnou farmovat scroly ktery padaj z purple mobu..
v MdK neni problem sehnat artefakt - MdK dela artefakt raidy, ale problem je sehnat scroly, s farmovanim vam nikdo nepomuze pokud nepotrebuje nahodou ty samy - jedina sance jak v MdK ziskat scroll je mit kliku pri rolovani po nejakym ML nebo artefact raidu ;)
taze MdK si pomaha, ale jak s cim a jak kdy.. )
ono je tezky ptat se v /gu na pomoc kdyz v sobotu nebo v nedeli dopoledne sou online tri lidi a ty sou vsichni afk v housingu..
proto sem se vzdy s timhle radsi obracel na Corwina nebo Nathala, u kterejch sem vedel ze mi pomuzou

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/03/2004 :  08:35:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn
abych to uved na pravou miru:
pro powerplayera jako Sigmestgi, Wock atd.. jiste neni problem sehnat cokoliv, pro me jako cloveka kdo hraje maximalne parkrat do tejdne to problem celkem byl a bez Nathala a Corwina bych asi nemel Battler, jelikoz oni byli jediny ktery byli ochotny jit se mnou farmovat scroly ktery padaj z purple mobu..
v MdK neni problem sehnat artefakt - MdK dela artefakt raidy, ale problem je sehnat scroly, s farmovanim vam nikdo nepomuze pokud nepotrebuje nahodou ty samy - jedina sance jak v MdK ziskat scroll je mit kliku pri rolovani po nejakym ML nebo artefact raidu ;)
taze MdK si pomaha, ale jak s cim a jak kdy.. )
ono je tezky ptat se v /gu na pomoc kdyz v sobotu nebo v nedeli dopoledne sou online tri lidi a ty sou vsichni afk v housingu..
proto sem se vzdy s timhle radsi obracel na Corwina nebo Nathala, u kterejch sem vedel ze mi pomuzou

To je bohuzel pravda, nedokazu si predstavit, ze bych sel farmovat nejakej item/scroll. Proste ho koupim a tak to dela 99 procent lidi v MDK, kde je vetsina hracu pure pvp.

Veci jako artefakty (resp. encounter), ktere neni mozne koupit jsou ziskavany za pomoci ostatnich clenu.

Pokud neco clovek muze (teoreticky) ziskat sam = sance na ziskani pomoci je skutecne minimalni.

A paradoxne je to prave proto, co rikas ty: az na par jedincu neni v mdk nikdo kdo by hral 20h denne.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000