Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 problém s TV výstupem grafiké karty
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/03/2004 :  13:11:56  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
mám malý problém s TV výstupem z grafické karty .... mám napojený projektor na grafickou kartu ATI R 9800 - přes SuperVideo výstup a kabel. Obraz z PC je v pořádku ale nezobrazuje mi to vůbec pohyblivé video (například. DIVX film) - prostě pustím např. film v mediaplayeru a na projektoru vidím normálně celou plochu monitoru včetně mediaplayeru ale tam kde se má pohybovat obraz je černá plocha, stejně tak když pustím film z PC na celou obrazovku vidím na projektoru pouze černou plochu ... netušíte kde je zakopanej pes??

Noe

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 18/03/2004 :  13:30:02  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Musíš si nastavit ten SVideo výstup jako primární. Pak uvidíš video na projektoru a zmizne z obrazovky.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 20/03/2004 :  15:00:10  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
ja mam trosku jiny dotaz ohledne vystupu.Pri napojeni na TV, jaky je presne rozdil mezi 50HZ a 100HZ televizi? Obraz atd..

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,04 seconds. on eygor Snitz Forums 2000