Author |
Topic  |
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 22:41:44
|
quote: Originally posted by Octopuss Radsi ten cas vyuzijte na chlastani a defky naprosto vazne
vlastni zkusenost?  |
ego tycoon |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 22:47:48
|
No to zase ne  Btw je na DP jeste muj starej paladin? Tusim ze s nim hral Meeko  |
 |
|
Jules Winfield
New Member

110 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 07:19:17
|
"Vážení hráči,
jistě jste zaznamenali že v případě bugu mystiků již došlo na první bugery. Vyhledávání těchto lidí je poměrně náročné a stojí nás to hodně času. Je třeba vše precizně zkontrolovat aby nebyl odsouzen například někdo, kdo šel s výpravou a nevěděl o co se jedná. Z toho důvodu nabízíme těm, na které se ještě nedostalo (a je to jen otázka času, přičemž přesuny majetku také nehrají roli) mírnější trest, pokud se sami přihlásí. Učiní-li tak do pátku do půlnoci, nebude trest absolutní.
Kontaktní osobou v této záležitosti je GM Suerte.
* GM TEAM * "
Co mi date kdyz prasknu svy kamarady? |
# jw [off] |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 09:07:12
|
Do nosu |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 10:08:06
|
žules: devizovej prislib, dovolena na Balatonu, klasika. Tak praskej, praskej ! |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 10:40:37
|
quote: Originally posted by Jules Winfield
"Vážení hráči,
jistě jste zaznamenali že v případě bugu mystiků již došlo na první bugery. Vyhledávání těchto lidí je poměrně náročné a stojí nás to hodně času. Je třeba vše precizně zkontrolovat aby nebyl odsouzen například někdo, kdo šel s výpravou a nevěděl o co se jedná. Z toho důvodu nabízíme těm, na které se ještě nedostalo (a je to jen otázka času, přičemž přesuny majetku také nehrají roli) mírnější trest, pokud se sami přihlásí. Učiní-li tak do pátku do půlnoci, nebude trest absolutní.
* GM TEAM * "
Co mi date kdyz prasknu svy kamarady?
Hehe, do drzky dostanes.  Btw. se mi libi, jak GM navozujou atmosferu strachu a na tom zakladaj nejakou zvracenou sebemrskacskou teorii sebepraskani, jen proto, ze nemaj cas na to prohledavat logy. Totalitni rezim hadr. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 12:52:14
|
"Vážení hráči,
* GM TEAM * "
Po tlamě. A Š vypálim a posypu solí, aby se tam zase neco jako ty nevyskytlo. A doval se na sraz, at nemusime jezdit tak daleko.   |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Samotar
Starting Member
27 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 14:45:29
|
Muhehe... Vezmu te na svou materskou lod, kde te budu mucit tak dlouho, dokud neprozradis. Pokud prvni psychicky a fyzicky teror neprezijes a neprozradis kamarady, ozivim te v sarkofagu a jeste brutalnejsimi metodami muceni budu pokracovat ... |
Samotar (CoNT) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 15:26:18
|
Vždycky jsem si myslel, že jsi hnusnej mimozemšťan.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 16:22:35
|
quote: Originally posted by Mistral
Vždycky jsem si myslel, že jsi hnusnej mimozemšťan. 
nahodicka, ja si to myslel vo tobe ... holt zvire s klackem !  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 16:30:10
|
quote: Originally posted by ToHor
quote: Originally posted by Octopuss Radsi ten cas vyuzijte na chlastani a defky naprosto vazne
vlastni zkusenost? 
Co je na tom spatnyho?Vzdyt je jaro |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 20:47:28
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Mistral
Vždycky jsem si myslel, že jsi hnusnej mimozemšťan. 
nahodicka, ja si to myslel vo tobe ... holt zvire s klackem ! 
Mimozemskym klackem.  |
|
 |
|
Topic  |
|