Author |
Topic  |
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 00:47:19
|
quote: Originally posted by flekoun
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by flekoun To fšeci mají originálky nebo co? :)
Nerozumim otazce. Nedava smysl. Pokud krades jsi zlodej.
Pokud hrajes z kopie mas jiste original.
Uz se tu neukazuj.
Cože? To mi chceš říct , že veškerej soft , kterej máš na kompu máš legální? Pokud ano, tak jsi asi 1 z milionu....
V tom pripade jsem take 1 z milionu. Pracuji u spolecnosti ktera ma pristup na free download vsech Microsoft a Symantec produktu. Dale uz mam na pocitaci jen original Intervideo a original online hry. Chapu ze nekteri nemaji penize nebo moznost jak ziskat licencovany software, ale chlubit se tim na forech jakej si borec co stahuje z warez jiz neni zrovna par let in a ve vyspelych zemich to muze byt i pekne o hubu (viz prave na 6 odsouzeny boss clanu Razor1911) |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 07:26:10
|
na prd stejne to zapadne. Jmeno : Milford Server-momentalne : Adonis2 Rasa : Karus ( Tuarek ) Povolani / Specializace : Rogue / Assasin Level : 30 Guilda : Czech Riders |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 08:12:35
|
Jsou v PvP nejake finty jak neztratit po smrti tezce vydelane penize? Daji se nekam ulozit?Asi ne co takzejedine si za neneco koupit co? |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 09:01:58
|
prece si je dej do banky .... |
Gandalf, Czech Heroes www.czechheroes.cz |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 09:20:06
|
quote: Originally posted by gandalf
prece si je dej do banky ....
No to jsem nevedel ze to jde.To jsem se dozvedel az tedka na Endoru.Ok pak je to v pohode.Dalsi muj hloupy post.Ja se polepsim |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 10:15:26
|
rano sem byl asi na 20 minut v colonz zone,partu sem hledal asi 1 minutu a pak stih jeste udelat skoro pul levelu. je to tam mazec. ¨stih sem i najit jeden peknej luk  od ted tam chodim porad.akorat problem ze do colony zone sem se dostal jen ze servru 1 na dvojce sem nikde port do colony nenasel. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 10:26:04
|
rano sem byl asi na 20 minut v colonz zone,partu sem hledal asi 1 minutu a pak stih jeste udelat skoro pul levelu. je to tam mazec. ¨stih sem i najit jeden peknej luk  od ted tam chodim porad.akorat problem ze do colony zone sem se dostal jen ze servru 1 na dvojce sem nikde port do colony nenasel.
No pocitam ze vsichni co dingnou na 40 pak prejdou na server 1.Ja mam zatim jeste casu dost |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 11:30:49
|
no j jeste mam do 40 kus cest.. ale tam to pujde rychlejc :) |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 11:32:33
|
quote:
No pocitam ze vsichni co dingnou na 40 pak prejdou na server 1.Ja mam zatim jeste casu dost
Osobne vsem doporucuju dingnout na 30 a jit hned na server 1. Ve dvojce collony zone neni. A jak tu uz kdosi rekl v collony sou super expy. Blood seekry da i slabsi parta padaj z nich doost casto blesed scroly a expu je z nich dost. Pokud teda nejste priest, ktery tam s oblibou hunti humansti assasini tak tohle je ta nejlepsi volba jak rychle poskocit na lvl 40. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
Edited by - Mandorallen on 16/03/2004 11:34:55 |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 11:51:07
|
quote: Originally posted by Mandorallen
quote:
No pocitam ze vsichni co dingnou na 40 pak prejdou na server 1.Ja mam zatim jeste casu dost
Osobne vsem doporucuju dingnout na 30 a jit hned na server 1. Ve dvojce collony zone neni. A jak tu uz kdosi rekl v collony sou super expy. Blood seekry da i slabsi parta padaj z nich doost casto blesed scroly a expu je z nich dost. Pokud teda nejste priest, ktery tam s oblibou hunti humansti assasini tak tohle je ta nejlepsi volba jak rychle poskocit na lvl 40.
JJ toho blood seekra dam i jsam a to jsem level 35. akorat mne stoji kazdej asi 6 heal flasek,takze uz treba ve 2 s priestem se tam da chodit a super exp (za solo kill 7.5k exp, v praty 8 lidi asi 3,5k+) |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 12:47:39
|
jméno: Noe rasa: ta zelená huba povolání: zatím váhám mezi rogue assasin nebo archerem level: 16
------------------------------------------------------------
tak jsem to včera zkusil a musím říci že docela zábava. Mám však pár dotazů.
Skilly: prosím vás může někdo napsat na co jaké jsou. Mám na výběr 4 skilly pouze ale přesto netuším na co který skill je a co se oplatí trénovat.
Jak to funguje s povoláním? Mám si někde vybrat jaký povoláníé budu nebo mám pouze ty 4 skilly a to je vše?
Zbraně: kde sehnat nejvhodnější zbraň - je lepší zbraň z krámu např. damage 36 nebo je lepší např. magická zbraň +4 - 20 damage, 18 damage Lighting (jak to vlastně funguje sčítá se těch 20+18 lighting takžy výsledná damage je 38)
Kdo mi prosím očaruje koupenou obyč zbraň a co je na to třeba?
|
Noe
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 13:49:00
|
quote: Originally posted by Noe
jméno: Noe rasa: ta zelená huba povolání: zatím váhám mezi rogue assasin nebo archerem level: 16
Skilly: prosím vás může někdo napsat na co jaké jsou. Mám na výběr 4 skilly pouze ale přesto netuším na co který skill je a co se oplatí trénovat.
Jak to funguje s povoláním? Mám si někde vybrat jaký povoláníé budu nebo mám pouze ty 4 skilly a to je vše?
Zbraně: kde sehnat nejvhodnější zbraň - je lepší zbraň z krámu např. damage 36 nebo je lepší např. magická zbraň +4 - 20 damage, 18 damage Lighting (jak to vlastně funguje sčítá se těch 20+18 lighting takžy výsledná damage je 38)
takze asi takhle. Ranger jma dobrou dmg je dost hustej do pvm i do pvp. Udajne nejlepsi do pvp, ale assasin se mi zda do pvp lepsi. Jinak assasin je o dost drazsi jen za opravy nechas desitky tisic. Kudly sou pekne mastny obzvlast pri upgradovani. +3 assasin dagger me prisly na 1mil. Za rangera mas nejlepsi koupit Horn Xbow od merchanta kerej prodava handmade weapon v Moradonu a upgradovat na aspon +4. Slusna dmg, ale samozrejme to bude dost stat nez se ti povede. Skilly si musis prostudovat urcite to pochopis co je pro tebe the best. Tak abych to shrnul jestli chces valit assasina priprav si hooodne penez.
Edit: upgradujes zbrane atp. na kovadline v moradonu. Potrebujes upgradovatelnou zbran nebo brnco a pak upgrade scroly. Ty sou zakladni cursed scroll (doporucuju 2x upgradovat pak je to vodrzku) pak upgradovat 2x normal scrolem no a pak uz blesed scroly. sou scroly i na +DEX +INT, nebo treba scroly na +flame dmg atp. zalezi na tobe co chces. |
Edited by - Mandorallen on 16/03/2004 13:52:45 |
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 14:21:39
|
Jmeno : Forceti Server-porad: Adonis1 Rasa : El Morad Povolani / Specializace : Rogue / Archer Level : 25+ Guilda : HERALDSofPAIN |
Zde je síň nazývaná Glitni,podepřená zlatými pilíři,se střechou ze stříbra,zde Forseti sedí celé dny,a urovnává spory. |
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 14:25:37
|
Hodil by se nakej priest do party nejlepe El Morad...
|
Zde je síň nazývaná Glitni,podepřená zlatými pilíři,se střechou ze stříbra,zde Forseti sedí celé dny,a urovnává spory. |
Edited by - Forseti on 16/03/2004 14:52:21 |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 14:36:42
|
Jmeno : Arlach Server-momentalne : Adonis2 Rasa : Elmorad ( Male Elmoradian ) Povolani / Specializace : Clerik / Heal 30, Aura 16 Level : 32 Guilda : / |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/03/2004 : 17:29:21
|
mne by zajimalo jak se pocita to "lightning damage" atp u zbrane.. zda se mi ze se to nijak neprojevuje (lovim zatim max werewolfy a ty od L.. a orc watchery..no uz sem tejden nehral :( ).. jedine co jsem zatim slysel ze je dobre je poison damage.
Jinak kdyby treba nekdo nasel horn xbow +3/4 atp tak bych ji koupil 
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 09:30:14
|
Tak sem rozjel na zkousku maga, lvl 20+ :)
Jedne dotaz, jak je to s killama u magiciana ? Mam si vybrat jeden typ kouzel ( treba Fire ) a cpat vse tam, nebo je lepsi delat kombinace dvou skillu ? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 10:38:36
|
Nepouziva nejakej Assasin neco lepsiho nez je dagger? Ted jsem koukal na seznam itemu a jsou tam mnohem lepsi veci nez Assasin Dagger.Treba Mirage Dagger ci Clever ci Kukry ci treba Sworrd Breaker. Je v tom snad nejaky zadrhel. U tech lepsich asi s DEX ale treba uz i ta Kukra ma v +1 damage 54(potreba DEX 138) zatimco nejlepsi dagger jen 34.Jsem ted nakoupil dva daggery+1 a koukam ze jsem asi vyhodil 100K za peknou blbost. |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 11:18:43
|
quote: Originally posted by Milan
Nepouziva nejakej Assasin neco lepsiho nez je dagger? Ted jsem koukal na seznam itemu a jsou tam mnohem lepsi veci nez Assasin Dagger.Treba Mirage Dagger ci Clever ci Kukry ci treba Sworrd Breaker. Je v tom snad nejaky zadrhel. U tech lepsich asi s DEX ale treba uz i ta Kukra ma v +1 damage 54(potreba DEX 138) zatimco nejlepsi dagger jen 34.Jsem ted nakoupil dva daggery+1 a koukam ze jsem asi vyhodil 100K za peknou blbost.
No az ti z nejake potvory padne neco lepsiho nez assasin gagger, tak budes jeden z nejstastnejsich lidi v KO, stejne tak pokud ti padle lepsi luk nez horn XB, protoze tyhle veci v dropu prakticky nejsou. |
EvE |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 11:23:08
|
Nepouziva nejakej Assasin neco lepsiho nez je dagger? Ted jsem koukal na seznam itemu a jsou tam mnohem lepsi veci nez Assasin Dagger.Treba Mirage Dagger ci Clever ci Kukry ci treba Sworrd Breaker. Je v tom snad nejaky zadrhel. U tech lepsich asi s DEX ale treba uz i ta Kukra ma v +1 damage 54(potreba DEX 138) zatimco nejlepsi dagger jen 34.Jsem ted nakoupil dva daggery+1 a koukam ze jsem asi vyhodil 100K za peknou blbost.
Kdyz ti padne klidne me kontaktuj slusne za ni zaplatim. Kudly celkove moc nepadaj a tak skoro kazdej ma assasin dagger nejak upgradlou. Ja je mam zatim +3, ale chystam se na +4 snad +5 kdyz buh da. Zatim sem nevidel zadnou z lepsich dyk nekoho prodavat. Stejne takovou dyku tezko budes upgradovat. Ja sem zkazil tri kudly nez sem je vyhnal na +3. Zatim mi asi bude stacit assasin dagger nez budu mit na sklade dost tech lepsich. |
 |
|
Marcus
Starting Member

13 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 16:14:28
|
Jmeno : mooncalf Server : Adonis2 Rasa : Karus [female] Povolani / Specializace : Shamanka/boostovani Level : 30 Guilda : Czech Riders |
Husar, NE warrior, DT |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 17:38:05
|
Nazdar pardale 
co se tyce zbrane tak zezacatku jsou dobre ty co maji i elementalni damae útreba ty 40+40 bebo 60+40 (mluvim o lucich) casem ale az diky skillum ziskas specialni udery se vyplati zbrane s co nejvetsim AP. napr u luku to je horn crosbow s damage kolem 80ti a pak si tyhle zbrane dal vylepsovat... |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 17:42:33
|
Jinak navhuji hromadnou migraci vsech hracu na server 1 jelikoz tak nebo tak casem tam stejne musite (kvuli colony zone),tak proc hrat cast lidi tady a druha tam????.... Mezi servery 1 a 2 lze volne s postavou prechazet bez nutnosti zakladani nejake nove postavy tak nevidim duvod proc zustavat na dvojce (osobne bych rekl ze tam jsou i mensi lagy ale to muze bejt jen muj osobni dojem....) |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 17:46:07
|
Jmeno : Fazole Server : Adonis2 Rasa : Naka ta orcice Povolani / Specializace : Shaman/heal + trochu buffu Level : 26 a roste Guilda : zatim zadna |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 19:08:07
|
Ja hraju na jednicce vod samyho zacatku .. Btw von je mezi 1 a 2 nakej rozdil ?  |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 19:48:58
|
hmm hrají vůbec češi pokupě pls???
potkal jsem pár čechů ve hře, když jsem je žádal o přijetí do gildy, nikdo to neumí nikdo není leader a nikdo mi neuměl říci kdo leader vlastně pořádně je krom Colldora, který ale bohužel musel končit.
Takže se ptám ... je vůbec šance se dostat do grupy k čechům a hrají češi pokupě?
Je mi jasný, že sem low level (20+), nečekám žádný support jen se ptám jestli je šance se dostat do gildy a pokud ANO tak kdo mě může přijmout ?? |
Noe
|
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 20:42:51
|
Vono by bodlo kdybys rekl jestli si orc nebo human a jaky jedes povolani ;) |
Edited by - Forseti on 17/03/2004 20:44:58 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 17/03/2004 : 22:37:08
|
quote: Originally posted by Forseti
Vono by bodlo kdybys rekl jestli si orc nebo human a jaky jedes povolani ;)
No Noe to psal o par postu vys, ze je huba zelena tudiz ork. Jinak jsem se docetl, ze guilda muze mit jen 36 clenu, tak jsem zvedav zda se jeste vejdu nekam  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 02:25:46
|
no, ja se ptal tusim pitbulla coz je czech riders clan nebo nejak tak neco .. a ten mi rikal ze neberou ..... ale mozna je to svine a nebere jenom mne, pac mu delam na endoru naschvali ;]] co vim tak par cechu je u EU klanu warmongers ale ty berou 35+ a humani sou klan czech conquerors.. ale to uz je mrtvi ;]
kdyby nekdo zalozil dalsi cz klan (orci) tak bych do nej sel.. sem lev21 hunter ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
KCHARL
Starting Member
38 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 03:33:00
|
hral jsem to ale nechytlo me to vubec...ze me tak napada-zkouseli jste Laghaim od te same spolecnosti????co vam to asi pripomene |
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 07:00:30
|
quote: Originally posted by Mamut
quote: Originally posted by Forseti
Vono by bodlo kdybys rekl jestli si orc nebo human a jaky jedes povolani ;)
No Noe to psal o par postu vys, ze je huba zelena tudiz ork. Jinak jsem se docetl, ze guilda muze mit jen 36 clenu, tak jsem zvedav zda se jeste vejdu nekam 
Ah tak to sorry Noe... |
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 07:01:40
|
quote: Originally posted by Rodier
a humani sou klan czech conquerors.. ale to uz je mrtvi ;]
Jak to myslis mrtvi? |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 07:23:39
|
nevidim duvod proc zustavat na dvojce (osobne bych rekl ze tam jsou i mensi lagy ale to muze bejt jen muj osobni dojem....)
No pokud je clovek pod lvl 25 tak nevim jestli ho v colony budou chtit do party.Zda se me ze kdyz mate v parte nejaky low level tak je te expy o hodne mene.Jinak colony rozhodne doporucuju od lvl 30.Z tech DK se me uz dela mdlo.Jede to na nich hrozne pomalu.Oproti Blood seeker 2x ak pomaleji. |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 10:05:33
|
no, ja se ptal tusim pitbulla coz je czech riders clan nebo nejak tak neco .. a ten mi rikal ze neberou ..... ale mozna je to svine a nebere jenom mne, pac mu delam na endoru naschvali ;]] co vim tak par cechu je u EU klanu warmongers ale ty berou 35+ a humani sou klan czech conquerors.. ale to uz je mrtvi ;]
kdyby nekdo zalozil dalsi cz klan (orci) tak bych do nej sel.. sem lev21 hunter ;]
Ale jo,berou,berou, jenom neberou rodiera (muze si za to sam....) |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 10:08:55
|
nevidim duvod proc zustavat na dvojce (osobne bych rekl ze tam jsou i mensi lagy ale to muze bejt jen muj osobni dojem....)
No pokud je clovek pod lvl 25 tak nevim jestli ho v colony budou chtit do party.Zda se me ze kdyz mate v parte nejaky low level tak je te expy o hodne mene.Jinak colony rozhodne doporucuju od lvl 30.Z tech DK se me uz dela mdlo.Jede to na nich hrozne pomalu.Oproti Blood seeker 2x ak pomaleji.
do colony zone se pod level 30 nedostanes protoze portal te pusti jenom kdyz ses level 30+....
zaroven se tu nekdo ptal jakz je rozdil mezi servrem 1a2 no rozdil je hlavne ten ze na adonis 1 colony zone je,zatim co na dvojce proste neni.(proto nechapu proc porad vetsina hraje jeste na dvojce ) |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 10:10:52
|
hmm hrají vůbec češi pokupě pls???
potkal jsem pár čechů ve hře, když jsem je žádal o přijetí do gildy, nikdo to neumí nikdo není leader a nikdo mi neuměl říci kdo leader vlastně pořádně je krom Colldora, který ale bohužel musel končit.
Takže se ptám ... je vůbec šance se dostat do grupy k čechům a hrají češi pokupě?
Je mi jasný, že sem low level (20+), nečekám žádný support jen se ptám jestli je šance se dostat do gildy a pokud ANO tak kdo mě může přijmout ??
Kontaktuj bultera.. pokud ho neznas napis mne a ja ti na nej dam kontakt (nevim proc ale mam te porad ofline,ze by novy icq? no neva,napis mi na 10814678) |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 10:41:20
|
Jo jinak kdo by mel zajem o goblin brnko pro rogue prodam za slusnou cenu. Jo a pak jakou ma asi tak cenu crystal helmet pro maga +1. Myslim jako kdybych ji chtel prodat. Dik |
Edited by - Mandorallen on 18/03/2004 16:41:29 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 18/03/2004 : 10:43:25
|
Zucastni(l) se nekdo toho Lunarniho boje?Nekde mam nejaky lunarni svitek na co to je? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 04:37:25
|
kdyby nekdo zalozil dalsi cz klan (orci) tak bych do nej sel.. sem lev21 hunter ;]
Ale jo,berou,berou, jenom neberou rodiera (muze si za to sam....)
dyt sem to psal.. koukej se aspon komu kvotujes voe ;-D stejne bych k Bulterovi nesel, je to cune - proto ho nemam moc rad a proto ani on mne. takovy hrace nemaj nikde moc radi (nerikam ze mne maj na endoru vsichni hraci radi, ale...)
Forceti > no protoze cesi za humany nehrajou.. nebo minimalne..
|
|
Edited by - Rodier on 19/03/2004 04:39:34 |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 15:04:05
|
Ale jo,berou,berou, jenom neberou rodiera (muze si za to sam....)
dyt sem to psal.. koukej se aspon komu kvotujes voe ;-D stejne bych k Bulterovi nesel, je to cune - proto ho nemam moc rad a proto ani on mne. takovy hrace nemaj nikde moc radi (nerikam ze mne maj na endoru vsichni hraci radi, ale...)
Forceti > no protoze cesi za humany nehrajou.. nebo minimalne..
Nj ja vim tebe maj vsichni radi a mas strasne mos kamosu tam a tam... to uz sem cet od tebe nekolikrat. na ruznych forech a topicach. Ja sem te v realu nikdy nevidel (a ani nechci), ani V UO sem na tebe nejak nenatrefil,ale kazdopadne za to jak se vsude (doufam ze jen na forech ) vyjadrujes,a na ty hovadiny co (nekdy) pisese o hrach ktere si casto bud nehral vubec nebo videl kouskem oka te taky nemam rad (mnel by jsi si zalozit fanclub )
|
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 20:43:53
|
LOL .. takovej popis tipuju, RATAFAKA nebo Aphexe :) !?
Endor... |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 19/03/2004 : 21:35:11
|
Ja by byl vic rad kdybi byl rodier v guilde nez nektery dobre znamy 'afk killeri' jako Haldyr treba  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 19/03/2004 21:35:59 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/03/2004 : 05:13:34
|
ja bych byl rad, kdybych si na tu hru nasel cas :( uz sem ji 14 dni nehral.. a to jsem ted koupil DAOC, kterej taky poleti do kouta .. neni cas :( ..forum se mi stalo osudnym ;-]
Forceti > ty si mne najdes na Endor fore, pises mi na ICQ a nevis kdo tu jsem nebo co ?? gandalf > ja ti tvuj nazor neberu, jen si myslim ze je nesmysl nemit rad nekoho, koho neznas protoze ses snim ve hre / v zivote nesetkal.. to je proste nesmysl .. nekdo to holt pochopi a nekdo ne (ver ze nejsi prvni ani posledni tim co jsi napsal, ale rada lidi uz zmenila nazor :o) .. snad najdu cas zmenit i ten tvuj..)
edit : jo a fanklub uz mam .. na Endoru byl zalozen topic "Leze vam ratafak krkem" dokonce i s anketou.. dopadla lehce v muj prospech
 + zakladatel byl docela solidne servan mymi priznivci .. ;] |
|
Edited by - Rodier on 20/03/2004 05:16:01 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 20/03/2004 : 06:49:44
|
Rodiere kdyz me das 3M na preskilovani tak ve hre budu kadych pet minut spamovat hlasku "I Love Rodier" Co ty na to  |
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 20/03/2004 : 08:32:02
|
No vyste mi povedena familie paranu  |
 |
|
Forseti
Starting Member
24 Posts |
Posted - 20/03/2004 : 08:33:34
|
Rodier >> Kdyz tak sem videl odkaz na Endorovsky vyvesce na KO a pak sem si dal info a bylo tam i tvoje ICQ  |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 20/03/2004 : 09:23:24
|
ja bych byl rad, kdybych si na tu hru nasel cas :( uz sem ji 14 dni nehral.. a to jsem ted koupil DAOC, kterej taky poleti do kouta .. neni cas :( ..forum se mi stalo osudnym ;-]
Forceti > ty si mne najdes na Endor fore, pises mi na ICQ a nevis kdo tu jsem nebo co ?? gandalf > ja ti tvuj nazor neberu, jen si myslim ze je nesmysl nemit rad nekoho, koho neznas protoze ses snim ve hre / v zivote nesetkal.. to je proste nesmysl .. nekdo to holt pochopi a nekdo ne (ver ze nejsi prvni ani posledni tim co jsi napsal, ale rada lidi uz zmenila nazor :o) .. snad najdu cas zmenit i ten tvuj..)
edit : jo a fanklub uz mam .. na Endoru byl zalozen topic "Leze vam ratafak krkem" dokonce i s anketou.. dopadla lehce v muj prospech
 + zakladatel byl docela solidne servan mymi priznivci .. ;]
NJ mas pravdu. par lidi jsem naopak treba ze hry nesnasel hlavne kdyz sme se nekdy ve hre treba pohadaly a nakonec kdyz sem je potkal na srazu,zjistil sem ze to je fajn clovek..no treba se nekdy potkame a pak se uvidi to ze nesouhlasim s tvymy nazory co tu na foru "plodis" [samo ne vsechny] jeste nemusis znamenat ze jsi spatny clovek,ale na popularite ti to asi moc neprida
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 22/03/2004 : 03:17:30
|
no, mne by spis zajimalo se kterymi nazory nesouhlasis a proc (konkretne) .. to mi jeste nikdo nikdy nerekl.
Co ale nechapu je uz ta fraze "nesnaset nekoho za nazory" .. kazdy ma prece pravo na svuj nazor a lidi se maj brat takovi jaci sou. Nemohl bych nesnaset nekoho pro jeho nazory. Vzdyt to je skoro to samy jako rasismus (pro rasu) nebo xenofobie (pro jazyk)..
|
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 22/03/2004 : 08:18:43
|
Pry je Cyper v EU a Adonis v Malajsii. Je to pravda? Myslim ze zatim neni zadny duvod k breku. To ze te Zaro sejme na jednu ranu je opravdu normalni sejme i me.Vsechno to je o Itemech.Ten bastard musi mit vybaveni aspon za 40 melounu. JInak to nechapu.Speckama ktere by meli ignorovat armor a tim padem kazdemu nadelit stejnym dilem kolem 350-400 mlatim nekdy jen za 80.Naopak vcera jsem sejmul nejake socky co meli vybaveni asi jako ja a sundal jsem je na tri rany.Ve meste je tusim neco jako arena takze by to mozna chtelo si nejake veci vyzkouset tam.Plus moznou kombinaci nejakych predmetu.Mozna to chce treba vymakat ten Fence nebo Dodge ted nevim jak se to jmenuje ve hre. MAg je jinak bohuzel target cislo jedna takze se bohuzel nemuze divit ze si ho kazdy nepritel ve skupine najde a sunda jako prvni.Rozhodne bych jim doporucoval co mozna nejlepsi brneni aby mely co nejvetsi obranu. Sliding-Tak zase pr.Vcera jsem z toho byl jeste nadseny a myslel jsem si ze to je konecne neco co me posune na zebricku nabusenejch povolani pred Archery ale bohuzel tomu tak neni.Pred chvilkou jsem si zasel na Hunga Wariory (lvl60) a sejmout ho je opravdu nadlidskej vykon. Mlatil jsem ho asi 15min a stejne jsem mu ubral jen asi pulku zivota.Problem je v tom ze je to hrozne pomale a on regeneruje HP. Takze pak jsem se presunul na Hel houndy a zase to same.Sejmout jednoho Helhounda je otazka asi 10 minut neustaleho pobihania krouzeni jak pako okolo nej.OK to jsou zazitky z PvM. Bohuzel u PvP je to uplne to same. Slidingem nikoho nesundate.Mozna se vyhnete tomu kdyz vas nekdo prekvapi 1v1 ze nechipnete na jednu ranu a mate dost casu na town ale to je asi tak vse.Jinak archeri se ted brani tak ze si stoupnou ke stromu a tim padem mate utrum protoze se o ten strom zaseknete.MOzna se to da jeste nejak lepe zlepsit ten Sliding ale ja to zatim vidim takhle.Dokonce me pri slidingu sejmul i podelanej ThiefWarrior ktereho jsem vcera zahnal na utek.(nevylucuju ze mu asi nekdo pomohl protoze zniceho nic jsem mel 90% HP pryc :shock: ) Rozhodne by to chtelo na ty BS chodit co mozna nejcasteji.Padaji z nich Bless svitky po kterejch se jen zaprasi.Doufam ze jsem neprodal pod cenou ale Upgrad bless jsem prodal za1.5m za 10 sekund a enchant bless za 10minut za 700K.Popravde receno ten 1.5Melouna za stratu tech par exp snad stoji ne?Nehlede na to ze tech 5% EXP mate za chvilku zpet. Jeste par dotazu: Mate nekdo zkusenosti s tim upgrejdovacim itemem? JAk funguje a kdo ho dropuje(doufam ze kazdy rozumi co to slovo znamena :roll: ) Neslo by hodit prava na prijimani novych clenu i na nekoho jineho nez jen na jednoho cloveka? Kdyz clen clanu sejme nekoho v PvP prideluje to nejake body do Clanu? PS: chtelo by to nekdy zajit na Hell houndy nebo na ty Huanga Wariory.Cool brneni by se do PvP kurna hodilo. |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 22/03/2004 : 10:39:38
|
Pridej kamo,za 40M sezenes mozna tak nejakej Iron crossbow+7 ale myslim ze ti best PVP hraci maj jeste neco trosku lepsiho (iron,nebo long bow) |
 |
|
Topic  |
|