Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Knight Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 14/03/2004 :  13:57:23  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

KO muze byt behem x az xx dni zpoplatneno. 98.95% lidi co to z cech hraje (vetsina nicku je zde z DP ci pro mne zcela neznamych) to nebude platit.

To si pis, ze nebude, ale ja sem jeden z mala co jo .Proste me tenhle zpusob hry pritahuje, obcasne odreagovani masivnim zabijem neskodi.V realu nevim nevim to bych asi nezvladl :D.
Apropo v jinem topicu si psal, ze tvou kartu akceptoval Tiscali u Biosfear, takze hrajes Biosfear?Pokud ano potreboval bych par vysvetleni ohledne toho jak ktere gem k cemu je.Kdyz mi tak mi odpoved hod do topicu Biosfear, aby lidi nenadavali, ze prasim forum :]

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 14/03/2004 :  15:20:15  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

jo tahle moznost je i v Biosfear (mozna asi ve vsech techto hrach) apropo placeni- ja sam sem zvedavy kolik lidi z vas to bude hrat za penize.Tipuji 0.

Me osobne vic sadomaso pripada Bio a proto jsem si to vybral a hraji to.(dokonce i platim) zatim sice mesic chci vedet jestli me to v tahne.Apropo zjstil jsem, ze to zbavne zacina byt az od levelu 60-70. a pokud nekde expis a bavis se s lidma s kteryma si rozumis je to super zabava a o to hlavne jde :]

tipujes spatne.....

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
One to rule them all, Iam sure that Iam ONE
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/03/2004 :  15:34:07  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arlach

Tak sem si zalozil Orčišskej account, pojedu priesta, uz mam 8 : ).

Tak tuhle chybu bych uz podruhe udelat nechtel... Takhisiss lvl 40 orc, Priest ( Shaman ). Jo leveluje se rychle malo umiras a kdyz mas dobrou grp. tak i dost nasetris. Zabava za priesta je jen pri prvnich par lvlech pak uz je to jen pruda. Porat sledujes hp spoluhracu, svou manu a obcas prebuffnes. Do pvp se mi zda uplne k hovnu sam das maximalne low lvl a tebe si da skoro kdokoli. Jak sem si myslel ze priest by mel bejt temer nesmrtelnej v pvp tomu tak neni. Kazdej assasin s prumernym equipem te stejne pokazde slozi. A to muzes mit heal 950HP kterej ani nestihnes zacastit. Takze jestli nechces ztratit 5 dni stupidniho expeni jako ja tak si zalozis neco jinyho. Ver mi nestoji to zato. Jinak je to samozrejme tva volba a jestli si ujizdis na leceni tak hodne stesti.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 14/03/2004 :  15:47:03  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Po delsi dobe je to nuda to leceni, ale nekdo to delat musi :). Ted jedu humana priesta lvl 30 a zatim me to jakz takz bavi. Dobry to bude az budu nahazovat +1500hp a +200ar. Jinak mas pravdu, kazda potvora me da na par ran a ja si ani neskrtnu s dmg, solovat se s tim neda. Nastesti je vsude spousta lidi, ktery clerika vemou vzdycky. Zajimalo by me jakej je ten paladin, ale to je tak na rok. Nevite nekdo kolik ma tak cenu Scimitar +6, 33 normal attack, 48MP damage?
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/03/2004 :  16:30:09  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Nevíte kde bych se dala stáhnout UO? Nebo jestli ji někdo nemá na nějakém svojem FTP, byl bych moc vděčný.

Hus da masta?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/03/2004 :  16:49:56  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flekoun

Nevíte kde bych se dala stáhnout UO? Nebo jestli ji někdo nemá na nějakém svojem FTP, byl bych moc vděčný.

lol.....

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/03/2004 :  16:57:43  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:

lol.....

Co je tady k smíchu (sice je to trochu offtopic , ale poradit by mi někdo moh)

Hus da masta?

Edited by - flekoun on 14/03/2004 16:58:14
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:02:00  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

lol.....

Co je tady k smíchu (sice je to trochu offtopic , ale poradit by mi někdo moh)

on v cechach existuje este nekdo kdo nema UO?
radsi stahuj KO

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:07:41  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
No KO se za par měsíců zpoplatní a budeme fšeci v pr**li. Já bych potřeboval někde sehnat UO!!!!buuu

Hus da masta?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:11:08  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Zeptam se jeste jednou:

quote:

ano,je opravdu prvni s funkicnim party systeme....

Popis mi tvuj 'opravdu prvni s funkicnim party systeme....'. Co to je?

Tzn., ze 100 procent predchozich party systemu bylo nefunkcnich? U asijskych her? U korejskych her? U vsech her?

The minute you acquaint yourself with the white clouds and the eagles in the sky, you’ll find yourself caught in the charm of a true 3D online game. Knight Online is the first game to successfully introduce the “Party System” in Korea. Raising your character’s level, acquiring new items, and becoming the strongest player should not be all that an online game has to offer.

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:12:30  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

No KO se za par měsíců zpoplatní a budeme fšeci v pr**li. Já bych potřeboval někde sehnat UO!!!!buuu

heh a jak dlouho chces hrat UO?nekolik let?v tyhle dobe uz asi tezko,ze...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:16:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zeptam se jeste jednou:

quote:

Tzn., ze 100 procent predchozich party systemu bylo nefunkcnich? U asijskych her? U korejskych her? U vsech her?

The minute you acquaint yourself with the white clouds and the eagles in the sky, you’ll find yourself caught in the charm of a true 3D online game. Knight Online is the first game to successfully introduce the “Party System” in Korea. Raising your character’s level, acquiring new items, and becoming the strongest player should not be all that an online game has to offer.

A co jako? To je REKLAMNI souveti. 90% asijskych her melo/ma party system minimalne stejne kvalitni jako KO. Neprinasi nic noveho.

"Prvni opravdu funkcni party system" je SHIMI jen reklamni zvast, jezisi ..

Edited by - VT on 14/03/2004 17:16:54
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:16:42  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

V jaky době?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:21:54  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Já chci jenom vědět, jestli tu někdo neví odkud bych si mohl stáhnout UO......

Hus da masta?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:22:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Heh?

Hodne hracu hraje legendy jako jsou Meridian59, Kingdom of the Winds a dalsich 10 tisice hraje AC1 a UO.

To, ze ty hrajes neco jineho ti nedava pravo "hekat" nad ostatnima.

Nejde o nejakou "dobu", jde pouze o to co lidi bavi.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:23:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jsem zatim neslysel o moznosti 'digital downloadu' Ultimy Online a datadisku.

Edited by - VT on 14/03/2004 17:26:49
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:27:30  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja jsem zatim neslysel o moznosti 'digital downloadu' Ultimy Online a datadisku.

To fšeci mají originálky nebo co? :)

Hus da masta?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:34:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nerozumim otazce. Nedava smysl. Pokud krades jsi zlodej.

Pokud hrajes z kopie mas jiste original.

Uz se tu neukazuj.
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:36:56  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uz se tu neukazuj.

Cože? To mi chceš říct , že veškerej soft , kterej máš na kompu máš legální? Pokud ano, tak jsi asi 1 z milionu....

Hus da masta?
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:38:13  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://my.uo.com/amnesty/recap.html

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:48:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pacient

quote:

https://my.uo.com/amnesty/recap.html

Pisou tam:
You can use this code to open a closed account for free for 15 days.

Takze je to pouze pro ty co uz account na OSI maji (viz i slovo v URL amnesty)? Pokud ne, tak to neni to co tenhle clovek hleda.

Edited by - VT on 14/03/2004 17:52:38
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/03/2004 :  17:50:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uz se tu neukazuj.

Cože? To mi chceš říct , že veškerej soft , kterej máš na kompu máš legální? Pokud ano, tak jsi asi 1 z milionu....

Predpokladam, ze kazdy ... Pokud na to nemas, sezen si software pod jinou licenci nez za kterou nechces platit (GPL atd.). Tyhle diskuze si nech na warez fora, sem tyhle stredoskolsky kecy netahej.

Edited by - VT on 14/03/2004 17:51:43
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/03/2004 :  18:00:31  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Uz se tu neukazuj.

Predpokladam, ze kazdy ... Pokud na to nemas, sezen si software pod jinou licenci nez za kterou nechces platit (GPL atd.). Tyhle diskuze si nech na warez fora, sem tyhle stredoskolsky kecy netahej.

¨

Máš pravdu na to peníze opravdu nemám.....

Hus da masta?
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 14/03/2004 :  18:06:48  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pisou tam:
You can use this code to open a closed account for free for 15 days.

Takze je to pouze pro ty co uz account na OSI maji (viz i slovo v URL amnesty)? Pokud ne, tak to neni to co tenhle clovek hleda.

Download the latest Age of Shadows™ client! This is the full version of the game including both the 2D and 3D versions. The file is a 620MB file being hosted by our friends at Gigex.
Click here to begin FREE Download

Todle hleda, kod k na novej ucet se da dostat vselijak ;p

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Forseti
Starting Member

24 Posts

Posted - 14/03/2004 :  18:13:57  Show Profile  Send Forseti an ICQ Message Send Forseti a Private Message  Reply with Quote
Voptej se kolem shardu Moria ...

Zde je síň nazývaná Glitni,podepřená zlatými pilíři,se střechou ze stříbra,zde Forseti sedí celé dny,a urovnává spory.
Go to Top of Page

Forseti
Starting Member

24 Posts

Posted - 14/03/2004 :  18:16:44  Show Profile  Send Forseti an ICQ Message Send Forseti a Private Message  Reply with Quote
Kua tohle je topic vo KO ne o naky zasly Ultime ,ne !?
Takze...
Koupim naky hracky pro rogue /pm forceti
...dneska sem videl nakyho maga orka z Czech_Conquerors peknej luk ale nemel sem prachy...:(

Zde je síň nazývaná Glitni,podepřená zlatými pilíři,se střechou ze stříbra,zde Forseti sedí celé dny,a urovnává spory.

Edited by - Forseti on 14/03/2004 18:17:31
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/03/2004 :  18:46:02  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se nejak doplazil na lvl 28, a celej pristy tyden to hrat aktivne nebudu pac nebude cas ( prace , skola ).
Je to rozhodne dobra hra, teda dobra hra na odreagovani - " sekas, healujes, sekas, umres, dobehnes, sekas, healujes, sekas atd. "

Az zase chytim trochu casu ( pristy vikend ) zase zapowerlevelerim, do te doby budu to hrat passivne teda v prumeru hodku - dve dene.

BTW, nebylo by lepsi aby vsechni cesi prisly hrat na Adosnis2 a pridali se do guildy ( Czech_Riders ) ?

P.S thank's lucky for boots : P

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 14/03/2004 :  20:45:53  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Tak jsem se nejak doplazil na lvl 28, a celej pristy tyden to hrat aktivne nebudu pac nebude cas ( prace , skola ).
Je to rozhodne dobra hra, teda dobra hra na odreagovani - " sekas, healujes, sekas, umres, dobehnes, sekas, healujes, sekas atd. "

Az zase chytim trochu casu ( pristy vikend ) zase zapowerlevelerim, do te doby budu to hrat passivne teda v prumeru hodku - dve dene.

BTW, nebylo by lepsi aby vsechni cesi prisly hrat na Adosnis2 a pridali se do guildy ( Czech_Riders ) ?

P.S thank's lucky for boots : P

Neprehanis to trochu s tim copy-pastovanim? Tohle uz je druhej post.

EvE
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 14/03/2004 :  21:00:58  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
Lidicky,kdo mi poradi?
sehnal sem levne abyss gem a prines ho jednomu npc ve mneste u crystalu,nejakej werhause keeper a dal mi za nej "glutinous rice cake item" poznamka "event item"
poradi mi nekdo na co to je??

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 14/03/2004 :  21:25:08  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gandalf

Lidicky,kdo mi poradi?
sehnal sem levne abyss gem a prines ho jednomu npc ve mneste u crystalu,nejakej werhause keeper a dal mi za nej "glutinous rice cake item" poznamka "event item"
poradi mi nekdo na co to je??

Kdyz tomu NPC doneses abyss gem tak ti zpristupni sklad ze kteryho to vezme jeden nahodnej item, kamosovi taky nejdriv dal podobnou ptakovinu, potom upgrade scroll a za posledni abyss gem chitinovy full plate boty, ktery strelil za 500k, co sem slysel tak ty chitinovy veci padaj celkem casto.

EvE
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 14/03/2004 :  21:28:55  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
ok. ale vi nekdo aspon na co sou celkove ty event itemy?

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/03/2004 :  01:17:26  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Me by zase zajimalo k cemu sou ty kosti z kostlivcu... vite nekdo?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 15/03/2004 :  05:43:08  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Aby ten kostlivec drzel nejak pohromade.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 15/03/2004 :  08:10:08  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Neni na Adonisu 1 ci 2 nejaky orci shaman okolo lvl 20-26? Nevim proc ale nejak meho assasina nikdo nechce vzit do grupy a solovani me prijde na moc penez za HP flasky.Takze inzerat by mel znit asi takto:
Krasny hezky Ork assasin, sportovni vypasene postavy, se zalibou v zabijeni, hleda stejne smyslejiciho Orka Shamana. Pohlavi nerozhoduje ale je dobre ho mit.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/03/2004 :  09:44:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Me by zase zajimalo k cemu sou ty kosti z kostlivcu... vite nekdo?

mam to asi 2x ale taky jsme jeste neprisle na to k cemu je to dobry ... cursed bones se to jmenuje tusim.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/03/2004 :  10:45:37  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
mam to asi 2x ale taky jsme jeste neprisle na to k cemu je to dobry ... cursed bones se to jmenuje tusim.

Jo to je presne ono.... ja mam pocit ze to bue na nejakej priblblej quest, ale nikde sem to zatim nenasel. Mozna se pletu a je to na neco jinyho, ale to vazne netusim...

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 15/03/2004 :  12:53:18  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Neni na Adonisu 1 ci 2 nejaky orci shaman okolo lvl 20-26? Nevim proc ale nejak meho assasina nikdo nechce vzit do grupy a solovani me prijde na moc penez za HP flasky.Takze inzerat by mel znit asi takto:
Krasny hezky Ork assasin, sportovni vypasene postavy, se zalibou v zabijeni, hleda stejne smyslejiciho Orka Shamana. Pohlavi nerozhoduje ale je dobre ho mit.

V gilde jsou minimalne 4 ........

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Forseti
Starting Member

24 Posts

Posted - 15/03/2004 :  13:50:56  Show Profile  Send Forseti an ICQ Message Send Forseti a Private Message  Reply with Quote
Problem bude asi v tom ze ne vsichni hrajou za pudingy (orky) :)

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/03/2004 :  14:53:19  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zeptam se jeste jednou:

quote:

A co jako? To je REKLAMNI souveti. 90% asijskych her melo/ma party system minimalne stejne kvalitni jako KO. Neprinasi nic noveho.

hmm tak to dokaz
nevim proc by davali do reklamy neco takovyho,nepripada mi ze to prilaka naky tuny lidi,ze je to prvni korejska mmorpg s party systemem....
jinak pokud se vratim k mymu minulymu postu,tak je jasny ze par zarytej priznivcu bude hrat za 100 let treba i dooma,ja mel na mysli main stream,na co platit nakou hnusne vypadajici onlinovku,ktera ma zastaralej skill system a prakticky nic co nabidnout,spatnej support nebo nulovou populaci...nebo hrat neco jen proto ze je to zadarmo???
snad i vy cesi se tam zmuzete a zacnete si neco kvalitniho platit ve vetsich poctech nez je tady par lidi z fora...

Go to Top of Page

Forseti
Starting Member

24 Posts

Posted - 15/03/2004 :  15:37:05  Show Profile  Send Forseti an ICQ Message Send Forseti a Private Message  Reply with Quote
Tos řek hezky :)

Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 15/03/2004 :  15:40:57  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zeptam se jeste jednou:

quote:

no ja jich tech korejskejch hral HODNE a i kdzy to je reklama tak nikde jinde jsem nepocitoval takovou nalehavost najit partu.... nikde jinde .. neches rict ze Biosfear nebo Savage Eden nebo Lineage 2 ma stejne zabavnej system party jako KO ze ne ?????

Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 15/03/2004 :  15:43:00  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

bez si zahrat UO s vypalenym cd na nejaky cesky shard kretene Van ma pravdu... takove <> mam tak rad..

Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 15/03/2004 :  15:49:02  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:

Jo to je presne ono.... ja mam pocit ze to bue na nejakej priblblej quest, ale nikde sem to zatim nenasel. Mozna se pletu a je to na neco jinyho, ale to vazne netusim...

no proboha precte si guide fakt to nekdy pomuze tenhle "priblblej quest" je quest na master skilly :o) na lvl 65 myslim ze pro maga , stejne jako saphrine nebo opal, az udelas lvl 65 dostanes posledni master quest kterej je fcelku finance narocnej a po jeho splneni se ti otevre posledni skill strom s 5 master skillama...

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/03/2004 :  19:34:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mno jinak vetsina cechu co hrajou KO se schazi vtomhle topicu
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1536&postdays=0&postorder=asc&start=0
Vyhodou je, ze netreba registrace. Lidi co pise tam je tak 2x vic nez co pisou tady.. tak az neco budete chtit.. abyste vedeli kam se treba obratit..

Jinak jake jsou teda ceske guildy ktere berou hrace ? vim o czech conquerors (tusim ?) jenze ty uz neberou a warmongers sou pro highlev a je to spis smisenina..

jinak to stim party systemem - imho je to 1. korejska hra kde jsou ty procenta takhle nastaveny ze se fakt vyplati jet v party .. narozdil od ostatnich kde ty procenta byli daleko mensi..takze defakto maji pravdu ze jsou prvni kdo ten system uspesne uvedl .. jako ze je to prvni hra kde ho lidi pouzivaji s oblibou protoze je to proste hodne velkej zisk xp (v Ro nebo i v MU clovek ziskal navrch sotva 10% z exp ..tady je to 40% za kazdeho clena..)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/03/2004 :  19:35:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mno jinak vetsina cechu co hrajou KO se schazi vtomhle topicu
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1536&postdays=0&postorder=asc&start=0
Vyhodou je, ze netreba registrace. Lidi co pise tam je tak 2x vic nez co pisou tady.. tak az neco budete chtit.. abyste vedeli kam se treba obratit..

Jinak jake jsou teda ceske guildy ktere berou hrace ? vim o czech conquerors (tusim ?) jenze ty uz neberou a warmongers sou pro highlev a je to spis smisenina..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/03/2004 :  21:52:27  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Tak to udelame jednoduse ( vzhledem k tomu ze KO jede uz spousta lidi, todle doufam v nejakem vzhledu pomuze ). Alespon se bude vedet kdo kde hraje, kolik je priestu ( :D ), co se da zorganizovat atd. Stejne se tu uz moc neresi kolem KO takze nebude to prekazet.
---
JMENA HRAJICICH POSTAV:
---

Napsat to ve forme :

Jmeno : Colldorah
Server-momentalne : Adonis2
Rasa : Karus ( Tuarek )
Povolani / Specializace : Rogue / Asassin
Level : 28+
Guilda : Czech_Riders

Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 15/03/2004 :  23:50:02  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
Kdyby nekdo videl BLOOD SEEKERSy tak pl hned nahlsate pls lokaci :]

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 16/03/2004 :  00:02:26  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
Tka sem o tech BLOOD SEEKERech zjistil jen toto > mnely by to bejt nejslabsi prisery z kterych hodne padaj blessed enchant svitky.
a pak jeste ze jsou v colony zone....
CO takhle usporadat vypravu nane? kdo se prida?
Dnes tam skusim zabehnout a zjistit lokaci .......

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 16/03/2004 :  00:20:14  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Jmeno : Mamut
Server-momentalne : Adonis2
Rasa : Karus ( Tuarek )
Povolani / Specializace : Rogue / Archer
Level : 25+
Guilda : Hleda a hleda a nemuze najit...

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 16/03/2004 :  00:46:29  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
tak sem se byl pred spanim mrknout v colony zones.
BLOOD SEEKERs sou kousek od vesnicky s portem [asi 30 sec behu] a jsou relativne slaby [celkem dost hp ale davar rany pod 200]
chvili sem tam joinul grupu,asi na 15 minut za tu dobu spadly asi 2 BLESSED svitky a ucastnil sem se i mensi sarvatky s humany kdy sme vyhraly [utocnik byl sam a utekl portem] pak naslledovala vetsi bytka kdy uz prisla cela grupa humanu ale nebyl problem utect do vesnicky ke strazim a dalsim hracum [teda asi 1 z party to nestihl...]
asi tam ted budu chodejc casteji , lot je skvelej a exp asi 3,5k za kill v parte.
Kazdopadne bysme mohli udelat i nejakou guildovni vypravu pokud se nebojite trochu ryzika od humanu a treba si i skusit PVP :]
Ty svitky nepadaj jen Upgrady ale ruzne typy jako na elementy,Hp atd...
V nasi casove zone by snad ani nehrozilo tolik utoku ze strany humanu pac to pvp se tam rozjizdi naplno az nekdy kolem nasi pulnoci. taky se tam vyskituje vic part v okoli takze kdyz se blizi humani,vecinou ste upozorneni hlaskama kde se pise kdo koho sejmul.
Ted du spat a zejtra tam jdu zas :]

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000