Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Nehratelny RvR
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  14:48:19  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Posledni dobou je rvr uz nehratelny od doby co vysel trial se riti doac pekne dolu odchazej lidi cim dal vic a mythic to nezajima , fota ze hry z rvr je nezajimaj proste je to tak. serou na hratelnost a mysli jen na prachy kdysi to tak nebylo.Na evrope si jeste uzivaj ale do kdy ? S ML totalne se stal nehratelny rvr !!!
a co chyry skoda mluvit nevyvazenost realmu na servru , pocet hrajicich lidi za realm to vse kulha a to dost .
Nechci se nikoho zastavat ani nikomu krivdit ale obavam se jestli nespravi chary a hratelnost na rvr do vydani Frontieru , tak jim odejde dalsich par set lidi , pak se budou divit proc maj malo dolarku za aconty jak uz nikdo nehraje !! ted se jen balikuji na trialech ale jak dlouho !! kde sou ty casy stareho dobreho hrani na camelotu.je mi smutno ale bohuzel tak to je . ohledne pvp nevim a nechci pvp rozebirat bo vim onem malo ale tam je to jinak zalozeny . A jeste ohledne nekterych hracu na rvr skoda mluvit a rozcilovat se uz nema smysl tim . Tim chci rict the end camelot .

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 10/03/2004 :  15:13:07  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
No podle mě RvR nebylo hratelný nikdy (i když sem si tam udělal RR6+ a RR5+ char), vždycky to byly hrozný jatka, kde akorát albíci zergovali, a 1FG midiku ci hippiku dokazala sejmou 3FG L50 albiku. Proto sem odešel na PvP :-) Tam nic takovýho není. I když jednou se nám podařilo s naší FG sejmout 2FG L50 lidí a přitom skoro nikdo z nás nechcipnul :-)

Ohledně ML, v čem je problém? U nás zatím maj lidi max ML3 a honěj se za dalšíma ML, takže zatím se to zdá všechno v pohodě.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/03/2004 :  15:27:14  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

No podle mě RvR nebylo hratelný nikdy (i když sem si tam udělal RR6+ a RR5+ char), vždycky to byly hrozný jatka, kde akorát albíci zergovali, a 1FG midiku ci hippiku dokazala sejmou 3FG L50 albiku. Proto sem odešel na PvP :-) Tam nic takovýho není. I když jednou se nám podařilo s naší FG sejmout 2FG L50 lidí a přitom skoro nikdo z nás nechcipnul :-)

Ohledně ML, v čem je problém? U nás zatím maj lidi max ML3 a honěj se za dalšíma ML, takže zatím se to zdá všechno v pohodě.

Alb nema Savageho :) (merc a blade jsou pouze slabsi segry)

Vcera jeden noname savage sejmul Trinii RR9L1 clerica v MP itemech a jinejch srackach na 'onehit' (nulovy timer na prvni uder specky a pak nasledoval timer a hit bufnutym speedem a byla tuha). Sice byla po PR bez buffu (bo killovali na jeden nadech 5 full group; celkem vcera sjeli uplne vsechno az na zaver kdy uz fakt byli na sracky je zabila nejaka gilda Urrgh nebo Tanz nebo co to bylo za lidicky; hrala 2hodiny a udelala 25k) ale i tak je to silna kava.

Pak jsem videl nekolik armsmanu a jinou mrnavou hib tank havet a ty ji jenom poskrabali chain armor ...

Edited by - VT on 10/03/2004 15:30:42
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/03/2004 :  16:03:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Kolkykrat to uz koncis ?
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/03/2004 :  17:38:35  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
kdyz uz tu tak places pustule mozna by jsi mohl vice rozepsat co presne je problem ? co ti vadi, co se ti zda nevyrovnane ?

hral jsem rvr v gank meele grupe (1 fg) za albion a hib pred i po vydani ToA a byl jsem spokojen, ve sve FG hib grupe (2x hero, 2bm, 2x druid, 2x bard) sejmem az 3fg albioncu nebo midgardanu pokud to neni nejaka top guilda tam je to pak 50/50 ;)

pokud ti vadi hrat v zergu tj behas ve fg a nemate dostatek dobrejch hracu nebo jste casto valcovani neunosne velkym zergem skuste take jit nekam jinam nez do emain nebo pod na pvp server, tam jsou cisla umirnenejsi ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/03/2004 :  17:45:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Vcera jeden noname savage sejmul Trinii RR9L1 clerica v MP itemech a jinejch srackach na 'onehit' (nulovy timer na prvni uder specky a pak nasledoval timer a hit bufnutym speedem a byla tuha). Sice byla po PR bez buffu....

trinia bude mit bez bufu tak 1500hp ? predpokladam ze jako vzdy je tvuj zaver prehnany nebo se stala chyba nekde jinde ;)
pac neverim tomu ze savage veme 1500 na 2 hity, ja do chainu dostavam max 300, jo kdyz NAHODOU sedne quad a crit tak max 500 od thrust h2h savageho (mam mid chain takze thrust boli vice ;))

mozna by mel prispet araya at je to obektivnejsi

Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:12:53  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

kdyz uz tu tak places pustule mozna by jsi mohl vice rozepsat co presne je problem ? co ti vadi, co se ti zda nevyrovnane ?

hral jsem rvr v gank meele grupe (1 fg) za albion a hib pred i po vydani ToA a byl jsem spokojen, ve sve FG hib grupe (2x hero, 2bm, 2x druid, 2x bard) sejmem az 3fg albioncu nebo midgardanu pokud to neni nejaka top guilda tam je to pak 50/50 ;)

pokud ti vadi hrat v zergu tj behas ve fg a nemate dostatek dobrejch hracu nebo jste casto valcovani neunosne velkym zergem skuste take jit nekam jinam nez do emain nebo pod na pvp server, tam jsou cisla umirnenejsi ;)

no rozepisu a popisu ale porad podotykam jedna se o RvR ne o pvP !!
nehorazne bugy !!! cim dal tim vic je . nap dneska se lognu kamosovi na ucet a ejhle je nekde ve vesmiru s lebkou , a podotykam ma zerka norsemana a ejhle von tam ma britona !!! briton zerk ups .
Dalsi bugy vidis jak bezi avalonan dam na nej stic dobehnu a ani !! a najednou se obevi za mnou a uz to do mne prazi !! a to se nestalo jednou ale vic krat vidim jak bezi grupa albiku tak na ne vlitnem a nic nejde buf a zachvili jsme v mezu a lezime !
Dale nesmyslne damage albickch casteru nevim jestli obesli ochranu camelotu a aby necro sejmul ful buf zerka na dve rany a to same i shamana hm a aby mi dal damage 1800 !! pripominam bez kriticu .
jak muze dojit tank ke kasterum ??
Theurgist jeho peti !! neni co dodat !
cabalista aby poslal peta na lorda a kilil lorda v ck mezi tim ho healovali a albici se smali poza hradby ! albicci peti od cabalisty posilani pres hradby jak muze pet utikat pres hradby ???
Kolik tak chciplo midg casteru ? staci poslat saphira a rune nebo neco podobneho se jde klouzat .
tri chary ktere nikdy nemneli podle mne vyjit ! necro <<--- skoda mluvit full buf necro a vsichni jsou posrani . bone dalsi ale jde lip zabit bo nemusite prven zabit peta . Anemista jeho slavne houbicky staci nekde zalet nasypat seminka a je zadelano na exp !!
Dale bugy napr jdu si tak do df lezu portalem a jeje mne to portne k obdinovi hm !!! to jde ne takovy male kill port ne .
nesmyslne rozdelovani rvr bodu ?? kilnu scouta bod ? kilnu infika bod hm ?? divne
jejich slavne ML co vlastne tim dokazali jen to ze udelali obrovsky rozdil mezi hraci co maj Ml a co hraji normalne ani si neskrtne !
Prvne dali bonusy na vse pak zjistili ze to prehnali ze kasteri kasti tak rychle ze ani neotocis zerka na ne a lezis ? ale tim stahli vse takze zase jsme na stejne urovni !
Kdysi brecel mythic ze camnelot hraje malo casteru co ted !!!!! po emainu lita sam kaster a roznese grupy ! ma speed decrase ward a posila jen pety jaka je proti tomu obrana zadna !
Dale proc infik ma 2,5 bodu na level ? ze ma mensi damage heh slaba vymluva .je toho hodne skoda mluvit vono kdybys videl poradne rvr mluvil bys jinak toto neni breceni ale abys tri hodiny lital v emainu a furt lezel na zemi chciplej mluvil bys jinak ? vim hrajes na merlinu tam to midgard jeste trochu drzi ale snad sis vsiml sam problemu co maj ?
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:19:25  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
hmm divne nemas nahodou 2k+ ping nebo nehrajes jinou hru ?
to ze se obcas ukazou 'lag' image, je veci engine (je to tu od zacatku) a imho v rvr/pvp to jen pomaha aspon vis ze je nekdo kolem a smer kam priblizne sel ;)

k tem casterum nemam co dodat, campnuty kastri jsou temer nerozlousknutej orisek ale kdyz na ne narazis v pohybu tak jsou pro ne zase tank grupy orisek ;)
to ze ma ifik 2.5 bodu je veci designu hry a ne nejakej bug, kdyz si myslis ze jsou albici tak uzasni proc nehrajes za albion ?

imho na rvr serveru je rozhodne dulezite mit nejakeho castra v grupe, pure meele grupy jsou moc zranitelne pokud narazis na schopnou range damage grupu

ML questy jsou dalsi moznost jak rozsirit moznosti svejch charu, ano je tezke bojovat proti MLxy grupe s ML0 grupou, vzdyt o tom to je, hra ma vyvoj, to mas jako s SI, lidi bez SI si nemuzou udelat uber 80util neck quest a to se v pvp take pozna, stejne tak jako ten kdo ma toa je proste o neco silnejsi, zatni zuby udelejte si nejake ML predelej si armor a uvidis ;)

Edited by - Yennefer on 10/03/2004 18:26:07
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:26:21  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Jeste podotku ohledne tech bugu ?
ne jen mi se stalo ze bezim treba v df najednou lag , tak zastavim beh a po chvili se obevim nekde kde nechci bejt a na sobe par mobu ? neni to ojedinely pripad spojenim to neni to se bat nemusim .
ale zajimalo by mne cobys delal pri tomto ->> bufnu si zerka sebehnu z emainu z kopecku najednou mezz hm odkud nevim ? hodim purge bezim kousek dal znava mezz hm divne kdyz je tam timer pri purge sned nebo se mylim a pokracuji v mezu uz do mne prazi socka sotva s par desitek hp se stahnu . dohealuji se a skusim to znova a ejhle znova mez a uz se riti na mne nekolik petu od theurgisty a ani nestacim se otocit a lezim hm ? to by te nbestvalo ze asi ?
no nedavno sme bezeli k g1 v pohode divam se kolem hlidame a najednou vseci v mezu hm odkud ? minstrel ze stinu ? a uz pelasi ke svojim nez stine pulka grupy se rozkoukat znova mez od socky purge v prdeli a my v mezu a jen divam jak to pada !!
No nevim kde vymyzeli albicti tanci ale jak tak jsem pozoraval tak albicke grupy se skladaj minstrel , clerik a pak sam caster heh to jim staci a udelaj co budou chtit.
jakto ze cabalista ma jednou tak silnejsi poisny nez cave shamy ??? myslim ve spec line ? jak hodim plosne poisny na avaloinana tak to tak tak ustoji ale u nas casteri jdou s prominutim srat !!!
je toho dost si myslim nechci je zhozavat ale trochu by to mohli zpravit a ne to ze se baviím s advisory a sami rikaj za nato mythic sere ze albici jsou jejich milacci .
no a jeste pridam na princeznu v df staci jedna ful grupa na midg . u albiku jeden pala a friar hm prepal ne ??? za hibiky nechci mluvit moc je neznam takze se o nich nepisi .

je toho malo klidne pridam dalsi skusenosti co jsme videli a co je realita na rvr servrech ? kolik lidi kdysi hralo a ted sami vime ze kdysi jich bylo o 25 % vice !
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:35:45  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm divne nemas nahodou 2k+ ping nebo nehrajes jinou hru ?
to ze se obcas ukazou 'lag' image, je veci engine (je to tu od zacatku) a imho v rvr/pvp to jen pomaha aspon vis ze je nekdo kolem a smer kam priblizne sel ;)

k tem casterum nemam co dodat, campnuty kastri jsou temer nerozlousknutej orisek ale kdyz na ne narazis v pohybu tak jsou pro ne zase tank grupy orisek ;)
to ze ma ifik 2.5 bodu je veci designu hry a ne nejakej bug, kdyz si myslis ze jsou albici tak uzasni proc nehrajes za albion ?

imho na rvr serveru je rozhodne dulezite mit nejakeho castra v grupe, pure meele grupy jsou moc zranitelne pokud narazis na schopnou range damage grupu

ML questy jsou dalsi moznost jak rozsirit moznosti svejch charu, ano je tezke bojovat proti MLxy grupe s ML0 grupou, vzdyt o tom to je, hra ma vyvoj, to mas jako s SI, lidi bez SI si nemuzou udelat uber 80util neck quest a to se v pvp take pozna, stejne tak jako ten kdo ma toa je proste o neco silnejsi, zatni zuby udelejte si nejake ML predelej si armor a uvidis ;)

Corwe sam sem zatinal zuby snazil se v emainu ale co z toho ??
sam albicky caster a sory nikdy uz nebudu potporovat albiky hral jsem necra a vim co dokaze proste prepal !!!! clerika arsmena a friara na vysokych levle vim sou dobri ale mne se jedna o nesmyslne damge casteru . s tim infikem sem nemyslel bug ale proc ma 2,5 bodu proc to nemaj ostatni hydry proc ???
jeste reknu jednou priletim ke kasterum popr to byl wizard stestim bez sebe ze sem se knemu dostal vubec zacnu do nej prazit prvni rana bublina a na ti druhou jsem se ani nestihl mezi tim on trokrat zakastil a ja sel pod drn a neni to tim ze jsem byl pomaly , sory ale aby mi ice wizy daval damge pres 1500 je trochu prepal nemyslis ??
ty ML vim ze hodne rozsirili tim camelot ale udelali obrovskou diru mezi 50 a 50 ?? ty rikaz kazdy ma sanci si udelat ML ano ale tim tahne mythic svoji ekonomickou strategii tim ze si musis koupit trial !
dobry vem si hrace co ma Ml a uz ho nebavi furt delat ML ukoly tak se portne do emainu a tesi se na nejake bitvy a ejhle albici zergujou a tri hodiny se jen portuje ? po chvili ho to prestane bavit a jde delat neco jineho ?
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:40:53  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pusttule

bufnu si zerka sebehnu z emainu z kopecku najednou mezz hm odkud nevim ? hodim purge bezim kousek dal znava mezz hm divne kdyz je tam timer pri purge sned nebo se mylim a pokracuji v mezu uz do mne prazi socka sotva s par desitek hp se stahnu . dohealuji se a skusim to znova a ejhle znova mez a uz se riti na mne nekolik petu od theurgisty a ani nestacim se otocit a lezim hm ? to by te nbestvalo ze asi ?

sorc ma body mez, theurg ma spirit mez, jejich mezy maji rozdilne timery tj jdou pouzit hned po sobe, to je feature ne bug

quote:

jakto ze cabalista ma jednou tak silnejsi poisny nez cave shamy ??? myslim ve spec line ? jak hodim plosne poisny na avaloinana tak to tak tak ustoji ale u nas casteri jdou s prominutim srat !!!

huh ?
zkoumal jsi ty specline ?

cabalista ma 1 base line dot (79dmg/tick 4 ticky) matter rezist
a 2 spec doty: single - 83/6ticku a ae: 89/6ticku
vse matter rezist

shaman ma BASE dot silnej jako cabalista specnutej - 87/6ticku BODY rezist (!) a ae ve specce 83/6ticku

nechapu jak to teda myslis, srovnaval jsi 50matter cabalistu se standartnim shamanem ? nebo s 50 cave shamanem ? a co rezisty ? body bude mit asi kazdej na max zeano.. mno a co kdyz enemy grupa mela red body rezist a ty jen blue nebo zadnej ?

ono to nebude tak jednoduche... cabalista je urcite lepsi AE doter protoze kdyz chces delat fakt husty ae doty tak toho cabalistu specnes na matter, kdezto pure cave shamanu moc neni pac oni nejsou JEN doteri ale take buferi - support ;)

quote:

no a jeste pridam na princeznu v df staci jedna ful grupa na midg . u albiku jeden pala a friar hm prepal ne ??? za hibiky nechci mluvit moc je neznam takze se o nich nepisi .

na princeznu staci jakykoliv midgardskej tank + shaman (muze byt buffbot na dual logu)

quote:

je toho malo klidne pridam dalsi skusenosti co jsme videli a co je realita na rvr servrech ? kolik lidi kdysi hralo a ted sami vime ze kdysi jich bylo o 25 % vice !

samozrejme, hodne lidi je v toa a delaji ML nebo prozkoumavaji nove oblasti, diky bohu aspon se zmensili zergy v emainu a je mozno je obcas i sejmout s dobrou grupou/taktikou ;)

Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:52:14  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Na spec jsem se dival vim ze shamy berou do groupy v emainu jen na end regen a jeho root a ínstat deasise . a caba si jede svoji line .
Ale ohledne toho tady ted nejedu tak asi jako vseci mame low levely , ale jednou zvazeni proc na 24 l kousou jedy od shamyho kolem 51 a od cabalisty za 71 myslim ze ti albici mneli asi takove resty jak my zadne proste hole telo ? na 50 je jinej rozdil malo cave shamy se dela jen buf boti v emainu takze shamy ma jen moznost jednu .
Stou princeznou jsem jeste nevidel aby sejmul war a shamy mozne to je , nerikam ze ne ale vim co jsem videl a vocem se bavime na servru .
a jeste jednu vec ma hutrer stejny damage stim svojim lukem jak scout a ranger myslim ze ti by mneli mit stejny ale bohuzel mylim se ze ? proc na low levlu scout prostreli bublinu a huter ne to same o infikovi jeste se mi nestalo v bg abych prostrelil albickemu casterovi bublinu ? a infik dost casto !
Corwe porad se bavime o rvr ok o pvp ne tam je to jine k
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:52:28  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

s tim infikem sem nemyslel bug ale proc ma 2,5 bodu proc to nemaj ostatni hydry proc ???

proc ma mid savageho a ostat ne kterej muze mit quadhity a je schopnej fungovat bez suport endurance, staci mu heal ?
pro ma mid jako jedinej nejhustejsiho DD castera se speedem a navrch s -5% self rezist debufem ?

btw nejsilnejsi DD ve hre je 219 (nepocitam animistuv bomber) a ma ho runemaster a wizard... och chudaci hibici ?

proc nejsou vsechny realmy uplne stejny ? jezis o tom to snad je ne ? kazdej realm JE JINEJ a proto to je fun to hrat...

quote:

jeste reknu jednou priletim ke kasterum popr to byl wizard stestim bez sebe ze sem se knemu dostal vubec zacnu do nej prazit prvni rana bublina a na ti druhou jsem se ani nestihl mezi tim on trokrat zakastil a ja sel pod drn a neni to tim ze jsem byl pomaly , sory ale aby mi ice wizy daval damge pres 1500 je trochu prepal nemyslis ??

ale prosimte co to placas, 1500 ? rikaji ti neco hard capy ? DDcka to maji v oblasti 500-700 damage vic jim nedas ani kdyz si cil debufnes na -100 rezist

jednoduse receno nekdo vas vcera slusne pojezdil ? ;) to je cas na to zamyslet se nad sebou jestli je mozne neco zlepsit ci prestat behat v pure meele grupe uvidis ze se to zlepsi ;)

jestli te ta hra uz nebavi tak je lepsi nez tu brecet proste prestat hrat

Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:53:05  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Kolkykrat to uz koncis ?

Pepo nebyl jsi nahodou nekdy na rvr na guanevere ? a jak ti to dlouho vydrzelo hm
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:58:04  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale jednou zvazeni proc na 24 l kousou jedy od shamyho kolem 51 a od cabalisty za 71 myslim ze ti albici mneli asi takove resty jak my zadne proste hole telo ?

jak vis ze nebyl ten dotycnej oblecenej v kraftenem armoru ? nekteri lide nemaji nervy na levelovani tak hrajou jen v battlegroundech a vymaxuji si char na lvl 24 napriklad...

quote:

Stou princeznou jsem jeste nevidel aby sejmul war a shamy mozne to je , nerikam ze ne ale vim co jsem videl a vocem se bavime na servru .

jasne videl jsi hromadu loseru hrajicich v zergu rikajici si hrde 'midgard' rezisty 10, 89qua armor s uzasnou svitici sekeru nad hlavou ;)
ne, princezna je vazne jednoduchej mob, imho spatnej priklad, jestli vy na ni potrebujete fg lvl 50 charu namaxovanejch tak to sorry ale to bude asi neco spatne.. jako ze vas main tank specnul 50 do hazecich zbrani nebo tak neco...

quote:

a jeste jednu vec ma hutrer stejny damage stim svojim lukem jak scout a ranger myslim ze ti by mneli mit stejny ale bohuzel mylim se ze ? proc na low levlu scout prostreli bublinu a huter ne to same o infikovi jeste se mi nestalo v bg abych prostrelil albickemu casterovi bublinu ? a infik dost casto !

kasterovu self bublinu nejde prostrelit, mas pouze sanci na prostreleni bubliny od jineho charu (napr. pbt), jestli ta damage lukem nebude nahodou tim ze hunteri specuji vice zbran (pac je husta) nez luk ? ranger ci scout mivaji minimalne 40 spise 50 v bow specce

Edited by - Yennefer on 10/03/2004 19:02:13
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  18:59:41  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Proc delaj novy frontier proc bo asi vi ze ml jednou skonci vseci budou ml 10 a co pak no musi nejak zpatky natahat lidi do emainu nemyslis ?
Sam jsem kecal s advisorem ale ne obycejnym trochu mnel kontakty vejs byla to hodinouva povidana a dost mi objasnil .
Na system hrani comba kouzla a podobne je to super hra nikdy jsem nerekl ze camelot je ... nikdy je super to rikam furt ale co hratelnost na rvr ??
Ty mi napises ze mam jit hrat za albion a tam je kamen urazu prijde nekdo novy podiva se kde koho valcuje vidi ze tam jsou nej albici a jde hrat zane pak dalsi a dalsi no a najednou se stane ze na servu hraje 68 % albionanu hm super ne .
Ale vratme se ktem bugum myslim ze jich je cim dal tim vice a ne jen ja stema grupama co bezi kamsi a jsou nekde jinde se setkalo uz vice hracu ze to portuje jinde nez ma hm aspon jsem zase videl prince
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/03/2004 :  19:07:26  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty mi napises ze mam jit hrat za albion a tam je kamen urazu prijde nekdo novy podiva se kde koho valcuje vidi ze tam jsou nej albici a jde hrat zane pak dalsi a dalsi no a najednou se stane ze na servu hraje 68 % albionanu hm super ne .
Ale vratme se ktem bugum myslim ze jich je cim dal tim vice a ne jen ja stema grupama co bezi kamsi a jsou nekde jinde se setkalo uz vice hracu ze to portuje jinde nez ma hm aspon jsem zase videl prince

nejlepsi je mit ready chary na vsech realmech pro rvr a skusit si to za vsechny strany, ja osobne ti muzu rict ze na cem nejvice zalezi uspech v teto hre jsou LIDI, pokud kolem sebe nemas ty spravne lidi tak te to a) nebavi b) znechuti kuli castym neuspechum c) odkaze na solovani (coz nekoho bavi nekoho ne)
v kazdem realmu je neco uber a neco horsiho, albionci maji super kastry, hibici maji animistu a uber pbae, mid ma zase super healera s cc, savageho a insta disease .........

ano bugy jsou, v kazdem SW produktu jsou bugy, ale s tim videnim lag images to je neduh engine a je to tu od zacatku daocu a bude to tu dal dokud se nevymysli nejaka lepsi engine, ja sem raci ze to obcas zaduchuje a muzu to hrat na svem 150pingu nez aby to neduchovalo vubec a vyzadovalo to 50ms ping na solidni PvP/RvR
jinak si myslim ze je ve hre minimum bugu, ktere by cloveka stvali pri hre

Edited by - Yennefer on 10/03/2004 19:09:18
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  19:11:51  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote

[/quote]

ale prosimte co to placas, 1500 ? rikaji ti neco hard capy ? DDcka to maji v oblasti 500-700 damage vic jim nedas ani kdyz si cil debufnes na -100 rezist.
[/quote]

achjo prosimte nebrecim jen tady resime dilema . stim damage nevim co jsi videl ale klidne ti postnu par fotek jak ful buf s resity dostavam damage pres 1500 !!!!!!!!!
maho shamyho sejmul necro na dve rany !!
to se stalo nedavno jedna full grupa albiku proste sedela u mpk a zergovala nikdo nemel san se kni dostat nepocitam ml ability na zemi a podobne a nebyli tam za midg lamy !! demize a spol nikdo je nedostal vseci sli pod drn po dvou a nekdy i na jednu ranu pak se neco skusilo ze tri stran tak sme je v peti full groupe rozbili a kazdy dostal jeden rvr bod !!!!!!!!!!!!!!!! divne ne
furt rikas ze tu hraji loseri hm mozna jsme ale nymslim si to
a phledne bg mam maleho mrnouse ful craft sipy vse a nedokazu udelat to co albicti sniperi !!
to ze ma uber spear heh to je k smichu nojo jen tady resime nevyrovnanost realmu na rvr a stim musis souhlasit
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 10/03/2004 :  19:13:37  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ja se treba vcera bavil v emainu, sice sme tech asi 60 albiku nezabili, ale 40 jich padlo urcite Theurgisti delaj peknou petovanou, ale jak jim dam nearsight tak prchaj
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 10/03/2004 :  19:16:49  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

Ja se treba vcera bavil v emainu, sice sme tech asi 60 albiku nezabili, ale 40 jich padlo urcite Theurgisti delaj peknou petovanou, ale jak jim dam nearsight tak prchaj

To ti zavidim ze pred tebou prchaj k zerkovi se jen lisaj
az ho peti dokousou
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 10/03/2004 :  19:20:30  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote

To ti zavidim ze pred tebou prchaj k zerkovi se jen lisaj
az ho peti dokousou
[/quote]

Nesmis na ne chodit solo
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 10/03/2004 :  21:08:44  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

trinia bude mit bez bufu tak 1500hp ? predpokladam ze jako vzdy je tvuj zaver prehnany nebo se stala chyba nekde jinde ;)
pac neverim tomu ze savage veme 1500 na 2 hity, ja do chainu dostavam max 300, jo kdyz NAHODOU sedne quad a crit tak max 500 od thrust h2h savageho (mam mid chain takze thrust boli vice ;))

mozna by mel prispet araya at je to obektivnejsi

mno na onehit mam tak nejakyho hadraka to se mi obcas povedlo s quadhitem , ale do chainu jeste nikdy obcas se mi povede quad hit (moc jich neni spise tripple vychazej ) s critikalama a to je hit tak za 650 ale nevim co ma ten clovek na sobe za vybaveni jestli to bylo do max rezistu a MP .Nikdy jsem to uplne presne nesledoval, ale muzu zacit :o)
Myslim ze jeste pripada v uvahu jeho dmg self buff kterej na 39 svagery dela kolem 21%dps

Kazdopadne to muzu zkusit nejakej ten uder do Trin zkusit i kdyz strasne nerad bych ji uhodil :o)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/03/2004 :  21:13:46  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vcera jeden noname savage sejmul Trinii RR9L1 clerica v MP itemech a jinejch srackach na 'onehit' (nulovy timer na prvni uder specky a pak nasledoval timer a hit bufnutym speedem a byla tuha). Sice byla po PR bez buffu, ale i tak je to silna kava.

1500 hp savage na 2 rany neveme, to je blbost(EDIT: podle testu to zas takova blbost neni ). A jestli jo, tak by to musela byt joooo nahoda. Napriklad quad hit s quad criticalem a quad procem nebo tak neco... Mam ted 5L8 rank, 4.0 spd MP thrust zbrane a se zlutyma spec buffama dam back speckou cca 250-300 dmg.

3 duely vs Bullwaj the berserker - 2x prohra, 1x vyhra.

Ten kdo tvrdi, ze savage je overpowered by mel hledat chybu nekde jinde.

On zase na rozdil od jinych "light" tanku nema PF,...

Zkusim udelat nejake testy a dam sem vysledky.

EDIT: Trosku jsem testoval, podrobnejsi info postnu zitra.

Mel jsem base+zlute spec (ToA enhanced) buffy.

Nejvetsi dmg quadem, zadni specka.

258(-42)+95 damage critical
134(-22)
129(-21)+30 damage critical
163(-27)
---
809 dmg*2=1618 dmg 2 ranama. Taky je treba brat v potaz, ze todle byla jedna rana za 1 hodinu testovani a jsou tam 2 criticaly.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 10/03/2004 22:20:12
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/03/2004 :  22:21:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
1500 hp savage na 2 rany neveme, to je blbost. A jestli jo, tak by to musela byt joooo nahoda. Napriklad quad hit s quad criticalem a quad procem nebo tak neco... Mam ted 5L8 rank, 4.0 spd MP thrust zbrane a se zlutyma spec buffama dam back speckou cca 250-300 dmg.

3 duely vs Bullwaj the berserker - 2x prohra, 1x vyhra.

Savage neni duel class, vem si championa (jsi novy v daocu, ze tu comparujes podobny hovadiny?).

Lissx, prumernej RR10 savage (00) mne placnul za 1K+ na jednu ranu. Bez specnuti mne bral za 400+. Mluvim o 10% Hysterovy, ale to je celkem jedno. Rad jsem umiral na dve ci tri dokonce nespecnuty rany (dw, critical, damage add, quad/triple/atd hity = kecy o slabem/prumernem savagovi si nech do skolky).

Vzhledem k tomu, ze byla bitva, Trinia rozhodne nestudovala zda dostala dva quad hity ci jen jeden a pak ranu s critacalem. Savage je samozrejme ultimatni damage dealer, ktery diky quad hitum, damage addu apod utilitam ownuje placacky jako je armsman apod.

Edited by - VT on 10/03/2004 22:23:33
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/03/2004 :  22:29:53  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lissx, prumernej RR10 savage (00) mne placnul za 1K+ na jednu ranu. Bez specnuti mne bral za 400+. Mluvim o 10% Hysterovy, ale to je celkem jedno. Rad jsem umiral na dve ci tri dokonce nespecnuty rany (dw, critical, damage add, quad/triple/atd hity = kecy o slabem/prumernem savagovi si nech do skolky).

Vzhledem k tomu, ze byla bitva, Trinia rozhodne nestudovala zda dostala dva quad hity ci jen jeden a pak ranu s critacalem. Savage je samozrejme ultimatni damage dealer, ktery diky quad hitum, damage addu apod utilitam ownuje placacky jako je armsman apod.

Nahore pises o "noname" savagovi ne o RR10 Lissx. A vis co Veldo? Mysli si co chces. Uz me stve jak neustale pises hovadiny typu "kecy o slabem/prumernem savagovi si nech do skolky". Nikde jsem nic takoveho nenapsal.

Edited by - Deimnia on 10/03/2004 22:40:32
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/03/2004 :  22:38:34  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Savage neni duel class, vem si championa (jsi novy v daocu, ze tu comparujes podobny hovadiny?).

Jasne. Ale savage a zerk jsou si "docela" podobne classy. Tim jsem chtel rict, ze dmg savage je proste random a ne tak jak to tady podavas ty - "overpowered".

Stane se, ze hitnu za 800, jenze to je jedna rana z 20. Jedna rana po 19 ranacha za 250. => Prumerny dmg cca 277,5 coz si myslim nevybocuje z rady ostatnich dmg dealeru.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/03/2004 :  23:42:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Lol pust, uz by si mal presta vyplakavat. Proste z tvojich postov vysvita ze ta proste sere ze nedokazes postavit dobru grupu, urobit nejake ML ability a ist valcovat. Pises ze albici su zakempovany za svojimi ML abilitami, lenze tie maju kazdy rovnaky, takze aj midg moze mat tie ML ability. Je tam toho vela, nechce sa mi to pisat. (Ako sam hovoris, totalne namaxovaneho zerka aby dal caster na jednu ranu DDckom ??? prosim ta)

JA som bol na guinevere asi dva tyzdne len na odreagovanie, ja som ani RvR nehral takze ma nemalo co odradit
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 11/03/2004 :  03:19:57  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lol pust, uz by si mal presta vyplakavat. Proste z tvojich postov vysvita ze ta proste sere ze nedokazes postavit dobru grupu, urobit nejake ML ability a ist valcovat. Pises ze albici su zakempovany za svojimi ML abilitami, lenze tie maju kazdy rovnaky, takze aj midg moze mat tie ML ability. Je tam toho vela, nechce sa mi to pisat. (Ako sam hovoris, totalne namaxovaneho zerka aby dal caster na jednu ranu DDckom ??? prosim ta)

JA som bol na guinevere asi dva tyzdne len na odreagovanie, ja som ani RvR nehral takze ma nemalo co odradit

Pepo jestli je to hovadina poslu ti fota jak shamani a dalsi chary z ,idgu lehaj po dvou ranach pripominam normalni hraci . zadne lamy ani srot itemy ale normalni chary rr5 !!!! at se tu par lidi vyjadri co taky lehli na dve tri rany !! Napriklad smudlu sundal 40-45 l pro pade modrej na ctyri rany hm vim ze friar je cool ale toto !
To ze necro meho zerka hytnul za 1600 nebylo normalni !! a tech uůetu je vice muzes dodat rad ti odpovim .
my sme delat ml reidy expit artefakty ale k cemu nato abychom krmili albiky rvr body sory ale nejsem ....
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 11/03/2004 :  06:12:16  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
a nemaj albici taky vsechny reliky?
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 11/03/2004 :  07:40:43  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Nektery casteri sou fakt prepal(theug... posle na tebe tolik petu kolik mu staci pow,peti te stunujou a este te theug smazi ddckama,animista a jeho houby,necro te vycucne na 2 -3 vacua,wizz te sesmahne ani nemrknes,pusobeni nekterych kouzel-caba dotky)
Bugu jsou hromady a nekdy to nejsou zadny malickosti.Bohuzel jich je vic a vic
A pristup mythicu? Absolutne ignorujou hrace,hlavne ze jim pitomci platime 13USD mesicne za acc.Kdyz nahodou najdes advisora ve hre(na guinevere jsem na midg nevidel advisora nekolik dni v jakoukoliv denni dobu),ani ti neodpovi.
2 Araya: albici nemaj jedinej relic,str ma mid a pow hib.. teda este vcera vecer to tak bylo,nevim jak je to ted.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/03/2004 :  08:41:33  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
1500 ? rikaji ti neco hard capy ? DDcka to maji v oblasti 500-700 damage vic jim nedas ani kdyz si cil debufnes na -100 rezist

Softcapem (kdyz target nema rezisty) je 300% zakladni hodnoty DD (tedy 219 dd te zaboli max. za 657). Pokud k tomu, pridas 20% relicy tak uz je to 788; pokud k tomu pridas 15% zvyseni damage z RA tak uz je to 886 (pocita se to z base softcapu). S criticalem je to maximalne 886 + (886/2) = 1329.

Pak jsou tady jeste dalsi promenne jako bonusy z artefactu, z realm ranku atd. Ale teoreticky (i prakticky) je mozne dd (hlavne s 50% debuffem) za 1500 koupit.

EDIT: nicmene ja jsem snad nikdy full 50% pvp critical nevidel, vzdy jsem videl maximalne uder + ((uder/2)-1). Ale asi jsem mel jen smulu.

Edited by - VT on 11/03/2004 08:56:54
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/03/2004 :  08:50:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia
Jasne. Ale savage a zerk jsou si "docela" podobne classy. Tim jsem chtel rict, ze dmg savage je proste random a ne tak jak to tady podavas ty - "overpowered".

Random damage v zakladnich intervalech je urcujici temer pro vsechny classy, ne jenom pro savageho.

Damage over time ma ze vsech tanku nejvetsi savage (viz dw, quad hit, damage add atd.).

V 1.68 neni lepsiho damage delera do full groupy nez je savage. Pokud jsi novy vlastnik a nevis to, pouzi prosim ruzna guide na internetu a hlavne mozek a zde neobtezuj.

Edited by - VT on 11/03/2004 09:13:29
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 11/03/2004 :  08:52:12  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
No ja dostal nejvic zatim od theuga rr10 2x 750dmg. Kdybych byl vic buflej tak me da na 3 rany
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 11/03/2004 :  09:20:02  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
1500 ? rikaji ti neco hard capy ? DDcka to maji v oblasti 500-700 damage vic jim nedas ani kdyz si cil debufnes na -100 rezist

Softcapem (kdyz target nema rezisty) je 300% zakladni hodnoty DD (tedy 219 dd te zaboli max. za 657). Pokud k tomu, pridas 20% relicy tak uz je to 788; pokud k tomu pridas 15% zvyseni damage z RA tak uz je to 886 (pocita se to z base softcapu). S criticalem je to maximalne 886 + (886/2) = 1329.

Pak jsou tady jeste dalsi promenne jako bonusy z artefactu, z realm ranku atd. Ale teoreticky (i prakticky) je mozne dd (hlavne s 50% debuffem) za 1500 koupit.

EDIT: nicmene ja jsem snad nikdy full 50% pvp critical nevidel, vzdy jsem videl maximalne uder + ((uder/2)-1). Ale asi jsem mel jen smulu.

to je prave velkej omyl, reliky NEZVYSUJOU cap na dmg, jediny co zvysusuje cap na dmg je Mastery of Magery RA, nejsem si jiste u ToA bonusu kterej je maximalne 10%
ani debufnutej cil nehitnes za vic nez je tvuj cap+max crit, DD za 1500 je kravina

jediny co ti umoznujou reliky je priblizit se tomuto capu - pro 219delve DD je to s MoM5 756 dmg+378max crit = 1134, ovsem to je pouze teorie..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/03/2004 :  09:29:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn
to je prave velkej omyl, reliky NEZVYSUJOU cap na dmg, jediny co zvysusuje cap na dmg je Mastery of Magery RA, nejsem si jiste u ToA bonusu kterej je maximalne 10%
ani debufnutej cil nehitnes za vic nez je tvuj cap+max crit, DD za 1500 je kravina

jediny co ti umoznujou reliky je priblizit se tomuto capu - pro 219delve DD je to s MoM5 756 dmg+378max crit = 1134, ovsem to je pouze teorie..

Hral jsem ted low level castra na Merlinu, kde ma alb 20% z relicu. Generovany damage odpovidal tomu, ze jsem ten 20 procentni bonus skutecne mel.

Ovsem nemam castra a nemam s nimi zkusenosti, takze to tak klidne muze byt.

Mas nejaky zdroj odkud jsi cerpal tuto informaci?
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 11/03/2004 :  09:41:55  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
dmg calculator, bohuzel neobsahuje toa bonusy

reliky fungujou stejne i pro meele btw

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 11/03/2004 :  09:57:26  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Na RvR serveru zase byla mid guilda lidi, kteří když si snima naše FG RR6-RR10 dali boj s jejich FG RR6-RR10, tak nás převálcovali tak, jako by jsme byli všichni RR1 a max L40, taky mě to hrozně štvalo, vyhráli sme proti nim tak každej 20 boj(a to ne vždycky bez pomoci jiných lidí), když sme bojovali s FG(RR6+) hippiku tak to bylo tak 50:50.

Kámoš co zase hrál na jiným serveru za hippíky, s jeho caster grupou dokázal v pohodě sejmout i 3FG albíku, akorát jedna profi FG alb jim dělala problémy,jinak dokázali ownovat všechno. RvR je prostě stupidní a nevyvážený, ono to vlastně ani vyvážit nejde pokud Mythic chce zachovat rozdíli mezi realmama, ale uvidíme, co přinese nový frontier. Cleric by moch na RR5 dostat třeba MOC :-)))

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/03/2004 :  10:20:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz
RvR je prostě stupidní a nevyvážený, ono to vlastně ani vyvážit nejde pokud Mythic chce zachovat rozdíli mezi realmama, ale uvidíme, co přinese nový frontier. Cleric by moch na RR5 dostat třeba MOC :-)))

No stupidni neni, ale bohuzel rvr/pvp v class mmorpg neni mozne nikdy zcela vybalancovat. Vzdy tu bude existovat nejaka kombinace skillu/classu/itemu atd., ktera bude nejblize idealu dokonalosti a bude proste fakticky nejlepsi pro urcity druh cinnosti (pve, rvr, pvp, duely atd.).

PvE = necro, friar, paladin atd.
RvR (group) = savage, shaman, healer, sorcerer atd.
PvP (solo) = stealtheri, skald atd.
Duely = hybridi

Samozrejm jsou classy, ktere se 'uzivi' temer vsude (minstrel, sorc).

Napr. zde stale diskutovany savage:
pve = nic moc
rvr (group) = uber
pvp (solo) = slaby
duely = prumerny

A tom to je.
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 11/03/2004 :  12:31:30  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sory to damage kravina neni , je to smutne ale je to tak
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 11/03/2004 :  12:36:58  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

no a ja ti rikam ze to papirove neni mozny abys dostaval DDcko za 1500 ;)
mas naky ss ?

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 11/03/2004 :  12:39:28  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
Ohledne toho damage a calkulatoru . jsem si myslel ze jsou nejake stropy na damage to vim ale po nekolika skusenostech jsem zjistil ze tomu tak neni . myslim si jedno asi par lidi obeslo ochranu mythicu nebo sam mythic a jeho banda si uziva . viz . na guanevere je advisor videt tak jednou za tyden na albske strane jich tam je denne pet a vice divne ne ?? a co merlin ? to same .
Hyster hrajes na merlinu kolik tam je advisoru ??
zua mid je tam Kikoo nebo nejak tak je tam porad bo smazi kobolta sb . a ten rekl svoje na rovinu proste albici jsou mythicuv milacek rvr vyvazit nejde a my stim nic neudelame .
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 11/03/2004 :  12:40:35  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no a ja ti rikam ze to papirove neni mozny abys dostaval DDcko za 1500 ;)
mas naky ss ?

Vim ze to papirove neni mozny a foty mam jen je najdu a klidne poslu uz sme je posilali advisorovi ale emula on stim nic neudela , a mythic nic .
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/03/2004 :  13:21:28  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ten rekl svoje na rovinu proste albici jsou mythicuv milacek rvr vyvazit nejde a my stim nic neudelame .

od toho se to menuje camelot, vse se to mota kolem camelotu - albionskeho mesta ;) ta hra je o albionu a jeho valce proti 'zlu' coz ma byt midgard a hib je dodelanej jako 3 strana (2 strany jsou malo na solidni hru)

rvr je fajn a problemy s keepama maji resit frontiers, tve problemy prameni z toho ze mas kolem sebe spatne lidi imho
a pokud tohle vsechno nechces resit (najit grupu lidi na rvr se kterejma bys chtel hrat je narocnejsi nez na pvp serveru) hraj na pvp serveru, kde je fun hrat treba duo, i solo se tu da v pohode

Edited by - Yennefer on 11/03/2004 13:22:41
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 11/03/2004 :  13:48:14  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a ten rekl svoje na rovinu proste albici jsou mythicuv milacek rvr vyvazit nejde a my stim nic neudelame .

od toho se to menuje camelot, vse se to mota kolem camelotu - albionskeho mesta ;) ta hra je o albionu a jeho valce proti 'zlu' coz ma byt midgard a hib je dodelanej jako 3 strana (2 strany jsou malo na solidni hru)

rvr je fajn a problemy s keepama maji resit frontiers, tve problemy prameni z toho ze mas kolem sebe spatne lidi imho
a pokud tohle vsechno nechces resit (najit grupu lidi na rvr se kterejma bys chtel hrat je narocnejsi nez na pvp serveru) hraj na pvp serveru, kde je fun hrat treba duo, i solo se tu da v pohode

Neco natom bude asi to chce zmenu a nachvili dat pauzu uvudime ale porad na camelotu budu ten spatnej mam na albiky pivku takze rad jim nakopu prdel,ale muj postoj k bugum a k nevyrovnanosti a nesmyslnem damg. casteru budu razante pro nerf na rvr .
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/03/2004 :  17:26:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kolkykrat to uz koncis ?

Naopak ted zase chci s DAOCem zacit (po pul roce? co jsem zkousel mraky jinych mmorpg) bo neni na trhu strategictejsi a systemove lepe provedena mmorpg.

99 procent soucasnych mmorpg nema endgame. Vyjimkou jsou stalice jako EQ a AO, ale ja potrebuji PvP high end hru, tyto hry jsou hlavne orientovane na PvE. A zaroven nechci milion anytime anyposition mackatek (temer vsechny (NE, zpet, vsechny mmorpg) maji bohuzel prihloupe zarive barevne ikony, ktere muzes zmacknout nezavisle na okolnim deni), chci kvalitu.

Pouze DAOC splnuje to co od mmorpg ocekavam = PvP sachovou partii.

edit: co daocu schazi je kvalitni hudba, ale jeste stesti, ze Lineage2 ma hudbu ve formatu ogg :)

Edited by - VT on 11/03/2004 17:42:15
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/03/2004 :  18:25:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem, zde je taky duvod proc alb "musi" zergovat; vytvorit zaklad grupy v albionu je vubec nejtezsi:

Albion:
Cleric (heal)
Paladin (enda)
Sorcerer/Theurg (cc)
Minstrel (speed)

Midgard:
Healer (heal+cc)
Shaman (enda)
SKald (speed)

Hibernia
Druid (heal)
Bard (enda+cc+speed)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/03/2004 :  18:43:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To nebolo na teba ale na pustt
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 12/03/2004 :  08:59:58  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
quote:
viz . na guanevere je advisor videt tak jednou za tyden na albske strane jich tam je denne pet a vice divne ne ?? a co merlin ? to same .
Hyster hrajes na merlinu kolik tam je advisoru ??

Muzu se zeptat, co mas s tim /advisor ??? Vis vubec, kdo ho muze zastavat a k cemu slouzi....... ?!?!

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 12/03/2004 :  09:34:50  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
edit: co daocu schazi je kvalitni hudba, ale jeste stesti, ze Lineage2 ma hudbu ve formatu ogg :)
Pěkná tématická hudba se dá také nalézt v singlovce Joan of Arc, výhoda je, že stačí stáhnout demo a máš ji (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 12/03/2004 :  10:35:44  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mimochodem, zde je taky duvod proc alb "musi" zergovat; vytvorit zaklad grupy v albionu je vubec nejtezsi:
Albion:
Cleric (heal)
Paladin (enda)
Sorcerer/Theurg (cc)
Minstrel (speed)

minstrel ma take cc, a je pouzitelne, dokonce je to imho nejlepsi incombat cc (na otevreni bitvy je samozrejme lepsi bard/healer/sorc), na lancelotu jsme behali v sestave 2merc, paladin, 3 clerikove, 2 minstrelove, bojovali jsme coby R2-R3 grupa proti R7-R10 mid gank grupam a slo to

Edited by - Yennefer on 12/03/2004 10:38:18
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 12/03/2004 :  14:47:45  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
"Advisor" muze byt kazdy hrac ktery chce pomahat noobom a odpovidat na otazky.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000