Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 České stránky o DAoC pro začínající
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

nufnuf
Starting Member

11 Posts

Posted - 08/03/2004 :  22:55:25  Show Profile Send nufnuf a Private Message  Reply with Quote
Ahoj!
Zprovoznil jsem ceske stranky o DAoC. Jejich hlavnim ucelem je nalakat vahajici hracee :) Stranky jsou zatim silne pro Albionske :) Ale jsem v kontaktu s Midgardy co hrajou na Merlinu za Alb - (Smudla, Krivonozka, Spermozroutka ... jeden ACC ale hraje tam vic lidi) a taky kamos ze slovenska - to je zase Hibernan jak noha :)
Stranky podavaji obecne informace o hre, jsou tam sekce PvE, RvR, screenshoty, neco malo o crafteni ...
Vsem novackum doporucuji!
adresa je: http://nufnuf.wz.cz
Piste sem nebo na muj mail pripominky a pripadne muzete posilat screenshoty, povidky a tak podobne ...

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 08/03/2004 :  23:55:08  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
[mod] jsou jiste hranice...

"Hlavní je být nejlepší :)"

Edited by - Yennefer on 09/03/2004 02:23:05
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/03/2004 :  01:11:29  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ak chces, tak pouzij tuto stranku http://daoc.nisrv.com/modules.php?name=Crafting do tvojej crafting sekcie. Su tam celkom dobre navody na levelovanie kazdeho skillu, a je tam aj pekna rubrika Crafting for Profit, je to vlastne navod ako co najrychlejsie a najlacnejsie vyrobit salvagera.

Go to Top of Page

nufnuf
Starting Member

11 Posts

Posted - 09/03/2004 :  09:48:53  Show Profile Send nufnuf a Private Message  Reply with Quote
Yo, diky, pekny stranky o craftu ... uz chapu proc me stalo tolik plat nez sem se dohrabal na skoro 800 WC :(
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 09/03/2004 :  10:03:54  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Zdar Nufe.
Osobne sem taky zacal delat na podobne strance ale jelikoz jsi to uz udelal temer dokonale tak se na to vykaslu. Nemel sem tuseni ze na necem takovem pracujes ale sem rad ze si to udelal za mne, jelikoz si v DAoC mnohem skusenejsi Je to tedka jedina stranka v cestine o DAoC o ktere vim ze je, a dovedel sem se z ni mnohem vic informaci nez treba z clanku v papirovych casopisech o hrach. Nake ty screenshoty ti posilam mailem. Hodne zdaru

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/03/2004 :  10:07:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nufnuf

Yo, diky, pekny stranky o craftu ... uz chapu proc me stalo tolik plat nez sem se dohrabal na skoro 800 WC :(

Na Hysterce mam kolem 1093 WC, je to +- minimalni pouzitlna hodnota pro tvorbu Legendary zbrani. Jednu jsem vyrobil 99q, zbytek crapy; bo jsou oranzove (1100+).

Doporucena hodnota je rozhodne pres 1100.
Go to Top of Page

nufnuf
Starting Member

11 Posts

Posted - 09/03/2004 :  12:30:41  Show Profile Send nufnuf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Zdar Nufe.
Osobne sem taky zacal delat na podobne strance ale jelikoz jsi to uz udelal temer dokonale tak se na to vykaslu. Nemel sem tuseni ze na necem takovem pracujes ale sem rad ze si to udelal za mne, jelikoz si v DAoC mnohem skusenejsi Je to tedka jedina stranka v cestine o DAoC o ktere vim ze je, a dovedel sem se z ni mnohem vic informaci nez treba z clanku v papirovych casopisech o hrach. Nake ty screenshoty ti posilam mailem. Hodne zdaru

Supr :) Eriende, jen bych potreboval, abys Alderiona (nebo nekoho kdo vypada hodne Hibernansky) vyfotil hezky zepredu - pro Tebe je totiz rezervovany to misto na uvodni strance vpravo dole :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/03/2004 :  12:48:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
http://home.tiscali.cz:8080/owned/ToA/misc/omgwtfpwned4.jpg

Ak sa ti chce tak si mozs upravit tieto obrazky, nastrihat a tak

Osobne si myslim ze ten elf s tymi fialovymi ocami je fakt brutalny hib char

Edited by - Pepo on 09/03/2004 12:48:46
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 09/03/2004 :  14:02:17  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
K pingum. PvE se dá hrát v pohodě i s 2000-3000ms pingem, teda na solo, v grupě asi moc neocení že reaguješ o 2-3 sekundy pozdějc :-)
PvP(RvR), s pingy kolem 300ms si moc nezahraješ, páč každej hráč, kterej nestojí na místě, bude pořád "Far away" pokud útočíš meele, u kouzel to až tak nevadí a myslím že to skoro nepoznáš. Já mám pingy 150-200ms a když hraju s farářem tak docela často mě to píše, že cíl je příliš daleko, ale pořád se to hrát dá. U clerika rozdíl nepoznám, ten meele nepoužívá.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 09/03/2004 :  14:30:57  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
... ad "far away/not in view" .. při meele mi pomáhalo jednoduše breaknout /stick lano a začit hrát daoc jako quake, tj. normálne hýbat postavou jak v fps gamese a nenechat se lag_strafe_vláčet cílem jak se mu zlíbí.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/03/2004 :  14:33:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

... ad "far away/not in view" .. při meele mi pomáhalo jednoduše breaknout /stick lano a začit hrát daoc jako quake, tj. normálne hýbat postavou jak v fps gamese a nenechat se lag_strafe_vláčet cílem jak se mu zlíbí.

Asi je to pripad od pripadu. Ja mam na /sticku melee uspesnost temer 100%.

Uz je to hodne dlouho co byl /stick "improved".

Pamatuji doby nekdy v roce 2000 kdy Velda na /sticku netrefil vubec nic.
Go to Top of Page

nufnuf
Starting Member

11 Posts

Posted - 09/03/2004 :  15:02:07  Show Profile Send nufnuf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by katzz

K pingum. PvE se dá hrát v pohodě i s 2000-3000ms pingem, teda na solo, v grupě asi moc neocení že reaguješ o 2-3 sekundy pozdějc :-)
PvP(RvR), s pingy kolem 300ms si moc nezahraješ, páč každej hráč, kterej nestojí na místě, bude pořád "Far away" pokud útočíš meele, u kouzel to až tak nevadí a myslím že to skoro nepoznáš. Já mám pingy 150-200ms a když hraju s farářem tak docela často mě to píše, že cíl je příliš daleko, ale pořád se to hrát dá. U clerika rozdíl nepoznám, ten meele nepoužívá.

No ja ted mam pingy uz slusny, ale i driv, sem dal STICK, SPRINT, SLAM a bylo to :) i kdyz treba az za vterinku :)
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 09/03/2004 :  15:34:10  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Asi je to pripad od pripadu. Ja mam na /sticku melee uspesnost temer 100%.
Uz je to hodne dlouho co byl /stick "improved".
Pamatuji doby nekdy v roce 2000 kdy Velda na /sticku netrefil vubec nic.
No to jo, jde mi o možné řešení případů, kdy se stává, že mi na obrazovce mnou ovládaná postava běží na sprint nalepená na cíli a přesto missuje kvůli far away, nebo proti chronickým strafovačům (: ... když tohle cíl začne provádět, přepnu na "quake mód", bo když hráč drží postavu v pohybu ručně, přijde mi, že je servr v určování aktuální pozice mnohem tolerantnější, viz dávání PA v protisměru například.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/03/2004 :  22:57:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
S tymi pingami je to blbost myslim, na 2000 - 3000 ping daoc asi ani nerozjedes.

Mam GPRS s 1000 pingom a PvE je len tak tak na hranici, mas tak 4 sekudnove odozvy a to je vela aj na pve (pravda ide o to aky char hras). A PvP nula bodov, jakmile zacne niekdo utekat som mrtvy :))

Ja mam pingy 150 na ISDN stale a PvPcko hram tak ze popri tom stahujem 3kb/s daoc videa a nemam ziadne problemy s pvpckom a este si k tomu pustim aj TS a vobec nemam problemy s nejakym too far away.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000