Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Knight Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/03/2004 :  22:22:23  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pacient

quote:
Originally posted by Rodier

protoze uz mne za tech X let nebavi..
je videt ze si novacek a neznas mne ;]] jinak bys tu kravinu o tom ze jsem uo nikdy nehral z huby nevypustil

Ja ty tvoje fantasmagoricky vylevy o uo a jinych hrach sleduju uz od magea, prave tam jsem se presvedcil, ze uo jsi nikdy nehral. Ostatne kdybys tu hru znal, nemohl bys rikat jak je srovnatelna nebo dokonce lepci nez moderni hry ;p

ono jak v cem, vis.. jak v cem.. proste takove to socializovani, vlastnis domecek.. zviratka..kecas s lidma u banky... to mi prijde porad nejlepsi v UO :-))

jasny ze neni nad to si v Ao zalitat v Yalmaze ;-)) ale treba v AO sou baraky naprosto o nicem.. apartmany.. bo je to takova plechova bouda v jiny zone.. nemuzes zni sledovat deni na ulici.. humus :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/03/2004 :  22:28:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
na jakem serveru teda hrajete a rasy .. hlaste.. taky povolani a levely;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 03/03/2004 :  02:33:21  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
2 server Rougue/explorer
Falldeep lvl 30+
tedka hodne chodim na exp campy do kargas vilage k takovejm tem velkem psum co daji chlapika s armorem 500 na tri kousnuti :)btw sem zjistil ze dulezitejsi je mit +HP vybaveni nez vetsi armor class pac me ten pes na kousnuti veme 100+ (armor 200) a chalpikovy s armorem 500 da 80+ takze LOL

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
One to rule them all, Iam sure that Iam ONE
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 03/03/2004 :  10:52:58  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Tak to taky zkousim jak to vypada.
Mno musim rict ze ve srovnani s Bajosfir je to graficky zajimavejsi a mozna i hratelnejsi. Ma tu cenu grupovat (v Bajosfiru duvod ke grupovani nevidim), KO je i celkove rekl bych propracovanejsi.
Co mi hooodne vadi je system lootovani, je to silenej vopruz, i kdyz v BF ninja looting taky neni z nejdokonalejsich.

Jako asi dalsi nejvetsi slabinu vidim v preplnenosti urcitych lokaci, predevsim pak tech startovnich a na mobech, ke kterym se vazou nejake questy a s tim asi i souvisi vzajemne leechovani potvor.
Dropy mi pripadaji zatim naprosto nahodne, tzn. z i z lowlevel potvory muze vypadnout lepsi vec nez z potvory o desitku levelu vyssi, ale to je mozna jen muj dojem, pac zatim sem toho tolik nevyzkousel.

V celku se mi i libi ten napad s rozlozenim vlastniho stanku k prodeji veci, to sem zatim nikde nevidel.

K power levelu bych snad rekl, ze vzhledem k celku dobre funkcnosti grupy je tu powerlevelovani v celku dost dobre mozny. Nemusim do niceho mlatit, staci kdyz kdokoliv z grupy udela expu a ja se vezu.
Nevim presne jak to je v KO osetreny, ale tohle jsou zatim moje poznatky.

Pripada mi to v celku hratelny, uvidime jak dal na vyssich levelech.

Ja osobne zkousim dve povolani jako Rougue/assasin a Magician
zatim jsou oba lv20+

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:40:53  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
stejne je to takova mezizastavka ... premyslim se jestli se vratit k DAoC (coz bych musel koupit myslim dva placene datadisky) nebo pockat na WoW co by ste udealali vy?

Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:47:14  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
ten game play trainer z WoW u toho fakt slintam....

Go to Top of Page

GM Liam
Starting Member

9 Posts

Posted - 03/03/2004 :  16:30:26  Show Profile Send GM Liam a Private Message  Reply with Quote
lvl 25 Shaman
lvl 20 Sorcerer

Lidi taky mate problemy s lognutim do hry? Nejde mi nacist ta launcher.htm stranka a koncim na timoutu...
ze by byli prehlceny?
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 03/03/2004 :  17:04:39  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by griz

stejne je to takova mezizastavka ... premyslim se jestli se vratit k DAoC (coz bych musel koupit myslim dva placene datadisky) nebo pockat na WoW co by ste udealali vy?

na wow si pockas jeste tak rok. nemluve o tom, ze to muze byt taky peknej pruser
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 03/03/2004 :  18:31:14  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
v nejblizsi doba spis cekam na sagu of ryzom,kerej ted betatestuju,pak city of heroes a lineage 2.........a wow imho vyjde driv,protoze pozdejc by nemohl uz nicemu konkurovat

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 03/03/2004 18:32:51
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2004 :  18:47:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

v nejblizsi doba spis cekam na sagu of ryzom,kerej ted betatestuju,pak city of heroes a lineage 2.........a wow imho vyjde driv,protoze pozdejc by nemohl uz nicemu konkurovat

Skoda jen, ze vetsina z vyse jmenovanych jsou jen diablo like placacky.

Ale je to jen pochopitelne bo lidi uz nejchteji hry, kdy napr. PvE raid trva 16+ hodin (DAOC, EQ), "vycviceni" PvP charu trva 2 roky (denne 18 hodin = DAOC) atd..

Chteji se lognout, za 28 minut chteji zabit 28k mobu a pak jit spat s ilusi vlastniho ingame skilu.

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/03/2004 :  18:54:50  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Nekoho holt asi nebavi nalogovat se do hry a 5 hodin mlatit stejny moby porad dokola aby udelal 1 level. Progress nemusi byt rychly ale rozhodne to jde udelat i jinak nez tupe mlatit moby kvuli expe porad dokola po 3 mesice.

DAoC by bylo jeste lepsi kdyby tam pocatecni pve bylo rychle a melo by provest noveho hrace hernimy mechanismy a pote by se hrac zameril pouze na rvr/pvp kde by bylo vic stupnu vylepsovani postav (treba velky potencial je v bounty pointech za ktere by se nechaly kupovat lepsi armory atd)

Edited by - Aramir on 03/03/2004 19:03:36
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2004 :  19:06:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Nekoho holt asi nebavi nalogovat se do hry a 5 hodin mlatit stejny moby porad dokola aby udelal 1 level. Progress nemusi byt rychly ale rozhodne to jde udelat i jinak nez tupe mlatit moby kvuli expe porad dokola po 3 mesice.

No jiste.

Ale o tupem (sice rychlem ale stale tupem) mlaceni diablo like hry bohuzel jsou.

Ale zase pochop, ze nekdo radsi bude levelovat pomaleji, bo kdyz je mozne udelat ve hre za 4 - 16 hodin 120 levelu (Redmoon, Biosfear atd.) tak je hra pouze jeden velky levelovaci zavod.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 03/03/2004 :  22:36:13  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by SHIMI

Skoda jen, ze vetsina z vyse jmenovanych jsou jen diablo like placacky.

Ale je to jen pochopitelne bo lidi uz nejchteji hry, kdy napr. PvE raid trva 16+ hodin (DAOC, EQ), "vycviceni" PvP charu trva 2 roky (denne 18 hodin = DAOC) atd..

Chteji se lognout, za 28 minut chteji zabit 28k mobu a pak jit spat s ilusi vlastniho ingame skilu.

nevim,asi vis vic nez ja,ale zatim co betatestuju Ryzom tak se mi nezda ze by to bylo Hack&slash game,je to mmorpg uplne novyho zamereni....a city of heroes mi imho taky neprijde jako diablo
lineage 2 nevim,to asi bude

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 03/03/2004 :  22:39:29  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
ty jo tak ja uz nevim WoW jeste minimalne pul roku KO me zatim bavim uvidime jak to bude s PvP (zatim slibne) ale silene mi tam chybi crafting a takovy vychytavky DAoC jsem prestal hrat pac to bylo silene pomale sem chodil dva mesice jen na salsbury plains a expoval na gigantech... kdybych mel vice casu...:( kdyby byl WoW takova polomlaticka s craftenim mount mobama vyvazenym lvl systemem a rasama (treba takovej dobrej PvP mag v DAoC je podle me moc silnej kdyz ho grupa dobre branila tak to bylo maso) navic grafika (z traineru) WoW je cool nejprve se mi nelibila ale tedka ...libi se mi ze to je takove masivni ... JA CHCI NEJAOU DOBROU MMORPG !! aaaach jo kdyby se tak vratili casy UO ....

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2004 :  14:26:16  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Nechcete se treba domluvit na nejaky spolecny akci?
Vetsina z nas co to zkousi sou tak kolem lv 20 - 30

Mohli by sme aspon poradne testnout group expu, spolecne zalevelovat a mozna i nahuntit nejaky UBER veci....
co tu psal Velda, tak bych jako cil videl nejaky ty gobliny, jsou z nich questovni dropy a podle vseho se vyplatej huntit nejen pro expu, ale i pro prachy ci jine dropy...

nebo nekdo dejte jinej navrh a podme se dohodnout... a nebo se na to taky muzeme vysrat a ject si dal solo... zalezi na vas

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/03/2004 :  15:16:28  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Jeeee cus Kuzmo kuzmici ty jsi se jeste nezhulil do bezvedomi ?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2004 :  15:27:11  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Jeeee cus Kuzmo kuzmici ty jsi se jeste nezhulil do bezvedomi ?

Zhulil... a proto zkousim tuhle kokorejistinu
Co ty?

Go to Top of Page

GM Liam
Starting Member

9 Posts

Posted - 04/03/2004 :  18:01:49  Show Profile Send GM Liam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Nechcete se treba domluvit na nejaky spolecny akci?
Vetsina z nas co to zkousi sou tak kolem lv 20 - 30

otazkou zustava jestli jste vsichni orci jako ja ... protoze zajit si na neco tezsiho spolecne, pokud jsme ruzny rasy, bude celkem problem. jediny kde se jakz takz sejdem je Moradon ale teleportacni gaty uz mame kazdej jiny :(
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2004 :  19:25:43  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Mno ja ork sem... teda nevim jestli ork, ale postavu mam zelenou jako brcal

Spis mam ted problem, ze mi vubec nefunguje pripojeni do ty koree, nebo kyho certa kde maj ty servery.
Asi nejakej VietKong prekopnul kabel ci co

Edited by - Kuzmik on 04/03/2004 19:27:00
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/03/2004 :  19:26:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
griz > mrkni na www.wowforge.net - jestli otom nevis tak je ke stazeni WOW alpha + server ..takze si muzes na lokalu prohlidnout svet, spawnovat monstra.. kouzlit do vzduchu atp :))
a mozna uz nekdo udelal i public server.. nevim jak to na tom aktualne je.. vim ze se snazi rozchodit boj....... tak si to muzes zkusit :) Vkazdem pripade wow ma bejt rychlomlaticka s kraftingem ne ?

Shimi > ty ze ses dostal do Ryzomu ? mrcho ;] tak sem mas nahazet naky info a obrazky ne ?

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 04/03/2004 :  19:56:04  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
ted zrovna testovat nemuzu ponevadz cekam na CD do Beta2...stejne jako stovky dalsich lidi,prej je odeslali uz 25.unora,ale furt nic

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/03/2004 :  17:36:15  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
stejne ti to nepude ;] pod hrat snama KO

sem zalozil magyni ;] Rodierku .. zatim level 9 ;] plnim questiky ;]]

2. server clovek

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/03/2004 :  17:39:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jinak nejlepsi je si toho zastupce na plose upravit aby spustel :

"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" https://www.e-games.com.my/asp/login/loginko.asp

ten launcher.htm je dost na nic, ma tam nakej timeouter kterej hlasi ty stupidity o tom spojeni atp.. takze kdyz rovnou lezete na loginko.asp tak pohoda ;]]

Go to Top of Page

Joshua
Starting Member

28 Posts

Posted - 06/03/2004 :  10:41:09  Show Profile  Send Joshua an ICQ Message Send Joshua a Private Message  Reply with Quote
Katarina 13lvl
Server 2
Člověk/Clerik

Go to Top of Page

Kazimir
Starting Member

3 Posts

Posted - 06/03/2004 :  14:02:16  Show Profile  Send Kazimir an ICQ Message Send Kazimir a Private Message  Reply with Quote
Pokousime se s kamosem zalozit klan, jestli mate nekdo zajem se do nej pripojit tak se mi ozvete na ICQ. Penize nejsou problem, problem je spis sehnat lidi.
Go to Top of Page

Joshua
Starting Member

28 Posts

Posted - 06/03/2004 :  15:28:58  Show Profile  Send Joshua an ICQ Message Send Joshua a Private Message  Reply with Quote
Jak je to tam stemy rasamy?Pri výběru jsem mohl 2 pravděpodobně člověk/ork.Vedou mezi sebou války?Kde je víc Čechu?Kdyžtak jsem ochoten přestoupit na stranu kde nás bude víc tech pár levelů naberu hned.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2004 :  16:39:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja bych rekl ze lidi je vic cechu :o)) .. ale nevim.. ja vim o 3 .. o mne (rodierka) o Amarande (taky magyne) a ten vi jeste o nekom.. chteli dneska zakladat klan..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2004 :  16:41:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jeste mne tak zajima co dal.. treba na tom 20 levelu.. jestli je tam nakej normalni svet s velkym mestem a ne jen ta uvodni placka.. jak vypadaj ty vesnice za portalama.. a celkove svet ? je to svet normalka jako treba daoc..uo.. nebo neco jednoduchyho ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/03/2004 :  17:05:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

jeste mne tak zajima co dal.. treba na tom 20 levelu.. jestli je tam nakej normalni svet s velkym mestem a ne jen ta uvodni placka.. jak vypadaj ty vesnice za portalama.. a celkove svet ? je to svet normalka jako treba daoc..uo.. nebo neco jednoduchyho ?

Jedna se o sedm zon (plus minus).

Rekl bych, ze velikost sveta dosahuje asi setiny promile toho co je videt v EQ, DAOCu, AO atd.

Bohuzel to neni normalni mmorpg svet. Jak rikas je to "neco jednoduchyho".

Imho prvni "slozitejsi mmorpg svet" a zaroven hack & slash placana bude WoW. Ale do te doby bude asi KO nejlepsi akcni mmorpg (i kdyz Doom Epizoda 1 ma rozsahlejsi zony). I kdyz RYL taky neni spatna hra.

Edited by - VT on 06/03/2004 17:12:39
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 06/03/2004 :  17:18:48  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Amarande lvl 20+ mage female el Mora, to je primarni char, pak mam jeste lvl 20+ orka archera. S Kazimirem planujeme clan, takze pripadni zajemci piste na moje ICQ nebo na jeho.

EvE
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 06/03/2004 :  17:21:53  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
kdo hraje za orky?muzem zalozit orci kmen

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2004 :  21:22:16  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak jsme udelali mensi reklamku i tady
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?p=57992
a alespon tam odsad uz to hraji 2 lidi, co se ozvali i tady, dalsi jeden co se ozval tam + dalsi 2 co to zrovna instalujou... vsichni jdou ale asi do lidi 2. server
i kdyz jeden tam psal ze je ork .. kdyz tak mrknete pokud chcete info o jmenech.. sice by meli prijit i sem napsat..ale tady to chce reg. tam ne

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/03/2004 :  21:28:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jsme udelali mensi reklamku i tady
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?p=57992
a alespon tam odsad uz to hraji 2 lidi, co se ozvali i tady, dalsi jeden co se ozval tam + dalsi 2 co to zrovna instalujou... vsichni jdou ale asi do lidi 2. server
i kdyz jeden tam psal ze je ork .. kdyz tak mrknete pokud chcete info o jmenech.. sice by meli prijit i sem napsat..ale tady to chce reg. tam ne

Jenom bych upozornil, ze na dvojce (alespon do posledniho patche a posledni upravy, kdy si hrali s novym routerem) neni mozne pvp (neni mozne se portnout do pvp zony) a nejsou pripraveny vsechny teleportovaci cesty.

Pouze jednicka je rdy pro vsechny zony.

Edited by - VT on 06/03/2004 21:30:43
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/03/2004 :  00:50:36  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hm tak to je v prdeli pac vetsina hraje na 2cce :op .. no snad to spravi ne ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2004 :  01:43:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

hm tak to je v prdeli pac vetsina hraje na 2cce :op .. no snad to spravi ne ?

No muzete hrat i na jednicce. Chary nejsou ulozene na urcitem serveru. Muzete hrat kde chcete.
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 07/03/2004 :  04:24:01  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
heh par levelu fakt neni problem ... sem schopen se dostat za den na lvl30 :) jo tak vsichni jsou orcici jo ?:) tak to doufam ze se brzo potkate s mym krasnym novym assasinem v Colony (PvP zona) jenze me asi neuvidite pak mozna na smrtelne obrazovce kdyz se unhidnu a dam vam 400procent damage 200procent damage a kdyby to nestacilo tak mam v zaloze neco co ignoruje defence:) ale to se malo kdy stava v tuto chvili to kombo sejme i wara :) a v budoucnu ?:) pribude 600procent damaga backstab:) tak rychle levelujte at mi muzete dat 50procent vasich uspor:))))

Go to Top of Page

Zabi
Starting Member

5 Posts

Posted - 07/03/2004 :  10:20:59  Show Profile Send Zabi a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju za lidi na 2 servru, momentalne mam lvl 24 assasina Zabi, lvl 11 cleric Milacek. Je to takova pohodova mlaticka. Zatim se porad potuluju po uvodni zone a nemuzu najit zadnej peknej drop dyky, ani sem nevidel zadny lidi prodavat peknej drop, tak pouzivam tu nejlepsi co se da koupit u npc a questovou. Muzu rict ze s takovyma kramama delam vetsi dmg nez 2h warrior, ktery ma 2x tak lepsi zbran nez ja :) Doufam ze se tam potkame, momentalne parim skoro cely den, pokud me zrovna neblbne net a nez me konecne dorazi TOA ke Camelotu, coz ma byt nekdy v patek.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2004 :  10:45:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zabi

Ja hraju za lidi na 2 servru, momentalne mam lvl 24 assasina Zabi, lvl 11 cleric Milacek. Je to takova pohodova mlaticka. Zatim se porad potuluju po uvodni zone a nemuzu najit zadnej peknej drop dyky, ani sem nevidel zadny lidi prodavat peknej drop, tak pouzivam tu nejlepsi co se da koupit u npc a questovou. Muzu rict ze s takovyma kramama delam vetsi dmg nez 2h warrior, ktery ma 2x tak lepsi zbran nez ja :) Doufam ze se tam potkame, momentalne parim skoro cely den, pokud me zrovna neblbne net a nez me konecne dorazi TOA ke Camelotu, coz ma byt nekdy v patek.

Warrior neni v KO na damage. Je na defenzi a slouzi jako mula na noseni mana/heal lahvi. Bude jeste upravovan bo ma nejmensi damage ve hre (z damage dealeru).

Tvuj damage je v case logicky vyssi bo generujes vetsi DPS. Nicmene DW tank je schopny taky slusne mlatit.

Level 24 ja na newbie zonu uz moc vysoky. Zadny drop pro tvuj level tam nenajdes.

Edited by - VT on 07/03/2004 10:49:07
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 07/03/2004 :  11:36:15  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Tak prave to stahuju a chci to vyzkouset. Je tu nekdo kdo by mi doporucil za jaky charakter jit, pripadne rasu. Rad bych poparil s nejakymi cechacky
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2004 :  11:45:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Tak prave to stahuju a chci to vyzkouset. Je tu nekdo kdo by mi doporucil za jaky charakter jit, pripadne rasu. Rad bych poparil s nejakymi cechacky

Rasy mas na vyber 2. (je to zcela fuk, pouze mi prijde, ze orkove maji lepsi animace)

Classy jsou ve hry 4. Tank (offenzive, defensive), rogue (archer, assasin), priest (heal, buff, jedno cc pve kouzlo), mag (tri typy damage).

Vsechny offenzivni mackatka ve hre jsou nepozicni a nereakcni.

Nemuzu ti nic doporucit. Musis si vybrat sam.

Edited by - VT on 07/03/2004 11:49:27
Go to Top of Page

Joshua
Starting Member

28 Posts

Posted - 07/03/2004 :  12:26:35  Show Profile  Send Joshua an ICQ Message Send Joshua a Private Message  Reply with Quote
JJ chary jsou prenosne mezi servery.Doted sem hral na dvojce ktera me furt blbla ,takze od ted hraju na 1.
Vi nekdo neco o goblin questu,co zneho je,atd....?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2004 :  12:52:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Joshua

JJ chary jsou prenosne mezi servery.Doted sem hral na dvojce ktera me furt blbla ,takze od ted hraju na 1.
Vi nekdo neco o goblin questu,co zneho je,atd....?

Armor. Potrebujes pet kusu gobliniho armoru na tvorbu jednoho kusu pouzitelneho armoru + zaplatis 50k - 100k v zavislosti na casti armoru, kterou si nechavas craftit.

Odmackni Q vedle status baru pro dalsi informace (jmeno NPC ktere ti vykraftni armor atd.).

Samotny armor ma nizsi AC nez nejlepsi co prodavaji merchanti, ale ma spoustu bonusu do statu atd.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/03/2004 :  14:13:19  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Nevite kdy tohle hrani zdarma bude koncit? Ja ze bych si to asi taky stahnul ale jedu na modemu a tak bych ten soubor nerad dotahnul den pred zacatkem ostre platici verze.Diky
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2004 :  14:19:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Nevite kdy tohle hrani zdarma bude koncit? Ja ze bych si to asi taky stahnul ale jedu na modemu a tak bych ten soubor nerad dotahnul den pred zacatkem ostre platici verze.Diky

Nekde jsem cetl, ze P2P neprijde drive nez za cca 3 mesice. Zaroven pry nebude wipe charu (e-games pry nemaze open betatestovaci chary).

Ale kdo vi ..
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 07/03/2004 :  19:07:35  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Hra je to celkem dobra, urcite lepsi nez Biosfear. Jen je trochu porod se lognout do hry .

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

arTy
Starting Member

2 Posts

Posted - 07/03/2004 :  19:08:26  Show Profile  Send arTy an ICQ Message Send arTy a Private Message  Reply with Quote
Tak ja to hrajem tiez mam tam zatial lvl 22 maginu Arianku
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 07/03/2004 :  20:52:48  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Tak uz to vesele parim a vypada to celkem dobre. Hraju za Orka Rogua na druhem serveru. Doufam, ze dame dohromady nejaky klan .

P.S.: to logovani je opravdu priserne, clovek pul hodiny stravi tim nez se do toho dostane
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2004 :  21:50:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut
P.S.: to logovani je opravdu priserne, clovek pul hodiny stravi tim nez se do toho dostane

Spatne.

Neodklikavejte OK v okne, ktere se zobrazi jako chybove (Neni aktivni internetove pripojeni) a cekejte na logovaci formular.
Go to Top of Page

rockin
Starting Member

3 Posts

Posted - 07/03/2004 :  22:05:57  Show Profile Send rockin a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, tak uz se asi hodinu zkousim nalognout do hry, ale vypada to, ze e-games ma potize s nejakym serverem a tak se nelognu.

Jinak mam 2 postavy - 30 lvl mag (Smrtak), 29 lvl warrior (Azazello).

Rockin

P.S. Taky se Vam zda, ze je def u warriora na nic?
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 07/03/2004 :  22:46:39  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zabi

add Dyky lepsi dropy dyk az kolem levelu 45 ,add s tim warem to nei uplne pravda pac:
1)mas 600 400 200 procentni utok o cemz si war muze nechat zdat
2)dyky sou 2x rychlejsi nez jakakoliv warova zbran takze rychlosti se nasobi dmg
3)i kdyz ma war silnejsi armor nez ty mas skill na backstab kterej nepocita defenci protivnika
4)zakladni dyka se da vylepsit do lvl +4 s deseti procentni sanci na zniceni predmetu od +5 doporucuju blessed scrools a jestli chces pridat+ elemental dmg tak hodne stesti :)
5)mas skill kterej snizi utocnikovu dmg as na polovinu (illusion)
6)na lvl 45 mas minutu a pul neviditelnosti takze kdyz se huddnutej vkrades za wara a das 600 400 200dmg za sebou (a je to rychlovka za ten cas staci var zautocit jedou) tak das na 45lvl s lepsima dykama neco kolem 2500+ dmg a war staci dat tak maximalne 800+

upgrade: dobrej assasin/exolorer docela ownuje wary

upgrade: assasin/archer se zatim jevi jako pure PvP owner of PvP

vydsvetleni: se skillem Stealth(minuta a pul neviditelnosti) dobrym lukem a rain of arrows(5sipu zasebou navadeny na cil je jen jeden takze ty ostatni proste musi haluzove trefit - neplati na blizkou vzdalenost to se trefi fsech pet skoro na sto pro)

situace: hiddlej assasin/explorer za zady kohokoli se priblizi na jedno policko a udela rain of arows (nejlepsi luky maji 2x vetsi damage nez nejlepsi dyky) a da asi 4000+damage coz neprezije ani hi-lvl postava)

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000