Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 A3 Beta - mmorpg ve stylu Lineage II
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 05/03/2004 :  17:10:05  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
mno testuju ryzom a platim DAoC a planetside...AO,EQ a biosfear uz nehraju a KO si sem tam dam s cechama...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/03/2004 :  17:13:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

mno testuju ryzom a platim DAoC a planetside...AO,EQ a biosfear uz nehraju a KO si sem tam dam s cechama...

DAOC platis omylem/chybou :)

Nebo jsi zmenil rozhodnuti a hrajes?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 05/03/2004 :  17:21:13  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
puvodne sem zamyslel ze to cancellnu,ale kdyz uz me mythic takhle podved tak sem se rozhod ze to budu platit

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 05/03/2004 :  18:13:27  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
to porad nevysvetluje proc mas tak priblblej sloupec v sinature
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/03/2004 :  18:31:25  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Jeste mu tam chybi neco z SWG
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/03/2004 :  18:44:18  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Jeste mu tam chybi neco z SWG

Jo a taky Ragnarok, Ultima Online a všechny shardy na kterejch hral, včetně OSI. Pokud ovšem kdy UO hrál.

Chtěl sem si rejpnout už včera, když si ten podpis změnil, ale shválně sem čekal kdo si rejpne první, Corwina sem fakt nečekal.

4Shimi: Kde na to bereš?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/03/2004 :  18:54:21  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-
4Shimi: Kde na to bereš?

Hloupa otazka.

Platit si dve onlajnovky muze kazdej kdo alespon jednou mesicne vybere pred panelakem popelnice. Je to levnejsi nez paratka.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/03/2004 :  18:56:48  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Hloupa otazka.

Platit si dve onlajnovky muze kazdej kdo alespon jednou mesicne vybere pred panelakem popelnice. Je to levnejsi nez paratka.

To je sice hezky, ale ja osobně bych za to ty prachy nedal, alespoň ne za dvě.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 05/03/2004 :  20:19:21  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
mno ono zajit kazdej tejden 2x do hospy za 250Kc =4x2x250=2.000Kc mesicne
26 dolaru mesicne za 2 onlinovky=2x26x26=1350Kc
takze nic drahyho...
ragnarok nehraju,bo se mi nelibi a UO...mno kdo vi kdo sem vi ze sem ji nejen hral...
swg mi taky nesedi...
a este furt nemam nejhnusnejsi sig na foru
a co je na tom kdyz si na forum o onlinovkach da do podpisu jmena postav her kery hraje?na zahranicnich forech si to tam taky davaj,nehlede na pul megovy manga podpisy s napisem v PS pres pul stranky,ale to vy,skromni cechacci,byste asi nezkousli

Edited by - SHIMI on 05/03/2004 20:20:44
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2004 :  00:47:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja bych ten problem videl spis vtom, ze si ty hry zkusil v 7 dennim trialu .. treba AO .. to mi fakt prijde uhozeny davat si to do podpisu ..
jmena v podpisu sou proto, aby lidi vedeli pod jakym jmenem te vte hre kontaktovat.
pokud ji nehrajes nebo si vni nebyl nejak dyl aby si te lidi zapamatovali, tak to nema smysl tam davat.. to same se tyka planetside trialu, eq trialu.. jedine slusne je tak ten daoc a mozna to ko ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2004 :  00:51:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

a co rodier?

U mne je to imageovka , je to tak schvalne. ta url ma urcitej smysl tak proto je videt.

Van Tassel > aha a co nejaky obsahlejsi report z 3 ? nebo si z toho cinskyho interface vic nevydupal ? v kazdym pripade mne ty 4 modely prijdou daleko hezci nez co jsem zatim videl.. (no, ono neni moc scim srovnavat.. iso 3d hry sou hnuj a Lineage2 je zas o necem jinem..) ale jinak A3 mi prisla dost krvava (resp v jinejch mmorpg krev vlastne neni vubec.. coz potesi..) a ten papousek mel nejakou funkci krom okrasne ?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/03/2004 :  01:53:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Van Tassel > aha a co nejaky obsahlejsi report z 3 ? nebo si z toho cinskyho interface vic nevydupal ? v kazdym pripade mne ty 4 modely prijdou daleko hezci nez co jsem zatim videl.. (no, ono neni moc scim srovnavat.. iso 3d hry sou hnuj a Lineage2 je zas o necem jinem..) ale jinak A3 mi prisla dost krvava (resp v jinejch mmorpg krev vlastne neni vubec.. coz potesi..) a ten papousek mel nejakou funkci krom okrasne ?

Zatim jsem prisel jak refreshnout hp (rozhovor s merchantem co prodava mana/heal lahve), ale kamerovy system je nejaky divny + neumim zatim specovat ability (mozna az od vyssiho levelu?).

Z grafiky mam pocit jako by byl defaultne nastavenej "quakovskej rozsirenej pohled "fov" coz mi prijde trochu nasilne.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/03/2004 :  08:13:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem A3 ma rating R18, kvuli nasili (z mobu caka krev, pri specialnich uderech litaji kusy tela vzduchem) a "erotice".

Pri spusteni sviti velke "ONLY FOR ADULT".

Edited by - VT on 06/03/2004 09:41:33
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 06/03/2004 :  11:05:13  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
takze nic drahyho...

Muze mi to nekdo vysvetlit?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/03/2004 :  11:16:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
takze nic drahyho...

Muze mi to nekdo vysvetlit?

Shimi plati ctyri accounty ve dvou onlajnovkach? Nebo je to trouba co neumi pocitat?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 06/03/2004 :  12:06:13  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
je v tom zapocitany i pripojeni na net,troubo

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/03/2004 :  13:45:12  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

je v tom zapocitany i pripojeni na net,troubo

Na pripojeni k netu se nikdo neptal
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 06/03/2004 :  15:31:35  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
momentalne ziju v USA a platim 25.99 $ mesicne za internet

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2004 :  16:34:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Mimochodem A3 ma rating R18, kvuli nasili (z mobu caka krev, pri specialnich uderech litaji kusy tela vzduchem) a "erotice".

Pri spusteni sviti velke "ONLY FOR ADULT".

JJJ myslim si ze prave diky tomu dost prorazi ve svete ;-DD tesim se na open betu anglickou.. ty specky semtaky neprisel..asi holt az vyssi level ....
jestli to bude maso jako KO + ta krev a kusy tela tak to bude gud ;]

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2004 :  16:37:15  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

momentalne ziju v USA a platim 25.99 $ mesicne za internet

hehe .. ses behem toho mesice co si mi psal na icq z cesky IP prestehoval ?

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 06/03/2004 :  17:22:40  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
heh,ja ti nikdy z cesky ip nepsal

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000