Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Trial disk k ToA
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 12/02/2004 :  10:35:29  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz ohledne trial disku Camelot, ktery byl dodavan zdarma k datadisku Trials of Atlantis. Vsiml jsem si na CDROMshopu, kde jsem zvykly objednavat, ze jsou tam k dostani jen samostatne verze Camelotu (klasik DAOC, datadisk SI a datadisk ToA). Zmizela GOLD verze. Da se aplikovat na trial disk zakoupeny datadisk SI a nasledne ToA ? Vi to z vas nekdo s urcitosti ? Dekuji

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 12/02/2004 :  11:59:24  Show Profile Send Pusttule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brouček

Mam dotaz ohledne trial disku Camelot, ktery byl dodavan zdarma k datadisku Trials of Atlantis. Vsiml jsem si na CDROMshopu, kde jsem zvykly objednavat, ze jsou tam k dostani jen samostatne verze Camelotu (klasik DAOC, datadisk SI a datadisk ToA). Zmizela GOLD verze. Da se aplikovat na trial disk zakoupeny datadisk SI a nasledne ToA ? Vi to z vas nekdo s urcitosti ? Dekuji

Na trial jo mas 10 dni free pak to stahuje z creditky
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 12/02/2004 :  12:58:24  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Imho určitě, u daocu se nekupuje program, ale účet. Trialem si člověk účet založí, a protože je to trial, který nic nestojí, funguje jen 7 dní. Kdyby si hráč koupil normální classic plnou verzi, tak si taky nekupuje program, ale za ty peníze dostane krabici, médium, mapu a založený účet mu funguje zdarma měsíc.
Když už má hráč daoc účet, je na něm, jestli si pomocí datadiskových kódů ten účet upgraduje na SI a TOA enabled.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 12/02/2004 :  13:58:58  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Diky, jen jsem si chtel overit, jestli to tak opravdu je.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:16:58  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
takze myslite ze staci kdyz sem si stahnul standartni verzi DAOC (ten 7-denni trial) uz ted jen prikoupil SI datadisk a normalne je nechat sosat kreditku?

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 19/02/2004 :  12:31:54  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
jo a nechapu este neco,v cdromshopu prodavaj samotny SI za 24.70$ a gold verzi daoc+si+month free za 23.33$
???
http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.020626717892.html
http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.020626718943.html

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 19/02/2004 12:32:37
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 04/03/2004 :  15:18:17  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Jo jo taky jsem se na to dival, podle mne je to proto, ze Mythik si mysli ze kazdy kdo ma jeste jen Classic DAoC tak ze si ho poridili zadarmo tak prodavaj SI draz, aby jste to nemeli tak jednoduchy a levny :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000