Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Biosfear
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/03/2004 :  22:17:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by griz

souhlasim s rodierem hral sem oboje KOP je nesrovnatelne lepsi sem byl dneska na oblehani hradu a fakt klasa vsude litali firebally sipy magove padali kdyz se hidnutej assasin objevil za jejich zady a dal si double stab attack dagerama a ja cumel jak puk a snazil se utocit se svym klanem nacez mi prileteli dva dobre mirene frozen blasty do usmevu :) chce to trosku vylepsit rezisty ... jinak fakt parada boj lidi proti orkum exp campy hodne podobne jako v DAOC saem stravil paradni den se skupinkou na exp huntu pokecal s nema zaexpoval az na to ze jsem delal pullera:) tak sem to parkrat schytal:)
Falldeep: damn wheres healer!!?? what r you doing guy!?
Fryad: oh ehmm sorry WC or DIE :o)

Bohuzel ctyri classy je hrozne malo. A nereakcni mackani ikon (pravdou je kde mimo DAOCu a posledniho pokusu v EQ jsou reakcni a pozicni specky, ze ..) taky nic moc (zcela stejne jako v bezmyslenkovitem Horizonsu, ale KO ma animace lepe provedene a abilit je vice nez v HZ craft simulatoru).

Nicmene KO je asi zatim nejlepsi hack & slash mmorpg. Co se poctu mrtvych mobu tyce, zde stale vede Biosfear (uz jen proto, ze KO ma loot system sux (zdrzuje) a je to asi jeho nejslabsi cast, ovsem nehrozi zde ninja looting tak jako v Bajosfire).

Edited by - VT on 02/03/2004 22:23:41
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/03/2004 :  22:27:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
a co ten A3 ? dostal ses tam nekam ? ;-D
ja nebyl schopnej zregenovat HP po 3. umrti ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/03/2004 :  22:43:56  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

a co ten A3 ? dostal ses tam nekam ? ;-D
ja nebyl schopnej zregenovat HP po 3. umrti ;]

Ptal jsem asi 600x anglicky jak refreshnout hp po smrti. Odpovedi mi bylo ticho a selest asi 50 holubu (petu) kolem mne.

Takze jsem tam kde ty.
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 03/03/2004 :  02:41:35  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
tak jakou mmorpg bys doporucil? mam pockat na WoW??? sem videl nejaky videa a jsou tam hraci na konich a dokonce i na gryphenech !!! jen mam strach aby to nebyla akcni sracka ala diablo mam rad promakany styl krafteni a aby to nebylo tak jako v DAOC kde ti prumernej mag dal utocnym kouzlem za 400hp a sel si do kyticek aby to bylo vyrovnany , jinak kdyz jsme videl vesnicku temnych elfu se stromy do nebes tak jsem tezce slintal, i kdyz nevim jestli me ten svet v pojeti W3 (graficky) chyti navic ani poplatky prej nemaji byt moc male :(

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
One to rule them all, Iam sure that Iam ONE
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 03/03/2004 :  03:06:26  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
hele jeste jsme se chtel zeptat kdo o tom neco vite proc byl AC2 takovej propadak???? muzete tu nekdo hodit nejake info ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2004 :  03:11:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jakou mmorpg bys doporucil? mam pockat na WoW??? sem videl nejaky videa a jsou tam hraci na konich a dokonce i na gryphenech !!!

Na konich, na gryphenech (pise se to jinak) atd. muzes jezdit/litat uz v DAOCu.

Edited by - VT on 03/03/2004 03:13:02
Go to Top of Page

griz
Starting Member

29 Posts

Posted - 03/03/2004 :  03:58:10  Show Profile Send griz a Private Message  Reply with Quote
ale pokud si dobre pamatuju tak to bylo stylem pomalejsiho teleportu cumel si na krajnu kolem tebe..

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2004 :  08:09:17  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale pokud si dobre pamatuju tak to bylo stylem pomalejsiho teleportu cumel si na krajnu kolem tebe..

Vzhledem k tomu, ze na trhu neni zadna mmorpg mimo DAOCu, ktera umoznuje masivni bitvy treba 500+ hracu na jednom bitevnim poli, tak je to i celkem pochopitelne.

Ale pokud vim, tak Mythic uz od bety kdy pridal kone pracuje na moznosti kone i ridit. Pocitam, ze za 5 az 15 let by mohl byt hotov (v jeho TODO listu ma tato feature nejmensi moznou prioritu).

Edited by - VT on 03/03/2004 08:10:23
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/03/2004 :  11:25:44  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Pokud do DAoC pridaji nekdy kone tak to bude dalsi zbytecnost jako napriklad housing.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2004 :  11:32:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Pokud do DAoC pridaji nekdy kone tak to bude dalsi zbytecnost jako napriklad housing.

Housing prinasi do hry dalsi moznost co delat, kdyz nemlatis moby, nevenujes se rvr ci pvp, nequestejues, nefarmujes atd. atd.

Je to zbytecne asi jako obarvovani armoru a zbrani, ale hru to spestruje.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/03/2004 :  11:51:58  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Jiste koupis si barak a pokud nemas merchanta tak jedine co v nem delas je ze platis najem :]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2004 :  12:33:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Jiste koupis si barak a pokud nemas merchanta tak jedine co v nem delas je ze platis najem :]

No mozna na PvP serveru kde se to furt reze a na nic jineho cas, ale holky z blue serveru si radi hraji s panenkama, jejich pokojickem, vesi si trofeje na zed, kupuji si vybaveni interieru, setri na vetsi domecek, upravuji zahradu atd. .

Bo lepsi housing zatim v zadne existujici mmorpg neni.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 03/03/2004 :  12:43:12  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Bo lepsi housing zatim v zadne existujici mmorpg neni.

No v DAoC jsem housing nevidel v akci, to je pravda, ale myslim ze nebude ten nejlepsi.
Me pride housing docela zdarilej v SWG a i stara UO (osi samozrejme) ma taky housing velice zajimavej.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 05/03/2004 :  13:42:12  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

aby to nebylo tak jako v DAOC kde ti prumernej mag dal utocnym kouzlem za 400hp a sel si do kyticek aby to bylo vyrovnany

no v daocu je standart 1000+hp na postavu (pro kouzelnika) 2500 pro tanka a 1500-2000 pro ostatni, takze nakejch 400 te k zemy neposle at jsi cokoliv ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 05/03/2004 :  16:11:22  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
... i na pvp servru Mordred se našli hráči, kteří měli tendenci machrovat se svým domečkem, občas jen tak mimochodem zvali lidi na prohlídku trofejí .. a někteří byli obzvláště neodbytní tj. několik sendů denně, ať se přijdu podívat nebo jestli jsem se už byl podívat .. hehe (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 08/03/2004 :  05:48:53  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si to zkusil, zatim level 41, ale o tohle mi nejde. Jak je to vlastne s tou betou ci placenou verzi? HRaju na stejnem serveru jako VT.Akorat mi neni jasne jak to vlastne funguje a taky me zajima jestli si to nekdo budete platit ci nikoliv. (to same i Knight Online) i kdyz se mi zda, ze je to obdoba Biosfearu.Podle me ma Biosfear velky potencial, ze je graficky dobre udelana na tak maleho klienta a bezlagova.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 08/03/2004 :  08:27:08  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Bohuzel ctyri classy je hrozne malo. A nereakcni mackani ikon (pravdou je kde mimo DAOCu a posledniho pokusu v EQ jsou reakcni a pozicni specky, ze ..) taky nic moc (zcela stejne jako v bezmyslenkovitem Horizonsu, ale KO ma animace lepe provedene a abilit je vice nez v HZ craft simulatoru).

chlape, ty se fakt do HZ neprestanes navazet, co? Navic si tady sam protirecis. HZ ma cca 60 povolani, nektere ability josu shodne, ale i tak jihc dohromady bude mnohem vic bez v KO. O animacich bychom taky mohli diskutovat. fakt byhc ocenil, kdyby ses otiral o nejakou jinou hru, proc radeji nesrovnavas KO s Lineage II?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/03/2004 :  08:33:09  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

Tak jsem si to zkusil, zatim level 41, ale o tohle mi nejde. Jak je to vlastne s tou betou ci placenou verzi? HRaju na stejnem serveru jako VT.Akorat mi neni jasne jak to vlastne funguje a taky me zajima jestli si to nekdo budete platit ci nikoliv. (to same i Knight Online) i kdyz se mi zda, ze je to obdoba Biosfearu.Podle me ma Biosfear velky potencial, ze je graficky dobre udelana na tak maleho klienta a bezlagova.

Placena verze by mela byt od 11.3.2004 nebo tak nejak.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/03/2004 :  08:36:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
chlape, ty se fakt do HZ neprestanes navazet, co? Navic si tady sam protirecis. HZ ma cca 60 povolani, nektere ability josu shodne, ale i tak jihc dohromady bude mnohem vic bez v KO. O animacich bychom taky mohli diskutovat. fakt byhc ocenil, kdyby ses otiral o nejakou jinou hru, proc radeji nesrovnavas KO s Lineage II?

1. Pocet classu v HZ vubec ve svem textu neresim.

2. V jedne vete jsem se dotkl mackatek v podobnych hrach a jak jsem rekl: HZ nema pozicni reakcni specky, KO take ne. Je to pouze o twistovani ikon.

3. Lineage 2 jsem nikdy nehral. Srovnavam tedy dve slash & hack mmorpg, ktere jsem hral.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 08/03/2004 :  15:40:26  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Takovy mensi dotaz: da se jakekoliv misto marknout?Jaksi me nebavi nekam bezet a pak behem 20 minut cesty me kilne nejaky hrac :]

Chtel jsem splnit quest na 30 levelu, ale nez tam dobehnu...viz predchozi veta :]

Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 08/03/2004 :  16:00:42  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
no tak uz to sosam jenom to placeny od 11.3.04 me nejak nevoni ale aspon na tom mrknu
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 08/03/2004 :  20:54:38  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Joining a party will give you the chance to get more experiences than playing alone. Basically, a party receives 15% more experiences than solo play.
And an additional party member will give you 5% more experiences.
For example, when there are five members in a party, you will get 40 % more experiences. The equation is as follows
:15 + (5*5) = 40.
The party leader gains more experiences.From the example mentioned, he will get
10% more than the party member

Jestli tomu spravne rozumim, kdyz jsme 3 tak dostanu 15%+(3*5)= 30% (jestli tomu dobre rozumim tech 30% je navic + za expy co dostanu se do toho nepocita) rozumim tomu dobre?

Nkde jsem tam nenasel zavislost levelu v party.Ona zadna neni?

Edited by - sword on 09/03/2004 05:47:21
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/03/2004 :  23:10:28  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
We kindly remind all beta players that in order to continue playing, you have to subscribe and enter payment details until tomorrow, March 10, 23:00 CET (22:00 GMT).

All accounts which have not been paid for by that date will de deactivated at 0:00 CET on March 11.

Tak ted tomu uz vubec nerozumim, polozil jsem dotaz na forum jestli plati ta 14 dni free trial, ale jeste sem nedostal odpoved

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/03/2004 :  00:13:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ze nejlepsi housing ma UO .. koupit si vlastni domek a dat si ho kam chces.. to prece daoc nema ne ?
SWG sice ano, ale zase prece UO na osi ted umoznuje postavit si z kosticek 100% svuj vlastni barak, designem vlastni.. tudiz docela revolucni vec ;]

by me zajimalo jestli zkousel nekdo hrat swg na 256mb ram a jak moc to swapovalo ;] HZ se hrat nedalo :(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 10/03/2004 :  01:14:40  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
http://forum.biosfear.co.uk/showthread.php?t=2839
seznam dropu z monster

Edited by - sword on 10/03/2004 02:29:16
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 11/03/2004 :  00:48:17  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
VT: nenasel jsi nahodou nekde ve hre NCP, ktere za urcity poplatek meni staty treba ze STR na WISDOM? nasel jsem tam akorat na vynulovani statu, ale od zacatku staty nechci :]

nebo to vynulovani funguje tak, ze ti to shodi staty, ale body muzes pak nastrkat znova?

Edit: tak jsem to zkusil. Nastavi to staty podle tebe (soucet musi byt 80) a zbytek levelove body si znova pridavas do skilu ci statu.

Edited by - sword on 11/03/2004 02:29:27
Go to Top of Page

Fiosdar
Starting Member

15 Posts

Posted - 21/03/2004 :  14:51:51  Show Profile  Send Fiosdar an ICQ Message Send Fiosdar a Private Message  Reply with Quote
je tu niekto , kto s BF zacina ? tak niekoho na grupu...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/03/2004 :  15:20:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fiosdar

je tu niekto , kto s BF zacina ? tak niekoho na grupu...

Grupu potrebujes v Biosfearu az tak kolem 130 - 180 levelu. Na zacatku je solo asi 10000x vyhodnejsi.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 21/03/2004 :  16:02:00  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Hraju v guilde se svedama .Rekl bych, ze ze zacatku ji ani nepotrebujes.Jsou tam lidi, kterym je pres 30 let a hraji to.

Jinak hraji v Guilde UniversialSoldiers a rasa Kailipton a jmeno Tereza.Tedka zkousim Aidu a zda se, ze je asi nejlepsi ze vsech.

hraju na serveru wol

Kdyz si zalozis vice postav na accountu banka se sdili se vsema postava co mas na accountu.

Edited by - sword on 21/03/2004 16:02:55
Go to Top of Page

Fiosdar
Starting Member

15 Posts

Posted - 21/03/2004 :  19:40:52  Show Profile  Send Fiosdar an ICQ Message Send Fiosdar a Private Message  Reply with Quote
hmm...oplati sa to platit ? :) 1,4k SK za pol roka nie je az tak vela :oP
nejake rady pre maga ?
kto by mal zaujem o kontakt na mna : iCq 66891362
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 21/03/2004 :  19:57:08  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Mag proste kouzli.Ma bud masivni kouzlo nebo kouzla typu blesk, atd.
Postupem rustu ziskavas dalsi kouzla+ moznost lepsiho vybaveni.

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 21/03/2004 :  21:40:09  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Jeste jedna rada.Pokud rad hrajes ve skupine, zaloz si Aidu.Je to grupova postava.Na solovani moc neni, ale ve skupine se vyplati.Ma summony, umi se lecit kouzlem a taky umi blessovat grupu.Jeste ma nejaky shield, ale ten nevim k cemu slouzi

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/03/2004 :  21:56:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword
Jeste ma nejaky shield, ale ten nevim k cemu slouzi

A zrovna tento shield definuje to co Aida je.

Je to shield, ktery absorbuje velke procento damage do many (zalezi na tom, jak vysoko tento skill mas). Jako jediny class nemusi pouzivat heal lahve.

Oproti ostatnim mmorpg ma Aida group ability velice slabe, ale vzhledem k tomu, ze vlastne ostatni classy v Biosfearu nemaji temer nic pro grupu, tak se Aida group classem nazvat da.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 22/03/2004 :  01:09:32  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Summony co jsem videl v akci jsou celkem silne.V tom se myslim nebudeme prit.I kdyz pet je pet .

Je ten shield velice ucinny ci ne? Jeste sem nevidel zadnou Aidu ho pouzivat.

Jednak mam zapeklity dotaz: mam maga na 102 levelu a stejne mi da battle giant instant (cca v 80%) pripadech.Lidi na mensim levelu v horsim AR to ustoji (2 rany) a to mam vice HP i INT. Nechapu to. Mam snad nejaky skill blbe?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2004 :  08:34:42  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword
Je ten shield velice ucinny ci ne? Jeste sem nevidel zadnou Aidu ho pouzivat.

Vidi ho pouze hrac co ho pouziva.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000