Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 ToA
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Cripl
Starting Member

3 Posts

Posted - 25/02/2004 :  18:14:58  Show Profile Send Cripl a Private Message  Reply with Quote

Muze me prosim nekdo informovat, kde koupit ToA pls

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/02/2004 :  18:20:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
www.cdromshop.com

Si to tu precitaj a mas to aj s nejakymi radami a alternativnymi linkami :)
Go to Top of Page

Cripl
Starting Member

3 Posts

Posted - 25/02/2004 :  18:29:14  Show Profile Send Cripl a Private Message  Reply with Quote
Diky

Jo a taky otazka ...
Je rozdil mezi Evrp. a US verzi??

a neni nejakej link do evropy??
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/02/2004 :  18:32:24  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cripl
Je rozdil mezi Evrp. a US verzi??

a neni nejakej link do evropy??

Evropa je pozadu s patchovanim. Ma obcas eventy.

http://www.camelot-europe.com

Edited by - VT on 25/02/2004 18:32:44
Go to Top of Page

Cripl
Starting Member

3 Posts

Posted - 25/02/2004 :  18:55:59  Show Profile Send Cripl a Private Message  Reply with Quote
lol
je mi lito ze prudim, ale na camelot-europe.com (amazon.com) mi rekli, ze do CR neposilaji ...

nejake jine moznosti, kde objednat v evrope?

Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 25/02/2004 :  21:39:08  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cripl

lol
je mi lito ze prudim, ale na camelot-europe.com (amazon.com) mi rekli, ze do CR neposilaji ...

nejake jine moznosti, kde objednat v evrope?

www.special-reserve.com

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 26/02/2004 :  17:07:19  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
jasně jedině www.special-reserve.com dobrá cena a spolehlivost, už sem si přes ně objednal dvě hry SI a Planetside

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 01/03/2004 :  11:43:07  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
jasně jedině www.special-reserve.com dobrá cena a spolehlivost, už sem si přes ně objednal dvě hry SI a Planetside
Taky si pres to objednavam DAoC ( presneji to je DAoC Gold 2. Ma tam byt classic+SI+ToA a jestli jsem to dobre napocital tak 1200Kc bez postovnyho) v utery by mi to meli potvrdit a chci se zeptat, mohl bych to uz mit do tydne

Edited by - Pramen on 01/03/2004 11:48:25
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/03/2004 :  21:24:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Existuje US ToA a EU ToA nebo se to nerozlisuje pro ktery ucet to je urcene ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 02/03/2004 :  00:35:30  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ze v tom rozdil bude, asi budou mit svoje cisla aby na tom vydelali oni taky neco
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 02/03/2004 :  13:26:46  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Existuje US ToA a EU ToA nebo se to nerozlisuje pro ktery ucet to je urcene ?

Když si koupíš Camelot/SI/TOA pro US tak to má číslo jen pro US servery a nejde použít na EU server a naopak.

Pramen : Od potvrzení to je trvá tak týden až měsíc. Třeba SI mě došlo až za měsíc, ale to bylo protože jim nějak vypadával server, ale další hra mě přišla do týdne.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 02/03/2004 :  15:29:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

ja myslim ze v tom rozdil bude, asi budou mit svoje cisla aby na tom vydelali oni taky neco

Protoze daoc z US je za 30$ a z EU za 16.99$...

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 07/03/2004 :  15:35:53  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
hmm tak je to jasny nemuzes pouzit EU na US a opacne, amici z nas sosaj prachy vic proste
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/03/2004 :  09:27:10  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

hmm tak je to jasny nemuzes pouzit EU na US a opacne, amici z nas sosaj prachy vic proste

Mohu se zeptat jak jsi k teto informaci prisel ?

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 08/03/2004 :  11:58:35  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Mno dobre jeste ne ale pockej az budem v EU tak budes platit dan za to ze jsi v EU
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000