Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Dnesni mladez...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 03/02/2004 :  19:16:06  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Tak ne no :( ... ja jen kdyz na me Octupuss tak familiarne :)
Go to Top of Page

Deacon Frost
Starting Member

6 Posts

Posted - 03/02/2004 :  20:58:05  Show Profile  Send Deacon Frost an ICQ Message Send Deacon Frost a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

vylizte mi prdel !

nerikej dvakrat
to jsou temata az vas nacape pani ucitelka pujdete na hambu vsichni

Deacon Frost [Amonthia], The Vampire
*support kvete v kazdem veku ve praseti i ve cloveku*
Go to Top of Page

Fistandantilus
Starting Member

25 Posts

Posted - 03/02/2004 :  21:41:36  Show Profile  Send Fistandantilus an ICQ Message Send Fistandantilus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius

mechac: Neboj sa, Fistandantilusa mam plne pod kontrolou, je pevne priviazany k tomu koliku. Len som mu pripomenul ze este aj toto forum existuje a hned tu zacal posthuntit. A madar si tu ty .

A PS. len tak medzi nami dievcatami, nevie napisat vetu bez ":p" . Neboj, niekedy urcite dojde zase ku mne, tak ja ho (opat) spacifikujem.

no k tomuto mozem len dodat ze akosi som neska sa ta pytal ci mam dojst a ty ze radsej nie, (dokonca si mi to zakazal) takze vsetci vieme kto ma tu z koho strach, ale dostavas bobrika za silne reci,

k topicu, jj inetove hranie, to mi uz zacina chybat :(

to aen: :P

Fistandantilus - DP
Nimrodel - DP
Gimli - Anth /Neprevedeny
Ariak - Endor - paladin
Scathain - Endor - Torch(firemag)
Go to Top of Page

Soulkiller
Starting Member

atari

31 Posts

Posted - 22/02/2004 :  09:49:42  Show Profile  Send Soulkiller an ICQ Message Send Soulkiller a Private Message  Reply with Quote
JA mam technicku otazecku kolik je Argonovi? 70?

WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra
DP:Paul Muad'Dib - deleted
DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED
DP:Dilino (Seeker)- Kicked
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 22/02/2004 :  11:50:23  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soulkiller

Presne na kolik se citi

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Argon
New Member

137 Posts

Posted - 23/02/2004 :  00:14:15  Show Profile  Send Argon an ICQ Message Send Argon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

quote:
Originally posted by Soulkiller

Presne na kolik se citi

Dobrej napad, zalozim poll .
Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 24/02/2004 :  20:39:35  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze nekteri lidi tu zase oblibene hazej vseci do jednoho pytle. Jen tak dal, zachvili budete neco horsiho nez oni...
Go to Top of Page

Siriussagem
Starting Member

29 Posts

Posted - 26/02/2004 :  16:21:30  Show Profile  Send Siriussagem an ICQ Message Send Siriussagem a Private Message  Reply with Quote
Vcerejsi jida autobusem me opravdu dostala školák 2. třída autobus plnej duchodcu a lidi co jedou z prace a ze skoly :ty pičo ta učitelka je hnusna děfka už zase propadám je to piča.Jeho spoluzak: Njn SProstak pokracuje : ja ty kundě rozmlatím zas radio jak v prvni tridě a budu mit zas dudku me to nesere je to štětka voprcana...nadavky a urazky pokracuji dalsich nekolik minut...s duchodcema to ani nehne ale ja už vřu.''Hodny chlapec'' vstane a jde dopředu nechapu co de děla přijde za klukem tak cca.18 let a říka hele vole tamhle ta holka chce vod tebe pusu a ta vedle ní ta chce abys ji vymrdal...při návratu z5 dávám nohu na sedacku a s poradnym naprahem ho kopnu gladou - ulevilo se mi a chlapec pochopil že už toho así má necht. a celou cestu seka dobrotu...takže vohýbat dokud je to mladý!!!

Is my cock big enough
Is my brain small enough
For you to make me a star
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 27/02/2004 :  04:45:56  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
nj co nadelas ... me nekdo vypravel jak to tedka chodi na moji bejvaly zakladce. treba takova 6ta trida - prez prestavku zacek ze saklem nasaklejm toulenem na hlave pak prichazi odpovedat pred blackboard a upada do mdlob
nebo jeste lepsi - zacek se udela na hodine a pak de sve dilo predvest pani ucitelce
13ti letou prstujou na zachode atd. :))
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 29/02/2004 :  16:06:36  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

nj co nadelas ... me nekdo vypravel jak to tedka chodi na moji bejvaly zakladce. treba takova 6ta trida - prez prestavku zacek ze saklem nasaklejm toulenem na hlave pak prichazi odpovedat pred blackboard a upada do mdlob
nebo jeste lepsi - zacek se udela na hodine a pak de sve dilo predvest pani ucitelce
13ti letou prstujou na zachode atd. :))

LOOOOOL
digimon rulez :D

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 29/02/2004 :  17:04:36  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Vy dva jste se sesli

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/02/2004 :  20:00:15  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Siriussagem

Vcerejsi jida autobusem me opravdu dostala školák 2. třída autobus plnej duchodcu a lidi co jedou z prace a ze skoly :ty pičo ta učitelka je hnusna děfka už zase propadám je to piča.Jeho spoluzak: Njn SProstak pokracuje : ja ty kundě rozmlatím zas radio jak v prvni tridě a budu mit zas dudku me to nesere je to štětka voprcana...nadavky a urazky pokracuji dalsich nekolik minut...s duchodcema to ani nehne ale ja už vřu.''Hodny chlapec'' vstane a jde dopředu nechapu co de děla přijde za klukem tak cca.18 let a říka hele vole tamhle ta holka chce vod tebe pusu a ta vedle ní ta chce abys ji vymrdal...při návratu z5 dávám nohu na sedacku a s poradnym naprahem ho kopnu gladou - ulevilo se mi a chlapec pochopil že už toho así má necht. a celou cestu seka dobrotu...takže vohýbat dokud je to mladý!!!

to jako fakt? uh
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000