Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Skald - spec a RA
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 10/02/2004 :  01:07:08  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych se zeptat ohledne finalni specky u skalda..... mam dwarfku a jede kladiva.....

vaham mezi 50BS/43weapon a rest parry a pak 44weapon/46BS a rest parry.......

Dost lidi rika, ze ty 50BS jsou po pridani novych shoutu super a prej se daleko vice projevi nez dmg zbrane....na druhou stranu je mi lito toho komba ze zadu (44 hammer - Sledgehammer).......

A dale jake RA si poridit na RvR serveru.....

Dekuji mnohokrat

Pika! Pika! Pikachu!

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 10/02/2004 :  01:18:36  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
50 BS je naprosta blbost, pro hammer skalda je asi nejlepsi spec 44 hammer 46 BS 17 parry

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/02/2004 :  08:41:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze Wockilla je 50 BS a je spokojeny co ja vim bo jim udelali silnejsi DD na 50 lvl skillu.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 10/02/2004 :  09:53:01  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Toť otázka, jestli je lepší mít jednou za 15sec lepší damage ddčkem, nebo obecně lepší damage vyšší speckou ve zbraní + použitelná specka.
U trolla se to nějak zahladí vysokou str, dwarf se horkotěžko i s top bufama dostavá na relativní maximum.
Imho osobně bych dwarf-skalda jel zezačátku klasiku na 46BS a na vyšším realm ranku + itemy z TOA/riadů to hodil na 50BS.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/02/2004 :  12:39:02  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
jestli to neni tim ze wockilla je r8 ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/02/2004 :  19:18:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
No, u hammeru je 44 styl docela naprd, jelikož v PvP zruší snare ze stylu předchozího a v PvE se nehodí používat, protože styl zezadu ma +no chace to hit. Je pravda, že 44 dáva rany, ale jak sem řekl, prvním stylem se netrefíš. U hammeru bych jel 50bs, 43 wpn. Osobně bych teďka jel 50 sword, 43 songy, ale to už je na každém, jak ho chce hrát. Ale 44 hammer, 46 songy, 17 parry je taky gut

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 11/02/2004 :  01:26:37  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Ted kdyz nad tim premyslim tak 50BS a 43 hammer takova blbost zas neni, je to takova ciste group spec.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 11/02/2004 :  09:41:38  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
No prave, nekde jsem cetl, ze je to takova specka do gank grupy v RvR....... dokonce nejaka guilda delala testy a dopadlo to tak, ze ten skald udelal vetsi dmg diky kouzlum s BS 50 / weapon 43 nez BS 46 / weapon 44 ........... proto vaham :)

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/02/2004 :  10:04:48  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak.. myslím, že 50tkový shout by měl být méně resistnutelný (?). A po dřívějším obecném upgrade skaldových ddček, je ta damage nepříjemná pro cíl, na pvp servru s třemi power reliky byli skaldi schopni těmi předposledními ddčky dávat za round 200 a 250dmg do namaxovaného resistu, a to nevím, jestli ti skaldi měli kvalitní výbavu, s toa itemy by to mohlo jít ještě dál. Menší weaponskill a chybějící specka se v grupě s bufama celkem ztratí.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 12/02/2004 :  03:59:27  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
Nechtej vedet co mam za specku ja...

Imho ani jedna z vyse uvedenych neni spatna, mnohem vic to muzes posrat tim jak hrajes.
I kdyz, ty jsi na blue serveru, takze tvoje specka bude ovlivnovat zerg asi 0,0000 nic procenty... tzn. neres to

kua zase reply...
ad RA: Tam uz je to uplne suma fuk, za mesic budou RA uplne prekopane, dostanes respec, tak si tam zatim dej treba 5 liftera nebo mastery of water

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden

Edited by - Tomcon on 12/02/2004 04:06:22
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 12/02/2004 :  16:19:36  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

myslím, že 50tkový shout by měl být méně resistnutelný (?)

ano, rezist rate je zavysla na levelu kouzla

Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 13/02/2004 :  18:17:29  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

quote:
Originally posted by Nat

myslím, že 50tkový shout by měl být méně resistnutelný (?)

ano, rezist rate je zavysla na levelu kouzla

Zavyslak = clovek co bere tvrde drogy
Zavislak = clovek co bere mekke drogy

Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 13/02/2004 :  22:57:24  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
Asi zkusim tedy 50BS/43W ......

Jeste takova banani otazka...... cim vice plus nad BS50 a RR budu mit.. tim vyssi dmg mohou mit moje shouty, heal song???

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 14/02/2004 :  11:02:39  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
Ne a vo tom to je :)
zkus charismu

Edited by - Tomcon on 14/02/2004 11:03:25
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 25/02/2004 :  18:01:47  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Muj skald ma 46bs/44axe/17 parry a jsem celkem spokojeny.
ale stejne je skald na solo smudla, ale v grupe je dobrej. na ML jsem zvolil warlorda zatim ma ML2, takze este nemuzu posoudit, jestli to byla dobra volba.

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 25/02/2004 :  18:28:06  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Mno ja si nemyslim ze skald je na solo smudla spis ho spatne hrajes
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/02/2004 :  23:21:46  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Skald pokud to dobre zahraje a ma nejake to stesi na crit hity zabije jakykoliv char ve hre krom BD, friara zabije vetsinou pouze pokud ma IP ready a friar ho nema.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/02/2004 :  08:48:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tehdy v historii jsem mel duel s Wockillou (wock skald, ja ifik). Oba jsme byli kolem RR8. On pouzil IP, purge. Ja pouzil purge, vanish. Tedy ja mu sebral kolem 3000 hp a on mne pouze kolem 1300. A jen diky tomu, ze se mu obnovil timer na jedno dd vyhral s jednim milimetrem hp.

Rekl bych, ze napr. Reaver je class se kterym ma problem kazdy. I BD. Dobre speclej a ohaknutej hero s aktivnim jelenem a IP je taky problem atd. atd.

Nexusixuv reaver porazil kazdeho BD, ktereho potkal pokud vim (viz. Davrosuv text na vn o jejich duelech, BD proste nemel proti reaverovy sanci.) [reaver ma aktivni (shout) a pasivni (buff na proc) lifetapy]

Samozrejme duel je neco jineho nez pozdejsi uplatneni v pve, pvp ci rvr grupe/solo hre.

Edited by - VT on 26/02/2004 08:53:48
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 26/02/2004 :  09:20:03  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem take nepsal ze skald zabije reavera nebo ifika pokazde kdyz ho potka, ja jen ze ma sance je zabit, kdyz to umi a ma stesti. BD ale v 95% nezabije.

Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 26/02/2004 :  10:57:14  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Skald pokud to dobre zahraje a ma nejake to stesi na crit hity zabije jakykoliv char ve hre krom BD, friara zabije vetsinou pouze pokud ma IP ready a friar ho nema.

Nemyslim si, ze skald je schopny zabit hocikoho okrem farara a bd. A co taky mercenary, warden, blademaster, armsman, druid, shaman atd atd ?... proti nim prakticky nemas sancu, jedine ze kittujes a na wardena, shamana/druida a healera ti ani to nepomoze :)

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 26/02/2004 :  11:04:33  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

quote:

Nemyslim si, ze skald je schopny zabit hocikoho okrem farara a bd. A co taky mercenary, warden, blademaster, armsman, druid, shaman atd atd ?... proti nim prakticky nemas sancu, jedine ze kittujes a na wardena, shamana/druida a healera ti ani to nepomoze :)

Vsechny tebou jmenovane classy jsem zabil na solo jiz mnohokrat a jediny kdo pri tom kitoval byli oni :). Ja taktiku kitovani u skalda nepouzivam bo na to nemam povahu, du vzdy na ferovku :).
Zvlaste ten warden me zarazil, cim myslim ze jako muze warden zabranit aby ho skald nerozsekal na kousky?

Mluvim samozrejme o skaldovi RR5+ s namaxovanyma statama a MP predmetama, take Mastery of Pain 3-4 podstatne zvysi udernost skalda.

Edited by - Demawend on 26/02/2004 11:11:06
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 26/02/2004 :  12:04:00  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
Vsechny tebou jmenovane classy jsem zabil na solo jiz mnohokrat a jediny kdo pri tom kitoval byli oni :). Ja taktiku kitovani u skalda nepouzivam bo na to nemam povahu, du vzdy na ferovku :).
Zvlaste ten warden me zarazil, cim myslim ze jako muze warden zabranit aby ho skald nerozsekal na kousky?

Mluvim samozrejme o skaldovi RR5+ s namaxovanyma statama a MP predmetama, take Mastery of Pain 3-4 podstatne zvysi udernost skalda.
[/quote]

Pre skalda su light tanky ako mercenary, velmi velmi tazke ciele, mne to a nimi bez toho kittingu nejde :) A wardena s pbt , buffamy, hastom
je skoro nerealne zabit, ak nieje afk a nesedi na zemy. Proste ta uzobe k smrti :) (tymto zdravim Tristavera) :)

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 26/02/2004 :  14:20:09  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno myslim si pravy opak, skald dokaze zemrit pod rukou kohokoli
Napr.: V DF me dostal na 5 ran friar RR1 a ja jsem RR3. jednou me evadnul a pak to uz litalo (byl jsem bufnutej od 30 lvl shamyho (30 aug), ale bez endy, pac se byl daleko)
Napr2: Este sem byl RR2 a v emainu sem si dal duel se sorceres RR1/2 uz nevim, a trvalo to tak 5 sec. nez sem lehnul.
Napr3: ale zas sem bez buffu a bez endy sundal fire wizziho RR5 a minstrela (uz si nepamatuju RR) na jeden zatah.
Napr4: pusttuleho zerk me da v duelu, davame se jen na komba, na 4-5 ran, a ja ma seberu kdyz mam stesti tak 1/2 HP. kdyz jedem na ostro krysa a mezy a DD, tak mu zustane asi 40% hp. Pusttul RR4 a ja RR3.

No a na purge a IP skald potrebuje straaaaasne moc bodiku. zatim mam 1st aid na 2, a do IP mi chybi 10 bodu, a purge je zatim v nedohlednu . No a nemyslim si ze skalda hraju nejak spatne, jen to je proste smudla . No stejne si myslim ze s novym frontierem predelam RA, snad se dotahnu na RR5 a purge nebo IP dostanu gratis

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/02/2004 :  16:33:55  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Skald vobec nieje smudla, a uz vobec nie na solo

Warden ?? a nejaky problem ??? si robite srandu, ne ? Vsak warden hittuje za 50 hp, ne ?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 26/02/2004 :  16:52:12  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Warden ?? a nejaky problem ??? si robite srandu, ne ? Vsak warden hittuje za 50 hp, ne ?

mno myslim ze kdyz da vic do zbrane muze i za 60hp
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 26/02/2004 :  17:10:25  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

hituje za 80-120 + self haste + 6s pbt. Ide tam hlavne o to pbt, proste sa netrafis. Vaskusaj si to niekedy.

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 26/02/2004 :  17:18:12  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
protoze kdyz mlatis wardena musis si prehodit na rychlejsi zbran nebo na sebe hodit +75 quick/dex z bizu od Sariloca, pak se muze s bubli jit vycpat. Ale ja si myslim ze warden by sel ubit i jen DDckama :).

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/02/2004 :  18:38:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hituje za 80-120 + self haste + 6s pbt. Ide tam hlavne o to pbt, proste sa netrafis. Vaskusaj si to niekedy.

Lol, myslis ze na mordu wardeni nebehaju ??? Bud ho zabijem kym mi dojde haste alebo ho potom umlatim, ono ten speed neni az tak pomalej, aj ked mam 5,6 spd hulku.
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 28/02/2004 :  02:23:58  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

protoze kdyz mlatis wardena musis si prehodit na rychlejsi zbran nebo na sebe hodit +75 quick/dex z bizu od Sariloca, pak se muze s bubli jit vycpat. Ale ja si myslim ze warden by sel ubit i jen DDckama :).

warden ma 24%body resist buff...+ 26%body resist v brneni takze ho len tak neudedeckujes. Okrem toho, 1h dmg na skaldovi je smiesna este ked na seba hodis +75 qui, nehovoriac o tom ze sa trafis tak kazdy druhy raz ak vobec. On ta bude hitovat rychlejsie a za viac dmg over time ako ty. Nezabudni ze warden ma aj heal, takze ak je sikovny hrac, mozno stihne zahealovat a je koniec.

Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 28/02/2004 :  13:59:48  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
Tak fakt nevim,jak vas tu posloucham, tak u vas asi moc dobrejch wardenu nehraje :P
Ja mam wardena rr6, a v mele duelech mam jen malo rovnych protivniku. Hral jsem ho na rvr serveru takze duelovat jsem mohl jen s hibikama. Ale nebuffli tanci se na me nechytaj. RR8 LW hero, RR9 LW champ byly nejlepsi s kterejma jsem dueloval a nechytaly se. I kdyz champ s debuffama je otravnej a trva to dyl. Ale ani jeden BM me nikdy neporazil. V rvr jsem na solo zabil co se mi postavilo, kdyz to ma 2H tak mi vetsinu ran pokreje PBT, pokud ma 1H tak pracuje vyborne moje parry. Mam i jeden screen jak jsem kilnul RR5 zerkera kterej pouzil IP i krysu a me zbylo asi 70% a IP jseem mel rdy. Nebo se mi podarilo zabit RR3 merce co se na me vrhnul spolu s mincerem(ale nebyly spolu v grupe jinak bych ho nedal bo 70mele buffer) kterej na me hodil DT takze prvnich 30s jsem prakticky nebojoval ;) a mincer skoncil na 50% kdyz jsem lehal :P.
Moje oblibena zabava byla stoupnout si u MG v hadrianu, odynu nebo pred DC a hrat AFK a cekat na PA, u nas neni tolik lidi takze vetsinou tam byl jen jeden inf,nebo sb(ale casto vubec nikdo,ze :P) a i kdyz mi dal PA tak jsem s prehledem vyhraval na tech co nemely BB, kdyz mel red buffy, tak vetsinou padlo IP,i TWF ale zabil jsem ho na 90%.
Skald je uplne mimo misu ;) s ddckama dela pod 100dmg proti 50%body a nema zadnou obranu takze ho sesrotuju nez se staci nadechnout, jediny co muze udelat je instamezz a pelasit pryc ;)
Nemam bohuzel zadny logy kterejma bych to ted dokazoval takze mi nemusite verit.
Ale mam firbyho se self bufama 1200ws a 1590hp
39+16blunt 23+16parry 45nurt 16regr +left ;)
IP,TWF,parry2,block2,pain2
dmg proti padesatkam se pohybuje kolem 130 +/- 50 podle armoru, spatne se mi tluce do alb chainu ;)
ale jde o to ze sekam jak fretka se svym haste buffem
Na druhou stranu je fakt ze proti BB tankum to je tezky, tam vetsinou nemam moc sanci. Jedini ktery jsem fakt nedaval je shield champ, kterej kdyz mi da debuffy tak ho proste pres ten stit netrefim a dobrej palat kterej si proste kdyz ma na male zapne engage a blika si heal s endou a ja se muzu jit klouzat.

Koukam ze jsem vyplodil peknou odu na dokonalost wardena ;) Neni dokonalej ale ja mam proste svyho wardena rad :P tak mi je tu nehante

Strach 9l2 ML10 skald - Camlann
Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 28/02/2004 :  14:40:31  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Jenze na rvr hrajou lamy ktery nemaj nic namaxovanyho :] Na pvp serveru by ten tvuj warden lezel do par sekund.
Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 28/02/2004 :  15:07:39  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
lol, no jasne ze, na rvr vsichni behaj v zelenejch 85q od merchantu nikdo tu nedela ML a artefakty, stealtheri si delat BB ale uz se neobtezujou koupit si nejakej sc armor. A zbrane tu nepouzivame vubec vsichni jdou jen na pesti.
Vsichni o kterejch jsem psal jak na duel tak i v rvr samozdrejme mely taky SC jako ja, jinak by se nemelo moc cenu zminovat, to uz bych se mohl chlubit ze jsem zabil modraka. Chudaci co behaj v epiqu uz davno vymrely, ted v epiqu behaj lidi v BG.

Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 28/02/2004 :  15:11:50  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Jenze na rvr hrajou lamy ktery nemaj nic namaxovanyho :] Na pvp serveru by ten tvuj warden lezel do par sekund.

hehe, no ja by som skor povedal ze je to prave naopak Mam taky pocit, ze tam u vas na Mordrede mate same modre lamy v epiku. Nolby Pride na vas

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 28/02/2004 :  16:09:26  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Lamy v epiku jsou vsude :]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/02/2004 :  19:52:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Kyuss, ked odohras na mordu viacej ako 2 tyzdne tak hovor

A to s tym ze na blue serveroch hraju lamy je na 80% pravda, to nieje pvp. Ked vidim ,,uber,,tyfuda ako killuje so svojim BM a vobec pri tom nerozmysla len klika na Next Enemy tak mi je zle.

A tiez si myslim ze warden je lama Asi to vypada, ze si nebojoval so ziadnym RR9 LW Hero s 30% haste procem v armoru/zbrani.

Edited by - Pepo on 28/02/2004 19:54:54
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 28/02/2004 :  21:15:23  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kyuss, ked odohras na mordu viacej ako 2 tyzdne tak hovor

A to s tym ze na blue serveroch hraju lamy je na 80% pravda, to nieje pvp. Ked vidim ,,uber,,tyfuda ako killuje so svojim BM a vobec pri tom nerozmysla len klika na Next Enemy tak mi je zle.

A tiez si myslim ze warden je lama Asi to vypada, ze si nebojoval so ziadnym RR9 LW Hero s 30% haste procem v armoru/zbrani.

Pepo, nepodcenuj modre servre. RvR uz davno nieje to cim byvalo pred rokom a pol ked ste na nich hrali vy. Hlavne na servroch s mensou populacou, kde frcia top RR10-RR11 gank grupy sa musis znazit dost pekelne.
Neznamena, ze ked hravate na pvp servry , ze ste lepsi hraci ako ostatni. S tym herom...Preco by som to robil...ja mam skalda, samozrejme ze by som bez kittingu nemal sancu.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/02/2004 :  21:24:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pepo, nepodcenuj modre servre. RvR uz davno nieje to cim byvalo pred rokom a pol ked ste na nich hrali vy. Hlavne na servroch s mensou populacou, kde frcia top RR10-RR11 gank grupy sa musis znazit dost pekelne.
Neznamena, ze ked hravate na pvp servry , ze ste lepsi hraci ako ostatni. S tym herom...Preco by som to robil...ja mam skalda, samozrejme ze by som bez kittingu nemal sancu.

To bolo na tristavera A ja nehovorim ze sme lepsi, mne sa len viac paci pvp ako rvr.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/02/2004 :  22:59:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesmysl. KDE FRCI? Je pet serveru, ktere mohou v jednom realmu teoreticky postavit jednu grupu R10, prakticky jsou to jen 3 nebo 4 servery bo R10 hraci nejsou vsichni aktivni a vzdy pouze jednu grupu.

Takze tu mame pouze 3-4 grupy RR10 na 3-4 ruznych serverech (mimochodem neni mozne postavit grupu R10 albiku pokud jsem dobre koukal).

Takze bud mluvis o evropskych serverech nebo mluvis pouze o 3-4 grupach. Ale slovo "frci" se nehodi.
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 28/02/2004 :  23:57:31  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Nesmysl. KDE FRCI? Je pet serveru, ktere mohou v jednom realmu teoreticky postavit jednu grupu R10, prakticky jsou to jen 3 nebo 4 servery bo R10 hraci nejsou vsichni aktivni a vzdy pouze jednu grupu.

Takze tu mame pouze 3-4 grupy RR10 na 3-4 ruznych serverech (mimochodem neni mozne postavit grupu R10 albiku pokud jsem dobre koukal).

Takze bud mluvis o evropskych serverech nebo mluvis pouze o 3-4 grupach. Ale slovo "frci" se nehodi.

Hovoril som o europskych servroch. O US servroch nemam ani paru, ale pocitam ze tam tiez pobehuju grupy s high rankamy a kvalitnymi hracmi.

Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 02/03/2004 :  05:25:27  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
Warden na solo podle me neni moc velky problem (viz. Demawend)
Ja mam problem vetsinou s BD, Friarem a Mercenarym, ale i tihle se daji zabit...

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 02/03/2004 :  11:00:34  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tristaver

Tak fakt nevim,jak vas tu posloucham, tak u vas asi moc dobrejch wardenu nehraje :P
Ja mam wardena rr6, a v mele duelech mam jen malo rovnych protivniku. Hral jsem ho na rvr serveru takze duelovat jsem mohl jen s hibikama. Ale nebuffli tanci se na me nechytaj. RR8 LW hero, RR9 LW champ byly nejlepsi s kterejma jsem dueloval a nechytaly se.

pouzil ten hero na tebe stit ? jestli jo tak jakej ? snazil se te hitnout s LW nebo s 1h ?

skald je jeden z nejlepsich solo charu a je dobrej i v grupe, je mozna jednodusi na ovladani ale rekl bych ze u nej dost zalezi jak je to zahrane, souhlasim s tim ze dobre hraneho skalda zabije akorat BD ;)

Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 02/03/2004 :  16:50:09  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
quote:
pouzil ten hero na tebe stit ? jestli jo tak jakej ? snazil se te hitnout s LW nebo s 1h ?

S tim konkretnim rr8 jsem mel jen jeden duel, takze to neni zas tak objektivni, ale dueloval jsem opravdu hodne z nizsima rr(kolem rr5) a jely jsme na vsechny zpusoby. Herove byly u nas vetsinou 50 LW + 50parry bo ma LW vybornej stun ze zadu. Do slamu u nas jely prevazne spear herove a pak samo 1H.
99% slameru nosi small shieldy aby neplacaly tolik endy a mohly slamovat rychleji a i presto me dokozaly stunout az tak jednou za 2-3 duely ;) slam neni zrovnan nijak tezky parrnout ci bloknout a misuje taky celkem casto, tech 9s beztak nestacilo aby me zabily, jen jsem neskoncil duel skoro plnej ale pod pulkou.
S 1H herem kdyz prvni 2 duely vyplacal endu tim ze zkousel slamovat a ja skoncil s full hp, tak presel na normanlni sekani a dostaval me tak k pulce, tyhle duely se tahnou nejdyl bo mi hodne paruje a blokuje.
A pokud jede jen s 2H tak fakt vetsinu pokreje PBT, vetsinou jeste twistuju a tak mam kazdejch 16s jeden BT zdarma. Takze duely proti 2H jsem koncil vetsinou skoro full, ty 1-2 rany co prosly nez jsem ho zabil neni tak znat.
Ale pokud je bufflej od druida s dex/qui a nejakou tou haste tak uz to staci aby prorazel skoro kazdou druhou a jsem v haji, rapidne se mu zvedne i WS a neparnu a nebloknu skoro nic.
Ale nebuflej hero ma priblizne stejnej WS a HP jak ja s base + ja mam to haste a PBT, takze fakt nevim cemu se tak divite ;)
Muzu klidne nejaky duel logy udelat, jen ted uz je cimdal vesti problem nekoho k duelu proti wardenovy ukecat.

Edited by - Tristaver on 02/03/2004 17:00:18
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 02/03/2004 :  17:16:12  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

99% slameru nosi small shieldy aby neplacaly tolik endy a mohly slamovat rychleji a i presto me dokozaly stunout az tak jednou za 2-3 duely ;) slam neni zrovnan nijak tezky parrnout ci bloknout a misuje taky celkem casto, tech 9s beztak nestacilo aby me zabily, jen jsem neskoncil duel skoro plnej ale pod pulkou.

nojo to je pak tezky ;)
hero musi bejt dobre speclej 50 2h/50parry specka neni imho nejoptimalnejsi ;)

dat stun pres bublinu je jednoduche, pouzijes na to 1h uder bez stylu (neztracis end) pak prehodis na stit a slamnes, dulezite je mit rychlou zbran (1h) cele se to vejde v pohode do tech 6sec ve stunu neni pbt takze das 2 rany 2h (za pulku tvych HP) pak opet prejdes do 1h rezimu pockas si na minutu (az vyprsi timer na stun) a pouzijes to znova ;)
trefit slam neni problem proti wardenovi imho pokud je hero dobre speclej a obleknutej (tj nema 1h specku 1+1 napr..)

Edited by - Yennefer on 02/03/2004 17:18:05
Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 02/03/2004 :  18:03:15  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
To je zajimave ;) To by mohlo vyjit, pokud bych ho za tu minutu nezabil, nebo bych mu to slamovani neztizil jeste probihanim ;) nebo nepurgnul :P
Neco podobnyho zkousel jeden s tech 50lw,parry gimpu ;) kdyz me rusil BT rychlou kudlickou a pak bouchal LW, taky se mu pak darilo mnohem lepe,ale ne dost.
A taky nesmime zapominat ze tech 6s se neodpocitava od okamziku kdy mi buble zafunguje, ale je to proste cyklus kterej se opakuje od spusteni buble, takze muzes mit i pri te tve metode smulu.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 02/03/2004 :  18:56:47  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je zajimave ;) To by mohlo vyjit, pokud bych ho za tu minutu nezabil, nebo bych mu to slamovani neztizil jeste probihanim ;) nebo nepurgnul :P
A taky nesmime zapominat ze tech 6s se neodpocitava od okamziku kdy mi buble zafunguje, ale je to proste cyklus kterej se opakuje od spusteni buble, takze muzes mit i pri te tve metode smulu.

aktivni RA se pokud je me znamo v duelu nepouzivaji nebo je potreba se domluvit aby je mely obe strany nabite aby to bylo fer

s pbt mas sice pravdu ale pocitej semnou, machnuti rychlou 1h, 2s delay (buble down), slam small shieldem (2s), buble stale down a nenabehne pac zacina 9sec stun), 1hit pomalou 2h zbrani (5sec delay) zbyva 2sec nez konci stun = 2 hit pomalou 2h zbrani ;)

je mozne ale ze 42+xy shield nebude stacit na to aby hero vydrzel 2-3minuty wardenuv WS ? ja si myslim ze pres stit nema moc warden sanci nemam ale zkusenost

Edited by - Yennefer on 02/03/2004 18:58:49
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 02/03/2004 :  19:10:01  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
warden je na duely fakt dobrej, se zerkem sem se nechytal a to bylo jeste pred nerfem LA, stejne jako ostatni hybridi ma vyhodu self buffu atd, ovsem koho sere co warden zabije v duelu ze jo ;) thane je taky uber na duely ale v realnym pvp stal za hovno (uz se to mozna zmenilo)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 02/03/2004 :  19:20:07  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Jasne a nejlepsi warden je sedici v koutku a cekajici na smrt
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/03/2004 :  20:03:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To by si nebol ty, ze ?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 02/03/2004 :  21:47:33  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

To by si nebol ty, ze ?

Mno jo je to nemistna poznamka
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:29:09  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
To je nejake pravidlo, ze duely se jedou bez flasek? Jinak mi neni jasne jak pise trist ze herovi dosla enda , jako bez endy tank wardena neuplaca tomu verim, ale neznam snad uz nikoho kdo by nemel v baglu hafo end lahvi ja nosim stale tak 10 aspon.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000