Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Poradte mi nekdo pls...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MartasMW
Starting Member

4 Posts

Posted - 23/02/2004 :  16:40:54  Show Profile Send MartasMW a Private Message  Reply with Quote
Dlouho sem DAOC nehrál a teďka si nemůžu za boha vzpomenout, jak zjistim magický vlastnosti magickýho předmětu...můžete mi to sem pls někdo napsat-asi sem fakt úplně blbej Díky!

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 23/02/2004 :  17:33:27  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
kliknout na item pravým tlačítkem myši a shift+i

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

MartasMW
Starting Member

4 Posts

Posted - 23/02/2004 :  17:48:40  Show Profile Send MartasMW a Private Message  Reply with Quote
Děkuji mockráte-úplně se mi to vypařilo
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 24/02/2004 :  00:49:36  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jeste doufej ze mas defaultni nastaveni klaves :o)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/02/2004 :  08:36:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Nastaveni klaves a nabindovani quick slotu zjistis ve hre pres prikazy:

/keyboard
/qbind

Edited by - VT on 24/02/2004 08:37:09
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 25/02/2004 :  07:41:28  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Já to mám daný na klávesu B pořád mačkat SHIFT+I je IMHO krapet nešikovný

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

MartasMW
Starting Member

4 Posts

Posted - 19/03/2004 :  13:40:39  Show Profile Send MartasMW a Private Message  Reply with Quote
Díky za rady! A ještě by mě zajímalo, kde vy co si pro ně někam sami nejezdíte, kupujete online gamesy...nějakej dobrej webshop, kde by člověk nedal majlant za to, že mu to sem pošlou...Díky moc!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/03/2004 :  15:36:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MartasMW

Díky za rady! A ještě by mě zajímalo, kde vy co si pro ně někam sami nejezdíte, kupujete online gamesy...nějakej dobrej webshop, kde by člověk nedal majlant za to, že mu to sem pošlou...Díky moc!

Ja uz jsem ve fazi maximalni lenosti. Pokud nejsem v ohrozeni zivota tak mne uz nikdo nedonuti k nakupu software s krabici. Pouze a jedine "placeny digital download" .

Jinak jsem nakupoval/nakupuji primarne z cdromshop.com.

Edited by - VT on 19/03/2004 15:38:29
Go to Top of Page

MartasMW
Starting Member

4 Posts

Posted - 21/03/2004 :  15:12:20  Show Profile Send MartasMW a Private Message  Reply with Quote
A ještě by mě zajímalo kde se dá sehnat ten plášť s tou kápí přes hlavu...páč se mi moc líbí, ale nemůžu ho nějak nikde sehnat...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/03/2004 :  15:22:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MartasMW

A ještě by mě zajímalo kde se dá sehnat ten plášť s tou kápí přes hlavu...páč se mi moc líbí, ale nemůžu ho nějak nikde sehnat...

Pouzi slash command /hood. Prepina kapuci on/off u asi 99% vsech ve hre dostupnych plastu.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,04 seconds. on eygor Snitz Forums 2000