Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Corwinovi
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 15/02/2004 :  03:40:05  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Respektuju ze hrajes za jinou guildu, ale to co jsi dnes predvedl to je fakt ubohy. Je mi z tebe spatne. Ted mi Bravest asi 10 minut psal jak jsem ti pry po kazde kdyz jsem vas zabili na portu v hesperos psal trashtalky. Ok my jsme campovali port vy jste tam 4x portli a 4x zhebli ale proc rikas sve guilde ze ti pisu sracky, kdyz to neni vubec pravda? JA ti neposlal ani jeden send. Fakt jsi u me klesl na uplne dno.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2004 :  09:01:49  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, je tu zase nejaky konflikt. Super
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 15/02/2004 :  13:40:51  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
Kempovani portu je hodne ubohy......

Pika! Pika! Pikachu!

Edited by - pikachu on 15/02/2004 13:41:08
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 15/02/2004 :  14:04:38  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Na to kladivu byl jednoznačně Demawendův rukopis. A ten výpis:
Demawend hit you for 532 HP with hit hammer.
Demawend cast blabla for 400 HP.
Demawend cast blabla for 354 HP.
You were killed by Demawend.

No jestli tohle neni nechutnej trashtalk tak sem Severočech, co by rád zabíjel amíky v SWG. Za něco takovýho by tě Demo měli zavřít. Fakt, že jo.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2004 :  14:56:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pikachu

Kempovani portu je hodne ubohy......

Ubohy je ten kdo pouze mlati pusou do prazdna a nic nedokazal.

Kdo jsi a co jsi dokazal, ze tohle pises?
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/02/2004 :  15:04:18  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
jde trosku o nedorozumeni ;) takze muzete sklidnit bobky
bravest byl vcera naprasky asi tak jako hysterka kdyz prohraje 3x zasebou ;) proste spatnej den.. spatne si vylozil moji poznamku v /g ze se bavim o necem s demawendem, myslel jsi ze posila trashtalky pritom slo o normalni dialog ;)

p.s.: moc to nezerte, mdk nekempovalo port ale cekalo na osmeho do grupy, na kempovani tu jsou nejlepsi experti legends, kteri to povazuji za vrchol pvp umeni ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 15/02/2004 :  15:07:11  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
corwe, zkus mavat rukama a nohama, třeba se od toho dna zase pozvedneš nahoru (;

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 15/02/2004 :  15:07:33  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Ja uz jsem si to s corwinem vyrikal po telefonu, timto bych to uzavrel.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/02/2004 :  15:08:50  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

corwe, zkus mavat rukama a nohama, třeba se od toho dna zase pozvedneš nahoru (;

me se tam libi :)

Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 15/02/2004 :  16:15:31  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

p.s.: moc to nezerte, mdk nekempovalo port ale cekalo na osmeho do grupy, na kempovani tu jsou nejlepsi experti legends, kteri to povazuji za vrchol pvp umeni ;)

Diky moc, uz jsem zacal zapominat kam patrim...

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 15/02/2004 :  16:49:36  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Jinak osobně nemám tu zkušenost, že by zrovna v legendách považovali kempování portu za vrchol pvp. To, že to guildy dělají, tomu ani nenaznačuje .. spíše to vypovídá o tom, že je to zábavné (;
Dlabat v kfc kuře taky nebude vrchol gastronomie .. ale mě tam taky chutná (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 16/02/2004 :  10:41:10  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomcon

quote:

to ze je v legendach par vyjimek (prevazne cz/sk hraci), kteri jsou ochotni probehnout se po pvp mistech neznamena ze zbytek guildy pvpckuje, krom tehle vasich grup sem dlooouho nepotkal nic krome stealth zergu kempujiciho toa port nebo nejaky si port pripadne cots v albionu

2nat: kempovani je take 'skill' ;) take jsem to delal a slo to, sice to nebylo uplne ono ale bylo to 'safe' a prachy/rpts se hrnuli... nic proti tomu nemam, take jsem se dost naleveloval na stealth legend grupe v cots, takze bych jim mel spise podekovat :)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 16/02/2004 :  23:57:17  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tomcon

quote:

to ze je v legendach par vyjimek (prevazne cz/sk hraci), kteri jsou ochotni probehnout se po pvp mistech neznamena ze zbytek guildy pvpckuje, krom tehle vasich grup sem dlooouho nepotkal nic krome stealth zergu kempujiciho toa port nebo nejaky si port pripadne cots v albionu

To s tebou naprosto souhlasim. PvPckuju ted hodne s Xantsem a Warggem(Legends) a kdyz jim reknu at se v guild chatu zeptaji jestli nekdo nechce na pvp tak mi vzdy rozhorcene odpovi(pri 26+ Legendach online), ze nikdo.

Spis mi prijde, ze radi zergujou pri keep raidu. Pvp FG Legends jsem videl snad naposledy pred pul rokem+-, to kdyz jeste hral hojne Arghh.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

pikachu
Starting Member

38 Posts

Posted - 17/02/2004 :  09:54:13  Show Profile Send pikachu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

To s tebou naprosto souhlasim. PvPckuju ted hodne s Xantsem a Warggem(Legends) a kdyz jim reknu at se v guild chatu zeptaji jestli nekdo nechce na pvp tak mi vzdy rozhorcene odpovi(pri 26+ Legendach online), ze nikdo.

A o tom to PvP je, ne?

Pika! Pika! Pikachu!
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 17/02/2004 :  11:16:54  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Placnout to do guild chatu pri 26+ lidech online je nesmysl, musis kontaktovat lidi primo... Ti kteri chteji, ti prijdou.
Uvedu ti priklad: Jedu solo bo napr zrovna nikdo nechce, nebo s gilem arem rikem atp.
Nekdo placne na guild chat jestli pujde nekdo pvp a my jsme zrovna v boji. Ta informace se na gu ztrati pri 26+ lidech online tak rychle, ze byste to museli spamovat aby si toho nekdo vsiml...
Navic si myslim ze nevite komu napsat a to je chyba

quote:

Spis mi prijde, ze radi zergujou pri keep raidu. Pvp FG Legends jsem videl snad naposledy pred pul rokem+-, to kdyz jeste hral hojne Arghh.

To je bullshit hochu, za prve Arghh hraje porad stejne, jen proste nevis za co tzn. pokud chces delat pvp s Arghem, musis vedet na cem zrovna je, vetsinou je to char ktery ma nejvic death spamu v alb area a je solo...

Zergujou pri keep raidu??? co to je? Ja ti to reknu takhle, kdyz uz jsme hodne znudeni hledanim enemy pac jich beha malo, neni nic jednodussiho nez zaklepat na dvere takove Sin Vide nebo WOVu. To oni pak ochotne preloguji a pribehnou...
A ohledne toho zergovani, vetsinou se tak deje v 1-2 FG, coz na keep raid neni zerg, to snad proti Sin Vide nebo WOVu je naprosto smesne...
Navic vyraz zerg pri keep raidu, to snad ani neexistuje, bo pokud jdes na keep, soustredis maximalni silu, tady zadne pravidlo 1FG neexistuje, to je blbost...

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Drewinek
Advanced Member

Gnome

814 Posts

Posted - 17/02/2004 :  11:42:39  Show Profile  Send Drewinek an ICQ Message Send Drewinek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Ja uz jsem si to s corwinem vyrikal po telefonu, timto bych to uzavrel.

No jeste,ze mame ty telefony
Ale jinak to byl velmi pjekny vecer rano sem mel jit do arbaitu a samozrejme sem zaspal a to vsecko jen kvuli tobe

RL Fishing
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/02/2004 :  12:15:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hlavne deim ze si chcel ist do guildy kde su same lamy ktore nikdy nerobia pvp

Konkretne vcera sme mali FG Legends, a nebola to ziadna mega uber balanced grupa a killnuli sme jak Torcanov, tak PTC, tak DA a aj KoT.

Vzdy som si myslel ze keep raid je len nuda pri dobyvany dveri atd. lenze myslim ze to bolo cez vikend sme boli na WoV keepu, vlastne ako skoro kazdy treti den, mno, tak sme to dobili, nechali sme ho neutralni a cakali sme v keepu na utok asi 40tich WoV, tak ako v tedy som sa pri daocu nepobavil nejake dva mesiace. Prehrali sme, ale bola to sranda jak nikdy ...

Edited by - Pepo on 17/02/2004 12:19:06
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/02/2004 :  12:56:15  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Konkretne vcera sme mali FG Legends, a nebola to ziadna mega uber balanced grupa a killnuli sme jak Torcanov, tak PTC, tak DA a aj KoT.

az kilnete DA bez vyhody campu a 30% dmg cheatu ktery pouzivate pak jsou pro me legends dobra pvp guilda :)
kot, ptc nejdou vubec pocitat jako pvp, to je farming ;) a u torcanu velice silne zalezi na lidech a slozeni kterem meli

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 17/02/2004 :  13:25:47  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hlavne deim ze si chcel ist do guildy kde su same lamy ktore nikdy nerobia pvp

Vzdy som si myslel ze keep raid je len nuda pri dobyvany dveri atd. lenze myslim ze to bolo cez vikend sme boli na WoV keepu, vlastne ako skoro kazdy treti den, mno, tak sme to dobili, nechali sme ho neutralni a cakali sme v keepu na utok asi 40tich WoV, tak ako v tedy som sa pri daocu nepobavil nejake dva mesiace. Prehrali sme, ale bola to sranda jak nikdy ...

Ja jsem vcera lognul pozdejc ptam se Wockilly co dela, on mi rika, ze zrovna smazli nejaky Legendy, to jste byli vy? :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/02/2004 :  13:58:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

az kilnete DA bez vyhody campu a 30% dmg cheatu ktery pouzivate pak jsou pro me legends dobra pvp guilda :)
kot, ptc nejdou vubec pocitat jako pvp, to je farming ;) a u torcanu velice silne zalezi na lidech a slozeni kterem meli

Spatne.

Relics <> cheat.
Radar/Oko = cheat.

Kdo ma na to udrzet relics at si i uzije bonus.

U vetsiny gild, ktere maji vic nez 20,30 clenu zavisi kvalita pvp vzdy na slozeni.

Edited by - VT on 17/02/2004 13:59:29
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/02/2004 :  14:35:59  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Kdo ma na to udrzet relics at si i uzije bonus.

30% bonus je jeste vice nez toa bonusy a ty se nerfovali na 10 ! je to jednoznacne mimo misu a melo by se stim neco udelat, jasne ze to ma byt vyhoda ale ne takhle velka

problem je v tom ze tu neexistuje protivaha, je tu monopol, neni tu zadna jina guilda ktera by byla schopna pokryt 24/7 slusnym poctem hracu online tak jako to zvladnou legends, to je spise kritika mythicu a obecne lidi kteri maji tendenci pripojovat se k silnejsimu teamu protoze neradi prohravaji, zapomina se ale na to ze bez kvalitniho soupere neni kvalitni boj

az se bude ve frontierech opravdu bojovat (na pvp serveru) a reliky budou menit majitele aspon 2-3x denne pak budu povazovat tento system za spravne implementovan

Edited by - Yennefer on 17/02/2004 14:39:04
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/02/2004 :  14:45:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
problem je v tom ze tu neexistuje protivaha, je tu monopol, neni tu zadna jina guilda ktera by byla schopna pokryt 24/7 slusnym poctem hracu online tak jako to zvladnou legends, to je spise kritika mythicu a obecne lidi kteri maji tendenci pripojovat se k silnejsimu teamu protoze neradi prohravaji, zapomina se ale na to ze bez kvalitniho soupere neni kvalitni boj

Stejny problem je asi v dalsich 100 mmorpg. Neni to jen problem DAOCu. Neexistuje vyvazeny ideal. Napr. v EQ velke gildy "drzi" vstupy do dalsich plani, v Bisofearu se neda jednoduse levelovat na 160+ bo te smazne nejsilnejsi gilda atd. atd.

Nicmene ano, bonus by mel byt mensi, ale zase ne nijak vyrazne, bo by chybela motivace = bonusy 5% do melee a 5% do spellu za relik, maximalne dva relicy per gildu a dalsi. varianty.

Ale ted se musis prizpusobit a nemuzes hrace co to dokazali (dokazali vytvorit gildu, kde neni velke procento guild hoperu, kteri drzi pri sobe atd.) nazyvat cheaterama.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/02/2004 :  16:27:53  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Ale ted se musis prizpusobit a nemuzes hrace co to dokazali (dokazali vytvorit gildu, kde neni velke procento guild hoperu, kteri drzi pri sobe atd.) nazyvat cheaterama.

byla to samozrejme nadsazka a ukazka toho jak to lze i chapat z druhe strany ;) myslim (doufam) ze vetsina to pochopila, trosku humoru do toho cheatovani ;)

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/02/2004 :  17:05:02  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote

az se bude ve frontierech opravdu bojovat (na pvp serveru) a reliky budou menit majitele aspon 2-3x denne pak budu povazovat tento system za spravne implementovan
[/quote]
S timto 100pro souhlasim,proto taky tolik lidi hraje za albiky
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/02/2004 :  23:09:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Reliki ? dobre, beriem. Ale ta vyhoda campu tam neplati, my necampovali, normalne sme obiehali ToA tak ako vy hovorite : vsetky ostatne guildy okrem toa, samozrejme to, ze v stygii je na 80% zakempovany nejaky animista z SV nikdo nevidi

Otazka tych relikov, dobre, je nas dost , ale je fakt ze ich dokazeme udrzat a dokazeme si ich aj vybojovat. Nejde o to ze mame stale online vela ludi, teraz ked mam linku ze mozem byt aj cez den sa velmi casto stava ze okolo nejaej 15-17:00 byva online tak 6 Legends. Lenze, casto sme vzali reliky napriklad WoV ktory mali v keepu nejakych 25 ludi a branili, proste sme ich nevzali v nejakej dobe ked mali online 1 cloveka. Kazdy ma moznost ...

A je mi srdecne jedno ako nerfnu reliky, bodaj by ich nerfli a ty smejdi ktory su v legends len koli relikom konecne odidu ...

A tu konkurenciu, tak to bola asi doba ked tu bol TTS a my sme drzali DC alebo Crim, kazdy den alebo kazdy druhy den sa bojovalo o keep a vacsinou Legends prehravali, ale aspon bola nejaka akcia. Ked sa zautocilo na keep, nikdo sa nepytal kdo to je, kazdemu to bolo hned jasne to bol jak nejaky skoro kazdodenny ritual

Edited by - Pepo on 17/02/2004 23:13:30
Go to Top of Page

querb
New Member

drzka

125 Posts

Posted - 18/02/2004 :  00:14:09  Show Profile  Send querb an ICQ Message Send querb a Private Message  Reply with Quote
Mam nekolik screenu kde po smrti me nakej synek breci ze mame relice bla bla bla proste bullshit. Ty relice lezi celou dobu v keepu nejsou nekde zahrabane, nemaji je ificiri schovane v bance nebo v hauzingu ..proste lezi v keepu na zemi, takze dost tech slabozskych kecu dej si dohromady torcany,wov,bandu,MDK, proste nake lidi a bez kua a vem si je.

Ticho leci
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/02/2004 :  07:26:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Najlepsie je, ze ked niekoho sejmes, a on ti zacne nadavat ze sme zmrdi ked mame vsetky reliky a mi akurat nemame ani jeden relik
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/02/2004 :  08:18:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz
S timto 100pro souhlasim,proto taky tolik lidi hraje za albiky

Prave hovorime o PvP serveru, takze je tvuj prispevek zcestny.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/02/2004 :  11:04:27  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Reliki ? dobre, beriem. Ale ta vyhoda campu tam neplati, my necampovali, normalne sme obiehali ToA tak ako vy hovorite : vsetky ostatne guildy okrem toa, samozrejme to, ze v stygii je na 80% zakempovany nejaky animista z SV nikdo nevidi

zrejme jsi nepostrehl ze ja se nezminoval o nejake konkretni situaci, dokonce jsem pozvedl to ze davate vy - cz/sk hraci v legends nejake roamovaci grupy, komentuji tu to jak legends ted pusobi navenek z dlouhodobeho hlediska, pro me to je mozna jedna z nejlepsich guild co se tyce vnitrnich mechanizmu a fungovani ale bohuzel nehrajou pvp ktere zas vyhledavam ja, takze vysledek (a to ti rekne vic lidi): legendi delali pvp kdyz hraval argh nestealth char (ted hraje minstrela a kempuje solo/v_stealth_grupe v cots)

quote:

Otazka tych relikov, dobre, je nas dost , ale je fakt ze ich dokazeme udrzat a dokazeme si ich aj vybojovat. Nejde o to ze mame stale online vela ludi, teraz ked mam linku ze mozem byt aj cez den sa velmi casto stava ze okolo nejaej 15-17:00 byva online tak 6 Legends. Lenze, casto sme vzali reliky napriklad WoV ktory mali v keepu nejakych 25 ludi a branili, proste sme ich nevzali v nejakej dobe ked mali online 1 cloveka. Kazdy ma moznost ...

wov jsou freerpts, 25wov je jako jedna solid fg nebo 3-4 bufnuty obranci keepu, pripomina me to moji soukromou obranu keepu pote co se DF prestehovali na merlin tu zbyl po nich keep, jeste sem byl v guilde takze jsem videl hlasky prisel sem tam s rangerem a odrazil utok cca 1fg lvl 50 grupy (proti lvl 1 keepu a lvl 1 dverim) pak pritahli se 2fg sejmuli 1 dvere a umreli ;) co na to rict

quote:

A tu konkurenciu, tak to bola asi doba ked tu bol TTS a my sme drzali DC alebo Crim, kazdy den alebo kazdy druhy den sa bojovalo o keep a vacsinou Legends prehravali, ale aspon bola nejaka akcia. Ked sa zautocilo na keep, nikdo sa nepytal kdo to je, kazdemu to bolo hned jasne to bol jak nejaky skoro kazdodenny ritual

no vsak o to tu jde, problem je v tom ze system ktery funguje na mordredu je prevzat z rvr serveru kam to sedne, jenze tu jsou ponekud mensi meritka, 30 lidi je velkej zerg coz je pro rvr server standartni cislo neco jako u fg..

imho by pomohlo omezeni reliku na keep (max 1 v keepu) a aby byla vetsi prdel a vic boju povolit guilde vice keepu, at si legends claimnou klidne celej frontier ovsem ovladat vetsi uzemi je vice narocne a dava prostor mensim guildam tu a tam zautocit a jeden relik si vzit :)

quote:
Originally posted by qwerb

Ty relice lezi celou dobu v keepu nejsou nekde zahrabane, nemaji je ificiri schovane v bance nebo v hauzingu ..proste lezi v keepu na zemi, takze dost tech slabozskych kecu dej si dohromady torcany,wov,bandu,MDK, proste nake lidi a bez kua a vem si je.

jsou zahrabane pod tunou lognutejch casteru a keep defense charu, proto je potreba pritahnout na legends keep minimalne v 20 lidech kdyz jich je online 6 (ono jich je pak najednou online 10 zeano ;)) nebo v 100 lidech pokud je jich online 30 (50+) :) i tak je to malo protoze lvl 10 keep je sakra silnej
nehlede na to ze pokud das dohromady vice guild nemuzes pouzit ae kouzla ktere jsou na keepy urceny coz je nevyhoda zdovjnasobujici vyhodu reliku kepovaneho keepu

pro me osobne neni zabava zabijeni lvl 60+ guardu (purple npc) a uzasnou "lag sou" (zerg 100 lidi proti zergu 50 kempujiciho keep) take moc zabavny neni

z toho plynou dalsi veci ktere by se dali vylepsit, neco jako defense window v AO - guilda by si urcila 8hodinove okno kazdy den kdy by keep byl bez guardu, bylo by nutne branit (+ zmena ze keep lord posila msg ze je under attack kdyz nekdo mlati branu napr.)

a hlame to aby neslo lognout char v keepu, vubec ve frontieru, je to pvp zona imho by se tam proste logovat nemelo :)

Edited by - Yennefer on 18/02/2004 11:08:16
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/02/2004 :  13:52:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ono je pravda ze ta obrana je velka, ale zase nemame az tolko animistov a takych smejdikov ktory su na keep defense najlepsi. Minule sme utocili na WoV , mali online 15 lidi a v keepu boli 4 animisti a 2x matter cabalisti coz je pekna obrana. Vela ludi ma odlognutych bud nejakeho healera, alebo tanka ktoreho momentalne nepouziva. I ked uz som zazil obranu s 3 matter cabalistami, a to je proste mazec

A tiez je pravda ze ked raz zautocia, odrazime ich druhy krat sa to uz nevyplati Sme odrazili utok, asi hodina boja, bolo asi 50 enemy, prisli znova a nedostali sa ani k brane
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/02/2004 :  13:53:42  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
I ked casto sa stava ze stratime Bleedmer proti 12 enemy ....
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 18/02/2004 :  23:45:35  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

pro me osobne neni zabava zabijeni lvl 60+ guardu (purple npc) a uzasnou "lag sou" (zerg 100 lidi proti zergu 50 kempujiciho keep) take moc zabavny neni

Ach jo. Porad tu nekdo musi brecet nad tim , ze legendi maji reliky , ze zerguji atd.
Ja rozhodne souhlasim s tim , co napsal Velda , ze kdyz na to ta guilda ma ( si je udrzet a popr. vzit z5 ) , tak at si je uzije a ( jak rekl Querb ) , reliky mate v Legends keepu a jestli se to nekomu nelibi , tak at si pro ne skoci. Kdyz nevi/nema jak , tak ma smulu a musi hrat proti presile. Nekomu se to nelibi ? Tak si bezte hrat diablo.
Jednou je svet a pravidla v daoc dany a vy se podle toho budete chovat at chcete nebo ne. Uz si jednou laskave uvedomte vseci dojednoho , ze je to hra a KAZDY si to hraje jak chce , protoze se bavi. Od toho tu jsou preci hry ze.

Jen male dite , ci nedospeli jedinci dokazou podle me neustale ukazovat na druhe , nez aby se radsi podivali sami na sebe.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 19/02/2004 :  01:20:33  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

Ach jo. Porad tu nekdo musi brecet nad tim , ze legendi maji reliky , ze zerguji atd.
Ja rozhodne souhlasim s tim , co napsal Velda , ze kdyz na to ta guilda ma ( si je udrzet a popr. vzit z5 ) , tak at si je uzije a ( jak rekl Querb ) , reliky mate v Legends keepu a jestli se to nekomu nelibi , tak at si pro ne skoci. Kdyz nevi/nema jak , tak ma smulu a musi hrat proti presile. Nekomu se to nelibi ? Tak si bezte hrat diablo.
Jednou je svet a pravidla v daoc dany a vy se podle toho budete chovat at chcete nebo ne. Uz si jednou laskave uvedomte vseci dojednoho , ze je to hra a KAZDY si to hraje jak chce , protoze se bavi. Od toho tu jsou preci hry ze.

nahodou legendi nezerguji, spatne jsi to pochopil, kdyz se jedna o keep raid tak se o zergu nemluvi ve spatne slova smyslu, me na tom vadi to ze to strasne laguje i na slusnem kompu :)
reliky me sou fuk (vramci toho kdo je ma) opet jsi to spatne pochopil, snazim se vysvetlit proc pvp guildy obycejne nenajdes prilepene na keep guardech se snahou dostat se dovnitr ;) vysvetluji to qwerbovi proc tomu tak neni
neni me fuk rvr relic system kterej sem imho nepatri, vzdyt i klasickej exp system sem nepatri ze ? a toho si mythic nastesti vsimnul celkem brzo :)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/02/2004 :  16:27:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
To Dorli: Kdyt ja jsem to nemyslel nijak zle s tim zergem... Chtel jsem pouze poukazat na to, ze pomer PvP aktivnich lidi ku poctu clenu Legends je sakramentsky malej.

A to, ze Arghh hraje... No ja treba vubec nevim, ze hraje Minstrela a je mi to tak nejak uprimne jedno. Opet jsi to spatne pochopil a prebral si to jako agresi vuci vam, Legendam. Chtel jsem tim rict, ze Legendy v posledni dobe nejdou na PvP scene zcela vubec videt a ze tomu bylo jinak, kdyz Arghh hraval shamana.

I sam Arghh naposledy rikal, ze shamana vytahnul z keepu na PvP a potom co jsme dostaly od Bandy kapky rikal, ze konci a odlogne s shamanem v keepu.

...

Jak psal Corwin, Mythic by mel venovat vice casu PvP serveru a mel by hlavne opravovat chyby, ktere vzniknou diky tomu, ze na Mordredu neexistuje pojem RvR...

Napriklad ten napad s nemoznosti odlogovat se ve frontieru neni spatny, ale pak mi zase prijde divne to, ze obranci nabihaji zezadu a dostavaji se ke svemu keepu pres utocniky a portujou dovnitr...

Podle me by pomohlo, kdyby trochu poresili ty siege nastroje, treba tak, ze by katapulty rozbijeli dvere a meli hodne velky range... Donutilo by to pak utocniky opustit keep a jit ven znicit katapult(ci jinou oblehaci vec).

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 19/02/2004 :  16:37:23  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Podle me by pomohlo, kdyby trochu poresili ty siege nastroje, treba tak, ze by katapulty rozbijeli dvere a meli hodne velky range... Donutilo by to pak utocniky opustit keep a jit ven znicit katapult(ci jinou oblehaci vec).

pokud jsem to dobre pochopil tak tohohle se dockame ve Frontiers, kde by mely jit rozbit hradby keepu..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/02/2004 :  23:41:56  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:

pokud jsem to dobre pochopil tak tohohle se dockame ve Frontiers, kde by mely jit rozbit hradby keepu..

Jeste lepsi.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000