Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 new online rpg mythica
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/02/2004 :  23:32:36  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

rodiere, podivej se na mageo a pripomen si sve preview a pak vykladej neco o hernich zurnalistech.

co se tyka jakychsi otezi, tak ty v klidu unesu, vrele ti doporucuji, aby sis na me vyjadrovani zde stezoval memu nadrizenemu, uvidis, jak rychle s tebou vyjebe. Jen tak mimochodem, o kolika soudcich, kteri v soukromi pouzivaji vulgarismy a prisli kvuli tomu o praci si uz slysel? Totez u policistu, ktery mi se tu ohanite? Pokud vam vulgarismy vadi, je to pouze vas problem, protoze jde o soukromy prostor, provozovatel tohoto serveru ma plne pravo mi v pouzivani vulgarismu zabranit, ale to je tak vsechno.

a ze ragnarok hraje milion korejcu jeste neznamena, ze to je dobra hra pro zapadniho hrace, ale to nevadi, on to nakonec ukaze pocet hracu na ceskem nelegalnim serveru.

demente, to preview byl muj prvni vytvor v zivote, navic ho "kdosi" silene osekal stylem ze 4 vet udelat jednu tak aby na sebe nenavazovala..atp. PRoste to preview vubec nebylo moje. A taky bylo psany pro webmag kterej tenkrat cetlo 10 lidi tejdne.. chapes ten rozdil mezi urovni jakou pises kdyz mas na vsechno cas, stoji za tebou korektura a ma to jit do Levelu atp ? Precti si nejake moje ;preview; co pise do tehle sekce.. o novejch hrach, treba sem tu kdysi napsal hodne o Neocronu a zkus to porovnat.
Srovnavas nesrovnatelne

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/02/2004 :  23:35:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

quote:
Originally posted by Rodier

jinak mas ale pravdu, ze do casaku pisou o online hrach lamy, co se casto ani nedostanou do bety, ani si neprectou to zbla info ktere treba davam ja sem. jen opisu prvni 3 radky , ktomu obrazky a nazdar.

Kdysi sem jim to zral, jeste kdyz sem nehral mmorpg, ale ted kdyz se k necemu dostanu a vidim jak nesmyslne o tom pisou ve score/levelu a haji se tim, ze proste nemaji cas...

hovada.

Zajímalo by mě, co se ti nelíbilo na mém článku v Levelu ohledně preview na SWG. Že bych ty informace čerpal z webu a nehrál to? Nebo že si vymýšlím nesmysly, narozdíl od tebe, pana neomylného?
Nebo jinak - co se ti nelíbí na mém seriálu o online hrách v Dechu Draka? Že je to koncipováno jako seriál? Že píši o MUD hrách a telnet klientech? Co jsem v těchto článcích měl špatně?
Hlavně mi něříkej, že jsem to v životě nehrá ani neviděl. dovolil bych si tvrdit, že jsem zmíněnou hru hrál před 10 lety na SUNech na FELu na Karláku a to jsi ještě ani nevěděl, co to MMORPG hra je.

Pokud máš problém s někým, kdo píše články, tak se prosím vyjadřuj konkrétně a nezobecňuj. Děkuji.

nebud tak vztahovacnej.. tvuj clanek jsem necetl :) slo mne spis o drivejsi clanecky o RoE, project entropia, mimesis online.. ale to uz je tak rok zpatky.. a nevim kdo to psal.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/02/2004 :  23:37:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:
Hlavně mi něříkej, že jsem to v životě nehrá ani neviděl. dovolil bych si tvrdit, že jsem zmíněnou hru hrál před 10 lety na SUNech na FELu na Karláku a to jsi ještě ani nevěděl, co to MMORPG hra je.

no v ty dobe jeste nevedel nikdo co je mmorpg protoze ten zanr jeste neexistoval ;) ale je fakt funny jak se tu rodier vyjadruje o online hrach jako by byl nejvic fundovanej ze vsech a pritom je zacal hrat nekdy nedavno ;P My co je sme zacinali na MUDech prave nekdy pred tema 10 lety se mu muzeme jen zasmat a politovat ho ;)

mud je mud a mmorpg je mmorpg ;] jen tak mimochodem hral jsem chvili nekde v zahranici nekdy v 1995..a potom jsem zkousel i LiT ale moc mne to nebralo . Vim ze jeden peknej mud udelali cesi pred par lety ale nikdo tam nehral(je)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/02/2004 :  00:32:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Tak nevim , napojoval jsem se v sobotu ve 21:00 a bylo online dohromady 27K hracu, zcehoz jsem odhadl ze si DAOC plati tak nanejvejs 50-60K lidi.. EQ ma mit odhadem zaplaceno 450k lidi .. uz by bylo na case updatnout tamten grafik.. imho hodne lidi z daoc odejde bo lineage2 a taky ff11 a horizons [az se zapracuje]

A myslis si, ze EQ ma online v kazdy okamzik 200 tisic lidi (kdyz je pocet subscriberu 450k)...? heh ...

27 tisic hralo na USA serverech. xx tisic hralo na EU serveru. Obe cisla uvidis na camelotheraldu. V ingame prihlasovacim okne vidis samozrejme jen USA servery.

Prave ted a to je uz hodne po EU a Asijskym prime tajmu hraje DAOC 44k lidi.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 17/02/2004 :  10:27:30  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
Jak si to myslel o tý grafice v DAoC, Rodiere? To sem nepochopil. Navíc FFXI a Lineage2 bych se moc nebál. Z FFXI se např. do SWG lidi vrátili a nevím, že by někdo šel do LA2.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 17/02/2004 :  10:59:23  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
vetsina onlinovek by se imho mela spis bat obdobi za 3+ mesicu,az vyjde WoW,EQ2,GW,Ryzom nebo City of Heroes...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/02/2004 :  13:51:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

vetsina onlinovek by se imho mela spis bat obdobi za 3+ mesicu,az vyjde WoW,EQ2,GW,Ryzom nebo City of Heroes...

Kecy.

Kecy, presne ty ktere tu byli pri vydani SWG, Shadowbane, FFXI atd.

Kecy, ktere se stale opakuji.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/02/2004 :  14:29:12  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Pomalu také přestávám doufat, že vyjde hra, která by hratelností předčila staré pecky ala UO nebo EQ. Všichni akorát rejžují a rejžují.
Paradoxem je, že například DAOC, o kterém jsem se dověděl ještě v době, kdy jsem hrál EQ, a který měl u mě přezdívku EQ 1.5, nedopadl vůbec špatně. Dokonce i do bety jsem vstupoval skepticky, ale bylo to fakt dobré.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/02/2004 :  14:47:50  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Pomalu také přestávám doufat, že vyjde hra, která by hratelností předčila staré pecky ala UO nebo EQ. Všichni akorát rejžují a rejžují.
Paradoxem je, že například DAOC, o kterém jsem se dověděl ještě v době, kdy jsem hrál EQ, a který měl u mě přezdívku EQ 1.5, nedopadl vůbec špatně. Dokonce i do bety jsem vstupoval skepticky, ale bylo to fakt dobré.

Neni to ani tak hratelnosti, jako spis obsahem, ono je tezke s novym produktem nabidnout tolik, co uz ma hra, ktera emla pet let na vyvoj v ramci placene hry, tims e dostavas na dobu vyvoje 8 let treba a to dobre financovaneho. novi hraci to maji mnohem tezsi. a presne to je duvod, proc po te vyhypovane bubline kolem WoW bude hromada lidi tezce zklamanejch.

Osobne sazim na vyrazny uspech Lineage II, super grafika, hromada obsahu i pro top levely a vyhovuje trendu akcni hry v prostredi sword and sorcery.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 17/02/2004 :  15:31:44  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
ja osobne sazim na uspech EQ2... ja bych se do toho moc nehnal, ale verim tomu ze sou tak zkuseny ze to bude super.. grafika bude asi nejlepsi ze vsech mmorpgs (zatim) .. a hraci do toho pudou uz jen z duvodu ze 1ka byla dobra...

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/02/2004 :  15:57:01  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

ja osobne sazim na uspech EQ2... ja bych se do toho moc nehnal, ale verim tomu ze sou tak zkuseny ze to bude super.. grafika bude asi nejlepsi ze vsech mmorpgs (zatim) .. a hraci do toho pudou uz jen z duvodu ze 1ka byla dobra...

v tom je i slabina EQ, to srovnani bude prilis prime a EQ je vyvijen dejme tomu 8 let, neverim tomu, ze EQ2 bude mit 1/10 obsahu, co ma EQ, proste to bude ten samy problem jako kazda jina nova mmorpg. vetsina z nich prezije a najde si hrace, ale trojlistek UO,EQ, DAoC bude nadale nejvysmatejsi. Samozrejme se muzu mylit, ale nejak se nemuzu dobrat k jinemu zaveru.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000