Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Ultima Online - Drachenfels (European OSI shard)
 CzechHeroes
 Big Tower, guildstone CzH
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 12/02/2004 :  10:41:18  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Naprosto souhlasim s tim co pise Black. A luky sou v SWG taky a to ze by ses dostal k lejzrovemu meci?! Zapomen. Budes rad kdyz sezenes nejaky hodne kvalitni zelezny mec na jedi lejzrak se podivas maximalne kdyz ti projede hlavou (ale to bys musel mit kliku a potkat jediho)

DarkFall - Mr Juf

Edited by - juf on 12/02/2004 10:42:26
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/02/2004 :  17:38:38  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Heheh UO uz vazme prekonalo kde co je to proste babicka a s tim se kluci musite smirit.

neni ;)

quote:
To ze jste nic jineho nezkusili (a nedali tomu sanci) nebo ze nemate v tuhle chvili na nic jineho HW na tom nic nezmeni.

zkousim skoro vsechno, hw na to mam... problem je, ze me hra musi chytit hned.. kdyz mi po 2 hodinach pride o nicem tak ji proste dal nedam sanci ;)) v posledni dobe me nechytlo nic.. az na Wish... jenze beta zkoncila takze ted uz jen cekat ;)

quote:
SWG je opravdu UO like styl vyjmenovavat vsechny spolecne rysy by bylo na den ale to nejdulezitejsi co je na UO-SWG podobne je asi:
(jinak u vsech spolecnych veci jde SWG mnohem dal do detailu nez UO ale to je dano technickym pokrokem, ktery od dob vzniku UO nastal )

jo swg mi prislo podobny uo skillama atd.. dobra kopie.. ale porad je to scifi a dost prazdnej svet.. takze taky nic ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 12/02/2004 :  21:37:34  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
blacku klidne si tu pis romany
ja mam svuj nazor a ten sem napsal proste SWG je pro me hra na predposlednim miste(posledni je AO)kterou bych nekdy hral ja vim ze UO uz je jinde ja uz ji taky nehraju a nehraju zadnou jinou online game protoze me zatim nic neuchvatilo tak jako UO a asi dlouho neuchvati

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 12/02/2004 :  22:17:43  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir Lukas

blacku klidne si tu pis romany
ja mam svuj nazor a ten sem napsal proste SWG je pro me hra na predposlednim miste(posledni je AO)kterou bych nekdy hral ja vim ze UO uz je jinde ja uz ji taky nehraju a nehraju zadnou jinou online game protoze me zatim nic neuchvatilo tak jako UO a asi dlouho neuchvati

Ty jsi AO nebo SWG zkusil?
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 16/02/2004 :  14:41:23  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Lukasi zastavas zbytecne konzervativni az radikalni postoj. To uz si v tom pripade nezahrajes vubec nic protoze 2d mmorpg uz pravdepodobne zadna nikdy nebude ... Pomalu prestavam chapat lidi co tvrdi ze fantasy a jedine fantasy ... a SWQ odsoudi kvuli lejzrove zbrani ... Kdyz se nad tim zamyslis, tak to prece vubec neni o tom cim se mlatis ci nemlatis .. krom toho jak pise black na lejzrovou zbran si nemusis v SWQ vubec ani sahnout .. muzes jet proste se zbrani ktera si ti libi. Cela MMORPG je o vyvazenosti ruznych povolani a potrebnosti pro skupinu ... o skupine jako takove. V SWQ je ted parta naprosto super a to je to hlavni. Jeslti nejezdime na konich ale na speederech a jestli vetsina lidi strili z LLC je uplne jedno ...
Nikdy te nemuze uchvatit hra kterou neskusis.....

DarkFall - Mr Juf

Edited by - juf on 16/02/2004 14:43:11
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/02/2004 :  14:47:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

Lukasi zastavas zbytecne konzervativni az radikalni postoj. To uz si v tom pripade nezahrajes vubec nic protoze 2d mmorpg uz pravdepodobne zadna nikdy nebude

2d mmorpg stale vznikaji a jsou jich mraky v produkci viz. napr. www.mmorpg.com.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 16/02/2004 :  15:02:27  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

Lukasi... a jedine fantasy ... a SWQ odsoudi kvuli lejzrove zbrani ... na lejzrovou zbran si nemusis v SWQ vubec ani sahnout ... V SWQ je ted parta naprosto super...

Co znamena prosimte to "Q"?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 16/02/2004 :  17:42:23  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
StarWarsQuality ?

Black
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 17/02/2004 :  13:41:08  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Preklep rypaku rypacka nejak si my Q pise lip nez G
PS: Az budu mit 1.5k postu jako vy dva rypaci, tak uz se mi to urcite stavat nebude

DarkFall - Mr Juf

Edited by - juf on 17/02/2004 13:43:23
Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 28/02/2004 :  12:36:16  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message  Reply with Quote
podle tohodle vzorce bych ja musel napsat QQQ
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000