Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 1.68
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/01/2004 :  08:53:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tohle bude bomba (alespon pro meho infiltratora, ktery pouziva aktivne 2x vice mackatek nez jednoduchy minstrel):

QUICKBINDING

- To allow players to better bind their keys to player abilities, we're introducing a system of 'Quickbinding'. This allows you to bind any free keyboard key to a particular quickbar slot.

- These bind to a particular slot, so changing what is in the slot will change what the keypress does. You may only assign quickbinds to keys which do not yet have any action mapped to them in the normal keyboard config screen. These quickbinds are saved on a per-character basis.

(To bind a new key) /qbind bar# slot#

(To get rid of a keybinding) /qunbind bar# slot#

(To see all your current bindings) /qbind

- For example, if you put Quickcast on page 10, slot #5 of your quickbar, and wanted to bind a key to it, you would enter: /qbind 10 5

- You would be prompted to press the key to bind this ability to.

Tato zmena bude prijemna pro grupu, ktera se chce bez zmatku portnout do classic camelotu:

- Players on the PvP and PvE servers will now get the option to teleport to all three major Realm Frontier Gates when using the Djinn Stones in Atlantis.

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/01/2004 :  10:04:24  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
na qbindy se na jednu stranu tesim, na druhou to pro me bude znamenat 2hodiny prace s predelavajim a optimalizovanim klavesoveho nastaveni, budu muset sehnat druhou klavesnici pac na 1 se me to stezi vejde ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/01/2004 :  05:37:12  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To znamena ze teraz si mozem na klavesu nagindovat hociktore tlacitko na quickbaru ?? Hm

Mne s friarom staci jeden quickbar takze to pre mna straca vyznam zatial
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 23/01/2004 :  09:32:15  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

To znamena ze teraz si mozem na klavesu nagindovat hociktore tlacitko na quickbaru ?? Hm

Mne s friarom staci jeden quickbar takze to pre mna straca vyznam zatial

No ono snad nic jednodussiho nez Friara uz ani hrat nejde, to i snad ten BD je na ovladani slozitejsi :).

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 23/01/2004 :  11:07:58  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ono snad nic jednodussiho nez Friara uz ani hrat nejde, to i snad ten BD je na ovladani slozitejsi :).

Klerik, potrebujes jenom 2 klavesy: spread heal a sprint.

Edited by - Rikin on 23/01/2004 11:10:13
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/01/2004 :  11:17:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rikin

To asi mluvis ze sve vlastni low realm rank zkusenosti :)

High realm rank cleric ma mackatek az hruza.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 23/01/2004 :  11:28:22  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Rikin

To asi mluvis ze sve vlastni low realm rank zkusenosti :)

High realm rank cleric ma mackatek az hruza.

Ted za mluvi Van Tassel ze sve vlastni zkusenosti :).

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 23/01/2004 :  11:45:10  Show Profile Send Lahvan a Private Message  Reply with Quote
A těch flašek co musí mít ready. Klerik pořád něco máčká, pije a píše /release. Toť zkušenost low realm rank clerica.
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 23/01/2004 :  13:58:45  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
Jj, mate pravdu, zapomnel jsem na /release, ale obcas i to /relase city.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/01/2004 :  08:58:22  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nechce sa mi na to zakladat novy topik.

Aj vam sa to stava, alebo to sa stava len mne, alebo je to nejaky bug alebo to tak ma byt, ze ked niekoho zabijem tak z neho nedostavam full RP.
Raz som zabil 50 sorca a dostal som 200 RP a hned na to bezal okolo druhy sorc z ktoreho som dostal 100 RP, tak neviem.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 24/01/2004 :  19:55:33  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
obcas se mi stalo ze jsme nekoho sejmuli v grupe a dostali jsme kazdej jen 1rp
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 26/01/2004 :  09:06:38  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechce sa mi na to zakladat novy topik.

Aj vam sa to stava, alebo to sa stava len mne, alebo je to nejaky bug alebo to tak ma byt, ze ked niekoho zabijem tak z neho nedostavam full RP.
Raz som zabil 50 sorca a dostal som 200 RP a hned na to bezal okolo druhy sorc z ktoreho som dostal 100 RP, tak neviem.

To není bug, jen ten sorcík už bojoval předtím s někým jiným, kdo ho nezabil (nejspíš se mu podařilo utýct), takže se body rozdělili mezi tebe a toho člověka(ty lidi) co ho zranili.
Například jeden můj kámoš na RvR serveru když hrál s infíkem, tak se mu dost často stávalo, že mu cíl utek a pak třeba za 20 minut dostal rps, když toho co mu utek někdo zabil.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/01/2004 :  11:19:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Rpts ziskane v TOA zonach jsou obcas bugnute a sem tam se stane, ze sesmazite full grupu a za kazdeho ziskate 1 rpts.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/01/2004 :  15:53:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rpts ziskane v TOA zonach jsou obcas bugnute a sem tam se stane, ze sesmazite full grupu a za kazdeho ziskate 1 rpts.

Jj, a pochybujem ze je to tym ze niekdo niekoho zranil

I ked na druhej strane, aj mne sa to uz stalo ze som niekoho zranil a tak, takze nieco na tom pravdy moze byt. Ten RP system je teraz nejaky divny ...
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/01/2004 :  21:31:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mno, tak dneska sa mi stal este jeden pekny bug. Kamos chcel portnut, tak som ho zabil a dostal som 240RP 80BP a hned za tym som dostal 250RP a 70BP, proste za jedno zabitie som dostal double RP. Uplna parada
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/01/2004 :  19:28:17  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak, teda tejto patch b ude veeeelmi zaujimavy, tolko zmien ...

Sa mi paci celkom to, ze sa da healnut vsecka con. Este nech urobia repair all

A poriadne zjednodusili levelovanie artefaktov kedze idu levelovat PvPckom....
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 30/01/2004 :  10:05:19  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

O levelovanim PvPckem jsem tam necetl ani slovo.

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 30/01/2004 :  10:18:13  Show Profile Send Rikin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:

O levelovanim PvPckem jsem tam necetl ani slovo.

ARTIFACT EXPERIENCE CHANGES

- Players will now be able to earn experience from RvR for every artifact. The PvE requirements will still work, allowing players to choose whether to continue following the PvE requirement or to engage in RvR. None of the changes involving the addition of RvR requirements to the artifacts will have any effect on Gaheris players.

- Rather than focusing on specific classes or races, the following artifacts have also been changed to earn experience from any RvR: Fool's Bow, Crown of Zahur, Scepter of the Meritorious, Tartaro's Gift, Battler, and Snatcher. The time of day requirements for earning experience for the Ceremonial Bracers and Band of Stars has been removed.

Kdyby to nemelo fungovat na Mordredu, tak ho tam zmini s Gaherisem.
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:16:05  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
Jednou z hlavnich zmen bude zmena sifrovacich algoritmu mezi klientem a serverem + klic uz nebude posilan v plaintextu. V praxi to znamena ze prestane fungovat vetsina (ne-li vsechny) radaru (zdravim Corwina:). Kdo chce a pouziva tyto vymozenosti muze otestovat na Pendragonu .

"Hlavní je být nejlepší :)"
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:44:37  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infinit

Jednou z hlavnich zmen bude zmena sifrovacich algoritmu mezi klientem a serverem + klic uz nebude posilan v plaintextu. V praxi to znamena ze prestane fungovat vetsina (ne-li vsechny) radaru (zdravim Corwina:). Kdo chce a pouziva tyto vymozenosti muze otestovat na Pendragonu.

bohuzel se mejlis, jsou tu dve moznosti jak se dostat k datum ktere ti posila server, bud odchytavas komunikaci cestou (musis znat a umet desifrovat komunikaci) nebo si sahas primo do pametoveho prostoru kde jsou tyto udaje ulozene a daoc klient to rozkodovani teda udela zatebe.

prvni skupinka se tyka predevsim programu OE ktery bezel na linuxu a funguje jako packet sniffer, daoc posilal veskere udaje otevrene (pouziti XORu se neda srovnavat se zadnou moderni sifrou), tahle vec byla rozlustena autorem tohohle programu cca pred 2 rokama od te doby se nic nedelo a nemyslim si ze by mythic nevedel co se deje...

koncem minuleho roku autor tohoto programu (respektive nejakej jeho kamos) vydal oficialni prohlaseni ktere se nejprve posila autoru software aby mel cas na provedeni opravy pak se to zverejni, mythic delal mrtvou kravu a az teprva pri zverejneni narychlo splacal zmenu sifrovani ktera prisla s TOA (koukam od mrkvosoftu se uci kde kdo)

to proc to mythic vubec udelal a to proc to ted resi je to ze se pomoci jednoduche upravy dalo odchytnout tvoje heslo pripadne kreditka po netu

http://capnbry.net/daoc/daoc-billinginfo-exploit.html

jednoduse receno 10% z celkoveho poctu uzivatelu techto softwaru bude muset prejit take na memory-based
tech zbylejch 90% je jiz pouziva (celkove odhaduju tak 20% hracu pouziva neco z toho), memory-based radary budou fungovat i nadale a umeji takove veci jako skripty na automaticke expovani, krafteni vcetne pobihani mezi mercantem a forge, nakup surovin atd..

Edited by - Yennefer on 09/02/2004 15:54:45
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 09/02/2004 :  20:32:31  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
V podstate mas pravdu Corwine. Nicmene vsechny ty freeware radary pod windows co se v posledni dobe objevily zjistujou data z packetu nikoli z memory (alespon pokud vim) tim padem prestanou aspon na nejakou dobu fungovat.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/02/2004 :  21:57:19  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
People who have tried xxx by Server / Realm
Report generated on: 2004-Feb-09

Galahad: (132) Albion: 25% Midgard: 45% Hibernia: 29%
Mordred: (419) Albion: 30% Midgard: 28% Hibernia: 41%
Percival: (150) Albion: 26% Midgard: 40% Hibernia: 32%
MorganLeFay: (186) Albion: 20% Midgard: 34% Hibernia: 44%
Igraine: ( 58) Albion: 53% Midgard: 20% Hibernia: 25%
Merlin: (310) Albion: 21% Midgard: 36% Hibernia: 42%
Palomides: ( 96) Albion: 17% Midgard: 51% Hibernia: 31%
Guinevere: (194) Albion: 31% Midgard: 29% Hibernia: 38%
Lancelot: (199) Albion: 25% Midgard: 25% Hibernia: 49%
Pellinor: ( 91) Albion: 20% Midgard: 40% Hibernia: 38%
Bedevere: ( 74) Albion: 33% Midgard: 37% Hibernia: 28%
Gaheris: ( 53) Albion: 33% Midgard: 20% Hibernia: 45%
Gawaine: ( 97) Albion: 19% Midgard: 38% Hibernia: 42%
Kay: ( 88) Albion: 50% Midgard: 25% Hibernia: 25%
Nimue: ( 55) Albion: 21% Midgard: 29% Hibernia: 49%
Tristan: (101) Albion: 20% Midgard: 42% Hibernia: 36%
Iseult: ( 89) Albion: 28% Midgard: 31% Hibernia: 40%
Bors: ( 75) Albion: 29% Midgard: 34% Hibernia: 36%
Pendragon: ( 14) Albion: 42% Midgard: 35% Hibernia: 21%

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 10/02/2004 :  13:34:38  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Možná to znáte, možná ne, ale někteří lidé když je zabijete permanentně nedávájí téměř žádné RPs. (Třeba dostanete 9 RP a podobně). Dělají to schválně tak, že se před akcí nechají zranit od lehké potvory téměř až do smrti, kterou těsně před tím zabijí a doléčí se. Když je pak dostanete vy, není z nich téměř nic. Je to docela sviňárna ale někdo si holt tu práci dá...

Ninjagon
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 10/02/2004 :  14:59:00  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Možná to znáte, možná ne, ale někteří lidé když je zabijete permanentně nedávájí téměř žádné RPs. (Třeba dostanete 9 RP a podobně). Dělají to schválně tak, že se před akcí nechají zranit od lehké potvory téměř až do smrti, kterou těsně před tím zabijí a doléčí se. Když je pak dostanete vy, není z nich téměř nic. Je to docela sviňárna ale někdo si holt tu práci dá...

Tak to je docela dobra svinarna asi to zacnu taky pouzivat

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/02/2004 :  20:38:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
- In researching this issue, we found that a 50th level character could receive up to 50 bonus stat points (the character's level divided by 1) from items, buffs, etc. Our design called for the stat cap to be set at the character's level divided by two (plus one), and we've even given this answer out in discussions and chats. Feedback from our users proved there was a discrepancy. We have fixed this bug, so now everyone's stat cap bonus will be lowered to meet the new formula. Now, a level 50 character's stat bonus cap will be 26, not the overpowered 50.

- A new cap has been added that limits the bonus from ToA items that buff the following items:

- casting damage bonus
- melee damage bonus
- archery damage bonus
- casting speed
- melee speed
- archery speed,
- casting range
- archery range
- Accuracy for archers, melee, spells

Previously, characters received the full bonus. Now, they are capped to be level divided by 5, total, for each of those three buffs. So, now a level 50 character with three items that each give a +5% bonus to melee combat speed will receive a 10% bonus, cumulative, from those items, instead
of 15%.

Mam to chapat tak, ze teraz mozem mat celkovybonus na akykolvek z hore menovanych skillov max 26 ??? alebo proste ... nejako to nechapem vysvetlite mi to pls.
Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 10/02/2004 :  23:32:45  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mam to chapat tak, ze teraz mozem mat celkovybonus na akykolvek z hore menovanych skillov max 26 ??? alebo proste ... nejako to nechapem vysvetlite mi to pls.

Muzes mit bonus na cap statu (str, con ...) maximalne 26. Ty specialni vyjmenovane bonusy (casting damage bonus atd) maximalne 10%. Docela podraz na lidi co si uz udelali SC a namaxovali si tyhle veci :)

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/02/2004 :  08:12:28  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Osobně to naopak vítám, alespoň ta moje prvotní výbava není tak sociální (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 11/02/2004 :  08:58:21  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
No ja tomu taky nerozumim. Mel sem casting speed +23% a ted mam +16%. Proc zrovna o 7% to kleslo ?

Edited by - bubu on 11/02/2004 08:59:11
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/02/2004 :  10:23:39  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

No ja tomu taky nerozumim. Mel sem casting speed +23% a ted mam +16%. Proc zrovna o 7% to kleslo ?

ty hrajes na pendreku ? ;)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/02/2004 :  16:28:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim ze to nebol najstastnejsi krok. Neviem ako koli comu to nerfli. Pretoze, tieto itemy moze ziskat kazdy, nieje to nerf konkretneho realmu, classu, ale nerf vsetkych charakterov dokopy ... I ked, aj tych 10% potesi, ale nieje to zase az tak moc. Ja ked si dam artefaktky ktore chcem tak mi to presahuje o 8% tento cap a to este vypustim vselijake drop itemy ktore som mal na sebe ...
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 11/02/2004 :  19:08:39  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

quote:

ty hrajes na pendreku ? ;)

coto? hraju na guinevere/mid
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 11/02/2004 :  19:17:35  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak nic, sem zjistil ze sem byl ochuzen o nahrdelnik, proto jen 16% byl sem moc hrhr
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 12/02/2004 :  15:26:09  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
U vlastností by to až tak nevadilo, +26 nebo +50 bonus není zas takový rozdíl, ale ty zvláštní bonusy, to byl problém. Například RR10 Eldritch s +26% casting speed. Dostane vás během 2-3 sekund pomocí Direct Damage (zakouzlí 4x-5x za cca 500 dmg), o PBAOE ani nemluvim, to je fakt hnus a sem rád že to změnili. Ale je pravda, že to měli udělat už dřív a ne teď když si podle toho lidi už udělali SC template.

Ninjagon
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/02/2004 :  15:56:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Neviem, ale o tom kuzelnik je, ne ??? To, ze na RvR ludia az tak moc nerozmyslaju a nechaju toho eldrichta kuzlit je ich problem. Ked vidim ako na mordu ludia hraju, tak ked inteligentny ludia uvidia castra lezi do par sekund...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/02/2004 :  16:10:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
To, ze na RvR ludia az tak moc nerozmyslaju a nechaju toho eldrichta kuzlit je ich problem. Ked vidim ako na mordu ludia hraju, tak ked inteligentny ludia uvidia castra lezi do par sekund...

V zerg bitvach kolem gejt nemuzou ani nic jineho delat. Jak se ma jako tank dostat skrz nepratelskou armadu na casticiho eldrichera?

Kdyz jde o souboj fg v fg tak je to samozrejme neco jineho.

Na Mordu je podnebi pro castry mene priznive bo vidis jmeno nad hlavou (lide se na pvp serveru znaji mnohem lepe nez na blue placackach) a /target jmeno je hodne silna zbran.

Edited by - VT on 12/02/2004 16:10:41
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 12/02/2004 :  16:16:28  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neviem, ale o tom kuzelnik je, ne ??? To, ze na RvR ludia az tak moc nerozmyslaju a nechaju toho eldrichta kuzlit je ich problem. Ked vidim ako na mordu ludia hraju, tak ked inteligentny ludia uvidia castra lezi do par sekund...

jde tu o to aby tu platilo to ze heal se stejnejma efektama je stejny nebo efektivnejsi nez damage s toa efektama, diky tomu je hra strategicka a vyzaduje nejakou spolupraci, kouzelnik zabije v pohode svuj cil ale nesmi bejt healovanej nebo potrebuje pomoct pripadne zmenit cil (coz funguje velmi dobre), tank potrebuje assist dalsiho damage dealera atd..

to je problem batlera pac tank s batlerem fakt nemusi assistovat zabiji solo, podobne jako castr se vsema toa + ..

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/02/2004 :  16:18:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
to je problem batlera pac tank s batlerem fakt nemusi assistovat zabiji solo, podobne jako castr se vsema toa + ..

Batlera do nekolika hotfixu nerfnou, imho.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 12/02/2004 :  16:22:23  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Batlera do nekolika hotfixu nerfnou, imho.

uz je nerfnutej na pendreku, proc uz nebufuje +50acu ale jen 10, coz je myslim velice rozumne

je to ted tak silne ze si muzes troufnout i na o dost silnejsi moby, napriklad zabit draka ve 2fg neni absolutne problem (wts full respec kameny ;))

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/02/2004 :  17:00:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
je to ted tak silne ze si muzes troufnout i na o dost silnejsi moby, napriklad zabit draka ve 2fg neni absolutne problem (wts full respec kameny ;))

Zabit draka dokonce v jedne grupe "nebyl problem" ani pred Batlerem :) (grupa paladinu a nejakej support, ano pouze albion :).

Edited by - VT on 12/02/2004 17:01:38
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 12/02/2004 :  17:39:06  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zabit draka dokonce v jedne grupe "nebyl problem" ani pred Batlerem :) (grupa paladinu a nejakej support, ano pouze albion :).

Hehe na Mordredu Crusaders
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 12/02/2004 :  18:19:23  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Nedávno mě battlerem v podobe mece zranovali za 520 nekolikrat po sobe (sem shaman s chain armorem a max resistama). Nejak se me to nelibilo

Ninjagon
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 12/02/2004 :  19:19:59  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Jj Battler je prasarna
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 14/02/2004 :  12:09:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Nedávno mě battlerem v podobe mece zranovali za 520 nekolikrat po sobe (sem shaman s chain armorem a max resistama). Nejak se me to nelibilo

Na mordu je palát,je pravda že je z legends, a ten dával do našeho savage konstatně za 300 (1h)... což je docela drsné, když je to paladin

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/02/2004 :  23:04:50  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
300 je standartni paladinova 2h damage kdyz je dobre speclej a ma vybavu (bez reliku)

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/02/2004 :  21:17:46  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

300 je standartni paladinova 2h damage kdyz je dobre speclej a ma vybavu (bez reliku)

Jo, ale já sem tam napsal 1H :)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2004 :  21:59:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nechcem vytvarat novy topik a ked je uz rec o tom toa :

http://vnboards.ign.com/Trials_of_Atlantis:_Master_Levels/b22591/64114158/?3

Pre tych kdo to este necital
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 16/02/2004 :  22:46:39  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechcem vytvarat novy topik a ked je uz rec o tom toa :

http://vnboards.ign.com/Trials_of_Atlantis:_Master_Levels/b22591/64114158/?3

Pre tych kdo to este necital

wow
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: