Author |
Topic  |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 10:35:29
|
Mam dotaz ohledne trial disku Camelot, ktery byl dodavan zdarma k datadisku Trials of Atlantis. Vsiml jsem si na CDROMshopu, kde jsem zvykly objednavat, ze jsou tam k dostani jen samostatne verze Camelotu (klasik DAOC, datadisk SI a datadisk ToA). Zmizela GOLD verze. Da se aplikovat na trial disk zakoupeny datadisk SI a nasledne ToA ? Vi to z vas nekdo s urcitosti ? Dekuji
|
|
| |
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 11:59:24
|
quote: Originally posted by Brouček
Mam dotaz ohledne trial disku Camelot, ktery byl dodavan zdarma k datadisku Trials of Atlantis. Vsiml jsem si na CDROMshopu, kde jsem zvykly objednavat, ze jsou tam k dostani jen samostatne verze Camelotu (klasik DAOC, datadisk SI a datadisk ToA). Zmizela GOLD verze. Da se aplikovat na trial disk zakoupeny datadisk SI a nasledne ToA ? Vi to z vas nekdo s urcitosti ? Dekuji
Na trial jo mas 10 dni free pak to stahuje z creditky |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 12:58:24
|
Imho určitě, u daocu se nekupuje program, ale účet. Trialem si člověk účet založí, a protože je to trial, který nic nestojí, funguje jen 7 dní. Kdyby si hráč koupil normální classic plnou verzi, tak si taky nekupuje program, ale za ty peníze dostane krabici, médium, mapu a založený účet mu funguje zdarma měsíc. Když už má hráč daoc účet, je na něm, jestli si pomocí datadiskových kódů ten účet upgraduje na SI a TOA enabled.
|
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 13:58:58
|
Diky, jen jsem si chtel overit, jestli to tak opravdu je. |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 19/02/2004 : 12:16:58
|
takze myslite ze staci kdyz sem si stahnul standartni verzi DAOC (ten 7-denni trial) uz ted jen prikoupil SI datadisk a normalne je nechat sosat kreditku? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 04/03/2004 : 15:18:17
|
Jo jo taky jsem se na to dival, podle mne je to proto, ze Mythik si mysli ze kazdy kdo ma jeste jen Classic DAoC tak ze si ho poridili zadarmo tak prodavaj SI draz, aby jste to nemeli tak jednoduchy a levny :) |
 |
|
|
Topic  |
|