Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Rikin a jeho lzi.
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 03/02/2004 :  02:50:00  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
http://www.legendsguild.org/legends/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3927

Timto bych rad Rikina pozadal, aby nepsal na forum lzi.

Jedna se o kradez/zapomenuti hesla Pustule a jeho necromana pred cca rokem+-. S Pustuli jsem si telefonoval a on sam mi rekl, ze si vecer menil heslo a rano uz si na nej nemohl vzpomenout(delal to tak kazde 2 dny).

Nikdy jsem nemel duvod a nikdy ho mit nebudu, abych nekomu kradl jeho ucet.

Kdyz uz pises neco na verejne forum, tak si prosim te nejdriv informace over, seber fakta, neco co jednoznaccne ukaze, ze jsem to byl ja a az potom zacni psat, ze jsem nekomu ukradnul ucet.

Jestli hodnotis lidi podle pomluv a spiny je to tvoje vec, ale nemusis pred ostatnima tu spinu hazet na me i ty.

A jestli jsem spatnej v RL kvuli tomu, ze jsem v grupe s 2ma Legendama a vletime do boje s jinyma Legendama a ja je zabiju, tak jsi asi totalni noob, co z temadle pripadama nema zkusenosti. Muzes se zeptat napriklad Skura jak to byva...

A ze menim guildy ? No a proc jsem kvuli tomu spatny ? Protoze me nebavi poslouchat reci Hysterie nebo tolerovat "nazi" chovani Ramy alias Saborra(BD) ? Nebo protoze jsem leavnul Validus, kvuli tomu, ze odesli na jiny server ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 03/02/2004 :  06:21:30  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message
quote:
Originally posted by Deimnia

A ze menim guildy ? No a proc jsem kvuli tomu spatny ? Protoze me nebavi poslouchat reci Hysterie nebo tolerovat "nazi" chovani Ramy alias Saborra(BD) ? Nebo protoze jsem leavnul Validus, kvuli tomu, ze odesli na jiny server ?

To je pak tezky, kdyz nechces poslouchat GM tak si zaloz svoji guildu a mas to
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/02/2004 :  08:38:25  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Protoze me nebavi poslouchat reci Hysterie nebo tolerovat "nazi" chovani Ramy alias Saborra(BD) ? Nebo protoze jsem leavnul Validus, kvuli tomu, ze odesli na jiny server ?

To jsem netusil, ze nechces poslouchat tatu Hystera :).

Z MdK jsi byl kicknutej bo jsi byl v pvp neaktivni xx tydnu.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/02/2004 :  08:40:42  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

Co dalsi gildy? Freedom? Umbra Solaris atd? Priznam se a nemyslim to nijak osobne: vetsiho guild hopera jsem na Mordu asi nevidel (mozna Souji). Ted chces do Legends. Mel bych strach a rozhodne bych te nevzal, Rikin ma pravdu.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 03/02/2004 :  10:10:39  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

Co dalsi gildy? Freedom? Umbra Solaris atd? Priznam se a nemyslim to nijak osobne: vetsiho guild hopera jsem na Mordu asi nevidel (mozna Souji).

jestli myslis clerika souji tak ten meni pravidelne guildu kdyz je account prodanej (uz ho ma asi 5 majitel) coz je myslim celkem pochopitelne, souji jako hrac je stale ve stejne guilde, hraje ted po pauze s FF na merlinu

osobne znam vice "guild hoperu", ale nevidim na tom nic spatneho, myslim ze pro pure pvp hrace to je prirozene chovani pac guildy se dost meni a pvp hrac vyhledava neco kuli cemu se obcas musi zmenit guilda...

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 03/02/2004 10:12:20
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 03/02/2004 :  10:41:27  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Co dalsi gildy? Freedom? Umbra Solaris atd? Priznam se a nemyslim to nijak osobne: vetsiho guild hopera jsem na Mordu asi nevidel (mozna Souji). Ted chces do Legends. Mel bych strach a rozhodne bych te nevzal, Rikin ma pravdu.

Umbra Solaris se rozpadla, odesli moji kamosi, neustale v mem casovem pasmu delali questy atd...

Proste co je komu co do toho, ze nekdo meni guildy? At uz Souji, HT, ci kdokoliv jiny, je to snad jeho vec, ze si snazi najit to, co mu vyhovuje,kde jsou fajn lidi.

Jde mi ale spis o lzi tykajici se ukradeneho uctu...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/02/2004 :  11:58:48  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Proste co je komu co do toho, ze nekdo meni guildy?

Co je komu do toho?

Nic, az do te doby nez pozadas o vstup do jeho gildy. Pokud ma gilda nejaka vnitrni pravidla, moralku a ja nevim co jeste, tak vzdy prihledne k tomu, ze jsi byl v xx gildach behem xx mesicu. Coz rozhodne neni zcela normalni, minimalne to znamena, ze jsi pouze typ co se 'veze' a neni schopen nejake proaktivni cinnosti ve prospech gildy (aby napr. zabranil jejimu zaniku apod.).

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 03/02/2004 :  12:41:22  Show Profile Send Yennefer a Private Message
guildy vznikaji, jsou a zanikaji
tezko muzes aktivne zabranit tomu ze tvuj kamarad uz se u hry nebavi a prestane hrat, diky tomu se narusi struktura charu potrebna do efektivni grupy v pripade male uzavrene guildy (puvodni mdk), takovato guilda nechce/nechtela byt public ;)

i kdyz mozna by to fungovalo ? udelat si zbrojak a jit strasit lahvana, dorlase, triniu, danada, nat atd.. aby u toho sedeli dal a hrali semnou ? ;)

nebudu tu obhajovat deim pac mam proti nemu take nejake vyhrady, ale to do jake guildy je v jake byl je ciste jeho vec kterou ano muzes samozrejme zohlednovat coby clovek rozhodujici o tom jestli bude/nebude nekdo invitnutej ovsem to aby se nekdo choval tak jak ty popisujes - tj. delal neco pro guildu, musi tu guildu nejprve mit zeano ;)

Edited by - Yennefer on 03/02/2004 12:42:18
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 03/02/2004 :  13:38:07  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
Rikam znova, ze me nemusi nikdo obhajovat, ani na moje pusobeni v te a te guilde neco rikat. Hraju si zkratka a jasne to, co me bavi a kdyz se rozhodnu, ze uz v te a te guilde nebudu a odejdu, tak to udelam.

Jde mi rikam, hlavne o to, ze jsou hraci schopni rict o cloveku, ze nekomu ukradnul ucet jen tak z vetru, s zadnym padnym dukazem ... Je to svinstvo ...

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 03/02/2004 :  13:57:44  Show Profile Send Rikin a Private Message
Podivej Deim, reknu ti to uplne na rovinu. Mne osobne je suma fuk komu jsi ukradl account nebo jak se chovas, nicmene pokud chces jit do Legends, tak to ponekud meni situaci, protoze Legends neni obycejna guilda. Jsme rodina, byl jsem v Legends od rozpadu Freedom a znam tam vicemene vsechny lidi. Ty nejsi clovek kteremu se da verit ani omylem, mas nevypocitatelne chovani atd. Proste nejsi clovek, ktery je hoden clenstvi v nasi rodine. A toto neni jenom muj nazor.

Edited by - Rikin on 03/02/2004 14:02:02
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/02/2004 :  14:00:55  Show Profile Send Demawend a Private Message
quote:
Originally posted by Rikin

Podivej Pust, reknu ti to uplne na rovinu. Mne osobne je suma fuk komu jsi ukradl account nebo jak se chovas, nicmene pokud chces jit do Legends, tak to ponekud meni situaci, protoze Legends neni obycejna guilda. Jsme rodina, byl jsem v Legends od rozpadu Freedom a znam tam vicemene vsechny lidi. Ty nejsi clovek kteremu se da verit ani omylem, mas nevypocitatelne chovani atd. Proste nejsi clovek, ktery je hoden clenstvi v nasi rodine. A toto neni jenom muj nazor.

Vy rikate tomu tomu zergu 250 lidi rodina?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 03/02/2004 :  14:06:19  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:
Originally posted by Demawend

quote:

Podivej Pust, reknu ti to uplne na rovinu. Mne osobne je suma fuk komu jsi ukradl account nebo jak se chovas, nicmene pokud chces jit do Legends, tak to ponekud meni situaci, protoze Legends neni obycejna guilda. Jsme rodina, byl jsem v Legends od rozpadu Freedom a znam tam vicemene vsechny lidi. Ty nejsi clovek kteremu se da verit ani omylem, mas nevypocitatelne chovani atd. Proste nejsi clovek, ktery je hoden clenstvi v nasi rodine. A toto neni jenom muj nazor.

To bys musel cist nase privatni forum abys vedel o cem mluvim. Pokud se nekomu narodi dite, tak sdilime radost spolecne, pokud nekdo zemre, tak sdilime smutek spolecne. Clenove chodi na TS, maji svoje telefonni cisla, fotky na foru, vime kdo kde zije, co dela atp. (nerikam ze o vsech lidech, ale o takovem tom core jadru urcite, mozna neznam osobni zivot vsech clenu guildy, ale pokud to neni nejaky uplny novacek, tak jsem s nim urcite minimalne jednou hral, mluvil atp.).

Edited by - Rikin on 03/02/2004 14:07:55
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 03/02/2004 :  14:35:02  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

Podivej Deim, reknu ti to uplne na rovinu. Mne osobne je suma fuk komu jsi ukradl account nebo jak se chovas, nicmene pokud chces jit do Legends, tak to ponekud meni situaci, protoze Legends neni obycejna guilda. Jsme rodina, byl jsem v Legends od rozpadu Freedom a znam tam vicemene vsechny lidi. Ty nejsi clovek kteremu se da verit ani omylem, mas nevypocitatelne chovani atd. Proste nejsi clovek, ktery je hoden clenstvi v nasi rodine. A toto neni jenom muj nazor.

Nicmene to nemeni nic na faktu, ze nemusis o mne, ani o nikom jinem sirit lzi.

Jestlize nechces, aby se nekdo do Legends dostal, tak to jde udelat i jinak ne ?

Edited by - Deimnia on 03/02/2004 14:50:25
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 03/02/2004 :  14:37:45  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

Jestlize nechces, aby se nekdo do Legends dostal, tak jde udelat i jinak ne ?

Dokaz ze to je lez. Vicemene jak uz Pust rekl, ty jsi pouzival jeho account po tom, co byl ukraden (http://home.tiscali.cz/owned/pust.jpg).

Edited by - Rikin on 03/02/2004 14:39:24
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 03/02/2004 :  15:00:09  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:

Dokaz ze to je lez. Vicemene jak uz Pust rekl, ty jsi pouzival jeho account po tom, co byl ukraden (http://home.tiscali.cz/owned/pust.jpg).

No to je fotka z doby, kdy Pusttule skutecne hral Pusttuli ;)

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 03/02/2004 :  15:11:34  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

quote:

quote:

No to je fotka z doby, kdy Pusttule skutecne hral Pusttuli ;)

Co ja si pomatuju, tak Pust tvrdil neco jineho.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/02/2004 :  15:41:48  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
2corw : ano, guildy vznikaju, aj zanikaju. Aj MDK vzniklo ale .... nezaniklo. A myslim ze tak to bude aj s legends, kolko bolo hromne velkych guild ktore zanikli behom par mesiacov ???

Guildy prichadzaju, guildy odchadzaju, ale Legends tu su ...

2Dema : hej, hovorime.
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 03/02/2004 :  19:17:29  Show Profile Send Lahvan a Private Message
Jako důkaz, že Pusttuli account ukradl bych rád uvedl fakt, že si zákeřně vyleveloval dalšího negra na mém accountu a zcela podle mi ho neukradl. Stejně tak podrazil Skuruta a taktéž mu nekradl account. Ještě někdo poškozený tu je?
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 03/02/2004 :  19:48:55  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:
Originally posted by Lahvan

Jako důkaz, že Pusttuli account ukradl bych rád uvedl fakt, že si zákeřně vyleveloval dalšího negra na mém accountu a zcela podle mi ho neukradl. Stejně tak podrazil Skuruta a taktéž mu nekradl account. Ještě někdo poškozený tu je?

Ja sam jsem Deim pujcil account (to jsem ho jeste neznal) a neukradl mi ho, coz je jasny dukaz, ze account neukrald Pustulli. Jeste nejake dukazy?
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 04/02/2004 :  04:30:41  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Lahvan

Ja sam jsem Deim pujcil account (to jsem ho jeste neznal) a neukradl mi ho, coz je jasny dukaz, ze account neukrald Pustulli. Jeste nejake dukazy?

To samozrejmne dukaz neni, ale tvuj smesny SS, ktery byl porizeny v dobe, kdy Pusttule jeste sveho necra hral je smesny.

Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 04/02/2004 :  08:21:21  Show Profile Send Infinit a Private Message
quote:

Hehe, no uvedom si, ze u nas hraje dost asiatu i amiku. A vetsina lidi v legends ma 2 accounty, nekteri asiati i 3. Jsou to fanaticky powerplayeri co hrajou cely den.

Jinak chybi mi v tomhle foru vyjadreni toho nejdulezitejsiho cloveka - Pusttule...

"Hlavní je být nejlepší :)"
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/02/2004 :  17:23:01  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message
quote:

Dyk more gadzo ty neznas velky rodiny?
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 06/02/2004 :  04:10:26  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message
No nezlob se na me Deim, ale tvuj slovnik jak vidim podle screenu je hodne zajimavy. Co ja vim MdK nas v dobe kdy jsem leveloval Dorliho take zabijeli, zadne servitky, cesi/necesi, ale ze bych nekomu takhle nadaval si nevzpominam. Navic tvoje nadavky nevidim na Rikove screenu poprve. To si myslis ze te nekdo sponsorne pro vstup do Legend a ty pak za tyden vyfakujes nejake GMko a my budem vypadat jako sasci...?

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden

Edited by - Tomcon on 06/02/2004 04:11:45
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/02/2004 :  11:46:02  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
Vim, ze ty nadavky byly prehnane a neuvazene a Rikinovi se za ne omlouvam.

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/02/2004 :  15:02:13  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

Omluvum prijimam, nicmene nehodlam v zadnem pripadne jakymkoliv zpusobem menit svuj postoj k tve zadosti o clenstvi v Legends. Mozna to bude znit divne, ale ten postoj jsem nezaujal kvuli tem nadavkam (i kdyz v prenesem vyznamu to spolu trochu souvisi), je to kvuli tve nevypocitatelnosti Deim. A to neni jenom muj nazor, ale temer vsech Cechu, co znam. V zadnem pripade ten risk za to nestoji. Clovek proste nikdy nemuze vedet, co od tebe muze cekat, takove lidi ja proste nemuzu vystat. Neco jineho je s tebou byt nekdy v grupe a uplne neco jineho je mit te v guilde, obzvlast v pripade Legends. Jsem hrdym clenem teto guildy a chtel bych, aby to tak zustalo.

Edited by - Rikin on 06/02/2004 15:03:31
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/02/2004 :  16:32:36  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:

Omluvum prijimam, nicmene nehodlam v zadnem pripadne jakymkoliv zpusobem menit svuj postoj k tve zadosti o clenstvi v Legends. Mozna to bude znit divne, ale ten postoj jsem nezaujal kvuli tem nadavkam (i kdyz v prenesem vyznamu to spolu trochu souvisi), je to kvuli tve nevypocitatelnosti Deim. A to neni jenom muj nazor, ale temer vsech Cechu, co znam. V zadnem pripade ten risk za to nestoji. Clovek proste nikdy nemuze vedet, co od tebe muze cekat, takove lidi ja proste nemuzu vystat. Neco jineho je s tebou byt nekdy v grupe a uplne neco jineho je mit te v guilde, obzvlast v pripade Legends. Jsem hrdym clenem teto guildy a chtel bych, aby to tak zustalo.

To je ok, ale byl bych rad, kdybys zmenil svuj postoj ke kradezi uctu a uz nikdy nikde nepsal, o mne, ani o nikom jinem spinave a nepodlozene lzi.

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/02/2004 :  16:37:41  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

To je ok, ale byl bych rad, kdybys zmenil svuj postoj ke kradezi uctu a uz nikdy nikde nepsal, o mne, ani o nikom jinem spinave a nepodlozene lzi.

To co jsem psal ja jsem pochopil z Pust postu asi tak pred pul rokem. Co ja vim, tak zatim tu Pust nenapsal, ze by to nebyla pravda (to by me hodne prekvapilo), nebo jsi ty nedokazal opak. Fakt, ze Pust se k tomuto topicu nevyjadril me vubec docela prekvapuje.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 06/02/2004 :  16:53:05  Show Profile Send Demawend a Private Message
No pokud na tom obrazku mluvi opravdu pustulle tak se mu ani nedivim, ze k tomu radsi nic nerika

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/02/2004 :  17:01:51  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

No pokud na tom obrazku mluvi opravdu pustulle tak se mu ani nedivim, ze k tomu radsi nic nerika

Pred asi pul rokem jsem postnul tento obrazek do nejakeho fora, ne kvuli nejakemu accountu, (nemel jsem naprosto nejmensi tuseni, ze to souvisi), ale abych ukazal, jak se v nekterych situacich chova Pust a Deim. Pak tam ale odpovedel Pust, ze mi strasne dekuje, ze ten obrazek dokazuje kdo to ukradl a ze je ted uz vsechno jasne, ze u nej mam flasku. Nevidim duvod, proc by Pust lhal (co by z toho mel kdyby lhal o tom, kdo mu ukradl account a taky to davalo docela smysl). Pro me je od te doby uplne vsechno jasne, prakvapuje me, ze nekteri lidi jeste tvrdi, ze to neni jiste, ze Deim ten account ukradl. Zkousel jsem ten topic najit abych na to mohl dat odkaz, ale ta cast uz s nejvetsi pravdepodobnosti neexistuje, podle me to smazal Corwin diky slusnemu flamewaru co tam byl.

Edited by - Rikin on 06/02/2004 17:08:30
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/02/2004 :  17:24:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
Mno, tak to si aj ja pamatam ako to vravel pustt.
Go to Top of Page

querb
New Member

drzka

125 Posts

Posted - 06/02/2004 :  17:27:01  Show Profile  Send querb an ICQ Message Send querb a Private Message
JO to je pravda take si pamatuju ze Pustul psal ze v te dobe uz acc nemel on. Nicmene to jeste neznamena, ze zebral ten acc Deim...mel by ale vedet kdo ho corl.

Ticho leci
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/02/2004 :  18:14:13  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:

Pred asi pul rokem jsem postnul tento obrazek do nejakeho fora, ne kvuli nejakemu accountu, (nemel jsem naprosto nejmensi tuseni, ze to souvisi), ale abych ukazal, jak se v nekterych situacich chova Pust a Deim. Pak tam ale odpovedel Pust, ze mi strasne dekuje, ze ten obrazek dokazuje kdo to ukradl a ze je ted uz vsechno jasne, ze u nej mam flasku. Nevidim duvod, proc by Pust lhal (co by z toho mel kdyby lhal o tom, kdo mu ukradl account a taky to davalo docela smysl). Pro me je od te doby uplne vsechno jasne, prakvapuje me, ze nekteri lidi jeste tvrdi, ze to neni jiste, ze Deim ten account ukradl. Zkousel jsem ten topic najit abych na to mohl dat odkaz, ale ta cast uz s nejvetsi pravdepodobnosti neexistuje, podle me to smazal Corwin diky slusnemu flamewaru co tam byl.

Jestli to nahodou Pusttule nepochopil tak, ze ten obrazek jsi na forum postnul hned v den kdy jsi ho ty poridil, protoze jsi ho na sem dal az o hodne pozdeji nez jsi ho vyfotil a proto si Pustt mohl myslet, ze to bylo az potom co mu ucet nekdo sebral...

Ja osobne jsem si s nim hned den nebo dva potom volal a on sam mi rekl, ze si vecer unavenej po praci menil heslo(menil ho dost casto) a ze kdyz se rano probudil tak uz mu to psalo, ze ma chybne heslo(=> zapomnel ho).

Dokonce jsem se mu ja sam rikal, ze ma zavolat do ameriky a rict jim co se stalo, ze jestli ma SW tak neni problem ucet vratit zpatky, ze SW muze zkouset do nekonecna... On rikal, ze mel ucet od nejakeho borce co mu ho vytvoril(nebo tak nejak to bylo)a ze SW bohuzel nema.

Proste jsem nikdy nemel zadnej duvod mu ho krast... A navic Rikine, ty si myslis, ze bych byl tak blbej a psal ti nadavky od Pusttule a hned v zapeti od Demnie ? To je trosku blbost ne?

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/02/2004 :  18:24:11  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

Proste jsem nikdy nemel zadnej duvod mu ho krast... A navic Rikine, ty si myslis, ze bych byl tak blbej a psal ti nadavky od Pusttule a hned v zapeti od Demnie ? To je trosku blbost ne?

Naschval, aby to vypadalo jako od dvou lidi...

Jinak tvuj nazor jako podezreleho z kradeze me az tak nezajima, spis by me zajimalo, proc na tento topic nereaguje Pust.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 06/02/2004 :  19:56:02  Show Profile Send Yennefer a Private Message
mozna proto ze navstivil toto forum naposledy 10/12/2003 - viz databaze clenu, v menu nahore v pravo :)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/02/2004 :  20:43:16  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:

Jinak tvuj nazor jako podezreleho z kradeze me az tak nezajima, spis by me zajimalo, proc na tento topic nereaguje Pust.

To jsi spatne pochopil... Proc bych psal od Pusttule a rikal tim, ja jsem nekdo kdo ma ted klice od Pusttule potom co byl ukraden a hned v zapeti psal z Deimnie a tim se vlastne priznaval a daval moznost nekomu to vyfotit... Navic bych prece nebyl tak hloupej a nenechal bych hidru odhidlou, s moji jmenovkou navic...

Napisu smsku Pusttuli at se k tomu vyjadri a vnese svetlo do tohoto topicu.

Edit: Napsano, odeslano

Edited by - Deimnia on 06/02/2004 21:22:46
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/02/2004 :  21:24:43  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

quote:

quote:

To jsi spatne pochopil... Proc bych psal od Pusttule a rikal tim, ja jsem nekdo kdo ma ted klice od Pusttule potom co byl ukraden a hned v zapeti psal z Deimnie a tim se vlastne priznaval a daval moznost nekomu to vyfotit... Navic bych prece nebyl tak hloupej a nenechal bych hidru odhidlou, s moji jmenovkou navic...

Napisu smsku Pusttuli at se k tomu vyjadri a vnese svetlo do tohoto fora.

Treba jsi byl tak blbej a uvedomil si to az pozdeji, hidru mohl odhidnout mob... To co tvrdis o zapomenuti hesla atp. je v rozporu s tim postem Pust o kterem jsem mluvil.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/02/2004 :  21:52:27  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Napisu smsku Pusttuli at se k tomu vyjadri a vnese svetlo do tohoto fora.

Treba jsi byl tak blbej a uvedomil si to az pozdeji, hidru mohl odhidnout mob... To co tvrdis o zapomenuti hesla atp. je v rozporu s tim postem Pust o kterem jsem mluvil.

Ty mas opravdu i na sebelepsi fakt vzdycky svuj srandovni nazor.

Takze jeste jednou si to cele zrekapitulujme...

Dle toho co rikal Pustt me, heslo zapomnel pres noc. Dle tebe jsem ucet ukradl ja.

1: Byl jsem fakt totalni vul, kdyz jsem sel do Lyonnese na frekventovany spot kde me mohl kdokoliv videt.

2: Mel jsem s sebou meho twinka, ktery nesl moje jmeno, aby slo lepe identifikovat kdo to je.

3: Byl jsem tak neopatrny, ze jsem si nechal tuto moji vizitku stat na takovem miste, aby ji kazdy videl.(Je hloupost aby Deimnii mob odhidnul na tak velkou vzdalenost a ona nanagrovavala)

4: Potom co jsi me zabil jsem thrashtalkoval z obou techto postav a daval jsem tak moznost ti to prokazatelne vyfotit a dat na forum.

5: Dale jsem si od Lahvana pujcil a zaplatil ucet, vyleveloval jsem si druheho necra...

Takze z toho vseho vlastne plyne, ze jsem nekomu ukradnul ucet, choval jsem se co nejnapadnejc, aby na me nekdo co nejrychleji prisel, nechal jsem te udelat par usvedcujicich fotek a pak jsem ten ucet nechal ladem a udelal si s klidnym svedomim necra na jinem uctu.

... Uz se k tomu vice vyjadrovat nebudu, rikat k tomu vice by bylo zbytecne.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 06/02/2004 :  22:10:32  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
vyjádření povolané osoby
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/02/2004 :  22:10:41  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Tomcon

Navic tvoje nadavky nevidim na Rikove screenu poprve.

Mozna si je videl uz drive, ale byl to ten samej SS.

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/02/2004 :  22:23:43  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

Ty mas opravdu i na sebelepsi fakt vzdycky svuj srandovni nazor.

Takze jeste jednou si to cele zrekapitulujme...

Dle toho co rikal Pustt me, heslo zapomnel pres noc. Dle tebe jsem ucet ukradl ja.

1: Byl jsem fakt totalni vul, kdyz jsem sel do Lyonnese na frekventovany spot kde me mohl kdokoliv videt.

2: Mel jsem s sebou meho twinka, ktery nesl moje jmeno, aby slo lepe identifikovat kdo to je.

3: Byl jsem tak neopatrny, ze jsem si nechal tuto moji vizitku stat na takovem miste, aby ji kazdy videl.(Je hloupost aby Deimnii mob odhidnul na tak velkou vzdalenost a ona nanagrovavala)

4: Potom co jsi me zabil jsem thrashtalkoval z obou techto postav a daval jsem tak moznost ti to prokazatelne vyfotit a dat na forum.

5: Dale jsem si od Lahvana pujcil a zaplatil ucet, vyleveloval jsem si druheho necra...

Takze z toho vseho vlastne plyne, ze jsem nekomu ukradnul ucet, choval jsem se co nejnapadnejc, aby na me nekdo co nejrychleji prisel, nechal jsem te udelat par usvedcujicich fotek a pak jsem ten ucet nechal ladem a udelal si s klidnym svedomim necra na jinem uctu.

... Uz se k tomu vice vyjadrovat nebudu, rikat k tomu vice by bylo zbytecne.

Ok, mensi rekapitulace.

1. Vubec me ty tvoje teorie nezajimaji.

2. To, ze Deim urkadl account jsem si nevymyslel, psal to Pust na foru.

Edited by - Rikin on 08/02/2004 08:50:31
Go to Top of Page

Ogim-Xul
Starting Member

13 Posts

Posted - 07/02/2004 :  00:30:15  Show Profile Send Ogim-Xul a Private Message
My penis is longest!

Dakir <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 07/02/2004 :  03:59:12  Show Profile Send Yennefer a Private Message
you win hehe

Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 07/02/2004 :  07:18:55  Show Profile Send Infinit a Private Message
quote:

[quote]

2. Co tvrdim ja jsem si nevymyslel, psal to Pust na foru.

To je pravda, taky si to pamatuju. Ten kdo prvni obvinil na foru Deim z kradeze accountu byl Pusttule. Rikin to jen opakuje. Pokud si to pak nejak Pusttule rozmyslel, a rikal ze to heslo sam zapomnel, tak to mel predevsim napsat sam na forum, kdyz sem psal predtim ze ho Deim ukradl. A pokud to sem nenapsal sam od sebe, mel mu to Deim rici. Jinak se tezko muze divit, ze si nekdo z tamtoho topicu odnese jen to, ze nekomu ten account ukradl.

"Hlavní je být nejlepší :)"
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 07/02/2004 :  11:25:04  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message
quote:
Originally posted by Ogim-Xul

My penis is longest!

Haha 10 points for Ogim !!

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 07/02/2004 :  12:31:12  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message
quote:

My penis is longest!

Good Ogim so and now something in czech
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/02/2004 :  14:21:59  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:

My penis is longest!

I dont belive, we need proof

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/02/2004 :  16:07:03  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
Preco kazdy pyta same dokazy ?
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 07/02/2004 :  17:04:38  Show Profile Send Lahvan a Private Message
Protože bez důkazů Pepku není viny. Pokud vím nebyl Deim jedinej kdo měl přístup k Pusttuli. Ja osobně si myslím, že to klidně mohl být někdo z té vaší "rodiny". Třeba zrovna nějaký "Prosim, prosim, buděs ma powelevelovať?" týpek. Ale to se mi jenom zdálo. Možná to byl Rikin sám, který se chce pomstít, protože ho už Deim nemiluje. Zaslechl jsem něco o nějakých nejasnostech na DP, ale to se mě netýká. Oops. Já nemám žádné důkazy, tak to se omlouvám. Svým způsobem by se dalo říct, že Rikin veřejně poškodil Deimovo pověst bez důkazu a bylo by to soudně postižitelný.

2Ogim: Keep going, man!! And dont forget to smash some Legends for me.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 07/02/2004 :  18:38:20  Show Profile Send Yennefer a Private Message
podle mejch informaci to byl nakej ten persephone a jeho kamos... nekde mam mozna nejake zajimave screeny ale jsou to vsechno neprime indicie takze se drzme - bez dukazu neni vina, souhlasim s lahvanem ze to co jsi rikine napsal na legends foru je hoooodne velka svinarna ktera zaslouzi omluvu 100x vice nez omluvu od deim tobe za ty nadavky...

pristup na ten acc melo ke konci opravdu hodne lidi a vsichni dobre vime jak to s pust bylo, byl tak trochu roztrzity ;) takze docela verim tomu ze heslo jednoduse zapomel ;)

Edited by - Yennefer on 07/02/2004 18:42:37
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 07/02/2004 :  22:48:43  Show Profile Send Rikin a Private Message
Podle me je vyjadreni Pust dukaz. Pokud to neni jak rikam, tak by se mel omluvit Pust a ne ja, ja jsem si to nevymyslel.

Edited by - Rikin on 08/02/2004 01:16:16
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/02/2004 :  01:23:38  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:

Podle me je vyjadreni Pust dukaz. Pokud to neni jak rikam, tak by se mel omluvit Pust a ne ja, ja jsem si to nevymyslel.

to si imho pletes pojmy, vyjadreni neni zadnej dukaz, to jeho vyjadreni bylo obvineni a kdyz nekoho obvinis tak to stale znamena ze je nevinen dokud nedokazes jeho vinu, jestlize on spojoval obvineni s nejaky screenem kterej vzniknul pred diskutovanym problemem neni tu uz ve hre zadnej dukaz jen same obvineni...

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000