Author |
Topic  |
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 03/02/2004 : 19:16:06
|
Tak ne no :( ... ja jen kdyz na me Octupuss tak familiarne :) |
 |
|
Deacon Frost
Starting Member
6 Posts |
Posted - 03/02/2004 : 20:58:05
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
vylizte mi prdel ! 
nerikej dvakrat  to jsou temata az vas nacape pani ucitelka pujdete na hambu vsichni  |
Deacon Frost [Amonthia], The Vampire *support kvete v kazdem veku ve praseti i ve cloveku* |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 03/02/2004 : 21:41:36
|
quote: Originally posted by Aenstrius
mechac: Neboj sa, Fistandantilusa mam plne pod kontrolou, je pevne priviazany k tomu koliku. Len som mu pripomenul ze este aj toto forum existuje a hned tu zacal posthuntit. A madar si tu ty .
A PS. len tak medzi nami dievcatami, nevie napisat vetu bez ":p" . Neboj, niekedy urcite dojde zase ku mne, tak ja ho (opat) spacifikujem.
no k tomuto mozem len dodat ze akosi som neska sa ta pytal ci mam dojst a ty ze radsej nie, (dokonca si mi to zakazal) takze vsetci vieme kto ma tu z koho strach, ale dostavas bobrika za silne reci,
k topicu, jj inetove hranie, to mi uz zacina chybat :(
to aen: :P |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
 |
|
Soulkiller
Starting Member

31 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 09:49:42
|
JA mam technicku otazecku kolik je Argonovi? 70? |
WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra DP:Paul Muad'Dib - deleted DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED DP:Dilino (Seeker)- Kicked
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 11:50:23
|
quote: Originally posted by Soulkiller
JA mam technicku otazecku kolik je Argonovi? 70?
Presne na kolik se citi |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Argon
New Member

137 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 00:14:15
|
quote: Originally posted by Artuhr
quote: Originally posted by Soulkiller
JA mam technicku otazecku kolik je Argonovi? 70?
Presne na kolik se citi
Dobrej napad, zalozim poll . |
 |
|
Leon
Starting Member

42 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 20:39:35
|
Myslim ze nekteri lidi tu zase oblibene hazej vseci do jednoho pytle. Jen tak dal, zachvili budete neco horsiho nez oni... |
 |
|
Siriussagem
Starting Member
29 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:21:30
|
Vcerejsi jida autobusem me opravdu dostala školák 2. třída autobus plnej duchodcu a lidi co jedou z prace a ze skoly :ty pičo ta učitelka je hnusna děfka už zase propadám je to piča.Jeho spoluzak: Njn SProstak pokracuje : ja ty kundě rozmlatím zas radio jak v prvni tridě a budu mit zas dudku me to nesere je to štětka voprcana...nadavky a urazky pokracuji dalsich nekolik minut...s duchodcema to ani nehne ale ja už vřu.''Hodny chlapec'' vstane a jde dopředu nechapu co de děla přijde za klukem tak cca.18 let a říka hele vole tamhle ta holka chce vod tebe pusu a ta vedle ní ta chce abys ji vymrdal...při návratu z5 dávám nohu na sedacku a s poradnym naprahem ho kopnu gladou - ulevilo se mi a chlapec pochopil že už toho así má necht. a celou cestu seka dobrotu...takže vohýbat dokud je to mladý!!! |
Is my cock big enough Is my brain small enough For you to make me a star
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 27/02/2004 : 04:45:56
|
nj co nadelas ... me nekdo vypravel jak to tedka chodi na moji bejvaly zakladce. treba takova 6ta trida - prez prestavku zacek ze saklem nasaklejm toulenem na hlave pak prichazi odpovedat pred blackboard a upada do mdlob  nebo jeste lepsi - zacek se udela na hodine a pak de sve dilo predvest pani ucitelce  13ti letou prstujou na zachode atd. :)) |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 29/02/2004 : 16:06:36
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
nj co nadelas ... me nekdo vypravel jak to tedka chodi na moji bejvaly zakladce. treba takova 6ta trida - prez prestavku zacek ze saklem nasaklejm toulenem na hlave pak prichazi odpovedat pred blackboard a upada do mdlob  nebo jeste lepsi - zacek se udela na hodine a pak de sve dilo predvest pani ucitelce  13ti letou prstujou na zachode atd. :))
LOOOOOL digimon rulez :D |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 29/02/2004 : 17:04:36
|
Vy dva jste se sesli |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 29/02/2004 : 20:00:15
|
quote: Originally posted by Siriussagem
Vcerejsi jida autobusem me opravdu dostala školák 2. třída autobus plnej duchodcu a lidi co jedou z prace a ze skoly :ty pičo ta učitelka je hnusna děfka už zase propadám je to piča.Jeho spoluzak: Njn SProstak pokracuje : ja ty kundě rozmlatím zas radio jak v prvni tridě a budu mit zas dudku me to nesere je to štětka voprcana...nadavky a urazky pokracuji dalsich nekolik minut...s duchodcema to ani nehne ale ja už vřu.''Hodny chlapec'' vstane a jde dopředu nechapu co de děla přijde za klukem tak cca.18 let a říka hele vole tamhle ta holka chce vod tebe pusu a ta vedle ní ta chce abys ji vymrdal...při návratu z5 dávám nohu na sedacku a s poradnym naprahem ho kopnu gladou - ulevilo se mi a chlapec pochopil že už toho así má necht. a celou cestu seka dobrotu...takže vohýbat dokud je to mladý!!!
to jako fakt? uh |
 |
|
Topic  |
|